- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.561
Ayşem değişik bir biberon buldum hacıyatmaz biberon :)
Eki Görüntüle 727947
Çantada çok yer kaplar diye düşündüm ben bunları:26: Şimdilik 1 mini,1 midi,1 normal boy biberonumuz oldu.Yetmezse yine netten alırım diye düşünüyorum.Ben büyüyünce su damlatmayan biberonlardan alcam.Bunu gibi tombik tombik onlar.Hem suluk hem biberon ağızlı oluyor.
canim bendeki iste bulut gibi bole. normal demi? messela siyah kilot giysen beyaz oluyor mu?
Tubişim akşamları ben erkenden yatıyorum tavuk gibisen girdiğinde ben bilmem kaçıncı rüyadaydım
Tamam sıkmam canım.Mööööööö
Jet hızıyla alışveriş
Allah kavuştursunGüzel haberlerle gelir inşallah yanına.Akşamları ben eşimle ilgilendiğim ve akşama kadar pcden sıkıldığım için gelmiyorum.Bu kadar radyasyon yeter kuzuma Muhasebeciliğin mecburi sıkıntısı bu da.
Dün akşam nihayet kapı süslerine başladım.Yeni eşyaların içinden çıkan beyaz köpükler varya onlardan kestim şekillerini.Onları da beyaz kapitone ile kaplıyorum.Sonrası çoook zevkli zaten.Bugün evime erken gidersem baya ilerletirim en azından birini bitiririm.Daha şerbet takımları,oda süsleri,bebek şekerleri var sırada.Oyalanmamam lazım
Bugün netten göğüs kremi,pedi,emzik kutusu-zinciri,mini biberon,biberon temizleme fırçası,banyo süngeri ve en acili biten çatlak önleyici kremimden alayım dedim.İnşallah hepsini bir sitede ucuz bulurum kargo ücreti de ödememiş olurum
Belim ve kasıklarım çok ağrıyor artık benimEgzersizleri hızlandırmam lazım artık:26:
Çoook güzel bir gün diliyorum bütün can arkadaşlarımaaaaaa
Tubilosh lansinoh dedi hem pede hem kreme.İkisini de ondan alcam ben.En ucuzunu denk getirmeye çalışıyorum sitelerdeHepsini tek bi siteden alırım inşallah.100tlyi geçecek gibi şöyle bakınca.
Ayşemm sen süt sağmak için pompa alıcan mı? oy anam oy daha ne çok alacak şeyim var benimmm :18::18::18::18:
Bende onu inceledim az önce canım.Genelde sorun olduğunda alırsınız önceden alınmasına gerek yok diye yazmışlar.Zaten emzirmek çok daha iyiymiş.İnşallah bi sorun olmaz da almayız.Ben şimdiden almayı düşünmüyorum.Lazım olursa çıkar alırız hangisi iyiyse.
Şimdilik suluk almaya gerek yok dimi? Annem suluk almadan olmaz diyor su içer bebek diyor. İlk 6 ay sadece anne sütü diyoruz suya bile gerek yok..
günaydın kızlaaaaaarrrr
nasılsınız bakalım??
hamd olsun çok rahat yattım gece.deliksiz bir uyku çektim.
tabii bol rüyalı. ne hikmetse Brezilya dizisi gibi rüyalar görüyorum.
kim nerde napıyor belli değil
duygu yoğunlugu ve değişimlerinden olsa gerek.
bugün alışverişi tamamlıcaz ve çantaları hazırlamaya başlıcam.
ablam aradı sabah,eksiklerimi sordu. o da birkaç bişey almış eşimle yollucak
ayyy ne güzel zamanlar yaa,herkez birşeyler yapmak için can atıyor.
