Bol bebiş topiği

Sizin yazdıklarınızı okudukça daha da bir heyecanlanıyorum ben yaa :)) Nasıl geçecek ki bu 9 ay böyle :))

Hemen özetleyim.
İlk trimester dönemi:Kese,kalp atışı,belirtiler,uyku hali,düşük korkusu,müjde vermeler,göbeem ne zaman çıkacak sorusu,duygusal dalgalanmalar bol mendilli
2.trimester dönemi:Cinsiyet öğrenimi,iştah artışı,kilo alımı,aşermeler,yeni giysiler,mide yanması,boyu-kilosu yerinde mi soruları vs vs
3e daha geçmedim ben ama söylenenlere göre uyku düzeninde,nefes alımında,hareketde ağırlaşmalar.alışveriş çılgınlıkları-listeler-tedbirler ve mutlu son

3 tane farklı boylarda çıtççıtlı uzun kol badi aldım. Bir tane hastane çıkış seti aldım onu babamız beğendi. 4 lü zıbın takımı. bir tane de tulum aldım ama ayaklı değil. şapkası çok hoşuma gitti palyaço şapkası gibi. çorapları var birde. bir tane de penye yeleğimiz var.battaniye ve alt açmayı da aldım ya tuttu tabi 100 tl.
bir tane ben iç dış zıbın takımı almıştım zaten onu hastaneye ayırıyorum. 2 tane de internetten aldım 5 li zıbın onlarda önlük var. bir kaçtane de mendil aldım o kadar.
bir tane penye battaniye alcam daha. peluş da lazım olur herhalde. peluşlar uygundu da penyeler pahalıydı. annem saolsun pazen battaniye dikecek...
Daha başka zıbın set almam. çorap patik alayım birkaç tane daha. yeter daaa.. hediye de çok gelir diyorlar zaten büyüycekler..

O kadar eşya almışsınız 100tl yine iyi tutmuş.Güle güle giyin inşallah.Daha mevlüt takımı alcaz dimi kııızzzzz

yurt dışına gidecekti ailesinin yanına gitti mi acaba

Hmmm hatırladım.Giderken hoşcakalın der diye düşünüyorum ama ordanda girebilir.İnşallah hamiş olarak döner aramıza.

bitmez Ayşem bitmezz eksikler bitmez of anam offfff
Tşk ederiz teyzesi..
Ayşem sen küveti kaç liraya aldın? ya ben şu küvete bayıldım. Başka mağazada sordum 79,90 dı burda 59,90a inmiş. çok mu? ama katlanıyor. fazla yer kaplamıycak?
Milkway Katlanabilir Küvet / Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

İnşallah hamiş olarak döner. Şirin de uğramıyor. İnşallah o da hamiş olur tekrar döner..

Civilde de vardı bu sanırım.Ben katlanmayanlarından aldım canım.11 tlye.Evimde dolap çok.en ucuzu gibi siteler var.Orda otomatik fiyat karşılaştırması yapıp en ucuz siteye yönlendiriyor seni.Ordanda bak.

Civilde de vardı bu sanırım.Ben katlanmayanlarından aldım canım.11 tlye.Evimde dolap çok.en ucuzu gibi siteler var.Orda otomatik fiyat karşılaştırması yapıp en ucuz siteye yönlendiriyor seni.Ordanda bak.

Civilde kalmamış herhalde yok çıkmıyor..
Ne güzel dolap çok olunca rahat.
Dediğin gibi yaptım cnm...hep 90 dan fazla..Dur bakayım akşam kocişe çıtlatayım ne diyecek. Alt tarafı naylon diyo ona kalsa normal leğende olmaz mı dedim sen korkmadan tutarsan olur su değince balık gibi kayıyorlar :)

Ayyy dimi ya.Çok tatlılar banyo yaparken.İnşallah suyu sever ben gibi kızımda. Çırpınır elleri kolları suyu döktükçe :)))

bugün amma çok konuştum haa.yeterince kafa şişirdim...
mesai de bitiyor. ben yavaş yavaş çıkayım şekerler. öptüm sizi.

Hoşgeldin canım.Göremedim uzun zamandır ben seni.Napıyorsun bakıyım?

hoşbuldum canım..10 günlüğüne annemlere gittik..memleket havası soluduk..eve gelincede dip bucak temizlik derken uğrayamadım..sadece seni merak ettiğim için bir ara girdim yazamadım..seni tekrar mutlu görmek çok güzel..

diana 35 vermişti doktorum 21 gün kullan 7 gün ara ver dedi..2. ay ilacına başlamayı bekliyorum..bir aan evvel tedaviye devam etmek istiyorum..

düşük yapan arkadaşlar çook geçmiş olsun..sosyoloji tebrik ederim bi tanem..rabbim kucağına almayı nasip eylesin..

Hoşgeldin o zaman tekrar
Çok şükür iyiyiz maaile
Dualarım hep sizinle biliyorsun.Sürekli dua ediyorum Allahım bekleyenleri daha fazla bekletme diye.Biz araştırıyoruz sizler için herşeyi Hele bi hamiş olun.Dopdolu bilgilerle burdayız

her daim iyi olun inşallah..zaten hamile kalırsam hiç bir şey araştırmama gerek kalmayacak..sizin gibi pimpirikli arkadaşlar herşeyi ayrıntılı araştırıyor zaten

her daim iyi olun inşallah..zaten hamile kalırsam hiç bir şey araştırmama gerek kalmayacak..sizin gibi pimpirikli arkadaşlar herşeyi ayrıntılı araştırıyor zaten

Seni de görücez hanımefendi.Öööyyle alış çıkıveremeyeceksin bi emziği bile.Noluyo bana ben böyle değildim diye afallayacaksın saatlerce bebek mağazası gezip bir tek şey almadan çıkınca. Herşeyin en iyisi olsun istiyoruz kuzularımız için.Sende öyle isteyeceksin eminim

ahh ahhh canım yaa bebeklerimiz gelsinde herşeye razıyız..:2:siz de o zamana bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız..daha tecrübeli olacaksınız..bizde tecrübelerinizden faydalanacağız..sonra pişik kremleri,gaz çıkartma vs.. araştırılacak..hayata canından can katınca araştırmalar bitmeyecek hiç..ama bana çok uzak geliyor artık..1,5 yılı devirdik..sorun yokken olmuyor..ama rabbim ne zaman takdir ederse razıyız..

Hiç öyle umutsuzluğa düşme.Ölüm ve doğum saatlerini 1 dk ileri de alamazsın,1 dk geri de.Bakalım senin minişinin doğumu ne zamana yazıldı?Dualarımız en kısa zamanda olması yönünde elbette.Sağlıkla sevdiklerimizle kucağımıza almadıktan sonra her ay hamile kalsan ne olurki?İnşallah seninde müjdeni alacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…