Bol bebiş topiği

kimseler yok henüz neyse ben yazayım sevincimi.
dün 2 ay sonunda mutfağa girdim ve yemek yaptım tabi soğanları eşim halletti. çooook mutluyum normale dönüyoruum yeni hamişlerden kimse benım gibi olmasın inşallah çok zor.

Elbette gösterir.Kan testine gitmeden idrarla gün gün koyulaşmayı görüp adeti geçtikten sonra kan testi yaptıran arkadaşlarımız var burada.İlla aynı yerdemi yaptırmak zorundasın.Sağlık ocağına yada özel bi hastaneye git kan testi istiyorum de yapsınlar.Kime ne ne zaman yaptıracağından.Cumaya da oraya tekrar yaptırırsın gerek görürsen.

Ben bimdekini alıyordum önceden.Bulantılar yüzünden onu çok yedim kuru kuru.Biraz tiksindim.Nesfitin kırmızı meyveli olanını aldım o daha güzel tatlı tatlı :) Hatta ben sadelerinden alsam bile sütün içine tozşeker yada bal karıştırıp tatlandırıyordum.Veya süte hiç karıştırmadan kıtır kıtır yiyordum çalışırken.Sende yap işe yarar.Az ve sık yemek konusunda baya yardımcı oluyor insana.İçine ceviz-badem-kuru üzüm-meyve kurusu parçaları da atabilirsin,ben denedim çok güzel oldu.Hem enerji verdi hem atıştırmak bulantıyı azalttı.Fıstıktan uzak dur bulantıyı azdırır.

Kızlar puseti öyle güzel süsledim ki bak bak nazar değdireceğim diye korktum kendimden.Bitsin de öyle çekeyim fotoğrafını diye zor tuttum kendimi Fırfırını az almışım bugün devamını alıp bitireceğim inşallah.Akşama bitirebilirsem atarım inşallah
Sizler nasılsınız bakem

erkeklere bakarsan hiçbir şeye gerek yok.
En iyisi bu galiba söylememek ben de öyle yapayım
İyiki şu kahvaltılık mısır gevrekleri var.Onlarda olmasa haftada 1 kg alacağım valla.
:125::125::125::125::125::125::125::125::125:
İştahın iyi galiba Ayşem? Sağlık olsun önemli olan bu. Egzersiz yaparsın yürüyüşler filan.. Kilo alman yavaşlar. Ben başladım egzersizlere. Haftada 3-4 yapacağım inşallah..

Melekcim hadi gözünaydın daha da iyi olacaksın.Bak ben artık kendimi o kadar iyi hissediyorum ki egzersizlere bile başladım..

Haftada 3-4 yetmez diye düşünüyorum ben.Dr günde yarım saat ağır tempoda yürüyüş dedi.Ben yapabiliyormuyum amaaaan bende bu koca varken sen dur ben nefes alırım diyecek.Dün bana ütü ve yemek yapmak yok artık sana diyo.Erken doğum riski de olunca hepten pimpirikleşti.Hani duyanda börekler açıyorum falan sanacak.Yaptığım bi akşam yemeği şunun şurasında. O gidince sabah ütüleri de yaptım. Benimle yarışılır mı yahuuu
İştah manyak gibi açık özlemcim ya.Ekmeği aklımdan sildim.Ne bulursam yiyorum ama undan yapılmış olanları görmemezlikten geliyorum.:125::125::125::125::125::125::125:

tamam canım bende alayım süt içemiyorum aama yoğurt yemeye başladım içine pudra şekeri katıp yiyorum. yoğurtlada denerim yada sade. teşekkürler

canım benım sağol valla. okudum canım maşallah diyeyım enerjine. hep böyle devam et sağlıkla sonuna kadar gidelim hepimiz inşallah.

Ben de ekmek pek yemiyorum cnm sadece sabah kahvaltıda. Normalde de yemezdim zaten de. Ekmek beni şişiriyor gibi geliyor.
Boşver kocalar bizle yarışabilir mi? benim kociş de öyle. ben yaparım sen elleme diyor arkasından bir daha temizlik yapıyorum doğru dürüst yapmıyor ki.

Bir de pilates topu aldım mı tamamdır bu iş :)) gerçi benim kociş onun tepesinden inmez ben de yapıcam diye şaka maka hala kollarım ağrıyor ebru şallı ablam o karnıyla bana da şınav çektirdi nerdeyse

Arkadaşlar herkese merhaba..
Geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah..
Ben çok yoğun bir kaç gün geçirdim..
Yatılı misafirler seminerler karne telaşları..
İşlerim bitmedi ama azaldı. İnşallah cumaya kadar bitecek..

Bu arada kırmızılar teşrif ettiler...
Bu ay ki tedavi olmadı..
Doktora muayneye gidecek zamanım yok..
Belki diğer aya giderim...
Herşeyin hayırlısı..
Bir kaç gündür çok boşvermiş durumdayım...

Canım benim hoşgeldin ben de seni merak ediyordum. Hayırlısı olsun canım.
İyi bak kendine.

Canım günaydın.Herşeyin hayırlısı.Dualarımız seninle biliyorsun.

Ayşecim dün gece rüyamda seninle ilgili birşey gördüm.
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah..
Anlatmamı ister misin?

Allah hayır getirsin canım.Ne gördün ki?

Rüyamda topiğe giriyorum yazıları okumak için. Bakıyorum sen 5 aylık doğdu kızım ama yaşamadı yazmışsın.. Allah esirgesin. Okuyunca dehşete düşüyorum. Bakıyorum kimse yok topikte.. Sana ulaşmak istiyorum. Telefonunu bulmak aramak istiyorum. Kendimi çaresiz hissediyorum. Ne yapacağımı şaşırıyorum.Öyle uyandım.. İnşallah kızının ömrü uzamıştır canım. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah..

Amin hayırlara çıksın inşallah.
Rüyalar tersine çıkarmış zamanında gelecek minik kızımız inşallah.

:18::18::18::18::18: Allah hayır getirsin mübarek günde.Rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın.İnşallah tersine çıkar rüyan.Zamanında gelir yavrum ve uzuun bir ömrü olur:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

:18::18::18::18::18: Allah hayır getirsin mübarek günde.Rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın.İnşallah tersine çıkar rüyan.Zamanında gelir yavrum ve uzuun bir ömrü olur:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Amin inşallah canım.. Ama ben sana ulaşamadığım için çok çaresiz hissediyordum kendimi. Rüyanın orasında çok etkilendim.
Açıkçası ablam bi önceki bebeğini 5 aylık hamileyken kaybetmişti. Geçen gün konuştuk aynı endişeler var içinde.Hamileliği 5. ayın içinde..Ondan etkilendim galiba.. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. Hepinizin evlatlarını size bağışlasın..
Birbirimize bi iletişim kuracak bilgi verelim ya dün gece korktum ben :)

kızlar bugün çok uykum var. gece kötü bir rüya gördüm uyandım 3 te. saat 5 te filan uyumuşum sonra.
Bir tane kahve içsem bir şey olur mu? Gözüm açılmıyor içim uyuyor resmen yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…