- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.521
canım bozma moralini rabbim koruyacaktır meleğini..üzülerek bebeğinide üzme..yat dinlen inşallah sorun olmaz..
CanıııımmmmKorkma bitanem.İnşallah düzelecek herşey.Yasin oku bol bol.Onu sana gönderen Rabbim doğmasını da nasip etsin sağlıkla.Dinlen bol bol.Herşeyi getir yanına.Uzandığın yerde duanı et,ye-iç,kitap oku,bulmaca çöz yat,aklına da kötü şeyler getirme.Biraz nazlı senin bebeğin,seni biraz uğraştırıyor o kadar.Herşey düzelecek inşallah.Dualarım seninle canım.
Sağol canım Allah razı olsun,bol bol dua ediyorum herkese ve kendime,kimseyi evlat hasretiyle bırakma,hayırlı sağlıklı evlatlar ver diye...Allahtan eşim çok sabırlı herşeyi önüme getiriyor ne istesem of demiyor, Allah razı olsun onlardan onlarında desteği olmasa...evet benimki baya nazlı teyzesi ,tek sağlıklı olsun 9 ay yatarım hiç sorun değil.sağol ayşem duaların için.
canım benim. Oyyy kıyamam ben size. ha benim bebişimin ha senin. Hepimiz anne oldugumuz için dayanamıyorum. Rabbim onu sana bagışlasın sakın sakın ayaga kalkma. Yat dua oku. Elini karnına koy bol bol salavat çek.
annesini hiç bırakırmı bak kocaman olmuş. Benimkide geçmiş annesii maşalllahhhyerim ben onun elini ayağını.
dualarımdasın inşallah bi sıkıntı çıkmıcak
Kızlar bi arkadaşım benimle aynı haftasında.Bebeğinin eşi çok iri olduğu için suyu bebeğine gitmemiş,sıkıntılıymış bebeğinin sağlığı.Dua edin nolur ona.Kuzusunu kaybetmesin
evet ayşecan netteki listelerde gereksiz ürün çok oluyor. fuzuli geliyor bana.
ben Kenan da 4 tane hastane çıkışı almıştım.
hepsini de giydi. yaklaşık 1,5 aylık oldugunda daha büyük kıyafetlere geçtik.
ama Eylül ayında doğmuştu ve hava sıcaktı.
sık sık yıkadım.sık sık üzerini değiştirdim.
şimdi 1 tane abimizden kalan var,
ayrıyeten de 3 tane hastane çıkışımız var. (5 li olanlardan)
2 si hediye
10 tane miniklerden çıtçıtlı body miz var. ilk aylar bunlar yeter.
1 tane ayaklı tulumu da geceleri soğuk olabilir vs. die küçük aldım.
gerisi daha büyük.
bu arada ayşem göğüs pedini bence sakın dalin alma
ben hep bebedor ve lansinoh kullanıyordum. bir gün annem bana 1 kutu dalin den almış.
yok böyle bişi yaa, sütü çekip kuru tutucagı halde,hepsi aktı gitti
dışarı çıkarken kurtarıcı bu pedler.
süt damarları dolunca bebiş de hemen emzirilmeyince sızıntı başlıyor haliyle.
rezil olmamak için iyisini kullanmakta fayda var.
dalin hiç içine çekmedi sıvıyı. sızdırdı sürekli
lansinoh veya bebedor dan şaşma derim.resimleyerek geçiim yine
Eki Görüntüle 727361 Eki Görüntüle 727362
sızıntısı çok fazla olan biri tarafından tecrube edilmiştir
ayrıca lansinoh demişken söylemeden geçemeyecegim,
göğüsteki emzirme kaynaklı çatlak ve yaralar için bunun kadar faydalı bir krem görmedim.
emzirme sonrası sürüyordum, bebiş uyuyup uyanana kadar süper fayda ediyordu.birdahaki emzirmede acı yoktu.
şimdi dr lar bebedor yaziolar genelde hastalarına.
ben lansinohtan vazgeçmem şahsen. minicik bir tüp 28 tl ama faydalı olunca almadan olmuyor...
ayyyy ozimm demekki söylediklerimle size faydalı olabiliyorum..
nasıl sevindim anlatamaaam
canım benim çok dikkat et kendine.
riskli dönemin daha geçmemiş demekki.
bol bol yat. demesi kolay biliyorum. bana da çok derlerdi yat die. ama kolay değil yatmak.
