Bol bebiş topiği

korkuyorum valla.. insallah olmaz.. sana da cok gecmis olsun canim gebelikte daha cok oluyormus

korkuyorum valla.. insallah olmaz.. sana da cok gecmis olsun canim gebelikte daha cok oluyormus

evet gebelikte daha sık görülüyormuş. ama sen sıkıntı yapma. önlemini erkenden alırsan bişiicik olmaz Rabbimin izniyle
bol bol su içmeyi ihmal etme.
kendini de sıcak tut.
bol bol su derken öyle susayınca değil haa, gözünün önüne koy küçük bir şişeye, sürekli doldur doldur iç. nekadar çok wc ye çıkarsan okadar çabuk atlatırsın.

Canlar nasılsınız
Ben baya yorgun yarı baygın bir haldeyim bebiş büyüdükçe halsizliğim artıyor neden bilmiyorum
Kandiliniz mübarek olsun
Rabbim Miracın bütün hakikatlerini hakkıyla yaşamayı nasip etsin...
Bü güzel günün hürmetine ahirette Peygamberimin (s.a.v) şefaaatine nail eylesin...
Dualarda buluşalım selametle...

Kızlar bendende herkese merhaba ve iyi geceler Çünkü yatıcam çok yorgunum. Karapisso canım bende çok halsizim artık. Önceden çok enerji doluydum ama zor kahvaltı yaptım bugün o derece.

Akşam üstü piknik yaptık. eve geldik akşam namazı kıldık. Yasin okudum. Eşim dinledi. dua ettik.
Sonra yatsı namazını kıldık. Ve ben artık yatıyorum. Hepinizi öpüyorum. eşim benden önce yattı bile
Rabbim günahlarımızı bağışlasın. Bizi kimselere muhtaç etmesin.Sağlıklı , hayırlı, dinine, vatanına bağlı, ana baba sözü dinleyen, güzel huylu evlatlar versin, kolay dogumlar nasip etsin bir an önce toparlanalım inşallah. Amin...

Tabi senin oğlun var biz ne yapalım
Yerim ben onu ya küçük adam..
Oh ellerine sağlık ne güzel olmuştur...
Tamam tubişim bakayım. Olmadı öyle yapıcam.

Ayşem iç dış zıbınlardan da al istersen hastanede ilk bunu giydiriyolar demişti satıcı kadın bana. Gerçi belki bebeği yıkarlar ama. Gerçi yıkasalar da onları giydirmek çok kolay.
Ben 2 tane iç dış zıbın aldım. Bir tanesi sadece üst. Bir tanesi de set şeklinde eldiveni şapkası önlüğü ve alt ayaklı donu ile :))
hatta onları pazardan aldım. Annem çocuk kirli olduğu için bunlar ilk aşamada yeter dedi ama ben belki bir tane daha alırım :))

Tubişim ilk aşamada örgüleri giyebilir mi? Ben giyemez diye 2 tane de penye yelek aldım.

Ah bu erkekler ahh Ben bu cümleleri bir yerden tanır gibiyim aa galiba bizim evden diyaloglar hep aynı...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Uyumak ne kadar güzel birşey. Oh uyudum kendime geldim.
Yalnız ayaklar büyüyor galiba benim. Acil ayakkabı almam lazım. İyice sıkmaya başladı..Haftasonu yol gözüküyor bana...
Yaşasın ayakkabı alışverişiiii

Son düzenleme:
İnşallah su gibi gelir geçer ayrılığınız.Rabbim sabır versin ikinizede.Hatta dördünüze de
Çok şükür ben asker yolu beklemedim.Bekleyenlere ecir sabır versin Rabbim

İsimlerinizi tek tek anamasamda topiğimizdeki bütün bekleyenlere ve doğumlarına kolaylık ver diye dua ettim bende.

Ah canıım.Halsizlik zor olur ya.Ne güzel dua etmişsin öyle.Amiiinn diyorum canı gönülden..

Bende pazar günü aldım bambiden.Sandalet tipi.Çok hafif dolgu topuk,tabanı da baya sert,bilek bağlaması olmasın istedim.Nitekim şişliklerde yine sorun olacak diye.Çok rahat bi ayakkabı.Babetten daha iyi valla

Karapisso ve inci61inci gibi bende de dehşet bi yorgunluk peydah oldu dün akşamdan beri.Pis demeyin ama inanın makinaya bulaşıkları sabah yerleştirebildim.Ellerimi zor yıkadım.Betim benzim atmış,eşim çok korktu garibim.Gece kalkıp dua ettim hepimize.Allah kabul etsin tüm müslümanların duasını.Bugün saha iyi gibiyim ama yinede eski halim yok sanki.
2.tetanoz aşımızı olduk sabah.Ebe de çok hızlı kilo almışsın ekmeği hiç yeme dedi.Meyve ve suya döndüm.Suyu da 3 ltye çıkaracağım.1 lt içtim bile sabah sabah.İnşallah devamını da getiririm.
Siz nasılsınız bugün?

