Bol bebiş topiği

selam kızlar sanırım kimse uyanamamış bu aralar ben de hep yorgunum ya havalardan mı nedir?
dr um bana da kahveden bi şey olmaz demişti.ben de sadece bi kere çörekotlu içtim onu da yarım içtim.çok şükür bebiş hala yaşıyo

Bebeğin kalbinde ritim bozukluğu yaptığını duydum ve gördüm ben.Demli çay ve çok içilen kahvenin.O korkuyla ilk günden beri hiç demli çay içmedim.Ve hiç kahve içmedim.1 ay önce yarım bardak sütlü neskafe içtim o kadar.Ama canım Türk kahvesini çok istiyor.

Bende içmedim.Ve canım acayip şekilde starbucks çekiyor.Oooooff oooofff.Bu akşam kaçsakmı ki

Hadi gidelim beraber. Bebişleri anlatırız kocişleri çekiştiririz keşke yakın olsaydık...

valla sorma canım ya uyuyorum ayakta. Her gece okuyup yatıyorum dün de okudum ama yine de rüyalar görüyorum bir de baskı yapıyor herhalde sıpa tuvalete kalkınca hepten uyku kaçtı. Ben de yarım bardakcık içeyim bari yoksam saat 5 olmaz.
Şimdi beslenme saatimiz bir saat sonra görüşürüz kızlar..

Neskafemizi aldık geldik uzun bir aradan sonra ilk defa içeceğim ayy çok heyecanlandım. tadını unuttum gittim.. umarım ayıltır beni.

Son düzenleme:
Ürünlerimiz geldiiiiii
Biberonlarımız 30ml.O kadar minik ki oyuncak zannedersiniz.Hep başkalarının biberonlarına bakınca bu kadar minik olduklarını farketmemişim.sağlıklı ve güzel diye bir siteden aldım kızlar.Bakmak isterseniz fiyatları çok uygun.
Lansinoh g.pedi (72 adet)-11,50
Lansinoh g.ucu kremi (40 gr)-18,22
lierac çatlak önleyici krem (100 ml) 40,90
wee mini biberon(suluk ağızlı+emzikli) 4,04
bambino mini cam biberon (suluk ağızlı+emzikli) 5,06
emzirme badisi 24

aa ne çabuk geldi Ayşem. Güle güle kullanın inşallah. Biberonlar hangi marka? yenidoğan avent görmüştüm. Bebedorun 60 lık var galiba.

aa ne çabuk geldi Ayşem. Güle güle kullanın inşallah. Biberonlar hangi marka? yenidoğan avent görmüştüm. Bebedorun 60 lık var galiba.

Biberonlar wee ve bambino.İkisi de 30ml. bitki çayları ilaçlar için falan lazım olur diye aldım ikisini de.Nasılsa uzun süre kullanılmayacak bu küçük olanlar.Evdeki 150 ml chicco.Sonrasını da avent,nuk falan alırım seneye.

TÜNAYDIN HANIMLAAAAARRRR
nasılsınız bakalım??

MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNNNNNNNN
RABBİM HEPİMİZİN NİYETLERİNİ,DUALARINI KABUL EYLESİN İNŞALLAHHHH
BİZLERİ CENNETİNE GİRİP CEMALİNİ GÖREN SALİH KULLARINDAN EYLESİN İNŞALLAHH
AMİNNN

eşim gece 12 de gitti Konya'ya.
kayınvalidem geldi yanımda kaldı gece.
yarın sabah 10 gibi evde olucak inşallah eşim.
gece rahat yatamadım eşim yok die huzursuz oldum.
2 makine çamaşır yıkadım.
evi süpürücem,silicem,tozları alıcam,koltukların örtülerini yıkayıp derilerini silicem,wc,banyo temizlicem... dinlene dinlene yaparsam akşama biter heralde

ayrıca çantaları 2 gündür erteliyorum hazırlamayı.
annem sabah sabah telefonda azarladı beni :18:
hemen o çantanı hazırlıyorsun dedi.
onu da yapayım bari bugün...

ozim herkezde oldugu gibi ilk hamileliğimde bende acemiydim.çok araştırmadan aldım ürünleri.
ama emzirme minderi aklıma gelmemişti.
sezeryan da oldugum için egilemediğimden dolayı kucagıma koydugum yastık üzerinde emzirdim kuzumu.
hatta öyle alışkanlık olmuştu ki,çok uzun süre hep yastıkta emzirmiştim.
kolay emziriliyor altta destek olunca...
ben daha almadım ama gerekli oldugunu düşünüyorum.
beli saranları gördüm ama kullanımı konusunda bilmiyorum nasıldır.
içime sinen birşey bulamazsam yastıkla devam
bebiş komple üzerine yatıyor ve çok rahat emziriyorum eğilmeden...

Aklıma ne geldi.Nette hamurlar var.Bebeğin el ve ayak izini tablo yapmak için.Onlardanda alacağım :)

ben almıştım minicik ayak izimiz var
ama anneannemiz aldı
çok sevimli ve en güzel hatıra bence

Kızlar merhaba

hamilelerin en az 1 kez hatim yapması iyi diyorlar.

Bende okuyorum. 5.ci cüzdeyim. İnşallahh tez zamanda bitiririmde birdaha hatim ederim.

