- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.201
Onlar sarkmasına sebep olurmuş o yüzden ben normal,desteksiz,süngerli çamaşır aldım.İyiki 1 tane almışım.Yeni alacaklarımın bedenleri büyüdü yine.Hemde emzirme sütyeni şeklide alacağım bu sefer.Doğumdan sonra da kullanırım diye.Emzirme atletini de alırım o arada.Çıtçıtlı alacağım onu da.Belimin açılmasıyla uğraşmayım bi de bebeğimle ilgilenirken.
gerçekten mi? şuan eskisinden daha iyi görünüyorlar ya benimkiler eskiden yok gibiydi hehehebende bir alışverişe cıksam bakıcam kendime herşeycikler. iyi düşünmüşsün canım çıtçıtlılar vazgeçilmezimiz oldu artık
Valla annemler tembih edince almaktan vazgeçmiştim bende.Bende de öyle çok küçüktüler.Normale döndüler
Elbise alacağım bende kendime.Sıkıldım pantolonlardan.Tayt da giymem dışarda elbise alsam 2 tane de dolaşsam tiril tiril
Zıbınlarımı yıkadım kaldırdım bende.Seneye çıkarırım artık.Yeni emzirme zıbınları lazım bizede
bende elbise giymeyi çok severim yaz kış giyerım. pantolon çok sevmiyorum . 40 beden elbiselerim var bir kaç tane onları 2 ay daha giyerım rengarenk ama şu yazlık kışlık olayını daha toparalayamadım.
Benim gibi gün gün yap sende.Bugün akşam yıkanacak kışlıkları yıka 2 güna kurur.Bu arada yazlıkları çıkar (tabi kendininkiler pek işe yaramayacağı için bol büyük olanları).Her akşam bi iş yap.Uzun sürüyor biraz ama hem seni yormuyor hem de içine sine sine yapıyorsun herşeyi.
haklısın canım halıları gönderdim perdeleri yıkarım bu akşam haftasonu da yardımcı gelır ohhh bende rahata kavuşurum kıyafetleri de hallederim .hafta içi iş olmasa yata kalka bitirdim çoktan ama işten eve gidince hemn yatmak istiyorum. öyke böyle yata yata ev aldı başını gitti bizde 4 aylık oluyoruz neredeyse eve kımse gelmedi Allahtan misafirleri kabul etmedim napayııım .:
Aynı şeyleri yaşadım bende.Tek tük gelen oldu,sağolsunlar gelenlerde bitkin görünüyorsun diye fazla yormadılar beni.
Temizlikçi gelmeden kışlıkları hallet çok daha iyi olur.DDT ve naftalin kokusu da çıkmış olur evden temizlenince.Sonrasını yavaş yavaş yaparsın.Perdeler kadın varken de yıkayabilirsin.Ben öyle yaptım.Bir gün boyunca makina perde yıkadı.Islak asınca ütü de istemiyor çünkü.Kadın astı hepsini.Halılarda 2-3 gün sonra geldi.İnsanın evi temiz oldumu bütün hayatı düzenli gidiyor sanki
ewet canım eve giresim gelmıyor eşim yapıyor ama ne kadar iyi olabilir ki herşeyi yapamıyor yıne de sağolsun. planımı güzelce yapayım ben dediğin gibi.
bu arada bir fikrim daha var bebişlerle ilgili rengarem yastıklar minderler yapmayı düşünüyorum renkli kumaşlardam minderler diktiricem üzerlerinede keçeden süslemeler yapıcam yapabilir miyim acep?
Çok cici görünüyorlar.Yaparsın neden yapamayasın.Hatta minik minik yastıklar satılır ya tek renk.Onları alıp süslemek de pratik olur.Yada makinadan anlarsan kılıf dikebilirsin istediğin kumaşlarla.Ben de takı yastığını kendim yapcam.Elimde mini kare yastık var.Ona kumaş alıp süslücem.Sepetiyle aynı modelde yapcam.Beğendiğim sepeti de göstereyim size fikriniz olsun.Bulamadım:26: Evdeki pcde.Akşam girersem yüklerim resmini.Tüllerle değilde güpürle süslemişler bayıldım.
Herkese selam kızlar. Hastaneden şimdi geldim. Bhcg 763 çıktı. 2 gün önce 414 dü. Gerçi doktorum beklediğim yükseklil de değil, Cumartesi tahlili tekrarlayalım dedi. Ya kanamam falan yok diye sevinirken azıcık içim burkuldu ama yapacak bişey yok. Bekleyeceğiz artık..
Hiç kötü düşünme.Herşey yolunda gidecek inşallah.İğnelerde vurunuyorsun.Bol bol dinlen sen.Uzan.Ne nazlıymış eşeksıpası diyeceğiz doğduğunda inşşallah.
Hmmm.Çalışınca zor tabi.Ayağının altına a4 kolisi falan koy bari.En azından uzatmış olursun oturduğunda.Ben öyle yapıyorum bazen.Canım çok şükür bir ağrım sızım yok. Kanama lekelenme falan da olmadı. İçim öncekilere göre daha rahat. Ama maalesef dinlenme şansım pek yok. İşteyim akşama kadar. Akşamları da pek bir iş yapmıyorum. Yemekten sonra mümkün olduğunca uzanıyorum. İnşallah cumartesi günü alacağım sonuç daha iyi olur da biraz daha rahatlarım..