Rabbim ailelerimizi başımızdan ve yanımızdan eksik etmesin inşallah
değil siyah, mor,kırmızı,pembe... ne renk giysem belli oluyor. sadce beyazda görünmüyor okadar.
normal normal sıkıntı yapma kuzuuum
ehehhhh ee bu zamanlarda bol bol uyunur. sonra gezersin sabaha kadar evin içinde
Rabbim o zamanların da kolay atlatılmasını nasip etsin inşallah...
bak bak baaaak, dalga da geçermişşş möööö ymüş
sürekli acıkan ve emmek isteyen bir bebiş oldgunda ve sırf süt olsun diye bol bol yemeye başladıgında kimsenin demesine gerek kalmadan kendini zaten inek konumunda görmeye başlıyorsun
aynen , dünki alışveriş jet hızıylaydı.ama bugün sindire sindire yapıcmkocişe gıcıklık olsun
radyasyon evet zararlı çok fazla pc ye girildiğinde.
ben sık sık mola verip kalkıyorum pc başından.ama senin işin bu olunca tabii akşamları da dinlenmen ve eşinle kızınla ilgilenmen lasım
oh maşallah sana ayşemm
hem süslere hemde alışverişe devam.oyalanmadan bitirmeye bak kuzum.ağırlaşınca can pek istemiyor
cicilerini alınca resimlerini paylaş tamam mı
aynen öyle ayşem.kullan da gör nasıl süper birşey bu lansinoh krem.
zaten bu dediklerin 100 ü geçer bence de :44:
kargo bedavaya gelir.
ozim bence acele etme süt pompası için.
emzirmek en önemlisi.
ben sadece 1 defa kullandım o da dışarı çıkıcaktım eve süt bırakayım die.
ama baktım kanattıelimle sağdım çok daha kolay oldu...
çok ihtiyaç olursa alırsın.her eczanede var sonuçta
süperr
araştırmacı gazeteci gibisin
tam yerine parmak basmışsın. lazım olursa alınır
ilk etapta ihtiyaç olmayacak birşey çünki...
canımcım suluk almaya gerek yok bence şu an için.
o minik biberonlardan alınca ilk etapta yetiyor,
midi olanlar da 8-9 aylıkken kullanışlı.
eger bebegin gazlı olursa papatya çayı,veya rezene vs. için kullanman gerekicek.
ilk 6 ay sadece anne sütü deniyor ama ben çay verdim. yoksa gazıyla başa çıkamıyordum.
bir de hastanede ağzına zemzem suyu damlatmak için iyi oluyor.
bulunmasında fayda var. ama suluk az daha ilerki iş.
hatta şunu söyliim,benim oğluş paşam 2,5 yaşında. hiç suluk almadım
bir ara çok aradım eczanelerde, çift taraftan tutmalı modellerden ama o zaman bulamamıştım.
su biberonumuz ayrıydı. daha sonra suyu zaten bardakla vermeye alıştırmıştım...
Anladım cnm tşk ederim
Bir de gaz sorunu var dimii? eyvah eyvah..
Rezene ile papatya uyku da yapar oh mışıl mışıl uyurlar
Bir de bir arkadaş elma yağı demişti sanırım?Ayaklarının altına sürülecekti galiba.
Tubişim mini dediğiniz 120 ml Lİk olanlar dimi? 150 lik de var.
Nette bakarken mini biberon seti diye bak onların hem suluk ağzı var hem emzik.İkisini de kullanırsın.Ben 2 tane aldım böyle set.Hatta az önce tlf açtılar.Sarı renk yok yeşil ve turuncu var diye.Güzel bi siteymişŞimdilik suluk almaya gerek yok dimi? Annem suluk almadan olmaz diyor su içer bebek diyor. İlk 6 ay sadece anne sütü diyoruz suya bile gerek yok..
Aldım bi sürü şey.Yarın elimde olurmuş.Resimlerini atarım.Çok da uygun fiyata aldım valla.Dediğin gibi 106 tl oldu.Bi de emzirme atleti aldım.Onu alırsan sütyene gerek kalmaz evde dediler.Bi de sütyen alırım sonra devamını alırım kullandıkça.günaydın kızlaaaaaarrrr
nasılsınız bakalım??
değil siyah, mor,kırmızı,pembe... ne renk giysem belli oluyor. sadce beyazda görünmüyor okadar.
