- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.181
kevoook bunlar çok güzel yapabiliyormusun ben yapamam bunları keşke benımde yeteneğim olsa :
teyzeleri benım meleğim kış bebeği olacak annem ve kayınvalıdem örgü konusunda pek beceriklidir. benden örnek bulmamı istediler bende bunları çok beğendim yaptırıcam inşallah özellikle battaniyeyi yapması çok keyifli görünüyor
ayy pek şekerler canım hemen kaydedeyim. teşekkürler...
ben nakonun sitesinden bakıyordum orda anlatımlı olarak var. eşime kazak örmüştüm ordan. ama bebek kıyafetleri pek yok.
canım tığdan yapılan örgü işlerini çok iyi yaparım.. Ama şişde o kadar iyi değilim.. Kesmeler kol açmalar onları ablama annem yapar daha çok.. Ama el becerisi konusunda ablamın üstüne tanımam.. Kuzenimin kızına nakıştan bir battaniye yaptı. Şimdi kuzenim ben bu battaniyeyi çerçeveletip asıcam diyo :)
İlk elbise.Beyazlı-eflatunlu olan.Hasta oldum onaaaaaaaBen örgüde çok sade şeyleri severim.Bir de açık uçuk renkleri.Bebek bile olsa modeli süsünden görünmeyen şeyleri sevmiyorum.O yüzden de çarşı-kermes pek bana uymuyor.Ya rengini beğenmem ya fazla süslerini.Kendim örmeyi tercih ediyorum.Beyaza hasta oldum.Örülüşünü anlatan yazısı da varmı sende canım?Mutlaka örmeliyim kızıma bundan.Seneye bu zamanlar tam bunu giyebilecek aylarda olacak Allah'ın izniyle.
Yerim o kirazlı patikleri ben.Çok şeker.Güle güle giysin inşallah o tombik ayaklarına.
canım o modeli beğenen biri farklı renkle yakından yapılışını göstermiş..
Fikir vermek adına yardımcı olur belki...
Örgü Bebek Elbise Yapımı | Sosyetikmoda.com ~ Kadınların moda mekanı
canım o modeli beğenen biri farklı renkle yakından yapılışını göstermiş..
Fikir vermek adına yardımcı olur belki...
Örgü Bebek Elbise Yapımı | Sosyetikmoda.com ~ Kadınların moda mekanı
Yardımcı olmazmııHemen çıktısını alıyorum.İşten çıkınca evde oturup yapacağım hemen.Bayıldım yaa. Teşekkür ederim
zor da değilmiş canım ya. delikli kısmı yapmış önce sonra üstle alt kısmı yapmış alt kısım su taşı
bir de arkayı görseydik.. bütün örmüş herhalde. dikiş yok yanlarda?
Ben kız çocuklarında pançoya bayılıyorum...
Benim öğrencilerim kışın giyiyorlar..
Çocuklar için çok iyi oluyo...
O kalın montlar ceketler çocuklar robot gibi hareket ediyo kışın.
Panço çok rahat oluyo..
Ve çok güzel modelleri var..
Kızlar ben 2 tane bomba taşır oldum
80-85 ile başladığımız bu yola şu an 90-95 ile devam ediyorum.O da sıkmaya başladı.Yolun sonunda 120leri bulurum sanırım
bende 75ten 80 çıktım o da acıtıyor diye sadece kumaş lastiksiz çamaşırlar var ya onlardan giyiyorum çok rahat lambada mı nedir adı herneyse ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?