Özellikle bu hurmayı değil ama iyisinden bende yiyorum 10 gündür falan.Günde 3-4 tane.Bebeğe de bana da faydası çokmuş.Teşekkürler paylaştığın için.Acve aklımda olsun bulabilirsem alırım mutlaka.Hz. Muhammed in diktiği 39 ağaç sayesinde yüzyıllardır bir şifa kaynağı oluştu. Hz. Muhammed in Medine bölgesine diktiği ve Onun da en çok sevdiği meyve olan Acve Hurması nın faydaları saymakla bitmiyor. Dünya üzerindeki en pahalı hurma olan Acve Hurması, oldukça küçük, neredeyse zeytin büyüklüğünde. Buna rağmen işlevleri çok büyük. Normal hurması yenilebileceği gibi macun haline getirilip de tüketilebilir. İşte bu hurmanın faydaları şu şekilde:
Acve Hurması, rahim kaslarını güçlendirir. Bu sayede doğumu oldukça kolaylaştırır. Doğum sonrası ağrı ve acıyı en aza indirir. Bunu sağlamak için doğumdan 1-2 hafta öncesinden başlayarak her gün tüketilmelidir.İçerdiği fruktozdan dolayı vücut için enerji kaynağıdır.B grubu vitaminleri içerdiği için karaciğer için çok faydalıdır. Sarılık hastalığına yakalanma riskini düşürür. Kısırlığın önüne geçer. İçinde çok fazla fosfor bulunduğu için sadece engellemekle kalmaz, aynı zamanda kısırlık sorunu olanların iyileşmesinde kullanılabilir. Bağırsakları çalıştırır ve iştah açar. A vitamini muhtevasından dolayı göz sağlığı için önemlidir. Ancak gözlerinde ağrı olanların tüketmesi sakıncalıdır. Çünkü gözün güçlenmesini sağlamasına paralel ağrı varsa, onu da daha şiddetli hale getirir. Vücuttaki toksin atımını kolaylaştırır. Hazmı kolaylaştırır. Bol miktarda demir içerir. Bu sayede kan yapar. Muhtevası bakımından ( fosfor, potasyum ) bebeklerin gelişiminde çok önemlidir. Damar sertliğini ortadan kaldırır. Kolestrolü bitirir. Vücuttaki şeker seviyesini ayarlar. İç kanama geçirenlerin kanamasını durdurur.
Hurmanın suyu cildi besler. Bu su ile saçlarınıza da şekil verebilirsiniz. Jöle özelliği gösterir ancak saçı besler, zararı yoktur. İltihap için krem haline getirilip kullanılabilir. Ülsere iyi gelir. Zihni açar. Ayrıca çekirdekleri parçalanarak kahvesi de yapılabilir. Bu kahve vücudu dinlendirir, sinirleri yatıştırır. Balgam sökücü özellik gösterir. Kanseri önler, ishali geçirir. Yaralara merhem şeklinde uygulandığında çabuk iyileşmesini sağlar. Fazla tüketildiğinde göz ağrısı yapabilir. Hz. Muhammed de bu yüzden, Hz. Ali ye gözü ağrıdığı sürece yemesini yasaklamıştır. Genel olarak bakıldığında Acve Hurması nın içeriğinde şunlar vardır: Potasyum, fosfor, demir, B1, B2, A, C vitaminleri, kalsiyum, magnezyum, protitin, sodyum.
Kızlar merhaba hepinize.
Öncelikle sosyoloji12 canım arkadaşım hiç moralini bozma. bana kalırsa değerin gayet güzel artmış. Doktorun emin olmak istiyor ve endişelendiriyor seni.
Rabbim bebişini sana bağışlasın
bana gelecek olursak; akşam buraya yazdıgım son mesajdan sonra daha rahatsızlandımAteşler içinde yandım. Eşim ıslak bez koydu alnıma, enseme. hele ensem alev gibiydi. Çok korkttum düşük mü olacak diye:26: Zar zor 1 gibi uykuya daldım. Kalktım 9 da çok az ateşim kallmış. 1 saat daha yattım. sonra kalkıp duş aldım kendime geldim.
Şuan çok yorgunum elim ayağım tutmuyor sanki.. ama yemek yapmam lazım. Mutfak perdesinide eşime çıkartmıştım onu makineye attım. yıkanıyo.
İşte bende durumlar böyle kızlar.
Herkese selam kızlar. Hastaneden şimdi geldim. Bhcg 763 çıktı. 2 gün önce 414 dü. Gerçi doktorum beklediğim yükseklil de değil, Cumartesi tahlili tekrarlayalım dedi. Ya kanamam falan yok diye sevinirken azıcık içim burkuldu ama yapacak bişey yok. Bekleyeceğiz artık..
Canımsın.Boşver perdeyi falan.Bebeğinden senden önemlimi?Hurma,bal gibi enerjisi yüksek bişeyler yemeye çalış.Kan şekerin düştüyse ondan yorgunluk çöker.Yemeği de boşver.Makarna yiyin bugünde.Dikkat et kendine.İnsan korkuyor bişey olacak diye.:18::18::18::18:
bugün bi iş yapmıyorum paydos artık. Ayşecim bilemedim neden böyle oldu. Şuan canımda kavun çekti. Kesip yiyeyim soguk soguk...
ama göz değdi ben biliyorum. Herkes diyo ne kadar güzel her işini yapıyorsun hiç miden bulanmıyor biz sen gibi değildik dediler böyle oldum sonunda.
Felak nas okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?