Bol bebiş topiği

Anam ben ağda acısına gözümde yaşla dayanırım.Bazen yarıda bile bırakırım sinirden.Allahım sabrını verecektir inşallahhh

aynen Ayşem ya ben de sulu gözlüyüm hemen ağlarım valla..kendimi düşünemiyorum doğum masasında gözü yaşlı o halde
bir de ben okurken doğumhanede doğuma şahit oldum.. o gün dedim ben çocuk doğuramam
Rabbim sabrını verir inşallah. belki de kolay olur. Kiminin çabucak oluyor kimi 2 gün sancı çekiyor.

Saatlerce sancı çekip sezeryana girende çok,yada normal doğum yapıp da dikişleri sezeryandan fazla olanlar.Çok şahit oldum etrafımda ben.Yani gözlerimle görmedim ama yaşananları dinleyince insan irkiliyor.Ama bi arkadaşımda kontrole gittiydi.Doktor 3 cm açılmış hemen yatış diyor.Suni sancı vermişler.2 saat sonra kucağına aldı.Hemde sezeryan diye beklerken.Sordum nasıldı diye çok rahattım diyor.İnşallah sende öyle doğurursun çabuk oldu,çok sancım olmadı diyor.Allahım hayırlısını versin.

Amiinn cnm ne güzel ya darısı başımıza olsun.

kızlar bendede aynı sorn vardı kayınvalıdemın kayısıları vardı kurutulmuş hoşaf yapın ıcın yok böyle bırsey anında kabızlığa çözüm

Evet kızlar günün en saçma sorusu belki ama , şu kıl tüy işlerini nasıl hallettiniz ? Ben daha önceki hamileliklerimde yine ağdaya gitmiştim. Ama bikaç kişiden riskli hamileliklerde kendini kasmamak adına ağda yaptırılmaması gerektiğini duydum. Kafam iyice karıştı. Bugün yarın gitmem gerek, napayım ki ???? bu da doktora sorulmaz ki.. Hadi tecrübelerinizden bizi de faydalandırın.

Aaaahh aahh.Bende o sorundan muzdariptim.Üstelik 3 yıldır lazer sayesinde tertemiz dolaşıyordum.Koltuk altın ve bacağını ağdayla halledebilirsin benim gibi büyük ihtimal.Ama bikini bölgen hassaslaşacağı için acı 2 katına çıkıyor.Pazar günü denedim yapamadım.Doktorum 3.aydan sonra lazere gidebilirsin ama bikini bölgene olmaz dedi.Ne istersen kullan dedi.Sordum senin anlayacağın doktora.Doğumdan sonra tekrar lazere gideceğim için riske atmadım bebeğimi.Tüy dökücü krem aldım.Jiletten bi farkı yok biliyorum ama kendime ve bebeğime acı çektirmenin de anlamı yok.3 ay idare edeceğim böyle.Sonrası lazeeerrrr

kızlar bendede aynı sorn vardı kayınvalıdemın kayısıları vardı kurutulmuş hoşaf yapın ıcın yok böyle bırsey anında kabızlığa çözüm

Hepsini bitirme yada yenilerini hazırla yazın.Doğumdan sonraki kabızlığa (hele de sezeryansa) yeni kaynamış taze kayısı hoşafı ilaç ilaç Hem bebeğine de geçiyor sütle hem sana faydası bol.

aysecim tuy dokucu zararli kullanmayin deniliyor ben de normalde biraz detay olacak ama bacak arasi genital bolge icin cok iyi oluyordu ama yapamiyorum onunla..

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/212231-hamilelikte-tuy-dokucu-krem-kullanilirmi.html

Son düzenleme:
Mendiller hayat kurtarıcı 20 tane alınabilir.
Örgü olmayan pazen-penye vb battaniyeler harika en az 5-6 tane.
Tüm tulumları mutlaka büyük beden alın,bebek uzun olduğunda veya hızlı uzadığı için çoğunu giydiremeden kaldırıyorsunuz.
Takımlardan ayrı patik ve çorap almayı unutma.Ve 3-5 mama önlüğü.Emzirirken bile süt fışkırabiliyor.Acemilik:26:
Bol çıtçıtlı badi.Ama en küçüklerinden değil.
Şapkaları da boy boy alın bebeğin kafasına sığmayabilir.
Bütün eşyaları 0+ almayın,bir sürü kullanılamayan-hevesle alınan eşya kalıyor elinizde.
Hastane çıkışı 1 tane yeterli.Zaten çok mini oluyor o setler,pek işe yaramıyor.Normal bi takım daha yedek alınabilir.
Sezeryanda alt pijama kullanımı çok sıkıntı oldu.Ayağı indir kaldır acıdan öldüm.Gecelik mutlaka olmalı doğum çantasında.
Emziği kauçuk almış,doğal olduğu için.İlk ay vermemiş sonra da sadece uyurken vermiş.
Bebek deterjanı olarak Dalin kullanıyormuş.
Banyo setini sebamed almış.(en az kimyasal içeren marka)
Aldığı herşeyden memnun olduğu için bana yazdı,bende sizlerle paylaşmak istedim.

