Bol bebiş topiği

Son düzenleme:
kevoook bunlar çok güzel yapabiliyormusun ben yapamam bunları keşke benımde yeteneğim olsa :

canım tığdan yapılan örgü işlerini çok iyi yaparım.. Ama şişde o kadar iyi değilim.. Kesmeler kol açmalar onları ablama annem yapar daha çok.. Ama el becerisi konusunda ablamın üstüne tanımam.. Kuzenimin kızına nakıştan bir battaniye yaptı. Şimdi kuzenim ben bu battaniyeyi çerçeveletip asıcam diyo :)

Son düzenleme:
Kızlar size bebek örgüleri konusunda kermesleri tavsiye ederim..
şehrinizde açılan kermesleri takip edin..
Hem çok uygun fiyata hemde çok güzel bebek eşyaları bulabilirsiniz..

Yerim o kirazlı patikleri ben.Çok şeker.Güle güle giysin inşallah o tombik ayaklarına.

Ben de tam tersi tığla uğraşmak zor gelir çok dantel ördüm ondan herhalde :)
şiş daha kolay gelir bana da..

İlk elbise.Beyazlı-eflatunlu olan.Hasta oldum onaaaaaaa Ben örgüde çok sade şeyleri severim.Bir de açık uçuk renkleri.Bebek bile olsa modeli süsünden görünmeyen şeyleri sevmiyorum.O yüzden de çarşı-kermes pek bana uymuyor.Ya rengini beğenmem ya fazla süslerini.Kendim örmeyi tercih ediyorum.Beyaza hasta oldum.Örülüşünü anlatan yazısı da varmı sende canım?Mutlaka örmeliyim kızıma bundan.Seneye bu zamanlar tam bunu giyebilecek aylarda olacak Allah'ın izniyle.

canım o modeli beğenen biri farklı renkle yakından yapılışını göstermiş..
Fikir vermek adına yardımcı olur belki...
Örgü Bebek Elbise Yapımı | Sosyetikmoda.com ~ Kadınların moda mekanı

Yardımcı olmazmıı Hemen çıktısını alıyorum.İşten çıkınca evde oturup yapacağım hemen.Bayıldım yaa.Teşekkür ederim

rica ederim canım benim..
İnşallah seneye bu zamanlar giydirir resmi çeker buraya koyarsın...
Sonra biz teyzeleri ısırırız onun poposunu :)

zor da değilmiş canım ya. delikli kısmı yapmış önce sonra üstle alt kısmı yapmış alt kısım su taşı
bir de arkayı görseydik.. bütün örmüş herhalde. dikiş yok yanlarda?

Bide alt eteğini geniş olacak biraz ki eteği pileli dursun...
İlk resim arkası canım.

Ben kız çocuklarında pançoya bayılıyorum...
Benim öğrencilerim kışın giyiyorlar..
Çocuklar için çok iyi oluyo...
O kalın montlar ceketler çocuklar robot gibi hareket ediyo kışın.
Panço çok rahat oluyo..
Ve çok güzel modelleri var..

Kesinlikle katılıyorum sana.Ceket için harcanan emeği pançoya harcamak daha mantıklı geliyor banada.Bebeği olan herkese ördüm diyebilirim pançolardan.Birkaç akşamda bitiyor zaten el kadar şeyler.Erkek çocuklarında bile çok tatlı duruyor.

Kızlar ben 2 tane bomba taşır oldum
80-85 ile başladığımız bu yola şu an 90-95 ile devam ediyorum.O da sıkmaya başladı.Yolun sonunda 120leri bulurum sanırım

bende 75ten 80 çıktım o da acıtıyor diye sadece kumaş lastiksiz çamaşırlar var ya onlardan giyiyorum çok rahat lambada mı nedir adı herneyse ondan

bende 75ten 80 çıktım o da acıtıyor diye sadece kumaş lastiksiz çamaşırlar var ya onlardan giyiyorum çok rahat lambada mı nedir adı herneyse ondan

Onlar sarkmasına sebep olurmuş o yüzden ben normal,desteksiz,süngerli çamaşır aldım.İyiki 1 tane almışım.Yeni alacaklarımın bedenleri büyüdü yine.Hemde emzirme sütyeni şeklide alacağım bu sefer.Doğumdan sonra da kullanırım diye.Emzirme atletini de alırım o arada.Çıtçıtlı alacağım onu da.Belimin açılmasıyla uğraşmayım bi de bebeğimle ilgilenirken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…