ehehhhh ee bu zamanlarda bol bol uyunur. sonra gezersin sabaha kadar evin içinde
sürekli acıkan ve emmek isteyen bir bebiş oldgunda ve sırf süt olsun diye bol bol yemeye başladıgında kimsenin demesine gerek kalmadan kendini zaten inek konumunda görmeye başlıyorsun
aynen , dünki alışveriş jet hızıylaydı.ama bugün sindire sindire yapıcmkocişe gıcıklık olsun
ben sık sık mola verip kalkıyorum pc başından.ama senin işin bu olunca tabii akşamları da dinlenmen ve eşinle kızınla ilgilenmen lasım
oh maşallah sana ayşemm
hem süslere hemde alışverişe devam.oyalanmadan bitirmeye bak kuzum.ağırlaşınca can pek istemiyor
kargo bedavaya gelir.
emzirmek en önemlisi.
süperr
Anladım cnm tşk ederim
Bir de gaz sorunu var dimii? eyvah eyvah..
Rezene ile papatya uyku da yapar oh mışıl mışıl uyurlar
Bir de bir arkadaş elma yağı demişti sanırım?Ayaklarının altına sürülecekti galiba.
Tubişim mini dediğiniz 120 ml Lİk olanlar dimi? 150 lik de var.
Kızlar kayınvalidem elma yağının çocuklar için çok iyi oldugunu söyledi.
Ayacıklarının altına azıcık süreceksin, başının arkasınada azıcık süreceksin dedi. Çok iyiymiş. Buda aklınızda bulunsun kızlar.
Bide süt arttırmak için nişaştadan bişiler yapıolar demişti ama unuttum çok süt yaparmış. Tam öğrenince yazıcam sizlere.
Kızlar buna bi bakın. Altın bileziklere bakıyordum bide bebiş için emzik buldum altın fiyatı 541 TL
Eki Görüntüle 727988
Kızlar kayınvalidem elma yağının çocuklar için çok iyi oldugunu söyledi.
Ayacıklarının altına azıcık süreceksin, başının arkasınada azıcık süreceksin dedi. Çok iyiymiş. Buda aklınızda bulunsun kızlar.
Bide süt arttırmak için nişaştadan bişiler yapıolar demişti ama unuttum çok süt yaparmış. Tam öğrenince yazıcam sizlere.
Aldım bi sürü şey.Yarın elimde olurmuş.Resimlerini atarım.Çok da uygun fiyata aldım valla.Dediğin gibi 106 tl oldu.Bi de emzirme atleti aldım.Onu alırsan sütyene gerek kalmaz evde dediler.Bi de sütyen alırım sonra devamını alırım kullandıkça.
Bi emzik kutusuyla zinciri kaldı.3 liralık şeyi seçemedim iyimiAy sanki herşeyi tamam.Daha ne nevresim seti aldım,ne havlu,ne battaniye,ne ne ne....
Bugünlük bu kadar yeter diye düşünüyorum.Başka sitelere takılmazsam tabeBatıracaz herifleri
Tamam canım iyi oldu dediğin emin oldum şimdi. Yarım yamalak bişiler kalmış aklımda. Dur ben bunu yazayım bir yere.Kızlar kayınvalidem elma yağının çocuklar için çok iyi oldugunu söyledi.
Nette bakarken mini biberon seti diye bak onların hem suluk ağzı var hem emzik.İkisini de kullanırsın.Ben 2 tane aldım böyle set.Hatta az önce tlf açtılar.Sarı renk yok yeşil ve turuncu var diye.Güzel bi siteymiş
Aldım bi sürü şey.Yarın elimde olurmuş.Resimlerini atarım.Çok da uygun fiyata aldım valla.Dediğin gibi 106 tl oldu.Bi de emzirme atleti aldım.Onu alırsan sütyene gerek kalmaz evde dediler.Bi de sütyen alırım sonra devamını alırım kullandıkça.
Bi emzik kutusuyla zinciri kaldı.3 liralık şeyi seçemedim iyimiAy sanki herşeyi tamam.Daha ne nevresim seti aldım,ne havlu,ne battaniye,ne ne ne....
Bugünlük bu kadar yeter diye düşünüyorum.Başka sitelere takılmazsam tabeBatıracaz herifleri
Kızlar buna bi bakın. Altın bileziklere bakıyordum bide bebiş için emzik buldum altın fiyatı 541 TL
Eki Görüntüle 727988
Kız ben 30tlye emzik alamıyorum sen ne paylaşmışsınÇok zengin olsam bile almam ben böyle bişey bebeğime.Gel kaçır bebeğimi demek gibi bişey bu hırsızlara.Düşünsene emziği altın,acaba bezi pırlanta taşlımı
selam incim nasılsın?
organik ürünler çok faydalı yaa bebişler için,
öksürük veya soğuk algınlıgında göğsüne sürülen saf zeyrinyagı hemen iyileştirior bebişi.
