- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.481
bebim kız canım evet doğumlar yakın gibi :) senin de kız anladığım kadarıyla..kız alışverişi deçok zevklidir ya....
isim düşündünüz mü? var mı favorilerin?
susmayın sürekli hamileliğinizi bebişlerinizi anlatın okumak çok heyecanlı oluyo ya...:)
valla b
en nerden başlıcamı bilemiyom manyak gibi deliler gibi hevesim ve çok şükür param da var ama ne alayım hangi marka iyi hiç bilmiyom
arkadaşlara soruyorum onlarda nedense inadına yapar gibi beni bilmez gibi hep şura ucuz bura ucuz şu gereksi zfilan diyolar hevesim kırılıyo
aynen canım ya karar veremiyorum hepsini almak geliyor içimdenşimdi yelek örmeye başladım kuzucuğuma sonra da patikler öreceğim...
İsim konusunda daha karar vermedik canım ya. eşim müzik öğretmeni olduğu için ezgiyi önerdi kısa ve öz güzel ...ama daha çok değişir canım ya kararsızız hele eşim daha da kararsızdır ee ne de olsa terazi alıştım artık.o mu olsun bu mu olsun derken alakasız bir isim olur.
siz belirlediniz mi isim? sizin çeyizinizi de görelim bir ara.. Sen beğendiklerini al boşver kimseye kulak asma. İçine sinen şeyler olsun kullanışlı olsun..
Bizim konuştuklarımızdan not al sende.Mesela biberon ve emzikte avent ve nuk en iyileri.Giyside de mutlaka antibakteriyel al.Hele de ilk 3 ay giyeceği şeyleri.Araba da ben Chicco liteway baston puset alacağım.Travel sistemler çok hantal bizim için.Sevmiyoruz eşimle o arabaları.Oda takımını da ben çok detaycı olduğumdan marka almadım,yaptırıyorum mobilyacıya.Hem istediğime göre oldu,hem de kaliteli.Banyo temizlik ürünlerinde mustela,sebamed en iyileri diye tespit ettim ben.Büyüdükçe markaları denersin.Kafana takılanları da sorarsın deneyimliler yada ben gibi pimpirikli araştırmacı anneler fikir verir
canım benim örgü yeteneğim yok biraz hazırcıyım galiba:)
bi nevresim takımı aldım..iki zıbın, iki alt, iki de ince battaniye aldım hepiciği bu.o da ilk kız olduğunu öğrendiğim gün hevesle aldım ama sonradan arkadaşlar ne bilim hevesimi kırdılar,
erken alma ne gerek var bekle biraz kime sorsam aynıklasik memur zihiyeti napcan mecburrrr uydum onlara. insan etkileniyo ya
canım benim örgü yeteneğim yok biraz hazırcıyım galiba:)
bi nevresim takımı aldım..iki zıbın, iki alt, iki de ince battaniye aldım hepiciği bu.o da ilk kız olduğunu öğrendiğim gün hevesle aldım ama sonradan arkadaşlar ne bilim hevesimi kırdılar,
erken alma ne gerek var bekle biraz kime sorsam aynıklasik memur zihiyeti napcan mecburrrr uydum onlara. insan etkileniyo ya
aynı tespitleri bende yaptım ayşecim yıldızlı katılıyorum sana.sen bebek arabasını aldın mı? oda takımı yaptırdın mı bunları?
kıyafette mothercare dediler ne dersin?hastane çıkışlarını ordan alayım diyorum.
mesela bakım ürünlerini şimdiden alsak nolur ya?benim eczacım da mustelayı önermişti çoğunluk da onu diyo.hepsini ondan alayım diyorum.bana kalsa bebek işi düün gibi son anda çok masraf çıkıyo çoğu küçük şeyi alıp koymak istiyorum ama eşim acele etme diye benim hevesimi kırıyo
23.hafta erkenmiymişBence gayet iyi bi dönem bu dönem alışveriş yapmak.İlerde ne olacağız kimbilir.Sıcak,kocaman bi göbek,sıklaşan nefes darlığı,hareket kısıtlılığı derken insanın canı istemez evden çıkmayı.Ne ketummuş arkadaşların.cadiozy haklı bakma sen öylelerinin dediklerine.%100 pamuklu hoşuna gidenleri al.Akrabalardan falan gelecek olan hediyeleri ve teklifleri de gözönünde bulundur alışverişte.Çok mini mini alma tulumları.Boyu uzun olursa veya çabuk uzadığı için kullanamazsın.Ben hep 3-9 arası aldım.Eşim 1,90-ben 1,76 boyundayız.Kuzumuzda uzun olur diye tedbir aldık kendimizce.Normal olursa da bol giyer azıcık napalım Nasılsa büyüyecek fındığımız [/QUOTE
aynen ben de diyorum eşime son aylar yürüyecek halim olmicak bi de antalyadan alışveriş yapıyoruz düşün halimi yani..
ben bi düşük yapınca tabi ondan da heralde böyle söylüyo etrafımdakiler
ama yok çok pis gaza geldim alıcam arkadaş:):)
bu arada özlemcim büyük almak hakkaten çok mantıklı.siz de harbi uzunmuşsunuz:) biz klasik türk ailesiyiz bizimki inş standart olur gibi:)
bi de hediye gelen kıyafetleri pek kullanmam saklar iadei hediye yaparım diye düşündüm.
Arabayı almadım ama karar verdik %95.
Oda takımını sipariş verdik,bitince resim atarım sizede.
Kıyafette ben civil takılıyorum.Kullananlar çok memnun kaliteden.Hemde bi sürü para vermemiş oluyorum.Nasılsa 1-2 ayda bir değişecek bütün aldıklarım.Tabi beğendiğim markalar olursa onları da alırım hemen.
