Bol bebiş topiği

Kızlar 1 haftadır çektiğim mide ağrıma çözüm buldum.Karbonatlı sakız çiğniyorum.Hiç sevmem sakızı ama çok rahatlatıyor.Ve sürekli atıştırıyorum.Çok iyi geliyor.1 aydır yeme düzenimi 3 öğün hatta bazen 2 öğün olarak değiştirmiştim,yeniden az ve sık durumuna terfi ettim.6 kg olduk Biraz dizginlemem lazım.7-8de de alacakmışım daha.Neyse 3-4 kg daha alsam yeter zaten :) Hedefimde 9-10du :)

cadiozy kuzum geçmiş olsun sana ve kayınvalidene. İnşaalah k.validende atlatır bu rahatsızlıgını.

sosyoloji Takvimin pek yakışmış. Taze anniş seni.

Çoook çoook önceden bu önlüğü internetten almıştım bi hevesle. Sakladım sakladım bugünlere kısmetmiş. Nasıl benim pıtırcıgın önlüğü teyzeleri :)))

Canım testin silik çıktıysa bir ihtimal kimyasal gebelik olabilir. Adetine 6 gün varmış. Benim testimde ilk silik çıktığında adetime 8-9 gün falan vardı. Arkadaşların da dediği gibi, testin varsa hergün 1 tane yap. Zaten koyulaşacaktır. Ama beklemek istemezsen, kan testi yaptır. Muhtemelen çıkar. Ki bence hamilesin. Ama erken öğrenmek de iyi birşey değil. Sonra günler geçmek bilmiyor :)))

Çok şirin yaa. Güle güle kullansın :))

Çok şeker annesi.Güle güle bol bol kirletin inşallah
Bende bunun çileklisini gördüm almaktan son anda vazgeçmiştim.Anneler bi alsın alacaklarını ben saldırcam sonra mağazalara,sitelere

Çok şirin yaa. Güle güle kullansın :))

Çok şeker annesi.Güle güle bol bol kirletin inşallah
Bende bunun çileklisini gördüm almaktan son anda vazgeçmiştim.Anneler bi alsın alacaklarını ben saldırcam sonra mağazalara,sitelere

Teşekkürler güzel teyzeleri

Sağlıkla gelsinlerde anneleri , babaları herşeycikler alırlar kuzularına ohh mis kokulularımız bizim onlar

Ay hiç önemli değil yeterki pozitif çıksın ve hayırlı sağlıklı olsun ben dayanırım.

aysecim simdi aklima geldi ben reflu icin, yanma icin Gaviscon surup kullandim kalsiyum karbonattan olusuyor hamileler kullaniyor biliyorsundur belki. geceleri icince ii geliyordu nispeten sabaha kadar.. bilmiyorsan aklinda olsun

aysecim simdi aklima geldi ben reflu icin, yanma icin Gaviscon surup kullandim kalsiyum karbonattan olusuyor hamileler kullaniyor biliyorsundur belki. geceleri icince ii geliyordu nispeten sabaha kadar.. bilmiyorsan aklinda olsun

Bende de renie duo var canım.Çok kötüleşince içiyorum mecburen.Dayanabildiğim yere kadar dayanıyorum.Geceleri pek fazla olmuyor.Yastığım çok yüksek.Ondanmış.Sağol tavsiye için.

Bende de renie duo var canım.Çok kötüleşince içiyorum mecburen.Dayanabildiğim yere kadar dayanıyorum.Geceleri pek fazla olmuyor.Yastığım çok yüksek.Ondanmış.Sağol tavsiye için.

o da iyi canim. Bu surup olunca sivi direk gidiyor daha cabuk etki gosteriyo diye bunu aldim ben epey ferahlatior. Dis macunu tadinda:)

