- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.461
Sinirlenme kuzu vardır bir hayırrr...
Unibaby ve nivea iyi diyorsun tubişim hemen notumu alıyorum
Unibaby ıslak mendili başka önerenler de var..
tubişim teşekkürler. sen de olmasan bu soru işaretleri nasıl gidecek kafamdan...
ben ıslak mendil de alacağım normal mendil de bulunsun.
Ben 4.aydan beri hamiş kıyafeti giyiyorumki:26::26::26::26: Gömlek,XL normal kesim tişört falan giyiyorum.Ama deli gibi elbise giyesim var.2 tane alırım sanırım elbise.Bayılıyorum dizaltı bosbol elbiselere
tabii bunlar ilk birkaç ay kullanım içindi...
ondan sonra sürekli 3 marka arasında gittim geldim...
prima,niveanın kremli olanı ve babystar...
babystarın bezi hernekadar benim tercihim olmasa da ıslak mendilini begendim.
mendilleri büyük ve kokusu tam bebek kokusu...
Eki Görüntüle 727167 Eki Görüntüle 727168 Eki Görüntüle 727169
Not aldım canım.İlk 3 ay için nivea baby,sonrası için babystar :))
Senin gibi arkadaşlarımız olmasa neye nasıl karar veririz,cahilliklerimiz bebeğimize nasıl acı çektirir kimbilir.Pişik konusunda da dediklerini yazdım aklıma.Her açışta krem yada yağ
Çok sağol canımmm.İyiki varsın...
Geçmiş olsun canım.Erken olmuşsun bu ay.Bende erken olmuştum hamileliğimden önceki son 2 adetimde.İnşallah seninde son adetindir buayşecim benim bat geçti adet oldum bittim bile
estağfirullah canım benim...
senin bilgin bana benim bilgim sana belki birgün fayda eder...
sende başka markaları deneyip tecrube edebilirsin ama hazır tecrube edilmişi varken yardımcı olayım dedim :)
pişik konusunda dediklerimi mutlaka yapmanı öneririm.
önümde çok örnek vardı.
bazıları üşengeçlikten sürmüolar bişi.
sonrada dolarki bu çocugun popişi neden kızardı,neden huysuz oldu...
Bilinçli anne olup onların ihtiyaçlarına göre davranıp en güzel şekilde bakmak bizim görevimiz...
Rabbimin emaneti onlar bize
birbirimize yardımcı olmak için buradayız dimi ama özim
ne kafanıza takılırsa sorun,kendimce tecrube ettiğim şeylerle yardımcı olmaya çalışırım herzman...
evet hr ikisinden de bulundurmakta fayda var
ayy ayşem sen elbise almadı daha deyince ve 6 kilo aldım deyince bende dedim bu kadın daha hamiş kıyafeti giymiyor herhalde
al kuzum al.elbise çok rahat...
bende bol bol elbise giyyorum zaten.sıcaklarda kurtarıcı :13:
hayırlısı olsun cnm ben de belirti yaşamamıştım. Eşime çakşır otu alacaktım. Belirtisiz gelir belki senin miniş de...
Sabah dr sırası beklerken yanımda oturan anne adayıyla sohbet ettik.Bu hafta içinde sezeryana girecekmiş.Kızı varmış 5 yaşında normal doğumla olmuş.Oğlu çok aşırı kilolu olduğu için erken alacaklarmış çünkü bebek sıkıntıdaymış.Benden önce girdi dra.Çıkarken elimi tuttu,nolur dua et bana doğumhaneye çıkıyorum şimdi dedi.İçim bi hoş oldu gözlerindeki o ifadeyi görünce.Üstelik normal doğum deneyimi olan bi kadın bu.Ne kadar savunmasız ne kadar korkuyordu bilemezsiniz.Sarılmak geldi içimden korkma diye.Yanında eşi vardı ama o hiç tanımadığı 10 dk sohbet ettiği birinden dua istedi.Olmuştur büyük ihtimal doğumu ama inşallah kolay geçmiştir.Sorunsuz almıştır tosununu.Çok etkilendim kadının gözlerindeki ifadeden.Yanında doğuma girmek bile istedim....
Paylaşmak istedim sadece...
kızlar aklım cok karıştı. regle 5 gün kala beta 34 normalmi. erken gebelk testde sil cizgi. cum günü tekrar kana cagırdı dr ama? nolurr yaşayanlar fikir versin
ben geldim diye misustunuz gidiyim bari
ben geldim diye misustunuz gidiyim bari
kızlar aklım cok karıştı. regle 5 gün kala beta 34 normalmi. erken gebelk testde sil cizgi. cum günü tekrar kana cagırdı dr ama? nolurr yaşayanlar fikir versin
Niye susalım kızAlışverişler başladı yavaş yavaş.Fikirler alıyoruz deneyimlilerden bizde.Sen ne yaptın almaya başladınmı cicilerinizi.
aa olur mu öyle şey? hoşgeldin. nasılsın? Bebişin kız mı erkek mi? aramızda fazla yok. bakalım zamanında gelecek mi bebişler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?