Bol bebiş topiği

Ayşem emzirme minderi hakkında ne düşünüyorsun?
Soru çok garip oldu. Yani kullanılır mı acep?
Bir de hamileler için yastıklar var. onlar iyi mi acaba. Ben şimdiden cebelleşiyorum yatakta.Gerçi ucuz bir şey de değil...

Allahım güle güle kullandırsın inşallah aldıklarımızı.Bekleyenlere de en kısa zamanda nasip etsin bu güzel ve YORUCU telaşı
Daha evde yapacaklarımı hiç saymadım.Baby shower partisi için,lohusa şerbeti için,hastane odası için,şekerleri,sepeti,odasının süsleri falan ooooooyyyyyyyy

Kullanan 1-2 kişi güzel bişey diyor emzirme yastığına.Hani şu annenin belini tam saranlara simit gibi.Ben almadım.alırım belki ilerde.
Hamile yastıklarının da U şeklinde olanını almış arkadaşım (14tl imiş nette) çok rahat ettim dedi.Kaymıyor yataktan döne döne uyuyorum dedi.Ben daha yatakta rahatım tabi yüzüstü yatmazsam.Ama yastık düşünce kasığım acıyor onu biliyorum.Kalkıp almak da zoruma gidiyor uykuyla.Eşimin üstüne atıyorum ayağımı

Ya sorma Ayşem ya şu yastıklar niye durmuyor öyle zor geliyor ki onu eğilip yerden almak. Bazen bütün yorganı topluyorum yastık niyetine kullanıyorum garibim benim ki de hiç dokunmuyor uyanmayayım diye. Uyanınca hemen üstünü örtüyorum

Aminn canım yorucu bir telaş ama yine de güzel. 14 tl iyiymiş 109 tl gördüm biyerde. Hiç bitmeyecek gibi geliyor eksikler ama Rabbim sağlık versin hepsi hallolur inşallah. Hem de en güzeli olacak inşallah..

Aklıma ne geldi.Nette hamurlar var.Bebeğin el ve ayak izini tablo yapmak için.Onlardanda alacağım :)

hemen baktım Ayşem ay pek tatlı ya çok pahalı bir şey de değil. hatıra güzel olur aslında..
ben de telsizlere bakıyordum. almam gerekecek galiba. Bizim ev dubleks.Oturduğumuz oda ve yatak odamız üstte. Altta kayınvalidem var salon filan da altta. misafirler gelince her seferinde indirmek istemiyorum bebişimi. Görmek isteyen yukarı çıksın.

Son düzenleme:

Dubleks evin o sıkıntısını bilirim.Annemlerin evi öyle.Ben bile koridorum uzun diye almayı düşünüyorum telsiz :) Marketlerde falan bulurum bi ara onu da aradan çıkarırım

Dubleks evin o sıkıntısını bilirim.Annemlerin evi öyle.Ben bile koridorum uzun diye almayı düşünüyorum telsiz :) Marketlerde falan bulurum bi ara onu da aradan çıkarırım

Marketlerde bulur muyuz? Ben baktım da çekim alanına göre değişiyor. 30-40 tl ye 10 ile 50 metrelikler..Dur bakim akşama ölçeyim kaç metre lazım :)))
liste uzadıkça uzuyor oy anam oy bir eksik daha çıktı işte
kociş görmesin ne yapacan bu kadar şeyi der

Marketlerin teknoloji bölümlerinde var.Traş takımları,epilatörlerin olduğu yerlerde.
Aman onlara göre herşey fuzuli.Hastane için alışveriş yaptım kendisine beyefendinin.15 günlüğüne tatile mi gidiyoruz dedi.Aldığımda 2 önü açılan pijama 2-3 alt ve üst çamaşır,terlik,peçete falan.Hani içinde gereksiz varmı de valla yoktu. Ben söylemiyorum artık ona ne aldığımı.Kartı ödeyip geçiyor günü gelince :))) Her hevesimi bile almıyorum kuzuma.Hem cebimi düşünüyorum hem geleceğini kuzumun.Onda da bile yaranamıyorsun beyefendiye.Çocuk kusunca onun tişörtleri giydiririm artık napıyım

Son düzenleyen: Moderatör:
İyiki şu kahvaltılık mısır gevrekleri var.Onlarda olmasa haftada 1 kg alacağım valla.
:125::125::125::125::125::125::125::125::125:

Bebek bakım çantası arıyoruum.Çok gözlü olmasını,termos bölümünün olmasını,alt açmasının olmasını istiyoruuuuummm.Ne alabilirimmm???????Fikirlerinize ihtiyacım vaaarrr:44::44::44::44::44::44::44::44:

Maşaallah canım ne güzel bebğinin bütün süs eşyalarını elinle hazırlayacaksın hem istediğin gibi hemde maliyeti daha uygun...
Allahım bnede yapmak istiyorummmmmm ama hiç deneyimim yok nasıl oacakki ?

