Bol bebiş topiği

inşallah canım yaa..inan sizin heyecanlarınızı okurken bir yanım çook sevinirken bir yanımda yavruma özlemle hüzünleniyor..artık o kadar çok istiyorum ki evimiz bebeğimizin sesiyle şenlensin..yavrumuzun hayatımıza can katmasını istiyorum..dualarınızda olmakta ziyadesiyle mutlu etti..umarım yavrumun annesine geleceği zaman yakındır..buradaki herkes sırasını bekledi ve hiç beklenmediği anda sürpriz yaptılar..sıra bizdedir inşallah..

ayyy incim ağzından bal damlıyo bulantın bitecek derken:)))

belki inanmıcaksın ama eşimden bile tiksiniyorum arkadaşlar benimle dalga geçiyo eşinle işin bitti şimdide miden bulanıyo diye :)))

şeytanın kulağına kurşun buğün sadece bulantım var ona bile seviniyorum kusmadım diye...

kasık ağrın hala var mı kuzum?nasıl geçiyo aşerme felan?

cinsiyete de az kaldı 15 hazirana çağırdı dr bakalım hayırlısıyla ne olucak?

merhaba kızlaaaarr

ooo ayçe hanım ve özlem hanım bayaa bayaa döktürmüşsünüz
ben gibi 2. ye hamiş olanlardan daha tecrubeli oldunuz haa

ama ilerleme var,küvete geçmişsiniz
ben küveti şu normal 18-19 tl liklerden almıştım.ayrıca filesiyle beraber.
file olunca yıkaması çok daha kolay.elden kayma durumu da olmuyor o şekil...

emzik de şunlardan aldım,
Kenan için de nuk almıştım.çok rahat kullandım.
ama bir süre sonra emzigi kendisi bıraktı.
ilk zmanlar sakince uyuması için çok faydalı oldu
emzik kutusu da mecburen olması gereken birşey.hijyen açısından onu da demeden geçmiim dedim.

ayrıca biberonu da ilk zamanlar için küçük almanızda fayda var.
eger biberona ihtiyaç olursa daha büyüğü ilerde alınabilir...
ilk etapta doğdugunda zemzemsuyu vermek için,
emzirilmesi mümkün olmayacak yerlere giderken içersine süt sağmak için,
gazı olursa rezene,papatya çayı vs için,
kullanıllabilicek ennn kullanışlı biberonlar

wee veya chicco tisamilla olabilir. chicconun ağzı çocuklarda kolik ağlamalarını önlüyormuş.kauçuk oldugu için.bizimkinde yoktu kolik.
ama severek kullandıgımız ürünlerden...

merak etme kuzum en kısa zamanda sende alıcaksın o güzel haberi dualarımdasınız tek tek,fazla nete giremiyodum çok kötüydüm buğün çok şükür bir parçayım.
aslında bi kafanı dağıtabilsen boşaltabilsen tamamen ....
sen yeterki ümidini yitirme olucak buna inan kuzum

Kızlar az önce 3 saatlik idrarımla erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi hayalet gibi çıktı hani uzaktan bakan çizgi yok der. Sizce ikinci tesi yarın sabah mı yapim, Cuma sabahı mı? Ne dersiniz?

inşallah bi tanem..inşallah sende daha rahat geçirirsin hamileliğini..rabbim gönlüne göre versin kucağına almayı nasip eylesin..

en fazla bebek bekleyenlerden biri sendin,güzel haberini aldın..sıra bizde artık..rabbim daha fazla bekletmesin..

hızımı almışken devam edeyim
kullanıp tecrube ettiğim ve begendiğim ürünlerden birkaçı daha,

bebek tarak takımı olarak chicco güzel.
bebedor da hediye gelmişti ama chicco daha kullanışlı geldi bana

tırnak makasında da bebedor u tek geçerim.
kolay tutuluyor ve çabucak kesiliyor tırnaklar.
makas şeklinde olanlardan kullanamadım ben
kavrama yeri olmayanlardan denedim ama çok zorlandım.