Insallah ultrasona 2 hafta kaldi 20 haftada:) Son ultrason olsa da bakalim insallah bebis sagliklidir bide cinsiyet gorsek ooo cok sey olmus olacak:)) Ultrason resmine gore tahmin yapanlar kiz diyor ama bu is hic belli olmuyor:) bir de bir kerede de nasil emin olacaz onu da bilmiyorum gerci burda emin olmadan solemiyorlar..hayirlisi. saglik olsun da

kızlar reglime 5-6 gün falan var. ama bir haftayı gecgindir akıntım var. bel agrım var. bide bugün gögüs hassasiyeti başkadı. bunlar belirtimidir acaba

Aynıyız aynıııııııııııııııııııııııı. Ben erken gebelik testi aldım hayalet çizgi çıktı. Bide sen yapsana hayatım ya

kızlar reglime 5-6 gün falan var. ama bir haftayı gecgindir akıntım var. bel agrım var. bide bugün gögüs hassasiyeti başkadı. bunlar belirtimidir acaba
Adetde de olur bu belirtiler.Ama zaten gebelik belirtisiyle aynı belirtiler.Sadece bebekte daha hafif oluyor ağrılar.Belirtilere takılıp kendini sıkma.Sıkıntıdan da gelmeyebiliyor adet.İnşallah vardır bebeğin.

o da iyi canim. Bu surup olunca sivi direk gidiyor daha cabuk etki gosteriyo diye bunu aldim ben epey ferahlatior. Dis macunu tadinda:)
Aynen :)) Bende bayılırım nane tadına zevkle içiyorum

Allah gönlüne göre versin canım.İnşallah öğrenirsin cinsiyetinizi de.Hayırlı ve sağlıklı bi evlat olsun..

"Eğer kaderi delip geçecek bir şey olsaydı, bu nazar olurdu" diyor Peygamber efendimiz. Bir arkadaşım bebeğini düşürdü. Kendisine zaten çok nazar değerdi. Maneviyatı yüksek bir ablamız, bebeğini nazardan düşürmüş olduğunu söylemişti. Nazar illa kötü niyet demek değil. Özenmek, gıpta etmek bile nazara sebep olur. O yüzden her gün ihlas, felak, nas okuyup üzerine sürmek tavsiye ediliyor.

Son düzenleme:

canımcım ben en çok o fırçayı kullandım.
sert değil.konaklar için de çok faydalı.
konaksız bebek görmedim ben açıkçası.o yüzden almamazlık etmedim.
çok faydasını gördüm.bebedor un tarak takımındaki fırçası da güzeldi.
ilk zamanlar fırça taraktan daha çok kullanılıyor.
ipek gibi saçlar zaten :) tarak saçlar çoğaldıkça devreye griyor.

kapanma özelliği olan küvet de yerden tasarruf sağlar.
her ikisi de kullanışlı aslında.

tırnak makasını kullandıkça görüceksin canım nekadar kolay oldugunu.
tutma yeri olmayanlar çok minik oldugu için kavramak zor oluyor.
ama onları da tercih edenler var. hepsi aynı işe hizmet ediyor,bunlar sadece kolaylaştırıcı detaylar...

ben ne sünger ne de yıkama eldiveni almadım.
annem tüylü ipten minik lifler örmüştü.kenanda da bunda da.
pamuk gibi yumuşacık oluyorlar
duş jeliyle mis mis köpürterek yıkıyorum.

minik biberon bana hediye gelmemişti
ama ben zaten hepsini almıştım.
nuk da çok memnun kaldıgım bir emzik.hem desenleri güzel,hem kaliteli hemde bebiş reddetmiyor.
8-9 tl arası birşey fiyatı da.

bizim küvetimiz abimizden kaldıgı için o masraf olmadı.

o minik olanlardan bende almıştım ama kullanamadım
ellerim de çok küçük olmadıgı için kolay tutamadım.
beyaz uzantısı olanı görünce hemen almıştım.
halen kullanıyoruz Kenan abimize :)

tarak takımı da almışsın minik kızçene
güle güle kullan ayşecimm

kızlar işte bu son testim. Dünküne göre bildiğin beligin çıktı. Önce eşime sonra size gösterim dedim.

oo maşallah çizgin oldukça belirgin.
eger testte bir hata yoksa hamilesin gibi görünüyor

kan versene yarın :) kesin çıkar. inşallah hamilesindirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…