Kızlar merhaba

hamilelerin en az 1 kez hatim yapması iyi diyorlar.

Bende okuyorum. 5.ci cüzdeyim. İnşallahh tez zamanda bitiririmde birdaha hatim ederim.

Nasılsın canıııımmm

Ayşem yeni gördüm canım. Bugün kadın geldi temizlik vardı sabah beri. Geçen hafta yaptığım temizlikten sonra ağır derecede sancılanmamdan dolayı eşimden haftada bir kadın gelecek o kadaaarr!!emrinden dolayı artık her hafta gelecek. Eşyalar hazır, çanta hazır ben hazır değilim ruhen..her gece korkulu rüyalar görüyorum .iki gündür bebeğim de hiç hareket etmiyor, el doopleri ile kalbini dinliyorum pıtır pıtır atıyor anlayamadım neden ((neyse yarın Dr kontrolü var , nst ye gireceğim hayırlısı.
Sen nasılsın canım alışveriş heyecanın başlamış ne güzel..

Maşaallah canım ne güzel bebğinin bütün süs eşyalarını elinle hazırlayacaksın hem istediğin gibi hemde maliyeti daha uygun...
Allahım bnede yapmak istiyorummmmmm ama hiç deneyimim yok nasıl oacakki ?
Deneyerek öğrenilir zaten.Bende kursuna gitmedim kız Mesela bişey seç,yapılışını anlatan yazıları oku.Videoları izle.Bizlere sor fikir verelim.Mesela sana kapı süsümü yapışımdan bahsedeyim.Puset şeklinde yapmaya karar verdim.Ama karton gibi sert bi yüzey gerekiyordu.Beyaz eşyaların yanlarından çıkan beyaz köpüklerden istedim beyazeşyacıdan.Onu fırın tepsisi ebatında kestim maket bıçağıyla.Üzerine beyaz kapitone kumaş dikiyorum şu anda.Sonra da nette gördüklerimde değişiklikler yaparak inciler,güller,boncuklar,fırfırlar ile süsleyeceğim.Bak resmini de atayım model aldığım şeyin.
Eki Görüntüle 728185

Kızlar merhaba

hamilelerin en az 1 kez hatim yapması iyi diyorlar.

Bende okuyorum. 5.ci cüzdeyim. İnşallahh tez zamanda bitiririmde birdaha hatim ederim.

Çok istedim bunu yapmayı ama inan vakit bulamadım.Biliyorum bu bi sebep değil ama sabah 6da kalkıp akşama kadar koşturmak ve onca sıkıntıyla boğuştuktan sonra yatakta ağrıdan sızıdan ağladığımı biliyorum çoğu akşamları.Uykuya geçemeyip soğuk kompreslerle ağrılarımı dindirmeye çalıştım.Yapamadım kısacası.Çok isterdim ama olmadı.....İşyerinde dinlediğim kuran,her fırsatta okumaya çalıştığım Yasin hariç tam hatim yapamadım
Senin hatmin hayırlı olsun inşallah.

Ben çok yorgun olduğumda onun oynamadığını farkettim hep.Belki sende yorgun ve gergin olduğundan oynamıyordur.Bak kalbini duyuyormuşsun.İnşallah hayırlı haberlerle gel drundan.
Başladı canım.Erken doğum olabilir diye fitili ateşleyince drum duramadım.Duramıyorum Bi sürü şey aldım,hala bi sürü şey eksik maalesef Hayırlısıyla vaktinde gelsin bebişlerimiz inşallah.

Olabilir canım şu olaylar da canımı çok sıkıyor belki de ondan .durma al canım alışveriş zevkli bebek için olunca daha zevkli sanki ilk bebek gibi gidip gelip eşyalarını seviyorum. Evet canım ya vaktinde gelsinler sağlıkla gelsinler inşallah

Hımmm çok güzelmiş fikirlerin için sağol canım inşaallah yapmak kısmet olur

ama ben meraktan catlıcam galiba. cumartesi 34 cıktı beta. bugün gittim ama cuma günü bakıcaz dediler. geri yolladılar yaa ama ben cok merak ediorum artıyormu diyee idrar testindeki çizginin koyulaşması arttıgını gösteririmiki acaba

İyiki şu kahvaltılık mısır gevrekleri var.Onlarda olmasa haftada 1 kg alacağım valla.
:125::125::125::125::125::125::125::125::125:

canım ben hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum pek midem almıyor. bbu mısır gevreği hangisi farkeder mi bende deneyeyım

hayırlı olsun.. ben de ilk testimden sonra 3 test daha yaptım idrar testi hergün koyulaştığını gördüm. sonra da kan testine gitmiştim. demekki artış var sende de tebrik ederiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…