- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.541
amin canım dualarınızda unutmayın bizleri..
kevok leyla sırın de son zamanlarda yoklar..kızlar bı ses verin...
Leylanın gebeliği sıkıntılı geçiyor Mevlam çabuk atlatmasını nasip etsin.
Ssirne özeldende ulaşamadım.
Kevokta bu ay tedaviye başladı meleğini bekliyordu tuttumu diye merak ediyorum inan...
Hayırlısı olsun...
canım benim üzülme nolur. Rabbim korusun minik meleğini. Dualarım seninle...kızlar iyiakşamlar,muhabbetini bol olsun.bugün doktora gittim sancım çoktu diye doktor baktı ultrasonda kanamalı alan hareketlenmiş,bebeğin kesesine çok yaklaşmış.iyi görmüyorum dedi.iğne verdi yine tuvalet harici kalkma dedi.kızlar biliyorum herşey olacağına varır ama çok korkuyorum,eğer kanamalı alan keseyi yırtarsa bebeğin kalbi durur.... offf demek bile istemiyorum böyle şeyler, sabahtan beri ağlamaklıyım( nolur dualarınızda banada yer verin,inşallah geçer bu günler...
Tabi ki oluyorsun canım benim. Allah razı olsun.. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. hep dua ediyorum sana..evet ayşecan netteki listelerde gereksiz ürün çok oluyor. fuzuli geliyor bana.
ben Kenan da 4 tane hastane çıkışı almıştım.
hepsini de giydi. yaklaşık 1,5 aylık oldugunda daha büyük kıyafetlere geçtik.
ama Eylül ayında doğmuştu ve hava sıcaktı.
sık sık yıkadım.sık sık üzerini değiştirdim.
şimdi 1 tane abimizden kalan var,
ayrıyeten de 3 tane hastane çıkışımız var. (5 li olanlardan)
2 si hediye
10 tane miniklerden çıtçıtlı body miz var. ilk aylar bunlar yeter.
1 tane ayaklı tulumu da geceleri soğuk olabilir vs. die küçük aldım.
gerisi daha büyük.
bu arada ayşem göğüs pedini bence sakın dalin alma
ben hep bebedor ve lansinoh kullanıyordum. bir gün annem bana 1 kutu dalin den almış.
yok böyle bişi yaa, sütü çekip kuru tutucagı halde,hepsi aktı gitti
dışarı çıkarken kurtarıcı bu pedler.
süt damarları dolunca bebiş de hemen emzirilmeyince sızıntı başlıyor haliyle.
rezil olmamak için iyisini kullanmakta fayda var.
dalin hiç içine çekmedi sıvıyı. sızdırdı sürekli
lansinoh veya bebedor dan şaşma derim.resimleyerek geçiim yine
Eki Görüntüle 727361 Eki Görüntüle 727362
sızıntısı çok fazla olan biri tarafından tecrube edilmiştir
ayrıca lansinoh demişken söylemeden geçemeyecegim,
göğüsteki emzirme kaynaklı çatlak ve yaralar için bunun kadar faydalı bir krem görmedim.
emzirme sonrası sürüyordum, bebiş uyuyup uyanana kadar süper fayda ediyordu.birdahaki emzirmede acı yoktu.
şimdi dr lar bebedor yaziolar genelde hastalarına.
ben lansinohtan vazgeçmem şahsen. minicik bir tüp 28 tl ama faydalı olunca almadan olmuyor...
ayyyy ozimm demekki söylediklerimle size faydalı olabiliyorum..
nasıl sevindim anlatamaaam
canım benim çok dikkat et kendine.
riskli dönemin daha geçmemiş demekki.
bol bol yat. demesi kolay biliyorum. bana da çok derlerdi yat die. ama kolay değil yatmak.
Bebişin için biraz daha dayanman gerek kuzum.
iğnelerini aksatma. Rabbimin izniyle herşey düzelicek canım benim...
içini ferah tut
ehehhhh canım benim dur link vereyim :)
resmi de var...
Limonata Tarifi | Mutfak Sırları - Yemek Tarifleri
yalnız mevanur cum nane orda 5-6 dal diyor. sen 3-5 yaprak atsan yeterli çok yogun nane tadı olmasa daha iyi olur bence.
ikincide naneyi daha az koydum daha çok sevildi
Ben de şeffaf akıntı oluyor. Bazen biraz beyazımsı da oluyor.Kizlar sizlerde de ayse ile konustugumuz sekilde akinti var mi? Bende seffafla karisik beyaz renkte bulut gibi akinti bastan beri oluyor. Sizde nasil durum? Herkes yazarsa sevinirim..