Hepsini bitirme yada yenilerini hazırla yazın.Doğumdan sonraki kabızlığa (hele de sezeryansa) yeni kaynamış taze kayısı hoşafı ilaç ilaç Hem bebeğine de geçiyor sütle hem sana faydası bol.

evet canım kayınvalıdem elazıglı onda dolu kayısı var 6 cocugna bölüştüryo hatta dogunlarda üsrekli hoşaf yapıyor umarum bebegıme yeterince sütüm olur cok istiyorum bunu hepimizin insallah

Ben doktoruma sordum tüy dökücü krem,ağda,jilet hangisini kullanayım diye.Hangisini istersen dedi.Belki benimki 3.ayı bitirdiğim için rahattır.Çünkü ilk 3 ayda daha önemliymiş ilaç kullanmamak.Bu hafta gideceğim sorarım tekrar sizin için.Benim de içime kurt düştü.1 kez kullandım ama ne olur ne olmaz.:18:

tamam canim ogrenince paylasirsan sevinirim:)

bunları paylaştığın iyi oldu Ayşem. Aklımızda bulunsun.
Ama kimisi de diyor ki kauçuk değil silikon ilk aylarda dişler çıkana kadar.

Son düzenleme:
bunları paylaştığın iyi oldu Ayşem. Aklımızda bulunsun.
Ama kimisi de diyor ki kauçuk değil silikon ilk aylarda dişler çıkana kadar.

Kauçuk çok doğalmış,dayanıklıymış,diş çıkarırken kaşıntıya yardımcı olduğundan rahatlatıyormuş.
Silikon daha hassas ama daha yapay.Dişleri varken koparıp yutabilirmiş.Dediğin gibi dişi çıkana kadar silikon,sonrasında kauçuk diyorlar.
Çoğu yenidoğan kauçuğu almıyormuş zaten.
Oooofffff altı üstü bi emzik.Ne sıkıntılı bişeymiş seçmek.Ben avent,nuk veya dr.brown almayı düşünüyorum.İkili setleri teklere göre daha hesaplı ama karar veremedim hangisi olacak diye.

dimi yaa alt tarafı emzik amaannn..
belki doğduktan sonra almıycak benim küçük hanım. Biz kardeşime o kadar uğraştık almadı.
bende nuk ya da dr.brown arasındayım. hatta listeme nuk yazmışım emzik. biberon da dr.brown..

Ben dün chicconun biberonunu aldım.Antikolik özellikli.Gaz sorunu için çok faydası oluyormuş aklında olsun.2012 modelinde indirim varmış 20tlye aldım.Normalde 32-35 falanmış.Cam biberon hemde.Bi tane şimdilik yeter.Aylarca evde oturacak değilim.Lazım oldukça gider alırım bebeğimle.
Dr.brown ve aventin ürünleri dehşet pahalı.30dan aşağı biberonu yok.İndirime denk getirebilirsem alacağım ben onları.Hemde zaten büyükken daha çok lazım olacak.Bende o yüzden 2li emzik alamadım.25-30tl vercem 2 emziğe.Almayıverirse ne yapcam :)) Bi tane alayım diyorum.Alırsa gider yedek alırım bi tane daha.Dün 3-5 ufak şeye 60tl verince eşim bunlar ana kucağından daha pahalı diyor.Daha yarısını almadım eşyaların dedim.Harcamalarımızın fişlerini atmıyoruz,bi sıkıntı olursa diye.20+80+60 harcama yaptık daha şimdiden.Beşiği en az 100,arabası en az 300,oda takımı en az 1300 tutacak.Giysi konusuna daha hiiiiiiç girmedik.Gelen kısmetiyle gelirmiş,Allah yardımcımız olsun hepimizin.

AMİNNNNNN...Ben de bakayım chicconun biberonuna. Çok iyi almışsın valla. Yeter tabi canım birer tane alalım dursun. Belki biberonu da almayacak. Boşa gitmesin.
Pahalı tutuyor Ayşem ya ufak tefek ama büyük insan eşyasından pahalı.Giysi konusuna girince insan duramıyor. civilden 100 tl ye çıktık biz eşim çok şaşırdı dedim senin kıyafetinden pahalı bunlar. Bir de insan görünce dayanamıyor ayyy bu da güzel şu da iyi olur değişikmiş filan. dayanamıyor insan.

Son düzenleme:

Elbiselere fazla sarmasaydın sakın.Biliyorsun bizim bebeklerimiz kış bebeği olacak.Sonra aldıkların gelecek yaza küçülür.Aman hangi ayda ne kadar büyüyecek diye hesaplayarak al giysileri.Hepsini uzun kollu-kalın almayı düşünüyorum ben.İlk 6 ay kış zaten.En cıvıl cıvıl hali bahara gelecek inşallah.O zaman yeni sezon bakarım kızıcığıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…