- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.501
kızlar iyiakşamlar,muhabbetini bol olsun.bugün doktora gittim sancım çoktu diye doktor baktı ultrasonda kanamalı alan hareketlenmiş,bebeğin kesesine çok yaklaşmış.iyi görmüyorum dedi.iğne verdi yine tuvalet harici kalkma dedi.kızlar biliyorum herşey olacağına varır ama çok korkuyorum,eğer kanamalı alan keseyi yırtarsa bebeğin kalbi durur.... offf demek bile istemiyorum böyle şeyler, sabahtan beri ağlamaklıyım( nolur dualarınızda banada yer verin,inşallah geçer bu günler...
Canıııımmmmkızlar iyiakşamlar,muhabbetini bol olsun.bugün doktora gittim sancım çoktu diye doktor baktı ultrasonda kanamalı alan hareketlenmiş,bebeğin kesesine çok yaklaşmış.iyi görmüyorum dedi.iğne verdi yine tuvalet harici kalkma dedi.kızlar biliyorum herşey olacağına varır ama çok korkuyorum,eğer kanamalı alan keseyi yırtarsa bebeğin kalbi durur.... offf demek bile istemiyorum böyle şeyler, sabahtan beri ağlamaklıyım( nolur dualarınızda banada yer verin,inşallah geçer bu günler...
kızlar idrar testim pozitif beta degerm regle 5 gün kala 34 ama hafif hafif regl olacakmışım gibi sızlar hissediyorum. 3 galdı regle ama nie bu agrı
kızlar iyiakşamlar,muhabbetini bol olsun.bugün doktora gittim sancım çoktu diye doktor baktı ultrasonda kanamalı alan hareketlenmiş,bebeğin kesesine çok yaklaşmış.iyi görmüyorum dedi.iğne verdi yine tuvalet harici kalkma dedi.kızlar biliyorum herşey olacağına varır ama çok korkuyorum,eğer kanamalı alan keseyi yırtarsa bebeğin kalbi durur.... offf demek bile istemiyorum böyle şeyler, sabahtan beri ağlamaklıyım( nolur dualarınızda banada yer verin,inşallah geçer bu günler...
CanıııımmmmKorkma bitanem.İnşallah düzelecek herşey.Yasin oku bol bol.Onu sana gönderen Rabbim doğmasını da nasip etsin sağlıkla.Dinlen bol bol.Herşeyi getir yanına.Uzandığın yerde duanı et,ye-iç,kitap oku,bulmaca çöz yat,aklına da kötü şeyler getirme.Biraz nazlı senin bebeğin,seni biraz uğraştırıyor o kadar.Herşey düzelecek inşallah.Dualarım seninle canım.
Bende hala oluyor canım az az sancı.Her adet döneminde ağrın olacak az az.Korkma pimpirikli taze anne.
tubışşşş burdaysan limonata tarifini yazar mısın..canım çekti
ya varya ödüm kopuyor bişi olck die. bide kabzlk sorunu başladı bi kaç gündür. gecmedi. oof off
Benimde dün aklıma geldi.Tubiloshun limonatasından yapayım limon alayımda dedim.Eşim kimin kimin diyor
Hadi ver tarifi de yapalım evlerimizde
İnternetimde sorun var.Kapanmadan hemen yazayım
KIZIM gayet sağlıklıymış.%95 kız dedi doktorum.Beyninde sorun falan yokmuş.Çok hareketli bi bebek yansıma yapmıştır diyor.Detaylı ultrasona girdim.Ölçümleri,kilosu gayet iyi dedi.Haftasıyla uyumluymuş.750gr olmuş.Sürekli dönüyor dedi
Akıntımı sordum yine.Normal akıntı şeffaf,kokusuz,renksiz olurmuş ve çok az ıslaklık hissi verirmiş.Benimki gün içinde çamaşır değiştirme isteği oluşturacak kadar çok,çamaşırım sürekli ıslak ve dolu,kremsi,kokusuz. (afedersiniz çok ayrıntılı oldu ama sizlerde tedbirli olun diye yazdım) Mantar gibi geldi drum.Fitil verdi.Önüne geçemezsek erken doğum olur dedi.İnşallah zamanını bekler sabırsız kızım. Daha elbise almadım kendime,heveslerim var daha :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Arabayı almadım ama karar verdik %95.
Oda takımını sipariş verdik,bitince resim atarım sizede.
Kıyafette ben civil takılıyorum.Kullananlar çok memnun kaliteden.Hemde bi sürü para vermemiş oluyorum.Nasılsa 1-2 ayda bir değişecek bütün aldıklarım.Tabi beğendiğim markalar olursa onları da alırım hemen.