Bence de sence tubişim..canımcım benim de hamileliğin başından beri bazen şeffaf ama genelde beyazımsı.
yani bembeyaz değil de nasıl diim, sulandırılmış süt gibi :) bulanık beyaz.
bazı hamiller sarımtrak renklerden bahsediyorlar. ama benim hep beyaz ve şeffaf.
en normali bu bence...
akıntısız olmaz zaten.
Tubişim akşamları ben erkenden yatıyorum tavuk gibiiyi akşamlar kızlaaarrr...
guinness rekorlar kitabına girmeye hak kazandım bence
eşimle alışverişe gidiyorduk,dedik real e gidelim.tam yoldayken arkadaşı aradı.yemege davet etti.
hemen yol üzerindeki bir bim e girdim ve acil olan 3-5 şey alıp çıkayım dedim.
ve alışverişim toplam 4 dakika sürmüş
bukadar kısa sürede 3 poşet dolusu şey aldım.
ne hızlıymışım bee
neyse yarın da real den kalanları tamamlicaz. bezimiz ve yenidoğan ıslakmendilimiz de yarına kaldı.
yarın akşam eşim Konya'ya gidicek
yani gece sabiha gökçene gidicek ertesi sabah uçağı.
perşembe sabahı dönücek kısmetse.altı üstü 1 gün ama 2 gece evde olmucak.
annemler de bebişe bişiler almışlar,gitmişken onları da getiricek
tabi doğuma da gelicek annem.kadıncagız gün sayyor.
Rabbim kimsenin başından anne ve babasını eksik etmesin inşallah...
sizler nerelerdesiniz kızlar?
akşamları pek gelen olmuyor nedense?
Şirinin biraz zamana ihtiyacı var sanırım. Gelince kendisi yapar herhalde canım açıklamayı. Ben geleceğine inanıyorum.Leylanın gebeliği sıkıntılı geçiyor Mevlam çabuk atlatmasını nasip etsin.
Ssirne özeldende ulaşamadım.
Kevokta bu ay tedaviye başladı meleğini bekliyordu tuttumu diye merak ediyorum inan...
Hayırlısı olsun...
günaydın özlemcim nasılsın nazlı bebişin nasıl? okumadım nezamndı geçmişe dalıp bir bakayım neler olmuş ?
Valla kendi drumda dün gittiğim prof da aynı şeyleri söyledi bana:26: Onların elinde olunca insan ister istemez dediklerine inanıyorsun.seffaf yani su gibi mi olacak. internette hep sut kivamli beyaz ya da seffaf olabilir yaziyor ostrojen kaynakli. Insallah degildir zira burda ebe fln pek takar mi bilmiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ar/437129-koyu-kivamli-sut-beyazi-akinti.html
rica ederim ayşemm
kız nazar olcak maşallah deeeeeeeeee
ama sakın sıkma tamam mı?
durduramazsın ve bebişin doğana kadar giden süte yazık
aslında oranın kabuk baglaması lazım. sen sakın dokunma.
süt ineği olma yolunda büyük bir hızla ilerliyoruz arkadaşlar
Kaşıntı,idrarda yanma-koku-renginde bulanıklık var mı dedi hayır dedim dra.Bunlar enfeksiyon belirtisiymiş zaten.Benimki gibi sadece losyon gibi akıntı mantarmış.Fitili aldım bakalım dün.2 taneymiş içinde.Dün unutmuşum kullanmayı.Birini bugün,diğerini haftaya salı kullanacakmışım.İnşallah şifası budur.peki aysecim belirtin var mi? kasinti, idrar yanma ya da baska belirti korktum simdi..
Amiin canım.Amiiin.İnan aklımdan çıkaramıyorum.6 ay önce de başka bi arkadaşım aynı haftalarında susuzluktan kaybetmişti bebeğini.Dün doktora söyledim ikisini de annenin bünyesiyle alakalı daha çok dedi.Az su içmekte tetiklermiş ama bu haftalarda böyle olur diye bi konu sözkonusu değil dedi.Tesadüfmüş tamamen.2 lt su+ sıvı alımı yeterli dedi dr bana.Bende tam 2ltye tamamlıyorum günde.İçtiğim çorba-çay-m.suyu-ilaçlarla içtiğim sular falan hariç.Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor canım,Allah yavrusunu ona bağışlasın inşallah...
Jet hızıyla alışverişiyi akşamlar kızlaaarrr...
guinness rekorlar kitabına girmeye hak kazandım bence
eşimle alışverişe gidiyorduk,dedik real e gidelim.tam yoldayken arkadaşı aradı.yemege davet etti.
hemen yol üzerindeki bir bim e girdim ve acil olan 3-5 şey alıp çıkayım dedim.
ve alışverişim toplam 4 dakika sürmüş
bukadar kısa sürede 3 poşet dolusu şey aldım.
ne hızlıymışım bee
neyse yarın da real den kalanları tamamlicaz. bezimiz ve yenidoğan ıslakmendilimiz de yarına kaldı.
yarın akşam eşim Konya'ya gidicek
yani gece sabiha gökçene gidicek ertesi sabah uçağı.
perşembe sabahı dönücek kısmetse.altı üstü 1 gün ama 2 gece evde olmucak.
annemler de bebişe bişiler almışlar,gitmişken onları da getiricek
tabi doğuma da gelicek annem.kadıncagız gün sayyor.
