- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.241
Allah kimsenin huzurunu,sağlığını ve sevdiklerini elinden almasıııınnn
Bu sabah yani en son yaptığım testten 18 saat sonra falan ilk idrarla yeniledim testimi gene hayalet çizgi çıktı. Daha önce bembeyaz çıkartıyordu. Ondan heyecan yaptım biraz. KAn versem mi? Adete 6 gün var.
Selam canım hadi gözin aydın muhteşem haberi almışsın. Nasıl öğrendin sorabilir miyim? Benim durumum yukarıdaki gibi işte ortada kaldım.
cadiozy kuzum geçmiş olsun sana ve kayınvalidene. İnşaalah k.validende atlatır bu rahatsızlıgını.
sosyoloji Takvimin pek yakışmış. Taze anniş seni.
Çoook çoook önceden bu önlüğü internetten almıştım bi hevesle. Sakladım sakladım bugünlere kısmetmiş. Nasıl benim pıtırcıgın önlüğü teyzeleri :)))
Eki Görüntüle 724571
cadiozy kuzum geçmiş olsun sana ve kayınvalidene. İnşaalah k.validende atlatır bu rahatsızlıgını.
sosyoloji Takvimin pek yakışmış. Taze anniş seni.
Çoook çoook önceden bu önlüğü internetten almıştım bi hevesle. Sakladım sakladım bugünlere kısmetmiş. Nasıl benim pıtırcıgın önlüğü teyzeleri :)))
Eki Görüntüle 724571
Çok şirin yaa. Güle güle kullansın :))
Çok şeker annesi.Güle güle bol bol kirletin inşallah
Bende bunun çileklisini gördüm almaktan son anda vazgeçmiştim.Anneler bi alsın alacaklarını ben saldırcam sonra mağazalara,sitelere
Canım testin silik çıktıysa bir ihtimal kimyasal gebelik olabilir. Adetine 6 gün varmış. Benim testimde ilk silik çıktığında adetime 8-9 gün falan vardı. Arkadaşların da dediği gibi, testin varsa hergün 1 tane yap. Zaten koyulaşacaktır. Ama beklemek istemezsen, kan testi yaptır. Muhtemelen çıkar. Ki bence hamilesin. Ama erken öğrenmek de iyi birşey değil. Sonra günler geçmek bilmiyor :)))
Kızlar 1 haftadır çektiğim mide ağrıma çözüm buldum.Karbonatlı sakız çiğniyorum.Hiç sevmem sakızı ama çok rahatlatıyor.Ve sürekli atıştırıyorum.Çok iyi geliyor.1 aydır yeme düzenimi 3 öğün hatta bazen 2 öğün olarak değiştirmiştim,yeniden az ve sık durumuna terfi ettim.6 kg olduk Biraz dizginlemem lazım.7-8de de alacakmışım daha.Neyse 3-4 kg daha alsam yeter zaten :) Hedefimde 9-10du :)
aysecim simdi aklima geldi ben reflu icin, yanma icin Gaviscon surup kullandim kalsiyum karbonattan olusuyor hamileler kullaniyor biliyorsundur belki. geceleri icince ii geliyordu nispeten sabaha kadar.. bilmiyorsan aklinda olsun
Bende de renie duo var canım.Çok kötüleşince içiyorum mecburen.Dayanabildiğim yere kadar dayanıyorum.Geceleri pek fazla olmuyor.Yastığım çok yüksek.Ondanmış.Sağol tavsiye için.