Hastane çıkışını 1 tane alman yeterli bence.10-12 parçalı olanlardan.Çünkü inceleyince görürsün çook minik oluyorlar.Uzun süre kullanamazsın dediler.Eve gelince zaten zıbın-tulum takımlar giyer.Bir de çıtçıtlı zıbınlar al dediler bana.En rahat kullanılanı oymuş.Büyük büyük aldım hep 7-8 takım.Daha hediye de gelir nasılsa.Bende dayanamam alırım daha doğuma kadar.
Bakım ürünlerini al bence.Ben aldım geçen hafta.Biberonu,emziği,tırnak makası,tarakları,burun aspiratörü vs aldım hep.Her gittiğimde bişeyler alıyorum.Nette hazır olan listelerden çıktı aldım bitane.İşime geleni alıyorum işaretliyorum tek tek.Gereksiz şeyler de var tabi listelerde.Onlara bakmıyorum.Mesela biberon ısıtıcı almayacağım ben.
Kendin için de alışveriş yapmalısın.Yakası açılabilen gecelik veya pijama takımlardan mesela.Hem hastaneye hemde eve lazım.Göğüs pedi alacağım ben ama markaya karar veremedim.Emzirme sütyeni-atleti var daha alınacak.Bitmez liste.
Sen eşine de bakma.Kolay zannediyorlar onlar bebek alışverişini.İki canlısın,hergün ağırlaşıyorsun.Al yavaş yavaş.İnsan beğeniveremiyor zaten.Ben 5 aydır beşik bakıyorum daha karar veremedim düşün
ben de almadım 10 lu setlerden. tubiş bana alma dedi iç çamaşırları filan giyilmiyor dedi. 5 li ya 6 lı takımlar var onlardan aldım.
ayrıca ben de civilden aldım
tubışşşş burdaysan limonata tarifini yazar mısın..canım çekti
ya varya ödüm kopuyor bişi olck die. bide kabzlk sorunu başladı bi kaç gündür. gecmedi. oof off
Kızlar bi arkadaşım benimle aynı haftasında.Bebeğinin eşi çok iri olduğu için suyu bebeğine gitmemiş,sıkıntılıymış bebeğinin sağlığı.Dua edin nolur ona.Kuzusunu kaybetmesin
Benimde dün aklıma geldi.Tubiloshun limonatasından yapayım limon alayımda dedim.Eşim kimin kimin diyor
Hadi ver tarifi de yapalım evlerimizde
Eki Görüntüle 727361 Eki Görüntüle 727362
sızıntısı çok fazla olan biri tarafından tecrube edilmiştir
ayrıca lansinoh demişken söylemeden geçemeyecegim,
göğüsteki emzirme kaynaklı çatlak ve yaralar için bunun kadar faydalı bir krem görmedim.
emzirme sonrası sürüyordum, bebiş uyuyup uyanana kadar süper fayda ediyordu.birdahaki emzirmede acı yoktu.
şimdi dr lar bebedor yaziolar genelde hastalarına.
ben lansinohtan vazgeçmem şahsen. minicik bir tüp 28 tl ama faydalı olunca almadan olmuyor...
canım sakın ama sakın ıkınma wc deyken. zorlama fazla. Kayısı ye, hoşaf iç, bende başta kabızlık sorunu çektim ben acıyı çok severim acı yedikten sonra rahatlıyordum
Birde zeytin çekirdeğini yutmak kabızlıga iyi geliyormuş. Kimileri faydalı diyor kimiler faydasız. ama şahsen deneyenlerde var kabızlıga birebir çözüm diyorlar.
Ben denemedim çok zorda kalsaydım deneyecektim.
Ayy tubişşş bende bu bebedordan alıyordum ki eşim dur dedi neymiş sonra alırmışızzzz
Ya ben almak istiyorum diyorum yok yok sonra alırız dedi 9.90 tl idi sanırım. Çok tez canlıyım herşeyi almak istiyorummmm
Kızlar annemden bişi ögrenmiştim bilenler olabilir;
Ayva çekirdeklerini sakın atma dedi. Biriktir. Akşamleyin 3-4 tanesi az bi suda ısla. sabaha krem gibi olacak. Denedim süper bişi. Geçen kıştan çekirdeklerim dahi duruyor. yüzümde denemiştim çok güzel yapıyo. hatta bi tane kurstan arkadaşı hergün sürüyormuş yüzüne bebek gibi cildi varmış
Meme çatlakları için birebirmiş. Emzirmeden önce sürebilirmişim hiçbi zararı yokmuş. sonra emdikten sonrada sürebilirsin dedi.
Çok etkliymiş.
Bence sende dikkat et.Normal akıntıyı dr şeffaf olarak söyledi çünkü.aysecim gozunuz aydin cok sevindim senin adina.. Minis kipir kipir :) Akinti olayi bende de var da arastirmistim gebeligin basindan beri ostrojen artinca seffaf ya da sut kivamli beyaz akinti normal diye biliyorum. Zira bende hep beyaz sut gibi oluyor en bastan beri.
