- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.661
oyhhh sen ne diosun epack cim...
hamile kalmadan önceki ay geçirmiştim.
afedersin bildiğin kan yapıyordum wc ye
birde öylesine fazla bir acı...
dr a gittim enfeksiyon oldugunu söyledi...
ilacı yok. tedavisi bollll bolllll su
çok su içerek geçirdim ben.
ama sen sen ol kendini üşütme ve ayaklarını sıcak tut.
eger idrar yolu enfeksiyonu ise idrar bitimi esnasında son damlalarda agrı fazla oluyor. yanıyor.
bu şekil bir sıkıntın yoksa kafana takma canımcım
korkuyorum valla.. insallah olmaz.. sana da cok gecmis olsun canim gebelikte daha cok oluyormus
Tabi senin oğlun var biz ne yapalımayşecan teşekkürler link için
hemen inceliyorum. bakalım neler varmış...
temizliğim yeni bitti.
bebişkonun beşiğinin cibinliğini ütüledim,taktım.
yatagını düzenledim. şampuanları,kremleri vs. çıkarttım tüllü bir sepetimiz vardı içine koydum
oğluş paşanın ve bizim nevresimleri değiştirdim,yıkadım astım.evim bal dök yala oldu
ama agrım oldu tırstım :18:
hemen yattım azaldı çok şükür...
bu arada emzirme atleti hakkında demeliyim ki,
bende 2 tane emzirme südyeni vardı, misafirlikte veya dışarda emzirme esnasında heryerim açıkta kalıyordu
am aemzrme atletinin de üstü südyen gibi.
hemde diğer atletlerden daha uzun.
boyum uzun oldugu için belim normal atletlerde açılıyordu.ama emzirme atleti kullandıgımda açılmıyor.
normal südyen kullanılmaz ilk aylarda.zaten bu atlet de südyene benziyor. ama bazı durumlarda hatlar belli oluyor kıyafetten.
göğüs pedi kullanılabilir belli oldugunda.
alt açma 1 tane alsan yeterliydi kuzum.
bir de bebek bakım örtüleri var. onlar da çok kullanışlı.
hastane çıkışı az sanki :44:
battaniye de 1 peluş,1 penye, 1 örgü olsa yeterli olur.
bunların haricinde alınacaklar zaten listendeydi,bornoz takımı,uyku seti,nevresim takımı vs. bunlar hediye olabilir aslında.
100-150 tl den aşağı bebek uyku seti yok.
ayrıca birşeyi atladınız oziyle :)
lazım olanlar arasında buhar makinesi (hava nemlendirici) de olması lazım.
bebişin kolay nefes alıp,bronşitten uzak kalması ve hastalanmaması için...
önceden lükse giriyordu bu makineler ama artık doktorlar şiddetle alınmasını söylüyorlar.
bence bunu da es geçmeyin derim
kocaman yatak da, oğluş paşa babasının olmadıgını görücek ve benle yatmıcak ha
oğluşla beraber yattık.ama babası ayrı tabi
eger sende rahat bir emzirme minderi bulamazsan yastık da işini görür.
harbiden bu erkeklerin beyinleri daha farklı çalışıyor sanki :26:
benimki de dün bez aldırmadı.neymiş kilosuna bakmalıymışız,kilosu 3 den fazlaysa en küçüğünden alıp çocugu sıkmaya gerek yokmuş
ayın 10 unda dr un söylediği kiloya göre alırmışız
sanki 5 kilo çocuk doğurucam da 3 kilo için olan bez dar gelicek
İnşallah su gibi gelir geçer ayrılığınız.Rabbim sabır versin ikinizede.Hatta dördünüze deaynen yaa saman gibi olurmu öle
kavga da olucak tartışma da, arada küsücen de,gıcıklık da yapıcan ama uzun süreli olmucak
yha ayşem ben bu askerliğe nası dayancam yeaa
eşim sabahtan beri arıyor,nasılsın napiosun. ben arıyorum sürekli.
özledik :S
ve yarın sabah Rabbim nasip ederse evde olucak.
pöff...zor...
canım rahim genişleme sürecinde agrılar olur.
ben 22-23 haftalara kadar ara ara agrı hissetmiştim.
idrarla alakası yoksa,normal zamanda agrıyorsa büyük ihtimal rahmin büyüyüp kemiklerine baskı yapmasından dolayıdır canımcım
hamilelik kolay mı? her süreçte ağrı olması muhtemel.
ilk zaman rahim büyür ağrır sonra bebiş büyür agrır sonra da bebiş aşağı iner doğuma hazırlanır daha çok ağrır
agrının sonu,doğum bitip 1 hafta geçtikten sonraya kadar devam eder
sonra rahatlarız inşallah :)
İsimlerinizi tek tek anamasamda topiğimizdeki bütün bekleyenlere ve doğumlarına kolaylık ver diye dua ettim bende.Canlar nasılsınız
Ben baya yorgun yarı baygın bir haldeyim bebiş büyüdükçe halsizliğim artıyor neden bilmiyorum
Kandiliniz mübarek olsun
Rabbim Miracın bütün hakikatlerini hakkıyla yaşamayı nasip etsin...
Bü güzel günün hürmetine ahirette Peygamberimin (s.a.v) şefaaatine nail eylesin...
Dualarda buluşalım selametle...
