- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.601
Elbette gösterir.Kan testine gitmeden idrarla gün gün koyulaşmayı görüp adeti geçtikten sonra kan testi yaptıran arkadaşlarımız var burada.İlla aynı yerdemi yaptırmak zorundasın.Sağlık ocağına yada özel bi hastaneye git kan testi istiyorum de yapsınlar.Kime ne ne zaman yaptıracağından.Cumaya da oraya tekrar yaptırırsın gerek görürsen.ama ben meraktan catlıcam galiba. cumartesi 34 cıktı beta. bugün gittim ama cuma günü bakıcaz dediler. geri yolladılar yaaama ben cok merak ediorum artıyormu diyee idrar testindeki çizginin koyulaşması arttıgını gösteririmiki acaba
canım ben hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum pek midem almıyor. bbu mısır gevreği hangisi farkeder mi bende deneyeyım
hayırlı olsun.. ben de ilk testimden sonra 3 test daha yaptım idrar testi hergün koyulaştığını gördüm. sonra da kan testine gitmiştim. demekki artış var sende de tebrik ederiim
Marketlerin teknoloji bölümlerinde var.Traş takımları,epilatörlerin olduğu yerlerde.
Aman onlara göre herşey fuzuli.Hastane için alışveriş yaptım kendisine beyefendinin.15 günlüğüne tatile mi gidiyoruz dedi.Aldığımda 2 önü açılan pijama 2-3 alt ve üst çamaşır,terlik,peçete falan.Hani içinde gereksiz varmı de valla yoktu.Ben söylemiyorum artık ona ne aldığımı.Kartı ödeyip geçiyor günü gelince :))) Her hevesimi bile almıyorum kuzuma.Hem cebimi düşünüyorum hem geleceğini kuzumun.Onda da bile yaranamıyorsun beyefendiye.Çocuk kusunca onun tişörtleri giydiririm artık napıyım
İştahın iyi galiba Ayşem? Sağlık olsun önemli olan bu. Egzersiz yaparsın yürüyüşler filan.. Kilo alman yavaşlar. Ben başladım egzersizlere. Haftada 3-4 yapacağım inşallah..İyiki şu kahvaltılık mısır gevrekleri var.Onlarda olmasa haftada 1 kg alacağım valla.
:125::125::125::125::125::125::125::125::125:
kimseler yok henüz neyse ben yazayım sevincimi.
dün 2 ay sonunda mutfağa girdim ve yemek yaptım tabi soğanları eşim halletti. çooook mutluyum normale dönüyoruum yeni hamişlerden kimse benım gibi olmasın inşallah çok zor.
Haftada 3-4 yetmez diye düşünüyorum ben.Dr günde yarım saat ağır tempoda yürüyüş dedi.Ben yapabiliyormuyum amaaaan bende bu koca varken sen dur ben nefes alırım diyecek.Dün bana ütü ve yemek yapmak yok artık sana diyo.Erken doğum riski de olunca hepten pimpirikleşti.Hani duyanda börekler açıyorum falan sanacak.Yaptığım bi akşam yemeği şunun şurasında. O gidince sabah ütüleri de yaptım.erkeklere bakarsan hiçbir şeye gerek yok.
En iyisi bu galiba söylememek ben de öyle yapayım
İştahın iyi galiba Ayşem? Sağlık olsun önemli olan bu. Egzersiz yaparsın yürüyüşler filan.. Kilo alman yavaşlar. Ben başladım egzersizlere. Haftada 3-4 yapacağım inşallah..
Melekcim hadi gözünaydın daha da iyi olacaksın.Bak ben artık kendimi o kadar iyi hissediyorum ki egzersizlere bile başladım..
tamam canım bende alayım süt içemiyorum aama yoğurt yemeye başladım içine pudra şekeri katıp yiyorum. yoğurtlada denerim yada sade. teşekkürler............
Ben bimdekini alıyordum önceden.Bulantılar yüzünden onu çok yedim kuru kuru.Biraz tiksindim.Nesfitin kırmızı meyveli olanını aldım o daha güzel tatlı tatlı :) Hatta ben sadelerinden alsam bile sütün içine tozşeker yada bal karıştırıp tatlandırıyordum.Veya süte hiç karıştırmadan kıtır kıtır yiyordum çalışırken.Sende yap işe yarar.Az ve sık yemek konusunda baya yardımcı oluyor insana.İçine ceviz-badem-kuru üzüm-meyve kurusu parçaları da atabilirsin,ben denedim çok güzel oldu.Hem enerji verdi hem atıştırmak bulantıyı azalttı.Fıstıktan uzak dur bulantıyı azdırır.
erkeklere bakarsan hiçbir şeye gerek yok.