Lansinohu da yazdım,limonatayı daevet ayşecan netteki listelerde gereksiz ürün çok oluyor. fuzuli geliyor bana.
ben Kenan da 4 tane hastane çıkışı almıştım.
hepsini de giydi. yaklaşık 1,5 aylık oldugunda daha büyük kıyafetlere geçtik.
ama Eylül ayında doğmuştu ve hava sıcaktı.
sık sık yıkadım.sık sık üzerini değiştirdim.
şimdi 1 tane abimizden kalan var,
ayrıyeten de 3 tane hastane çıkışımız var. (5 li olanlardan)
2 si hediye
10 tane miniklerden çıtçıtlı body miz var. ilk aylar bunlar yeter.
1 tane ayaklı tulumu da geceleri soğuk olabilir vs. die küçük aldım.
gerisi daha büyük.
bu arada ayşem göğüs pedini bence sakın dalin alma
ben hep bebedor ve lansinoh kullanıyordum. bir gün annem bana 1 kutu dalin den almış.
yok böyle bişi yaa, sütü çekip kuru tutucagı halde,hepsi aktı gitti
dışarı çıkarken kurtarıcı bu pedler.
süt damarları dolunca bebiş de hemen emzirilmeyince sızıntı başlıyor haliyle.
rezil olmamak için iyisini kullanmakta fayda var.
dalin hiç içine çekmedi sıvıyı. sızdırdı sürekli
lansinoh veya bebedor dan şaşma derim.resimleyerek geçiim yine
Eki Görüntüle 727361 Eki Görüntüle 727362
sızıntısı çok fazla olan biri tarafından tecrube edilmiştir
ayrıca lansinoh demişken söylemeden geçemeyecegim,
göğüsteki emzirme kaynaklı çatlak ve yaralar için bunun kadar faydalı bir krem görmedim.
emzirme sonrası sürüyordum, bebiş uyuyup uyanana kadar süper fayda ediyordu.birdahaki emzirmede acı yoktu.
şimdi dr lar bebedor yaziolar genelde hastalarına.
ben lansinohtan vazgeçmem şahsen. minicik bir tüp 28 tl ama faydalı olunca almadan olmuyor...
ayyyy ozimm demekki söylediklerimle size faydalı olabiliyorum..
nasıl sevindim anlatamaaam
canım benim çok dikkat et kendine.
riskli dönemin daha geçmemiş demekki.
bol bol yat. demesi kolay biliyorum. bana da çok derlerdi yat die. ama kolay değil yatmak.
Bebişin için biraz daha dayanman gerek kuzum.
iğnelerini aksatma. Rabbimin izniyle herşey düzelicek canım benim...
içini ferah tut
ehehhhh canım benim dur link vereyim :)
resmi de var...
Limonata Tarifi | Mutfak Sırları - Yemek Tarifleri
yalnız mevanur cum nane orda 5-6 dal diyor. sen 3-5 yaprak atsan yeterli çok yogun nane tadı olmasa daha iyi olur bence.
ikincide naneyi daha az koydum daha çok sevildi
Biz sürekli yutarız zeytin çekirdeğini.Hiç zararını görmedim.Aksine mide ağrısı,ekşimesine çok iyi geliyor.drlar da söylüyorlar arıtk bunu.canım sakın ama sakın ıkınma wc deyken. zorlama fazla. Kayısı ye, hoşaf iç, bende başta kabızlık sorunu çektim ben acıyı çok severim acı yedikten sonra rahatlıyordum
Birde zeytin çekirdeğini yutmak kabızlıga iyi geliyormuş. Kimileri faydalı diyor kimiler faydasız. ama şahsen deneyenlerde var kabızlıga birebir çözüm diyorlar.
Ben denemedim çok zorda kalsaydım deneyecektim.
kuzum al tabi. neden erteliosun ki?
ben şu anda kullanıyorum mesela.
sızıntılar kimi insanda erken başlayabiliyor.
al kenarda dursun.
illaki doğum sonrası kullanılıcak ddie bişi yok.
süt erken de gelebiliyor 7-8 aylarda.
Bence sende dikkat et.Normal akıntıyı dr şeffaf olarak söyledi çünkü.
seffaf yani su gibi mi olacak. internette hep sut kivamli beyaz ya da seffaf olabilir yaziyor ostrojen kaynakli. Insallah degildir zira burda ebe fln pek takar mi bilmiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ar/437129-koyu-kivamli-sut-beyazi-akinti.html
Lansinohu da yazdım,limonatayı da
Teşekkürler tubiiiii.....
Size söylemeyi unuttuuuuuummm dün benim göğüslerimden süt geldiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?