- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.221
kızlar hepinize iyigünler ... kaç gündür bakıyorum ama bir türlü yazamadım buraya. mide bulantılarım tavan yaptı yine,bişey yiyemiyorum . yarın ikili test için yola çıkıcaz bakalım hayırlısı :)) hepinizi öpüyorum...
canım sakın korkma değerin çok güzel, aynı benimde 429 çıktı 2 gün sonra 748 gibi bir değerdi yanlış hatırlamıyorsam. sakın üzülme doktorun abartmış bence. benim doktorum çok normal bu değer demişti :))
Ayyy dikkat et canım ya.Geçmiş olsun sanada kayınvalidenede.Rabbim daha beterlerinden korusun.kızlar ya bu ya butun aklsıkler bızı bulduuuu yaaa
once elimi kestım elime dıkıs attılar
dunde kv demı doktora goturmusler kalbınden anju olması gerekıyomsu acil şimdi istanbul agelıyo pazartesı anju olucakkk
batta haftasonuu ıns ondanda yıne kotu sonuc almayız pek umutlu dgeılım ama
sağolun kızlar yaa. Vallaha içime su serptiniz :)) Yakında psikopata bağlayacağım ya. İlk bebeğim yaşasaydı, şimdiki bebeğimin haberini aldığım günlerde kucağıma almış olacaktım... Son 10-15 gündür falan hep bunu düşünüyordum. Yeni bebiş hediye oldu bize....
Canım benim.Taze zencefil al marketten onu çiğne sakız gibi.Yada zencefilli şeker at sürekli ağzına.İkisi de çok işe yarıyormuş.Sürekli duyuyorum.Güzel sonuçlarla gel inşallah
sağolun kızlar yaa. Vallaha içime su serptiniz :)) Yakında psikopata bağlayacağım ya. İlk bebeğim yaşasaydı, şimdiki bebeğimin haberini aldığım günlerde kucağıma almış olacaktım... Son 10-15 gündür falan hep bunu düşünüyordum. Yeni bebiş hediye oldu bize....
Acaip bir şekilde gebelik takvimi yapasım var :)))) Ama azıcık daha beklesem mi diyor bir tarafım da ....
Yap hadi.Gözümüz gönlümüz açılsın mm boyuyla,gram kilosuyla
Yaptım gitti Ayşem.. İnşallah bu yaptığım son takvim olur... Sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza...
aman allahım ne görüyorum nasıl heycanlandım hayırlı olsun rabbim tammaına erdirsin çok sevindimmmm
Dur kııız o kadar heyecanlanma bakalım, bebiş içeriden tekmeler yoksa :)) Sağol canım benim. Evet bir hamilelik takvimi daha.. Yine yeni yeniden.... :)))
Yaptım gitti Ayşem.. İnşallah bu yaptığım son takvim olur... Sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza...
Kızlar az önce 3 saatlik idrarımla erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi hayalet gibi çıktı hani uzaktan bakan çizgi yok der. Sizce ikinci tesi yarın sabah mı yapim, Cuma sabahı mı? Ne dersiniz?
Herkese selam kızlar. Hastaneden şimdi geldim. Bhcg 763 çıktı. 2 gün önce 414 dü. Gerçi doktorum beklediğim yükseklil de değil, Cumartesi tahlili tekrarlayalım dedi. Ya kanamam falan yok diye sevinirken azıcık içim burkuldu ama yapacak bişey yok. Bekleyeceğiz artık..
Bu sabah yani en son yaptığım testten 18 saat sonra falan ilk idrarla yeniledim testimi gene hayalet çizgi çıktı. Daha önce bembeyaz çıkartıyordu. Ondan heyecan yaptım biraz. KAn versem mi? Adete 6 gün var.
Selam canım hadi gözin aydın muhteşem haberi almışsın. Nasıl öğrendin sorabilir miyim? Benim durumum yukarıdaki gibi işte ortada kaldım.
KUTSİ- O KİŞİ......
Haydeeee elleri göreliiiiimmmmm
2 gündür dinliyorum 2 ay daha dinlerim gibi geliyor:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Sebamed ürünlerim geldiiiiiii......Çok tatlı kokuyooooo.......
Oynamaya devaaaaammmmm....:118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
BUNDAN BÖYLE HERKES TAM EDERİ KADAAARR
NİYE ALEMİN TEK ÜZÜLENİ BENİM
O TELEFONUN DURUP DURUP ÇALMIYORSAAAA
İŞTE SENİ ARAMAYAN O KİŞİ BENİİİİİİMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?