Rabbim kimsenin başından anne ve babasını eksik etmesin inşallah...
sizler nerelerdesiniz kızlar?
akşamları pek gelen olmuyor nedense?
Kızlar bende sizi okuyorum tavsiye ettiklerinizi yazıyorum eşim güldü görünce listeyi olsun ama hazır konusuyorken yazayım sonra siz bebislerinizle ilgilenirken sık giremezsiniz. Bu arada dün geldi kırmızılar 2 aydır 43 günde bir oluyorum. Adet döngüm değişti. Doktora gidicem ama eşim bekle dedi bu ay sonraki ay bebis olmazsa beraber gidicez inş.
Dün akşam nihayet kapı süslerine başladım.Yeni eşyaların içinden çıkan beyaz köpükler varya onlardan kestim şekillerini.Onları da beyaz kapitone ile kaplıyorum.Sonrası çoook zevkli zaten.Bugün evime erken gidersem baya ilerletirim en azından birini bitiririm.Daha şerbet takımları,oda süsleri,bebek şekerleri var sırada.Oyalanmamam lazım
Bugün netten göğüs kremi,pedi,emzik kutusu-zinciri,mini biberon,biberon temizleme fırçası,banyo süngeri ve en acili biten çatlak önleyici kremimden alayım dedim.İnşallah hepsini bir sitede ucuz bulurum kargo ücreti de ödememiş olurum
Belim ve kasıklarım çok ağrıyor artık benimEgzersizleri hızlandırmam lazım artık:26:
Çoook güzel bir gün diliyorum bütün can arkadaşlarımaaaaaa
Günaydın Ayşem. Bebişinin süsleri hazırlanmaya başlamış. Çok çalışmamız lazım çok. Ben de dün yeleği ördüm biraz ama hemen uykum geldi.
Hadi bakalım bugün alışverişe devam. Süt bezleri çalışmaya başlamış oyy maşallah diyelim nazar değmesin.
Ayşem göğüs kremi ne alıcan?
Ben de başladım egzersizlere. Şimdiden hazırlamak lazım vücudu. Yoksa nasıl çıkacak bu sıpalar?Nasıl toparlanacağız?....
Dün akşam nihayet kapı süslerine başladım.Yeni eşyaların içinden çıkan beyaz köpükler varya onlardan kestim şekillerini.Onları da beyaz kapitone ile kaplıyorum.Sonrası çoook zevkli zaten.Bugün evime erken gidersem baya ilerletirim en azından birini bitiririm.Daha şerbet takımları,oda süsleri,bebek şekerleri var sırada.Oyalanmamam lazım
Bugün netten göğüs kremi,pedi,emzik kutusu-zinciri,mini biberon,biberon temizleme fırçası,banyo süngeri ve en acili biten çatlak önleyici kremimden alayım dedim.İnşallah hepsini bir sitede ucuz bulurum kargo ücreti de ödememiş olurum
Belim ve kasıklarım çok ağrıyor artık benimEgzersizleri hızlandırmam lazım artık:26:
Çoook güzel bir gün diliyorum bütün can arkadaşlarımaaaaaa
sana öncelikle maşallah diyorum canım :)) insanı iştahlandırıyorsun anlatırken ayşem, şimdiden çok merak ediyorum neler çıkıcak ortaya :=)
özlemcim canım kusuruma bakma cevapta yazamıyorum çok işim var bugun işler yoğun işimi bitirsem bende sohbete katılıcam yazdıklarınızı not alıcam güzel paylaşımlar yapmışsınz öptüm canıım
Ayşemm sen süt sağmak için pompa alıcan mı? oy anam oy daha ne çok alacak şeyim var benimmm :18::18::18::18:
Bende onu inceledim az önce canım.Genelde sorun olduğunda alırsınız önceden alınmasına gerek yok diye yazmışlar.Zaten emzirmek çok daha iyiymiş.İnşallah bi sorun olmaz da almayız.Ben şimdiden almayı düşünmüyorum.Lazım olursa çıkar alırız hangisi iyiyse.
Teşekkür ederim canım.Huyum bu benim.Yorgunluktan ağlasam bile boş oturamam.Mutlaka bişeylerle ilgileneceğim.Hele de söz konusu bebekler olduğunda akan sular durur benim için.Yiğenime sabah kadar sepet süslediğimi bilirim.Hemde 7de işe gittiğim gün.Hepsini tek tek atacağım buraya inşallah.Daha çook işimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?