Merhaba aysecimm
Bu yorgunluklari napicaz bilemiyorum,kendimi bende acayip yorgun hissediyorum,yataga zor atiyorum kendimi uyuyorum,uyaniyorum nasil yorgunum sanki gece uyumamisim kilometrelerce yol yurumusum..bir de bi kac gundur sirtimin ortasi ve belim agriyor,dun internetten hamile yastigi siparis ettim bugun gelir heralde,cok rahat biseye benziyo kullanan var mi acaba? Kac kilo aldin ki aysecim sen? Ben henuz hic kg almadim bide endise ediyorum acaba bebegim beslenmiyomudur diye? Bu kontroller de ayda 1 e dustu randevu gunu gelmek bilmiyo sorular artti da artti,resmen ozledim de bebisimi gormek istiyorum

slm kızlar bısey sorucam sımdı sızeee ben bu ayda adet oldum yıne artık dokotra gdııcemmm tama benım hormon testlerım flan yapılmıstı dha onceee 1 sene doluncada hala olmadıysaa rahım fılmı ve sperm testı yapılır dmeıstı doktor ve 1 sene oldu cumartesı gunu gıdecektım yani adetim yeni bitmiş olucaktı ama cumartesı gunu dokotrumun butun randevuları doluymuss bı sonra kı cumartesı gıtsem tedavı cıın gcemı olur bu ay ıcın yanı bıdhakı cumartesıde 12. gunum oluyoo tam sizce baska dokotra gıdeyyımmı 1 hafta beleyıp 12 gunumdmeı gıdeyım bilmedimm :18::18:

kızlar buyrun kahvaltıya Ballı sütümüz, incir reçelimiz anneciğim yapmıştı bayılırımm Bugün uyuşuğum geç kahvaltı yapıyorum öptüm hepiciğinizi

kızlar buyrun kahvaltıya Ballı sütümüz, incir reçelimiz anneciğim yapmıştı bayılırımm Bugün uyuşuğum geç kahvaltı yapıyorum öptüm hepiciğinizi

Eki Görüntüle 729238

afiyet olsun canımcım :) ben eşimi bekliyorum öğlen gelip hazırlayıp kaldırıp gidiyor garibim sabahta başıma suyumu çubuk krekerimi cevizimi bırakır sağolsun :)

afiyet olsun canımcım :) ben eşimi bekliyorum öğlen gelip hazırlayıp kaldırıp gidiyor garibim sabahta başıma suyumu çubuk krekerimi cevizimi bırakır sağolsun :)

sağol canım :) Ne güzel eşin sana bakıyor. Onlar olmasa napardık:26:

Ben kahvaltı yaptım.Yemek yapmam lazım ama ne yapacagımı bilmiyorum. Sıkıldım artık bu ev işlerinden

Yalnızlıktanda sıkıldım...Keşke ailemle aynı şehirde olabilseydim:26:

Duygusala bağlayacam sanırım yine. Bunalım bunalım... Sanırım ben ilgi istiyorum hemde çokkk

Aynen o ağrılar bende de var
İlk 6 ayda alınan bütün kilolar anneye kalırmış o yüzden sıkma canını.Ne kadar geç alırsan o kadar iyi dedi drum.Hatta bu sabah ebem 4-5-6.aylarda 1er kilo,7-8-9da 2şer kilo alınması gerekir.Ama 2.dönemde aldığın kilo 3 en fazla 4 olmalı demişti.Ben 6 aldım:26::26::26: Hemde ekmekten değil fast fooddanmış Sıkma canını o daha miniiiicik annesi.Besliyorsundur onu.Sorularını not al ben öyle yapıyorum kontrole gidince heyecandan unutuyorum sormayı

Kuzum bence drunla tlfda görüş.Tedavi için dersen seni araya alır mutlaka.Testleri ister sonra muayeneye gel der mutlaka.Bende adetin 3.günü randevu alamayınca dr ile görüştüm sen giriş yaptır ben araya alırım dedi.Öyle de yaptı sağolsun.Sende görüş drunla.

Eki Görüntüle 729238

Ohhh afiyet olsun yarasınnn.

Aminnnn canım ne güzel dualr etmişsinnn
Canımmmya Rabbim sağlıkla kurtarsın hepimizi...
Hiçte pis denilmez aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz...

Eki Görüntüle 729238

Canım aynı anda kahvaltı yapmışız ama benimki sadece mercimek çorbası ve azıcık patlıcan yemeği idi
Canım hiçbirşey istemedi midem buşanıyordu ancak çorba içebildimm
Bebişimin saçları oluşuyor diye midem hep rahatsızmış dun kurstakı ablalar öyle dedi
Halsizliğimizde çok normalmiş canım Bebişlerimiz sağlıklı olsunda
Yerim onun minnak elleriniiii
Maşaallah hepimizeeeeeeeeeeeeee

canlarım bugün ingilizce sınavım var dua edin bizeeee
sonrasında ooooh Elhamdülillah evdeyizzzzzz
Haftanın 3 günü öğlen 1den 4e kadar baya yorucuydu ama artık bitiyor bugün son gününmüz

iyiki aklıma gıtrdın canım aklım okadr akırıskkı aramak hıc aklıma gelmemıstı aradım sımdıı sabh erkenden gel araya sokarım seni dedi gıdyorum cumaretsı günü

ayşe bişey dha sorucam aama bılgın varmı bılmıyorum bu konuda yada dha once eşi için yaptıranbılen arkadaslar sperm testı için cinsel pehriz diyolar ya bunun 3-4 gun dıye okumustum ama benım eşimin şu an dha fazl aoldu adet olan kadar son zmanlarda ya bebk varsa bısey olmasın dıye sonrad adet oldum 10 gun olmustur cumartesıne kadr dhada fazla olucak eger o gun ısterse dokotor sonucta yanıltıcı olurmu acaba bılgınız varmı ?

canlarım bugün ingilizce sınavım var dua edin bizeeee
sonrasında ooooh Elhamdülillah evdeyizzzzzz
Haftanın 3 günü öğlen 1den 4e kadar baya yorucuydu ama artık bitiyor bugün son gününmüz
Allah zihin açıklığı versin tatlım.Başarılar

:26::26::26::26::26::26:Hmmm.Biz yaptırmadık hiç.Nasıl oluyor onu da bilmiyorum işin açığı.İstersen gideceğiniz dru ara sor.En azından o doğru zamanda gider test vermeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…