Bol bebiş topiği

amin canım dualarınızda unutmayın bizleri..

kevok leyla sırın de son zamanlarda yoklar..kızlar bı ses verin...

Leylanın gebeliği sıkıntılı geçiyor Mevlam çabuk atlatmasını nasip etsin.
Ssirne özeldende ulaşamadım.
Kevokta bu ay tedaviye başladı meleğini bekliyordu tuttumu diye merak ediyorum inan...
Hayırlısı olsun...

allah yardımcıları olsun..umarım kevok ve sırın güzel haberle döner aramıza..

Kızlar bende sizi okuyorum tavsiye ettiklerinizi yazıyorum eşim güldü görünce listeyi olsun ama hazır konusuyorken yazayım sonra siz bebislerinizle ilgilenirken sık giremezsiniz. Bu arada dün geldi kırmızılar 2 aydır 43 günde bir oluyorum. Adet döngüm değişti. Doktora gidicem ama eşim bekle dedi bu ay sonraki ay bebis olmazsa beraber gidicez inş.

canım benim üzülme nolur. Rabbim korusun minik meleğini. Dualarım seninle...
Tabi ki oluyorsun canım benim. Allah razı olsun.. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. hep dua ediyorum sana..
Kizlar sizlerde de ayse ile konustugumuz sekilde akinti var mi? Bende seffafla karisik beyaz renkte bulut gibi akinti bastan beri oluyor. Sizde nasil durum? Herkes yazarsa sevinirim..
Ben de şeffaf akıntı oluyor. Bazen biraz beyazımsı da oluyor.
Bence de sence tubişim..
Tubişim akşamları ben erkenden yatıyorum tavuk gibi sen girdiğinde ben bilmem kaçıncı rüyadaydım

Şirinin biraz zamana ihtiyacı var sanırım. Gelince kendisi yapar herhalde canım açıklamayı. Ben geleceğine inanıyorum.
Hakikaten KEVOK nerde? ben de merak ediyorum onu
günaydın özlemcim nasılsın nazlı bebişin nasıl? okumadım nezamndı geçmişe dalıp bir bakayım neler olmuş ?

Günaydın melekcim. Çok şükür kuzum iyiyim. sen nasılsın?küçük kız kardeşimiz nasıl?
benim bebiş sabah sporunu yapıyor şuan
dün biraz hamile pilatesi yaptım ebru şallı ablamla :) ayy kollarım ağrımış.. ee doğum korkusu başlıyor yavaş yavaş çok iyi hazırlanmam lazım nasıl çıkacak bu sıpa. egzersiz şartt...

Son düzenleme:
Valla kendi drumda dün gittiğim prof da aynı şeyleri söyledi bana:26: Onların elinde olunca insan ister istemez dediklerine inanıyorsun.

Tamam sıkmam canım.Mööööööö

peki aysecim belirtin var mi? kasinti, idrar yanma ya da baska belirti korktum simdi..
Kaşıntı,idrarda yanma-koku-renginde bulanıklık var mı dedi hayır dedim dra.Bunlar enfeksiyon belirtisiymiş zaten.Benimki gibi sadece losyon gibi akıntı mantarmış.Fitili aldım bakalım dün.2 taneymiş içinde.Dün unutmuşum kullanmayı.Birini bugün,diğerini haftaya salı kullanacakmışım.İnşallah şifası budur.
Korkma İpekcim.Tedavisiz yada bebeğe zararı olan bişey değilki bu durum.Sadece önlem alıyoruz.Zaten 7.aydan sonra doğan bebek yaşar sorun olmaz korkma diyor drlar.

Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor canım,Allah yavrusunu ona bağışlasın inşallah...
Amiin canım.Amiiin.İnan aklımdan çıkaramıyorum.6 ay önce de başka bi arkadaşım aynı haftalarında susuzluktan kaybetmişti bebeğini.Dün doktora söyledim ikisini de annenin bünyesiyle alakalı daha çok dedi.Az su içmekte tetiklermiş ama bu haftalarda böyle olur diye bi konu sözkonusu değil dedi.Tesadüfmüş tamamen.2 lt su+ sıvı alımı yeterli dedi dr bana.Bende tam 2ltye tamamlıyorum günde.İçtiğim çorba-çay-m.suyu-ilaçlarla içtiğim sular falan hariç.

Jet hızıyla alışveriş
Allah kavuştursun Güzel haberlerle gelir inşallah yanına.Akşamları ben eşimle ilgilendiğim ve akşama kadar pcden sıkıldığım için gelmiyorum.Bu kadar radyasyon yeter kuzuma Muhasebeciliğin mecburi sıkıntısı bu da.

