Bol bebiş topiği

Canım benim.Taze zencefil al marketten onu çiğne sakız gibi.Yada zencefilli şeker at sürekli ağzına.İkisi de çok işe yarıyormuş.Sürekli duyuyorum.Güzel sonuçlarla gel inşallah

kızlar ya bu ya butun aklsıkler bızı bulduuuu yaaa

once elimi kestım elime dıkıs attılar
dunde kv demı doktora goturmusler kalbınden anju olması gerekıyomsu acil şimdi istanbul agelıyo pazartesı anju olucakkk
batta haftasonuu ıns ondanda yıne kotu sonuc almayız pek umutlu dgeılım ama

sağolun kızlar yaa. Vallaha içime su serptiniz :)) Yakında psikopata bağlayacağım ya. İlk bebeğim yaşasaydı, şimdiki bebeğimin haberini aldığım günlerde kucağıma almış olacaktım... Son 10-15 gündür falan hep bunu düşünüyordum. Yeni bebiş hediye oldu bize....

Ayyy dikkat et canım ya.Geçmiş olsun sanada kayınvalidenede.Rabbim daha beterlerinden korusun.

Canımsın.Rabbim bunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Canım benim.Taze zencefil al marketten onu çiğne sakız gibi.Yada zencefilli şeker at sürekli ağzına.İkisi de çok işe yarıyormuş.Sürekli duyuyorum.Güzel sonuçlarla gel inşallah

sağol canım iyiki hatırlattın,sabah aç karnına zofran diye en etkili ilaç var ondan aldım tadı okadar acı ki zaten orda daha beter oldum.ama zencefil rahatlatır belki eşime diyimde gelirken alıversin ...inşallah hayırlı sonuçlarla geliriz :))

hepimiz psikopata bağlıyoruz zaman zaman canım,her şeyden nem kapıyoruz hep acabalar ... hiç bitmez mi onlar ahhh ah. inanki bende 1,5 aydır hep yatıyorum kanamalı alan var düşük riskin var dedi doktor . offf ne senaryolar yazdım neler oynadım bi bilsen...ama herşey olacağına varacak bunuda biliyoruM,Allahtan hayırlısı inşallah...cumartesi bi git bak nasılda yükselmiş olacak değerin,haberlerini bekliyoruz canım :))

Kızlar az önce 3 saatlik idrarımla erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi hayalet gibi çıktı hani uzaktan bakan çizgi yok der. Sizce ikinci tesi yarın sabah mı yapim, Cuma sabahı mı? Ne dersiniz?

Bu sabah yani en son yaptığım testten 18 saat sonra falan ilk idrarla yeniledim testimi gene hayalet çizgi çıktı. Daha önce bembeyaz çıkartıyordu. Ondan heyecan yaptım biraz. KAn versem mi? Adete 6 gün var.

Selam canım hadi gözin aydın muhteşem haberi almışsın. Nasıl öğrendin sorabilir miyim? Benim durumum yukarıdaki gibi işte ortada kaldım.

Bekleyebilirim dersen 3-4 gün daha bekle.Ama yok kanda çıkmazsa da beklerim üzülmem diyorsan hiç durma git hemen.Ama adetine 6 gün olduğunu söyleme yapmıyorlar yoksa

KUTSİ- O KİŞİ......
Haydeeee elleri göreliiiiimmmmm
2 gündür dinliyorum 2 ay daha dinlerim gibi geliyor:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Sebamed ürünlerim geldiiiiiii......Çok tatlı kokuyooooo.......
Oynamaya devaaaaammmmm....:118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
BUNDAN BÖYLE HERKES TAM EDERİ KADAAARR
NİYE ALEMİN TEK ÜZÜLENİ BENİM
O TELEFONUN DURUP DURUP ÇALMIYORSAAAA
İŞTE SENİ ARAMAYAN O KİŞİ BENİİİİİİMMMMM

oh oh yandan yandan
sebamed için de bir göbek oh oh oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…