Eki Görüntüle 723901

Allah herkesin gönlünde ne varsa onu versin canım,en fazla dua ettiğim isimlerdensin zaten belli onlarda sen,sirin,kevok
ya önceki yazında okudum düşük yapan arkadaş kim?üzüldüm yaaa

dur üçüncü trimesteri de ben anlatayım

alınan bolca kilolar,sıcak basmalar,geceleri ayakların altının yanmasından dolayı yorganın kenarından köşesinden ayak çıkartma durumu,bel ağrıları,yalancı sancılar,bebişin hareketlerinin en üst noktası :),heyecanlı bekleyişin son zamanları,alışveriş heyecanları,eksiklerin tamamlanamama korkusu,hastane çantası hazırlama ve doğuma kadar her gün tekrar tekrar boşaltıp yeniden düzenleme anormallikleri,eşlerle doğum ve sonrası hakkında bitmek tükenmek bilmeyen muhabbetler,hastane çantaları için belirli bir yer oluşturma,geceleri sık sık uyanmak,sabahları erken kalkmak,doğum zamanı yaklaştıkça aceba normalmi yoksa sezeryanmı olucak düşüncesi,aceba sütüm olucakmı?bebişim doyucakmı gibi düşünceler, hastaneye yatış :18:,zorlu bir gecenin veya gündüzün ardından o minicik mucize kucaga alındıktan sonra aklında bunların zerre kadarının olmadıgı müthiş bir duyguyla sona eren trimester

ahahahhhh nekadar da dolu dolu bir trimestermiş

Kızlar merhaba

bugün başım çok agırıyor. Dün banyo yapmıştım. dışarı çıkmıştım ondan mı acep bilemedim. hiç geçmedi hala zonkluyor.

canım kasık ağrım olmadı önceki gibi.. Şuanlık rahatım. bugün başım ağırdı biraz. Kuzum bitecek tabi baki mi kalacak zannettin :)))

bu kocişlerede yazıkk amennn Desemde inanma. burunları sürtsün azıcıkkk. can taşıyoruz kolay mı hıh

Hiç daha bişeye aşermedim. Ne garip bi hamileyim. Aşerme yok, mide bulantısı yok ama şükrediyorum her an Rabbime. Beni bu gurbet ellerde kimseye muhtaç etmedi.

ey benim güzel Rabbim o herşeyi biliyor ona göre veriyor Sizler gibi şanslı değilim... Kendi annem yakınımda olsa nazlanırdım. K.validemde bakar elbette ama kimseye muhtaç değilim. sürekli dua ediyorum dogumdan sonrada hemen ayaklanıp işlerimi kendim yapmak istiyorum.. Çünkü kimse halinden anlamıyor...

15 haziranda doktora gidiyoruz. Bakalım benim civciv ne çıkacak

dün gece rüyamda oruç tutuyordum. Anlamına baktım erkek çocuk diyor. Bakalım çok heyecanlıyım bakalım prens mi prenses mi gelecek..

Belli olsada ciciler alsam bende

Aynı zamanlarda ögrenecez eğer popolarını dönerlerse

öpüyorum seni canım.

daha sık gel. kızıyorum bak

tubiş ya harikasın he.

Tecrübelerinden yararlanıyoruz. fikir ediniyoruz.

bu arada erken merken dogurim deme

Yat dinlen. yoksa inci teyzesi onun totosunuuu ısırırr

tubiş ya harikasın he.

Tecrübelerinden yararlanıyoruz. fikir ediniyoruz.

bu arada erken merken dogurim deme

Yat dinlen. yoksa inci teyzesi onun totosunuuu ısırırr

sende harikasın kuzuşkom

aklıma gelenleri paylaşıyorum işte ,
umarım faydalı olabiliyorumdur.

bende erken doğurmak istemiyorum ama bakalım kısmet.
Rabbim neyi nasip ederse o olur.
sızıntıları önlemeye çalışıyorum

sen nasılsın canım?
geçmiş olsun başın agrıyormuş.bir minoset al eger halen agrıyorsa.
hamilelikte hiçbir zararı yok.
ağrı çekmekten iyidir.
ben dişim ağrıdıgında 4 saate 1 tane kullanıyordum kenanda.