Al tabi notlarını.Anne dediğin tedbirli olur İnşallah gelecek ayki müjdene hazırlık yapıyorsundur.Biz de bu ayda olmazsa gideriz demiştik eşimle kısmet olmadı dra gitmek İnşallah sizinde öyle olur.Bende senin gibiydim hazırlık konusunda.Listeler ihtiyaçlar bakım önerileri mama önerileri falan.Taa bekarken başlamıştım aklımda tutmaya.Yiğenlerle de ilgilenince insan ister istemez uygulamalı öğreniyor bunları

Dün akşam nihayet kapı süslerine başladım.Yeni eşyaların içinden çıkan beyaz köpükler varya onlardan kestim şekillerini.Onları da beyaz kapitone ile kaplıyorum.Sonrası çoook zevkli zaten.Bugün evime erken gidersem baya ilerletirim en azından birini bitiririm.Daha şerbet takımları,oda süsleri,bebek şekerleri var sırada.Oyalanmamam lazım
Bugün netten göğüs kremi,pedi,emzik kutusu-zinciri,mini biberon,biberon temizleme fırçası,banyo süngeri ve en acili biten çatlak önleyici kremimden alayım dedim.İnşallah hepsini bir sitede ucuz bulurum kargo ücreti de ödememiş olurum

Belim ve kasıklarım çok ağrıyor artık benim Egzersizleri hızlandırmam lazım artık:26:

Çoook güzel bir gün diliyorum bütün can arkadaşlarımaaaaaa

Günaydın Ayşem. Bebişinin süsleri hazırlanmaya başlamış. Çok çalışmamız lazım çok. Ben de dün yeleği ördüm biraz ama hemen uykum geldi.
Hadi bakalım bugün alışverişe devam. Süt bezleri çalışmaya başlamış oyy maşallah diyelim nazar değmesin.
Ayşem göğüs kremi ne alıcan?
Ben de başladım egzersizlere. Şimdiden hazırlamak lazım vücudu. Yoksa nasıl çıkacak bu sıpalar?Nasıl toparlanacağız?....

günaydınnnnn

benım kırmızılar hala gelemdı ama dun gece test yaptım negatıf yanı bu aydaaa olmadı kzılar artıkk dokotr yolu gozuktu bizee daha yenı bat bellı dgeıl aysecım

Tubilosh lansinoh dedi hem pede hem kreme.İkisini de ondan alcam ben.En ucuzunu denk getirmeye çalışıyorum sitelerde Hepsini tek bi siteden alırım inşallah.100tlyi geçecek gibi şöyle bakınca.

sana öncelikle maşallah diyorum canım :)) insanı iştahlandırıyorsun anlatırken ayşem, şimdiden çok merak ediyorum neler çıkıcak ortaya :=)

sana öncelikle maşallah diyorum canım :)) insanı iştahlandırıyorsun anlatırken ayşem, şimdiden çok merak ediyorum neler çıkıcak ortaya :=)

Teşekkür ederim canım.Huyum bu benim.Yorgunluktan ağlasam bile boş oturamam.Mutlaka bişeylerle ilgileneceğim.Hele de söz konusu bebekler olduğunda akan sular durur benim için.Yiğenime sabah kadar sepet süslediğimi bilirim.Hemde 7de işe gittiğim gün.Hepsini tek tek atacağım buraya inşallah.Daha çook işimiz var

özlemcim canım kusuruma bakma cevapta yazamıyorum çok işim var bugun işler yoğun işimi bitirsem bende sohbete katılıcam yazdıklarınızı not alıcam güzel paylaşımlar yapmışsınz öptüm canıım

estağfurullah canımcım olur mu kusur filan.. sana kolay gelsin şekercim çok yorma kendini.
Öpüyorum seni...

Ayşemm sen süt sağmak için pompa alıcan mı? oy anam oy daha ne çok alacak şeyim var benimmm :18::18::18::18:

Bende onu inceledim az önce canım.Genelde sorun olduğunda alırsınız önceden alınmasına gerek yok diye yazmışlar.Zaten emzirmek çok daha iyiymiş.İnşallah bi sorun olmaz da almayız.Ben şimdiden almayı düşünmüyorum.Lazım olursa çıkar alırız hangisi iyiyse.

anladım cnm ben de öyle yapayım o zaman.

Bi site buldum.Fiyatları da iyi.Ama renk seçimi yapamıyorum biberonlarda falan.Canım sıkıldı.Mesaj attım siteye.Bakalım ne diyecekler

Ellerine sağlık canım, merakla bekliyoruz emin ol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…