Bol bebiş topiği

gozun aydin canim:)

Sağol hayatım

Ayyyyyyyyyy iki farklı markada yaptım. Bu fortel olan. Yarın gitcem doktoruma....

selam kızlar nasılsınız bakalım?
bugün pek sık gelip yazamadım.

arkadaşım geldi oturduk.
hiiiç hazırlık felan yapmadım.
sabah evi süpürdüm sonra da bir kek yaptım okadar.
kendime dikkat ediyorum artık.kuzucugumun iyiliği için eskisi gibi koşuşturamam.
eşim bile dışardaydı sabahtan beri,aradı az önce,yemek yapma dışardan alırım birşeyler dedi
saolsun kocişim.

benden haberler böyle kızlar. pinekleme modundayım
ama doğumdan önce piknik jübilemi yapmak istiyorum

canim piknik jubileni yap insallah ama top oynamasiz olsun :)

sagol canim benim cok sukur bugunlermize.. Detayli ultrason bekliyorum 20.haftada ins sagliklidir bebis. cinsiyet de belli olursa ozaman bakalim hayirlisi..

belli olur Allah'ın izniyle canımcım.
ama kızsa belki göstermeyebilir.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
içine birşey doğuyormu? kız veya erkek

belli olur Allah'ın izniyle canımcım.
ama kızsa belki göstermeyebilir.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
içine birşey doğuyormu? kız veya erkek

canim bicok kisi kiz mi diye soruyor da benim icime pek bisey dogmuyor gibi erkek belki bilemiyorum insallah az kaldi:) saglikli olsun da insallah

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar.
Ben birazdan çıkacağım saat 10' da Ayrıntılı ultrason randevumuz var. İnşallah güzel haberlerle geleceğim.
Öptüm sizi. Öğleden sonra buralarda olurum.....

benm ayın 6 sında olmam gerek ama erken gebelk testi için erkenmi acaba

Yok canım niye erken olsun benim BAT da ayın 5'indeydi. Bugün doktora gidicem sabah yaptığım idrar testi akşama göe daha silik çıktı moralim bozuldu. Gerçi yatmadan çnce 1 lt den fazla su içmiştim. ve 5 saatlik idrardı ama işte korktum. Kan vericem

Ben birazdan çıkacağım saat 10' da Ayrıntılı ultrason randevumuz var. İnşallah güzel haberlerle geleceğim.

Günaydın canım...
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin..
Küçük hanımı gör bakalım napıyormuş içerde

kızlar işte bu son testim. Dünküne göre bildiğin beligin çıktı. Önce eşime sonra size gösterim dedim.
Çok belirgin çizgin.Kana git hiç bekleme bence.

:)) Teşekkür ederiz Tubilosh teyzesi.Allah kullandıracak günleri de görmeyi nasip etsin.

Hadi bakalım büyük buluşmaya güle güle git,güle güle gel inşallah.

sana da hayırlı Cumalar ozimm,
hayırlı hhaberlerle gel inşallah canımcım
minik cadıyı gör de gel bakalım neler yapıyormuş

:)) Teşekkür ederiz Tubilosh teyzesi.Allah kullandıracak günleri de görmeyi nasip etsin.

aminn ayşem.

sürekli acaip rüyalar görüyorum yaa :44:
ısrar ediyorlar doğumun olsun die,bende diyorum yok yok kalsın
çok mu tırsıyorum ne :26:
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin.
neler yaşayacagımı bildiğim için heralde bu defa böyleyim.
oyhh içim sıkılıyor bugün.Rabbim sen ferahlıgına çıkar inşallah

Günaydıııııııınnnn Hayırlı cumalar herkese...
Kötü rüyanın üstüne eşimle tartışma,hastane şikayetime gelen terbiyesiz cevap,üstüne de başka bi gerginlik sabah sabah gerim gerim gerdi beni.Nefes egzersizi yapmaya çalışıyorum kendimce.Kuzumu rahatlatmalıyım.Ben sinirliyken hiç hareket etmiyor.Bi köşeye sinmiş korktuğunu hissediyorum.Yüreğim parça parça oluyor.Ben bile olsam kimse sindirmesin kuzumu ömür boyu. Güne kötü başladım ama güzel devam etmesini ve bitmesini diliyorum.....

Sizler iyisiniz inşallah.
Buluşmalar var bugün hastanelerde.Hayırlı haberlerle dönün inşallah.
Batı yaklaşanlardan güzel testler ve yüksek kan sonuçları bekliyoruz.
Biz de yarın sabah şeker yüklemesine gideceğiz dr teyzemize.İnşallah şeker sorunumuz falan çıkmaz.Zaten albüm olmasın diye tuzu çok azalttım bir de şeker diyetine girersem tansiyonum yerle bir olur Allah korusun:18:

Son düzenleyen: Moderatör:

Günaydın canım.Allah hayır getirsin rüyalarına da.Bende bugün ağlaya ağlaya bi hoş oldum rüyamda.Oda takımı almanıza gerek yok,biz öyle karar verdik diye iki aile de rest çekti rüyamda.Bi kızdım,bi ağladım sorma.Ben ödeyecem parasını,kimseden bişey beklemiyorum,hevesimiz var bizim falan filan.Hıçkıra hıçkıra ağladım resmen. Hayır ne düğünde ne de bebekte bişeye karışmadı kimse ama neden böyle bi saçma rüya gördüm bilmem
Benim de içim daralıyor bugün.Sabah sabah bi sürü gerginlik yaşadım ondandır inşallah.Selalar okunsun Yasin'imizi okuyalım rahatlayalım inşallah

günaydın kuzum,
al benden de okadar.bugün bi acaip im.eşimle tartışmam olmadı ama daha uyuyor.belki uyanınca bir fasıl biz de birbirimize gireriz
kendimi stresli hissediyorum bugün.
gece oğluş yanımıza gelip yatmış,sabaha karşı beni tekmelemesinden uyandım.karnım ağrıyordu
sabah sabah güneş odaya vuruyor,sıcaktan mahfoldum,yatamadım.
başım ağrıyor, canım birşey yapmak istemiyor.
Hayırdır inşallah.

bugün belki kendimi dışarı atarım.pijama felan bakmaya

sıkıntı yapmamaya çalışmak lazım aslında ayşem.bebişlerimiz için...
çok hassas zamanlarımızdayız.
Rabbim kolay atlatmayı nasip etsin.

inşallah sen de yarın güzel sonuçlarla dönersin canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…