En iyisi bu galiba söylememek ben de öyle yapayım
İştahın iyi galiba Ayşem? Sağlık olsun önemli olan bu. Egzersiz yaparsın yürüyüşler filan.. Kilo alman yavaşlar. Ben başladım egzersizlere. Haftada 3-4 yapacağım inşallah..
Melekcim hadi gözünaydın daha da iyi olacaksın.Bak ben artık kendimi o kadar iyi hissediyorum ki egzersizlere bile başladım..
Ben de ekmek pek yemiyorum cnm sadece sabah kahvaltıda. Normalde de yemezdim zaten de. Ekmek beni şişiriyor gibi geliyor.Haftada 3-4 yetmez diye düşünüyorum ben.Dr günde yarım saat ağır tempoda yürüyüş dedi.Ben yapabiliyormuyum amaaaan bende bu koca varken sen dur ben nefes alırım diyecek.Dün bana ütü ve yemek yapmak yok artık sana diyo.Erken doğum riski de olunca hepten pimpirikleşti.Hani duyanda börekler açıyorum falan sanacak.Yaptığım bi akşam yemeği şunun şurasında. O gidince sabah ütüleri de yaptım.Benimle yarışılır mı yahuuu
İştah manyak gibi açık özlemcim ya.Ekmeği aklımdan sildim.Ne bulursam yiyorum ama undan yapılmış olanları görmemezlikten geliyorum.:125::125::125::125::125::125::125:
tamam canım bende alayım süt içemiyorum aama yoğurt yemeye başladım içine pudra şekeri katıp yiyorum. yoğurtlada denerim yada sade. teşekkürler
canım benım sağol valla. okudum canım maşallah diyeyım enerjine. hep böyle devam et sağlıkla sonuna kadar gidelim hepimiz inşallah.
Arkadaşlar herkese merhaba..
Geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah..
Ben çok yoğun bir kaç gün geçirdim..
Yatılı misafirler seminerler karne telaşları..
İşlerim bitmedi ama azaldı. İnşallah cumaya kadar bitecek..
Bu arada kırmızılar teşrif ettiler...
Bu ay ki tedavi olmadı..
Doktora muayneye gidecek zamanım yok..
Belki diğer aya giderim...
Herşeyin hayırlısı..
Bir kaç gündür çok boşvermiş durumdayım...
Arkadaşlar herkese merhaba..
Geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah..
Ben çok yoğun bir kaç gün geçirdim..
Yatılı misafirler seminerler karne telaşları..
İşlerim bitmedi ama azaldı. İnşallah cumaya kadar bitecek..
Bu arada kırmızılar teşrif ettiler...
Bu ay ki tedavi olmadı..
Doktora muayneye gidecek zamanım yok..
Belki diğer aya giderim...
Herşeyin hayırlısı..
Bir kaç gündür çok boşvermiş durumdayım...
Ayşecim dün gece rüyamda seninle ilgili birşey gördüm.
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah..
Anlatmamı ister misin?
Allah hayır getirsin canım.Ne gördün ki?
Rüyamda topiğe giriyorum yazıları okumak için. Bakıyorum sen 5 aylık doğdu kızım ama yaşamadı yazmışsın.. Allah esirgesin. Okuyunca dehşete düşüyorum. Bakıyorum kimse yok topikte.. Sana ulaşmak istiyorum. Telefonunu bulmak aramak istiyorum. Kendimi çaresiz hissediyorum. Ne yapacağımı şaşırıyorum.Öyle uyandım.. İnşallah kızının ömrü uzamıştır canım. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah..
Rüyamda topiğe giriyorum yazıları okumak için. Bakıyorum sen 5 aylık doğdu kızım ama yaşamadı yazmışsın.. Allah esirgesin. Okuyunca dehşete düşüyorum. Bakıyorum kimse yok topikte.. Sana ulaşmak istiyorum. Telefonunu bulmak aramak istiyorum. Kendimi çaresiz hissediyorum. Ne yapacağımı şaşırıyorum.Öyle uyandım.. İnşallah kızının ömrü uzamıştır canım. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah..
:18::18::18::18::18: Allah hayır getirsin mübarek günde.Rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın.İnşallah tersine çıkar rüyan.Zamanında gelir yavrum ve uzuun bir ömrü olur:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlar bugün çok uykum var. gece kötü bir rüya gördüm uyandım 3 te. saat 5 te filan uyumuşum sonra.
Bir tane kahve içsem bir şey olur mu? Gözüm açılmıyor içim uyuyor resmen yaaa...
İçebilirsin dedi drum bana.Çok özlemiştim zaten.Çok sık içmediğin sürece sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?