Bol bebiş topiği

Benimde göğüslerim acayip büyüdü. Önceden o kadar sızlıyordu ki artık o acıma, ağırmalar kalmadı cok cok az oluyo. Çok rahatım

Eşimde böyle bakıoo

Sütyen almam gerek. Küçük gelmeye başladılar.

Ve göğüslerimde sivilcecikler çıktı

Benim kociş berbere gitmişti geldi. Berberin çocugu olmuş 2 aylık erkekmiş. Ayy çok tatlı diyo.

tabi bizimki dururmu sormaya başlamış herşeyi. dogmadan önce babalık heyecanı varmıydı diye? Dogunda herşeyi daha iyi anlıyorsun 1 saat bile ayrı kalınca yoklugunu anlıyorsun. gece 2-3 kez kalkıp kontrol ediyorum demiş. Çok sakinmiş maşallah. bir zorlugu yokmuş.

bizimkinin hoşuna gitti tabi bunları duymak.

benimle aynı doktora gitmiş. Bakalım biz neler yaşayacağız.

Kizlar sizlerde de ayse ile konustugumuz sekilde akinti var mi? Bende seffafla karisik beyaz renkte bulut gibi akinti bastan beri oluyor. Sizde nasil durum? Herkes yazarsa sevinirim..

sağol incim Allah razı olsun,aynen dediğin gibi birinin derdi olsa kendi derdin gibi üzülüyorsun burda,ne hissettiğini anlayabiliyorsun. burda birmirimize desteğiz ne mutlu, çok şükür. hepiniz sağolun canım. büyüdüler canım maşallah :) sağol duaların için canım ...

inşallah canım inşallah geçecek bu günler... evet canım doktorda dedi tehlikenn devam ediyor gerekirse 9 ay yatacaksın dedi ,napalım canım bi o yana bi bu yana of pufff,dualar drken geçecek elbet diye umuyorum..elimizden geleni yapalım bakalım canım sağol.

aminnnn canım..inşallah erkenden hissedersin cnm
12.haftada hiç unutmuyorum benim sıpa hıçkırıyordu 2-3 kez sarsıldı böyle
Maşaallah canımö darısı bize inşaallah güzel günler bizi bekliyor
Canım Rabbim yardımcın olsun Meryem suresi 5.den ayetten 15.ye kadar hergün oku.
Yazabilirsen yaz zemzem suyuna koy yazı silinince kağıdı çıkart toprağa göm.
Gebelikteki tehlikeni alır inşaallah herşey düzelir ağlama kıyamam san Rabbim meleğini kuorusun hepimizinkini...
kızlar idrar testim pozitif beta degerm regle 5 gün kala 34 ama hafif hafif regl olacakmışım gibi sızlar hissediyorum. 3 galdı regle ama nie bu agrı

tubışşşş burdaysan limonata tarifini yazar mısın..canım çekti
Canımm benim ne vat ne yok uzun zamandır görüşmedik ?
Bebeişten dolayımı limonata çekti canınnn
Linke tıkladım bende yapacağım canım çektiiiiiiiiiiiiii
Normalde 3.aya kadar ekşden midem bulanırdı şimdilerde yiyorummm ohh ne güzel

Canim cok gecmis olsun. Moralini yuksek tut. Guzel seyler dusun. Artik kimsenin bebek acisi olmasin yaa. İnsallah hep guzel seyler duyalim, guzel paylasimlar yasayalim....

ayyy inci çok hoşsun valllahi güldürdün beni :) ama dediğin gibi göğüsler baya büyüyor ve eşlerde tabi şaşkın şaşkın bakıyo :)) ama aynı şekilde göğsümde sivilce çıktı heralde normaldir çünkü hiç olmazdı bende.yakın birinin yeni doğan çocuğu daha da heyecanlandırıyor insanı :)) Allah bizlere de nasip etsin o misss kokuluları...

sağol canım,inan iyi şeyler düşünmek için elimden geleni yapıyorum ama bir an kaybetme duygusu aklıma geldiğinde gözlerim doluyo düğüm düğüm oluyorum. Rabbim sen kimseye yaşatma bu acıları.hep dua ediyorum canım çok sağol.

sağol canım..bu yazın meşrubatı belli oldu

ayy canım keşke bebişten olsa nerdeeee...deli gibiçocuk istiyoruz ama bu ayda korunmaya devam

Kizlar sizlerde de ayse ile konustugumuz sekilde akinti var mi? Bende seffafla karisik beyaz renkte bulut gibi akinti bastan beri oluyor. Sizde nasil durum? Herkes yazarsa sevinirim..

canımcım benim de hamileliğin başından beri bazen şeffaf ama genelde beyazımsı.
yani bembeyaz değil de nasıl diim, sulandırılmış süt gibi :) bulanık beyaz.
bazı hamiller sarımtrak renklerden bahsediyorlar. ama benim hep beyaz ve şeffaf.

en normali bu bence...
akıntısız olmaz zaten.

iyi akşamlar kızlaaarrr...

guinness rekorlar kitabına girmeye hak kazandım bence

eşimle alışverişe gidiyorduk,dedik real e gidelim.tam yoldayken arkadaşı aradı.yemege davet etti.
hemen yol üzerindeki bir bim e girdim ve acil olan 3-5 şey alıp çıkayım dedim.
ve alışverişim toplam 4 dakika sürmüş
bukadar kısa sürede 3 poşet dolusu şey aldım.
ne hızlıymışım bee

neyse yarın da real den kalanları tamamlicaz. bezimiz ve yenidoğan ıslakmendilimiz de yarına kaldı.

yarın akşam eşim Konya'ya gidicek
yani gece sabiha gökçene gidicek ertesi sabah uçağı.
perşembe sabahı dönücek kısmetse.altı üstü 1 gün ama 2 gece evde olmucak.
annemler de bebişe bişiler almışlar,gitmişken onları da getiricek
tabi doğuma da gelicek annem.kadıncagız gün sayyor.
Rabbim kimsenin başından anne ve babasını eksik etmesin inşallah...

sizler nerelerdesiniz kızlar?
akşamları pek gelen olmuyor nedense?

canim bendeki iste bulut gibi bole. normal demi? messela siyah kilot giysen beyaz oluyor mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…