Rabbimin nekadar çok hikmeti var hamd olsun...
bu arada bu süt artırma olayını çözemedim gitti...
kimi teyzeler diyor kızım bulgur pilavı ye arttırır.benim akar akar giderdi sütüm diye,
yerdim tık yok :44: normal sütüm...
ama hanımeller çikolatalı bisküvi ve meyve suyunu ne zaman yesem anında taş gibi oluyodu
herkeze yarayan şey farklı galiba :26:
karışık bir durum...
bol sıvı tüketmek en önemlisi aslında...
günaydın kızlaaaaaarrrr
nasılsınız bakalım??
oh maşallah sana ayşemm
kargo bedavaya gelir.
emzirmek en önemlisi.
süperr
canım benim üzülme nolur. Rabbim korusun minik meleğini. Dualarım seninle...
Tabi ki oluyorsun canım benim. Allah razı olsun.. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. hep dua ediyorum sana..
Ben de şeffaf akıntı oluyor. Bazen biraz beyazımsı da oluyor.
Bence de sence tubişim..
Tubişim akşamları ben erkenden yatıyorum tavuk gibisen girdiğinde ben bilmem kaçıncı rüyadaydım
Şirinin biraz zamana ihtiyacı var sanırım. Gelince kendisi yapar herhalde canım açıklamayı. Ben geleceğine inanıyorum.
Hakikaten KEVOK nerde? ben de merak ediyorum onu
Günaydın melekcim. Çok şükür kuzum iyiyim. sen nasılsın?küçük kız kardeşimiz nasıl?
benim bebiş sabah sporunu yapıyor şuan
dün biraz hamile pilatesi yaptım ebru şallı ablamla :) ayy kollarım ağrımış..ee doğum korkusu başlıyor yavaş yavaş çok iyi hazırlanmam lazım nasıl çıkacak bu sıpa. egzersiz şartt...
Sitelerin ismini mesaj olarak yazayım canım sana.Reklama girdiği için yasakmışAyşecimmm gerçekten heee bezinde pırlanta var sanırlar
bu arada sen hangi siteden alışveriş yapıyorsun ?
tubişimmiyiyim canım. yatıp yuvarlanıyorum Çamaşırları astım. Hava çok güzel güneşli. geçen gün fırtına vardı sanki.:18:
Rabbim herşeyinin şifasını veriyor. Elma yağı, zeytin yağı vs.. çok etkili. İnşallah rahat rahat büyütürüz.
benim bebiş kışın doğacagı için biraz tırsıyorum. Üşütmezse ne ala
süt konusunda inşallah çok sıkıntı çekmeyiz. ben çok su tüketirim. susuz bi lokma bile yiyemem.
Demekki bünyeden bünyeye fark ediyor.deneyip ögreneceğiz. bir kadın görmüştüm bulgur yemesem sütüm gelmiyor ama çokta kilo alıyorum demişti. Ondada başka birşey fayda etmemiş.:44:
Her zaman bitanem.Niye burdayızAysecim sagol hep her zaman yanitlarin icin..
Kız düşündükçe daha milyonlarca eksiğimiz var kııııızzzzzz
Nevresim takımı alcam daha.Yedek çarşaflar takımlar falan.Cibinlik istiyorum bi de kızıma.Bir de abajur.Odasına bordür istiyorum şirinler yada micky mause olanlardan.Minik askılardan istiyorum giysilerini asmak için. Annemdeki örgülerde gelsin de bakalım giysi de eksiklerimiz ne kaldı.Annem nevresim ve battaniyeler alsa aslında.Nasılsa kayınvalidem aldı 10-12 tulum.Yetmezmiki:18: Çıtçıtlı badiler alayım 3-5 daha bari.Oooofff oooffff.Bi de işim varki sorma işyerinde.Yetişecek yarına ama kafa bebeğimde:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?