Bol bebiş topiği

Ayşem değişik bir biberon buldum hacıyatmaz biberon :)
Eki Görüntüle 727947

Çantada çok yer kaplar diye düşündüm ben bunları:26: Şimdilik 1 mini,1 midi,1 normal boy biberonumuz oldu.Yetmezse yine netten alırım diye düşünüyorum.Ben büyüyünce su damlatmayan biberonlardan alcam.Bunu gibi tombik tombik onlar.Hem suluk hem biberon ağızlı oluyor.

Şimdilik suluk almaya gerek yok dimi? Annem suluk almadan olmaz diyor su içer bebek diyor. İlk 6 ay sadece anne sütü diyoruz suya bile gerek yok..

günaydın kızlaaaaaarrrr

nasılsınız bakalım??

hamd olsun çok rahat yattım gece.deliksiz bir uyku çektim.
tabii bol rüyalı. ne hikmetse Brezilya dizisi gibi rüyalar görüyorum.
kim nerde napıyor belli değil
duygu yoğunlugu ve değişimlerinden olsa gerek.

bugün alışverişi tamamlıcaz ve çantaları hazırlamaya başlıcam.
ablam aradı sabah,eksiklerimi sordu. o da birkaç bişey almış eşimle yollucak
ayyy ne güzel zamanlar yaa,herkez birşeyler yapmak için can atıyor.
Rabbim ailelerimizi başımızdan ve yanımızdan eksik etmesin inşallah

canim bendeki iste bulut gibi bole. normal demi? messela siyah kilot giysen beyaz oluyor mu?

değil siyah, mor,kırmızı,pembe... ne renk giysem belli oluyor. sadce beyazda görünmüyor okadar.
normal normal sıkıntı yapma kuzuuum

Tubişim akşamları ben erkenden yatıyorum tavuk gibi sen girdiğinde ben bilmem kaçıncı rüyadaydım

ehehhhh ee bu zamanlarda bol bol uyunur. sonra gezersin sabaha kadar evin içinde
Rabbim o zamanların da kolay atlatılmasını nasip etsin inşallah...

bak bak baaaak, dalga da geçermişşş möööö ymüş
sürekli acıkan ve emmek isteyen bir bebiş oldgunda ve sırf süt olsun diye bol bol yemeye başladıgında kimsenin demesine gerek kalmadan kendini zaten inek konumunda görmeye başlıyorsun

aynen , dünki alışveriş jet hızıylaydı.ama bugün sindire sindire yapıcm kocişe gıcıklık olsun

radyasyon evet zararlı çok fazla pc ye girildiğinde.
ben sık sık mola verip kalkıyorum pc başından.ama senin işin bu olunca tabii akşamları da dinlenmen ve eşinle kızınla ilgilenmen lasım

oh maşallah sana ayşemm
hem süslere hemde alışverişe devam.oyalanmadan bitirmeye bak kuzum.ağırlaşınca can pek istemiyor
cicilerini alınca resimlerini paylaş tamam mı

Tubilosh lansinoh dedi hem pede hem kreme.İkisini de ondan alcam ben.En ucuzunu denk getirmeye çalışıyorum sitelerde Hepsini tek bi siteden alırım inşallah.100tlyi geçecek gibi şöyle bakınca.

aynen öyle ayşem.kullan da gör nasıl süper birşey bu lansinoh krem.
zaten bu dediklerin 100 ü geçer bence de :44:
kargo bedavaya gelir.

Ayşemm sen süt sağmak için pompa alıcan mı? oy anam oy daha ne çok alacak şeyim var benimmm :18::18::18::18:

ozim bence acele etme süt pompası için.
emzirmek en önemlisi.
ben sadece 1 defa kullandım o da dışarı çıkıcaktım eve süt bırakayım die.
ama baktım kanattı elimle sağdım çok daha kolay oldu...
çok ihtiyaç olursa alırsın.her eczanede var sonuçta

süperr
araştırmacı gazeteci gibisin
tam yerine parmak basmışsın. lazım olursa alınır
ilk etapta ihtiyaç olmayacak birşey çünki...

Şimdilik suluk almaya gerek yok dimi? Annem suluk almadan olmaz diyor su içer bebek diyor. İlk 6 ay sadece anne sütü diyoruz suya bile gerek yok..

canımcım suluk almaya gerek yok bence şu an için.
o minik biberonlardan alınca ilk etapta yetiyor,
midi olanlar da 8-9 aylıkken kullanışlı.

eger bebegin gazlı olursa papatya çayı,veya rezene vs. için kullanman gerekicek.
ilk 6 ay sadece anne sütü deniyor ama ben çay verdim. yoksa gazıyla başa çıkamıyordum.

bir de hastanede ağzına zemzem suyu damlatmak için iyi oluyor.

bulunmasında fayda var. ama suluk az daha ilerki iş.
hatta şunu söyliim,benim oğluş paşam 2,5 yaşında. hiç suluk almadım
bir ara çok aradım eczanelerde, çift taraftan tutmalı modellerden ama o zaman bulamamıştım.
su biberonumuz ayrıydı. daha sonra suyu zaten bardakla vermeye alıştırmıştım...

hoşgeldin şekercim..
Oh oh ne güzel...
Ben de öyle karışık rüyalar görüyorum gözümü bir açıyorum ohh be rüyaymış diyorum..
Aminn inşallah canım..
Almıyayım dimi? Ayşe de öyle söyleyince caydım zaten.