Bebişin için biraz daha dayanman gerek kuzum.
iğnelerini aksatma. Rabbimin izniyle herşey düzelicek canım benim...
içini ferah tut
ehehhhh canım benim dur link vereyim :)
resmi de var...
Limonata Tarifi | Mutfak Sırları - Yemek Tarifleri
yalnız mevanur cum nane orda 5-6 dal diyor. sen 3-5 yaprak atsan yeterli çok yogun nane tadı olmasa daha iyi olur bence.
ikincide naneyi daha az koydum daha çok sevildi
Maşaallah canımö darısı bize inşaallah güzel günler bizi bekliyoraminnnn canım..inşallah erkenden hissedersin cnm
12.haftada hiç unutmuyorum benim sıpa hıçkırıyordu2-3 kez sarsıldı böyle
Canım Rabbim yardımcın olsun Meryem suresi 5.den ayetten 15.ye kadar hergün oku.kızlar iyiakşamlar,muhabbetini bol olsun.bugün doktora gittim sancım çoktu diye doktor baktı ultrasonda kanamalı alan hareketlenmiş,bebeğin kesesine çok yaklaşmış.iyi görmüyorum dedi.iğne verdi yine tuvalet harici kalkma dedi.kızlar biliyorum herşey olacağına varır ama çok korkuyorum,eğer kanamalı alan keseyi yırtarsa bebeğin kalbi durur.... offf demek bile istemiyorum böyle şeyler, sabahtan beri ağlamaklıyım( nolur dualarınızda banada yer verin,inşallah geçer bu günler...
kızlar idrar testim pozitif beta degerm regle 5 gün kala 34 ama hafif hafif regl olacakmışım gibi sızlar hissediyorum. 3 galdı regle ama nie bu agrı
Canımm benim ne vat ne yok uzun zamandır görüşmedik ?tubışşşş burdaysan limonata tarifini yazar mısın..canım çekti
kızlar iyiakşamlar,muhabbetini bol olsun.bugün doktora gittim sancım çoktu diye doktor baktı ultrasonda kanamalı alan hareketlenmiş,bebeğin kesesine çok yaklaşmış.iyi görmüyorum dedi.iğne verdi yine tuvalet harici kalkma dedi.kızlar biliyorum herşey olacağına varır ama çok korkuyorum,eğer kanamalı alan keseyi yırtarsa bebeğin kalbi durur.... offf demek bile istemiyorum böyle şeyler, sabahtan beri ağlamaklıyım( nolur dualarınızda banada yer verin,inşallah geçer bu günler...
Benimde göğüslerim acayip büyüdü. Önceden o kadar sızlıyordu ki artık o acıma, ağırmalar kalmadı cok cok az oluyo. Çok rahatım
Eşimde böyle bakıoo
Sütyen almam gerek. Küçük gelmeye başladılar.
Ve göğüslerimde sivilcecikler çıktı
Benim kociş berbere gitmişti geldi. Berberin çocugu olmuş 2 aylık erkekmiş. Ayy çok tatlı diyo.
tabi bizimki dururmu sormaya başlamış herşeyi. dogmadan önce babalık heyecanı varmıydı diye? Dogunda herşeyi daha iyi anlıyorsun 1 saat bile ayrı kalınca yoklugunu anlıyorsun. gece 2-3 kez kalkıp kontrol ediyorum demiş. Çok sakinmiş maşallah. bir zorlugu yokmuş.
bizimkinin hoşuna gitti tabi bunları duymak.
benimle aynı doktora gitmiş.Bakalım biz neler yaşayacağız.
Maşaallah canımö darısı bize inşaallah güzel günler bizi bekliyor
Canım Rabbim yardımcın olsun Meryem suresi 5.den ayetten 15.ye kadar hergün oku.
Yazabilirsen yaz zemzem suyuna koy yazı silinince kağıdı çıkart toprağa göm.
Gebelikteki tehlikeni alır inşaallah herşey düzelir ağlama kıyamam san Rabbim meleğini kuorusun hepimizinkini...
Canımm benim ne vat ne yok uzun zamandır görüşmedik ?