Allah kabul etsin incimm...
çok güzel yaa.oku canım benim...
ben namazımı zor kılıyorum yaa
ama Rabbim kabul eder inşallah.
hatim yapamam heralde ama elimden geldiğince okumaya zen gösterdim hamileliğim boyunca.
en çok yasin okumuşumdur ama.

ooo ayşem hayırlı olsun cicilerinizz
fiyatlar da çok süper...

bana linkini atsana sitenin :)
bende bir sepet doldurayım.
lansinoh ürünleri çok uygun geldi bana...

Bir soru daha Ayşem emzirme badisi kaç beden aldın? Normal atletten büyük mü almak lazım acaba?

Doğumdan sonra 10-15 kg kalmaz diye düşündüğüm için L aldım ben.Normalde de M veya L olur zaten bana.Çıtçıtlı aldım belim açılmasın diye.Normal atlette hiç rahat edemiyorum.Normal bedeninden 1 büyük alsan yeter diye düşünüyorum.Bi arkadaşım çamaşırcıda çalıştı bikaç yıl.Ona sordum nasıl almalıyım emzirme atletini ve sütyenini diye.Atlette 1 beden büyük,sütyende son ayından 1 beden büyük dedi.Şu an 90 giyiyorum.8.ayı bitireyim onu da o zamanki bedenime göre alacağım.Şimdilik 1 adet alıyorum.Doğumdan sonra denerim ona göre anneme git al derim artık.Atlet sütyenden daha kullanışlıymış.Hem arkadaşlarım söyledi hem tubiş.İkisinden de alırız artık zamanla.

Ben çalışmak istemiyorum yaaaa. Eve gidip uyuyasım var. Karar verdim bir daha dünyaya gelirsem önce ev kızı, sonra ev hanımı olucam Ama anacım evde de iş hiç bitmez ki, o da ayrı bir zor. Birazdan masaya, klavyenin üzerine uzanıcam valla

6 kısakollu çıtçıtlı zıbın
4 tulum+alt üst takımlar
1 örgü+1 hazır battaniye.
2 alt açma
1 hastane çıkışı takımı
Bunları aldık.Örgü yelekler falan hariç tabi.Bunlara neleri ekleyebilirim fikir verir misiniz?Arkadaşlar akrabalar soruyor ne alcaz bize de bırak diye.Ona göre bişeyler söyleyeyim millete.Herkes aynı tip şeyi doldurup gelmesin poşetine

Uykucu hamişlerimizden biri daha
Bizim gibi büyüt bakalım o miniğini de görürüm alışveriş listelerinden uykun falan geliyormu geceleri bile

Uykucu hamişlerimizden biri daha
Bizim gibi büyüt bakalım o miniğini de görürüm alışveriş listelerinden uykun falan geliyormu geceleri bile

Canım zaten asıl sıkıntım da bu benim. Vampir gibiyim ben. Gece geç yatıyorum. Bıraksan sabaha kadar otururum. E sonra da ağzım yırtılıncaya kadar esniyorum iş yerinde. E bi de şimdi sigarayı da bıraktım, onun gerginliği de var. Elektrik yüklüyüm vallaha

Bir süre sonra vampirellalıktan hamişliğe geçiş yaparsın merak etme.Ya erken yatarsın geç kalkarsın ya da erken yatarsın erken kalkarsın.İllaki erken yatarsın
Hayırlı olsun sigaradan kurtuluşunda.İnşallah doğumdan sonra tekrar başlamazsın.9 ay uzun süre.Tamamen tiksinmeni diliyorum

Anladım Ayşem. Ben de L alırım büyük ihtimal. Bol olsun da sıkmasın. Zaten genişliyorum iyice.
Hakikaten birkaç tane almak lazım duruma göre. bir tane yetmez..Atleti sutyensiz mi kullanacağız? çok garip bir soru oldu ama cahilliğime ver kuzum

Aminnn cümlemizin tubiişim..
Allah kavuştursun canım benim. Ben de öyle ya kocişim yanımda olmayınca yatamıyorum nedense. kocamanyatak dimi? ona sen yoksun çapraz yatcam diyorum ama öyle olmuyor yatamıyorum
Alayım dimi tubişim.Ben de öyle yastık üzerine yatırırım diye düşünüyordum rahat olsun.
Çok yorma kendini şekercim kolay gele

Cadiozy
Body tarzı olduğundan sıkı duruyormuş ve incelersen sütyen gibi ayrı duruyor üst bölümü.Ben hiç rahat edemem çamaşırsız.Bakalım napcaz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cadiozy
Body tarzı olduğundan sıkı duruyormuş ve incelersen sütyen gibi ayrı duruyor üst bölümü.Ben hiç rahat edemem çamaşırsız.Bakalım napcaz?

Aynen cnm ya ben de duramam. üst üste taksak olmaz mı ki 9
inceledim de ama sanki yine böyle boş boş olcak gibi geldi. Bakalım yaşıycaz ve görecez..

arkadaş kızına tuvalet eğitimi için pepe şarkıları bulmuş.
Aman Allahım benim ağzıma da geçti habire söylüyorum..
Kakamız tuvalette çişimiz tuvalette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…