Evet ağırıyor. Ya bide korktum ben günde 2-3 bardak çay içiyorum. Çayı pek sevmem ama eşime eşlik etmek adına İçmicem yarından sonra. Nette araştırdımda hiç iyi değilmiş üff..

Onada canım sıkıldı şimdi. İnşallah bişi olmamıştır.:18:

minoset plus var bende. Sadece minoset olanından mı kullandın kuzum ?

Son düzenleme:

plus olanından kullanıyorum bende canımcım.
ayrıca bende günde 2-3 bardak çay içerim :)
merak etme bişey olmaz Rabbimin izniyle.
demli olmazsa sıkıntı yok.

kizlar gece nasil yatiyorsunuz? ben 1 haftadir yastik deniyorum ama bacak arasina alinca diger bacak eziliyor ben de yastigi yana koyuyorum bi bacak yastikta bi bacak bosta kaliyor tabi gobek tam 90 derece degmeden olmuyo bi kismi degiyor ama en azindan bacaklar ust uste gelince alttaki epey ezik olmuyor

Hızır gibi yetiştin tubişim.tam da tarak araştırıyordum. Ama aklıma takılan şu:O fırça kullanılıyor mu? ben elime alıp incelemedim ama sanki sertmiş gibi geldi bana. ben normalde de fırça kullanmayı sevmem de. Bir de konak tarağı gördüm chicco. Birçok bebekte oluyor konak.
Tırnak makasını seninki gibi aldım.
Küvette de o kapanma özelliği olana göz koydum kocişi razı ettim ee dırdırın sonu zaferdir her zaman dedi tamam tamam ne istiyorsan onu alalım
filesini almıştım zaten. yıkama eldiveni kaldı. Süngeri tavsiye etmiyorlar. Havlu olanlar iyiymiş galiba??

Ben de senin dediğin gibi yapıyorum canım. Alta yastığı koyup bacağımı üzerine atıyorum. hatta bazen fazla dönüyorum galiba hanfendi sıkışıyor sesleniyor ordan anneeeeeeee sıkıştım burdaaaa

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarım ne güzel paylaşımlar yapıyorsunuz. harika şeyler görüyorum. bende yapıcam az kaldı inşallah hepiniz iyisinizdir. 15 haziran da randevular alınmış benımde randevum 15 hazıranda

trimesterlar güzel anlatılmış ben 2. ye geçtim daha başındayım. bakalım nasıl geçecek kusmalarım hala sona ermedi. ama azaldı bebişim kendini hatrlatıyor arada. inşallah yeni hamişler benım gibi olmaz ben bebeğimi hiç iyi besleyemıyorum doktrum sorun değil diyor ama etrafımda kılo alan aynı dönem hamıleleri gördükçe kendime üzülüyorum onlar normal hayatlarına devam ediyor ben hala mutfağa giremıyorum. yemek yemeyi unutuum diyebilirim. kuru ekmekle geçiyor günler. arada ağlıyorum bu halıme eşimi de üzüyorum. ailemiz yanımızda olsaydı acaba daha mı iyi olurdum diyorum. hala göbeğim çıkmadı yani vardı zaten eskiden daha çoktu o da küçüldü. kusmlarım olmasa hamıle oolmadığımı düşünücem diğer belirtiler de var ama onlar normalde de olabilen şeyler sivilcelendim birkaç gündür yüzümde kızarıklıklar oluştu. hala göbişimin üzerine yatabiliyorum çok da sıkıntı vermıyor. neyse
ev temizliği için bayan çağırdım bari ev toplansın temizlensin eve bile giresim yok evden de tiksindim.

yeni hamişlerimiz de var çok sevindim arkadaşlarım adına. çok az kaldık Diğer arkadaşlarıma da Allahım en kısa zamnda nasip etsin bu mutluluğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…