Bebeişten dolayımı limonata çekti canınnn
Linke tıkladım bende yapacağım canım çektiiiiiiiiiiiiii
Normalde 3.aya kadar ekşden midem bulanırdı şimdilerde yiyorummm ohh ne güzel
Canim cok gecmis olsun. Moralini yuksek tut. Guzel seyler dusun. Artik kimsenin bebek acisi olmasin yaa. İnsallah hep guzel seyler duyalim, guzel paylasimlar yasayalim....
evet ayşecan netteki listelerde gereksiz ürün çok oluyor. fuzuli geliyor bana.
ben Kenan da 4 tane hastane çıkışı almıştım.
hepsini de giydi. yaklaşık 1,5 aylık oldugunda daha büyük kıyafetlere geçtik.
ama Eylül ayında doğmuştu ve hava sıcaktı.
sık sık yıkadım.sık sık üzerini değiştirdim.
şimdi 1 tane abimizden kalan var,
ayrıyeten de 3 tane hastane çıkışımız var. (5 li olanlardan)
2 si hediye
10 tane miniklerden çıtçıtlı body miz var. ilk aylar bunlar yeter.
1 tane ayaklı tulumu da geceleri soğuk olabilir vs. die küçük aldım.
gerisi daha büyük.
bu arada ayşem göğüs pedini bence sakın dalin alma
ben hep bebedor ve lansinoh kullanıyordum. bir gün annem bana 1 kutu dalin den almış.
yok böyle bişi yaa, sütü çekip kuru tutucagı halde,hepsi aktı gitti
dışarı çıkarken kurtarıcı bu pedler.
süt damarları dolunca bebiş de hemen emzirilmeyince sızıntı başlıyor haliyle.
rezil olmamak için iyisini kullanmakta fayda var.
dalin hiç içine çekmedi sıvıyı. sızdırdı sürekli
lansinoh veya bebedor dan şaşma derim.resimleyerek geçiim yine
Eki Görüntüle 727361 Eki Görüntüle 727362
sızıntısı çok fazla olan biri tarafından tecrube edilmiştir
ayrıca lansinoh demişken söylemeden geçemeyecegim,
göğüsteki emzirme kaynaklı çatlak ve yaralar için bunun kadar faydalı bir krem görmedim.
emzirme sonrası sürüyordum, bebiş uyuyup uyanana kadar süper fayda ediyordu.birdahaki emzirmede acı yoktu.
şimdi dr lar bebedor yaziolar genelde hastalarına.
ben lansinohtan vazgeçmem şahsen. minicik bir tüp 28 tl ama faydalı olunca almadan olmuyor...
ayyyy ozimm demekki söylediklerimle size faydalı olabiliyorum..
nasıl sevindim anlatamaaam
canım benim çok dikkat et kendine.
riskli dönemin daha geçmemiş demekki.
bol bol yat. demesi kolay biliyorum. bana da çok derlerdi yat die. ama kolay değil yatmak.
Bebişin için biraz daha dayanman gerek kuzum.
iğnelerini aksatma. Rabbimin izniyle herşey düzelicek canım benim...
içini ferah tut
ehehhhh canım benim dur link vereyim :)
resmi de var...
Limonata Tarifi | Mutfak Sırları - Yemek Tarifleri
yalnız mevanur cum nane orda 5-6 dal diyor. sen 3-5 yaprak atsan yeterli çok yogun nane tadı olmasa daha iyi olur bence.
ikincide naneyi daha az koydum daha çok sevildi
Canımm benim ne vat ne yok uzun zamandır görüşmedik ?
Bebeişten dolayımı limonata çekti canınnn
Linke tıkladım bende yapacağım canım çektiiiiiiiiiiiiii
Normalde 3.aya kadar ekşden midem bulanırdı şimdilerde yiyorummm ohh ne güzel
ayy canım keşke bebişten olsa nerdeeee...deli gibiçocuk istiyoruz ama bu ayda korunmaya devam
RABBİM EN YAKIN ZMANDA HAYIRLISIYLA VERSİN MELEĞİNİZİ
Kizlar sizlerde de ayse ile konustugumuz sekilde akinti var mi? Bende seffafla karisik beyaz renkte bulut gibi akinti bastan beri oluyor. Sizde nasil durum? Herkes yazarsa sevinirim..
canımcım benim de hamileliğin başından beri bazen şeffaf ama genelde beyazımsı.
yani bembeyaz değil de nasıl diim, sulandırılmış süt gibi :) bulanık beyaz.
bazı hamiller sarımtrak renklerden bahsediyorlar. ama benim hep beyaz ve şeffaf.
en normali bu bence...
akıntısız olmaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?