kızlar reglime 5-6 gün falan var. ama bir haftayı gecgindir akıntım var. bel agrım var. bide bugün gögüs hassasiyeti başkadı. bunlar belirtimidir acaba
Adetde de olur bu belirtiler.Ama zaten gebelik belirtisiyle aynı belirtiler.Sadece bebekte daha hafif oluyor ağrılar.Belirtilere takılıp kendini sıkma.Sıkıntıdan da gelmeyebiliyor adet.İnşallah vardır bebeğin.kızlar reglime 5-6 gün falan var. ama bir haftayı gecgindir akıntım var. bel agrım var. bide bugün gögüs hassasiyeti başkadı. bunlar belirtimidir acaba
Aynen :)) Bende bayılırım nane tadına zevkle içiyorumo da iyi canim. Bu surup olunca sivi direk gidiyor daha cabuk etki gosteriyo diye bunu aldim ben epey ferahlatior. Dis macunu tadinda:)
Allah gönlüne göre versin canım.İnşallah öğrenirsin cinsiyetinizi de.Hayırlı ve sağlıklı bi evlat olsun..Insallah ultrasona 2 hafta kaldi 20 haftada:) Son ultrason olsa da bakalim insallah bebis sagliklidir bide cinsiyet gorsek ooo cok sey olmus olacak:)) Ultrason resmine gore tahmin yapanlar kiz diyor ama bu is hic belli olmuyor:) bir de bir kerede de nasil emin olacaz onu da bilmiyorum gerci burda emin olmadan solemiyorlar..hayirlisi. saglik olsun da
Söyleme kimseye.Nazar insanı mezara sokar derler.Ağrım sızım var falan diye yalan söylerdim ben.Napıyım günah ama nazar insanı öldürür valla.Kendi annemlere bile doğruyu söylemezdim.
Doktorum bana bişey söyledi kulaklarımdan hiç gitmez.Vücudunda bi madde var.Eşinden gelen kromozomlarla seninkilerin birleşimiyle oluşmuş,ne %100 senden ne %100 ondan bişey.Vücudun haliyle bu yabancı maddeye karşı savunma hazırlıyor.Onu istemiyor,kabullenmesi zaman alıyor.O da zayıf ve eksik bi maddeyse vücut (düşük) atıyor.Hormonlarına,vücuduna zaman ver.Onlara yardımcı ol.O yabancı maddenin büyümesi için yardım et dedi.Kendimi çok önemli bi iş yapıyor gibi hissettim öyle diyince.Ben yardım ediyorum büyümesine diye.Ateş-üşüme-ağlama-uyku-kusma-yorgunluk-enerji hepsi olacak dedi.Yada bazıları olacak.Yardım et o miniğe annesi.Vücudun onu kabullensin ve büyütsün sağlıkla
kızlar işte bu son testim. Dünküne göre bildiğin beligin çıktı. Önce eşime sonra size gösterim dedim.
Hızır gibi yetiştin tubişim.tam da tarak araştırıyordum. Ama aklıma takılan şu:O fırça kullanılıyor mu? ben elime alıp incelemedim ama sanki sertmiş gibi geldi bana. ben normalde de fırça kullanmayı sevmem de. Bir de konak tarağı gördüm chicco. Birçok bebekte oluyor konak.
Tırnak makasını seninki gibi aldım.
Küvette de o kapanma özelliği olana göz koydum kocişi razı ettimee dırdırın sonu zaferdir her zaman dedi tamam tamam ne istiyorsan onu alalım
filesini almıştım zaten. yıkama eldiveni kaldı. Süngeri tavsiye etmiyorlar. Havlu olanlar iyiymiş galiba??
Mini biberonlar gelir diye almadım ben.2-3 olsa yeter.Gelmezse de gider alırım işten ayrıldığımda.Evde oturup napcam gidip alışveriş yaparım kızımla.Tabi kalkabilirsem
Emziği bende nuk düşünüyorum.Bebeklerin en çok kabul ettikleri oymuş.Zaten avent 15ten aşağı değil.İlkini bi deneyimde büyüdükçe avente geçerim belki.Zaten sürekli vermeyi düşünmüyorum.Gidip seçerim bi ara onu da.
Küvet benim aldığım ilk eşyaydı.Temizlik herşeyden önce gelir benim için.Kuzum için de aynı şey olsun istiyorum.Cinsiyeti belli olmadan gittim mavi bi banyo seti almıştım.Bende file aldım.Süngeri tavsiye etmediler.
Tırnak makasını bende bebedor aldım ama normal küçücük bişey.Böyle beyaz uzantısı yok.:44: Neyse kullanamazsam gider bundan alırım.Tarak-fırça bende bebedor aldım.Chico muyduki?:44: Unuttum vallaİnşallah işe yarar aldıklarımız.Satıcı en kullanışlısı diyerek verdi.Kendi de bebeğine bundan almış.
kızlar işte bu son testim. Dünküne göre bildiğin beligin çıktı. Önce eşime sonra size gösterim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?