Anladım cnm tşk ederim
Bir de gaz sorunu var dimii? eyvah eyvah..
Rezene ile papatya uyku da yapar oh mışıl mışıl uyurlar
Bir de bir arkadaş elma yağı demişti sanırım?Ayaklarının altına sürülecekti galiba.
Tubişim mini dediğiniz 120 ml Lİk olanlar dimi? 150 lik de var.

Son düzenleme:

Kızlar kayınvalidem elma yağının çocuklar için çok iyi oldugunu söyledi.

Ayacıklarının altına azıcık süreceksin, başının arkasınada azıcık süreceksin dedi. Çok iyiymiş. Buda aklınızda bulunsun kızlar.

Bide süt arttırmak için nişaştadan bişiler yapıolar demişti ama unuttum çok süt yaparmış. Tam öğrenince yazıcam sizlere.

Nette bakarken mini biberon seti diye bak onların hem suluk ağzı var hem emzik.İkisini de kullanırsın.Ben 2 tane aldım böyle set.Hatta az önce tlf açtılar.Sarı renk yok yeşil ve turuncu var diye.Güzel bi siteymiş

Aldım bi sürü şey.Yarın elimde olurmuş.Resimlerini atarım.Çok da uygun fiyata aldım valla.Dediğin gibi 106 tl oldu.Bi de emzirme atleti aldım.Onu alırsan sütyene gerek kalmaz evde dediler.Bi de sütyen alırım sonra devamını alırım kullandıkça.
Bi emzik kutusuyla zinciri kaldı.3 liralık şeyi seçemedim iyimi Ay sanki herşeyi tamam.Daha ne nevresim seti aldım,ne havlu,ne battaniye,ne ne ne....
Bugünlük bu kadar yeter diye düşünüyorum.Başka sitelere takılmazsam tabe Batıracaz herifleri

evet canım o konu da var maalesef
ama bazı çocuklarda gaz fazla olmuyor.
inşallah gazsız olur bebişlerimiz.
ama dr okadar ilaç vermişti ki zinco vs... hiçbiri fayda etmemişti...
en son doğadan markasının mini 'bebek' çayı vardı.
onu denedim ama yok böyle bişi. şıp die kesti hamd olsun.
ama içinde yok yok tu.ayrıca anne sütünü de arttırıcı etkisi oldugu için hem anneye hemde bebege öneriliyordu.

Doğadan Biberona Sağlık | Anneler Tavsiye Ediyor | Hamileyim.Net® Hamilelik, doğum, bebek bakımı, annelik... İnternette hamilelik keyfi yaşayın!

bu arada o mini biberonlar 30 ml.
midi olanlar 125-150

Hemen notunu aldım Gıda müh.bi kuzen var bende o da çörekotu yağı demişti bol süt için.Tabi yanlış hatırlamıyorsam.Taa ilk aylarda söylemişti unuttum.Ondan ek bilgiler alıp yazarım size de.Bu arada sütü en çok fazlalaştıran şey su! Katı yiyecekten çok sıvı tüketen bütün lohusalar sütüm çok fazla diyor.

Kızlar buna bi bakın. Altın bileziklere bakıyordum bide bebiş için emzik buldum altın fiyatı 541 TL

Eki Görüntüle 727988

Kız ben 30tlye emzik alamıyorum sen ne paylaşmışsın Çok zengin olsam bile almam ben böyle bişey bebeğime.Gel kaçır bebeğimi demek gibi bişey bu hırsızlara.Düşünsene emziği altın,acaba bezi pırlanta taşlımı

selam incim nasılsın?
organik ürünler çok faydalı yaa bebişler için,
öksürük veya soğuk algınlıgında göğsüne sürülen saf zeyrinyagı hemen iyileştirior bebişi.
Rabbimin nekadar çok hikmeti var hamd olsun...

bu arada bu süt artırma olayını çözemedim gitti...
kimi teyzeler diyor kızım bulgur pilavı ye arttırır.benim akar akar giderdi sütüm diye,
yerdim tık yok :44: normal sütüm...
ama hanımeller çikolatalı bisküvi ve meyve suyunu ne zaman yesem anında taş gibi oluyodu
herkeze yarayan şey farklı galiba :26:
karışık bir durum...
bol sıvı tüketmek en önemlisi aslında...

ama ihtiyaç kuzu bunlar...
batmazlar batmazlar
çocuk olunca görcek onlar

bu arada emzirme atleti,südyeninden çok daha kullanışlı.
emzirirken belin göbişin açılmıyor.
kullanımı daha rahat

Tamam canım iyi oldu dediğin emin oldum şimdi. Yarım yamalak bişiler kalmış aklımda. Dur ben bunu yazayım bir yere.