Hastane çıkışını 1 tane alman yeterli bence.10-12 parçalı olanlardan.Çünkü inceleyince görürsün çook minik oluyorlar.Uzun süre kullanamazsın dediler.Eve gelince zaten zıbın-tulum takımlar giyer.Bir de çıtçıtlı zıbınlar al dediler bana.En rahat kullanılanı oymuş.Büyük büyük aldım hep 7-8 takım.Daha hediye de gelir nasılsa.Bende dayanamam alırım daha doğuma kadar.
Bakım ürünlerini al bence.Ben aldım geçen hafta.Biberonu,emziği,tırnak makası,tarakları,burun aspiratörü vs aldım hep.Her gittiğimde bişeyler alıyorum.Nette hazır olan listelerden çıktı aldım bitane.İşime geleni alıyorum işaretliyorum tek tek.Gereksiz şeyler de var tabi listelerde.Onlara bakmıyorum.Mesela biberon ısıtıcı almayacağım ben.
Kendin için de alışveriş yapmalısın.Yakası açılabilen gecelik veya pijama takımlardan mesela.Hem hastaneye hemde eve lazım.Göğüs pedi alacağım ben ama markaya karar veremedim.Emzirme sütyeni-atleti var daha alınacak.Bitmez liste.
Sen eşine de bakma.Kolay zannediyorlar onlar bebek alışverişini.İki canlısın,hergün ağırlaşıyorsun.Al yavaş yavaş.İnsan beğeniveremiyor zaten.Ben 5 aydır beşik bakıyorum daha karar veremedim düşün
Acele edilmeyecek bi durum yok 23.haftadan sonra.Doktorum 7.aydan sonra doğan bebeğin yaşama ihtimali çok yüksek, alışverişlerine başla dedi bana.Üstelik cadiozynin dediği gibi "BEN GELDİİİM" diyiverirse fıstıklarımız o zaman görür gününü herkes.
vay arkadaş ben çok geç kalmışım ya:) sen tam hayallerimdeki hamilesin ...:)biz de 25 inde antalyaya gidiyoruz bunları ben de alayım sen arada aldıkça bana hbr ver ben de alayım kız:)
işte bak herkesin fikri ayrı galiba bana da 12 lik takımlar gereksiz iki tane 5 lik al dediler.
yedekleri filan lazım oluyomuş.
ben de en azından ilk hastane çıkışını iyi alayım diyorum ne de olsa yeni doğmuş olacak.
civil de aklımda olsun sanki arkadaşlar da söylemişti.
aynen ben de diyorum eşime son aylar yürüyecek halim olmicak bi de antalyadan alışveriş yapıyoruz düşün halimi yani..
ben bi düşük yapınca tabi ondan da heralde böyle söylüyo etrafımdakiler
ama yok çok pis gaza geldim alıcam arkadaş:):)
bu arada özlemcim büyük almak hakkaten çok mantıklı.siz de harbi uzunmuşsunuz:) biz klasik türk ailesiyiz bizimki inş standart olur gibi:)
bi de hediye gelen kıyafetleri pek kullanmam saklar iadei hediye yaparım diye düşündüm.
Sen bilirsin tabi.Beğendiklerini kullanırsın.Hep öyle olmazmı zaten?
En azından neler alacağına karar verirsen bir gün içinde çıkar odasını,beşiğini,ana kucağını,arabasını falan alıverirsin.Ama diğerleri çok daha fazla vaktini alır.Hemde gez gez yorulursun.Bıkkınlık getirmesin alışveriş sonra.
Burda paylaş aldıklarını görelim bizde.Hevesini kırmayız korkma
Madem para kısıtlaman yok şunlara bi göz at mesela.Ben bayıldım ama maddiyat yüzünden vazgeçtim.Eki Görüntüle 727318 Eki Görüntüle 727317
Bence de hastane çıkışı antibakteriyel ve %100 pamuk olmalı.Zaten dokununca biliyorsun kalitesini.Pamuk gibi oluyor.vay arkadaş ben çok geç kalmışım ya:) sen tam hayallerimdeki hamilesin ...:)biz de 25 inde antalyaya gidiyoruz bunları ben de alayım sen arada aldıkça bana hbr ver ben de alayım kız:)
işte bak herkesin fikri ayrı galiba bana da 12 lik takımlar gereksiz iki tane 5 lik al dediler.
yedekleri filan lazım oluyomuş.
ben de en azından ilk hastane çıkışını iyi alayım diyorum ne de olsa yeni doğmuş olacak.
civil de aklımda olsun sanki arkadaşlar da söylemişti.
ben de almadım 10 lu setlerden. tubiş bana alma dedi iç çamaşırları filan giyilmiyor dedi. 5 li ya 6 lı takımlar var onlardan aldım.
ayrıca ben de civilden aldım
Ayşem alttakini çok beğendim ama çok pahalı yaaa 289 tl((
Beşik yerine kullanılabilse ben alacaktım.Zaten beşiğe 200-300 vereceğiz mecburen.En azından ana kucağını da aradan çıkarmış olurum dedim ama uyuyamaz burda dediler.Geçici uyurmuş sadece.
Bence de hastane çıkışı antibakteriyel ve %100 pamuk olmalı.Zaten dokununca biliyorsun kalitesini.Pamuk gibi oluyor.
Günü gününe gözünüze sokuyorum ben aldıklarımı valla.Konu-komşuya çıkılmıyor gel bak cicilerimize diye görgüsüz gibi
O hevesle sizlerle paylaşıyorum hepsini.
Kayınvalidem alalım dedi ben de kıramadım hastane çıkışını.Ama benimkinin parçası çok.3 takım var içinde.Üçü de farklı boyutlarda.Buldum bak modelini
Eki Görüntüle 727332
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?