Tamam ayşem. Anladım daha çok şey öğrenecem :))

Kızlar buna bi bakın. Altın bileziklere bakıyordum bide bebiş için emzik buldum altın fiyatı 541 TL

Eki Görüntüle 727988

oyy incim bu ne yaw amanınnnnnn koluna değil ağzına mı takıcaz bileziği

Ayşecimmm gerçekten heee bezinde pırlanta var sanırlar

bu arada sen hangi siteden alışveriş yapıyorsun ?

tubişimm iyiyim canım. yatıp yuvarlanıyorum Çamaşırları astım. Hava çok güzel güneşli. geçen gün fırtına vardı sanki.:18:

Rabbim herşeyinin şifasını veriyor. Elma yağı, zeytin yağı vs.. çok etkili. İnşallah rahat rahat büyütürüz.

benim bebiş kışın doğacagı için biraz tırsıyorum. Üşütmezse ne ala

süt konusunda inşallah çok sıkıntı çekmeyiz. ben çok su tüketirim. susuz bi lokma bile yiyemem.

Demekki bünyeden bünyeye fark ediyor. deneyip ögreneceğiz. bir kadın görmüştüm bulgur yemesem sütüm gelmiyor ama çokta kilo alıyorum demişti. Ondada başka birşey fayda etmemiş.:44:

kizlar cevaplar icin cok tesekkur ederim zira burda kadin dogum uzmanina gitmedigim icin saglikli bilgi de olmuyor. Ben netten bakiyorum bulut gibi beyaz akinti normal, Ayse nin dr u da seffaf demis. Gerci ben hamilelik oncesi de adetten once fln beyaz akinti oluyordu muayenede smear testinde enfeksiyon cikmadi ama insallah olmaz. Tubilosh da bende de oluyor yazinca biraz daha rahatladim. Allaha emanet hepimiz

Sitelerin ismini mesaj olarak yazayım canım sana.Reklama girdiği için yasakmış
Bu arada suyu çok içiyorsan sütün bol olur kesin.Sıkıntı çekmezsiniz korkma.
Doğum yaptığım aylar ne kalorifer yanar,ne sıcak olur ya ondan sıkıntı çekiyordum ben.Korkma dedi herkes.Yaz bebekleri kış bebeklerine göre daha sık hastalanırmış,Sık terleyecek,ince giydirince üşüyecek hikayesi oluyormuş.Seninki en azından sıkıca giydirdinmi üşümez dediler.

Aysecim sagol hep her zaman yanitlarin icin..
Her zaman bitanem.Niye burdayız

Kız düşündükçe daha milyonlarca eksiğimiz var kııııızzzzzz
Nevresim takımı alcam daha.Yedek çarşaflar takımlar falan.Cibinlik istiyorum bi de kızıma.Bir de abajur.Odasına bordür istiyorum şirinler yada micky mause olanlardan.Minik askılardan istiyorum giysilerini asmak için. Annemdeki örgülerde gelsin de bakalım giysi de eksiklerimiz ne kaldı.Annem nevresim ve battaniyeler alsa aslında.Nasılsa kayınvalidem aldı 10-12 tulum.Yetmezmiki:18: Çıtçıtlı badiler alayım 3-5 daha bari.Oooofff oooffff.Bi de işim varki sorma işyerinde.Yetişecek yarına ama kafa bebeğimde:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Valla Ayşem sorma aynı durumdayım habire kafamda ölçüyorum biçiyorum. İnternette bakıyorum o kadar çok ki eksiklerim benim de. Daha ben de çıtçıtlı badiler alacağım ayaksız altlar almam lazım boy boy. battaniyeler nevresimler uyku seti biberonlar emzikler havlular şampuanlar taraklar minik askılardan benim de almam lazım of anam off daha çooookkkkkkk...benim eksikler daha çok kuzum..yazarken yoruldum ki bunlar şimdilik aklıma gelenler...
Kıyamam kuzum ya halledeceğiz inşallah canım hepsini yetiştireceğiz. Sık kullanılanlar sırf bebek alışveriş siteleriyle dolu
Ben habire hanımefendiye en iyisi olsun en güzeli olsun diye araştırmaya çalışıyorum o da annesini tepikliyor bak şu cadının yaptığına. Acaba ordan baktıklarımı o da mı görüyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…