Ah canıım.Halsizlik zor olur ya.Ne güzel dua etmişsin öyle.Amiiinn diyorum canı gönülden..Kızlar bendende herkese merhaba ve iyi gecelerÇünkü yatıcam çok yorgunum. Karapisso canım bende çok halsizim artık. Önceden çok enerji doluydum ama zor kahvaltı yaptım bugün o derece.
Akşam üstü piknik yaptık. eve geldik akşam namazı kıldık. Yasin okudum. Eşim dinledi.dua ettik.
Sonra yatsı namazını kıldık. Ve ben artık yatıyorum. Hepinizi öpüyorum. eşim benden önce yattı bile
Rabbim günahlarımızı bağışlasın. Bizi kimselere muhtaç etmesin.Sağlıklı , hayırlı, dinine, vatanına bağlı, ana baba sözü dinleyen, güzel huylu evlatlar versin, kolay dogumlar nasip etsin bir an önce toparlanalım inşallah. Amin...
Bende pazar günü aldım bambiden.Sandalet tipi.Çok hafif dolgu topuk,tabanı da baya sert,bilek bağlaması olmasın istedim.Nitekim şişliklerde yine sorun olacak diye.Çok rahat bi ayakkabı.Babetten daha iyi vallaGünaydın kızlar. Nasılsınız?
Uyumak ne kadar güzel birşey. Oh uyudum kendime geldim.
Yalnız ayaklar büyüyor galiba benim. Acil ayakkabı almam lazım. İyice sıkmaya başladı..Haftasonu yol gözüküyor bana...
Yaşasın ayakkabı alışverişiiii
Karapisso ve inci61inci gibi bende de dehşet bi yorgunluk peydah oldu dün akşamdan beri.Pis demeyin ama inanın makinaya bulaşıkları sabah yerleştirebildim.Ellerimi zor yıkadım.Betim benzim atmış,eşim çok korktu garibim.Gece kalkıp dua ettim hepimize.Allah kabul etsin tüm müslümanların duasını.Bugün saha iyi gibiyim ama yinede eski halim yok sanki.
2.tetanoz aşımızı olduk sabah.Ebe de çok hızlı kilo almışsın ekmeği hiç yeme dedi.Meyve ve suya döndüm.Suyu da 3 ltye çıkaracağım.1 lt içtim bile sabah sabah.İnşallah devamını da getiririm.
Siz nasılsınız bugün?
kızlar buyrun kahvaltıyaBallı sütümüz, incir reçelimiz anneciğim yapmıştı bayılırımm Bugün uyuşuğum geç kahvaltı yapıyorum öptüm hepiciğinizi
Eki Görüntüle 729238
afiyet olsun canımcım :) ben eşimi bekliyorum öğlen gelip hazırlayıp kaldırıp gidiyor garibimsabahta başıma suyumu çubuk krekerimi cevizimi bırakır sağolsun :)
Aynen o ağrılar bende de varMerhaba aysecimm
Bu yorgunluklari napicaz bilemiyorum,kendimi bende acayip yorgun hissediyorum,yataga zor atiyorum kendimi uyuyorum,uyaniyorum nasil yorgunum sanki gece uyumamisim kilometrelerce yol yurumusum..bir de bi kac gundur sirtimin ortasi ve belim agriyor,dun internetten hamile yastigi siparis ettim bugun gelir heralde,cok rahat biseye benziyo kullanan var mi acaba? Kac kilo aldin ki aysecim sen? Ben henuz hic kg almadim bide endise ediyorum acaba bebegim beslenmiyomudur diye? Bu kontroller de ayda 1 e dustu randevu gunu gelmek bilmiyo sorular artti da artti,resmen ozledim de bebisimi gormek istiyorum
Kuzum bence drunla tlfda görüş.Tedavi için dersen seni araya alır mutlaka.Testleri ister sonra muayeneye gel der mutlaka.Bende adetin 3.günü randevu alamayınca dr ile görüştüm sen giriş yaptır ben araya alırım dedi.Öyle de yaptı sağolsun.Sende görüş drunla.slm kızlar bısey sorucam sımdı sızeee ben bu ayda adet oldum yıne artık dokotra gdııcemmm tama benım hormon testlerım flan yapılmıstı dha onceee 1 sene doluncada hala olmadıysaa rahım fılmı ve sperm testı yapılır dmeıstı doktor ve 1 sene oldu cumartesı gunu gıdecektım yani adetim yeni bitmiş olucaktı ama cumartesı gunu dokotrumun butun randevuları doluymuss bı sonra kı cumartesı gıtsem tedavı cıın gcemı olur bu ay ıcın yanı bıdhakı cumartesıde 12. gunum oluyoo tam sizce baska dokotra gıdeyyımmı 1 hafta beleyıp 12 gunumdmeı gıdeyım bilmedimm :18::18:
kızlar buyrun kahvaltıyaBallı sütümüz, incir reçelimiz anneciğim yapmıştı bayılırımm Bugün uyuşuğum geç kahvaltı yapıyorum öptüm hepiciğinizi
Eki Görüntüle 729238
Aminnnn canım ne güzel dualr etmişsinnnKızlar bendende herkese merhaba ve iyi gecelerÇünkü yatıcam çok yorgunum. Karapisso canım bende çok halsizim artık. Önceden çok enerji doluydum ama zor kahvaltı yaptım bugün o derece.
Akşam üstü piknik yaptık. eve geldik akşam namazı kıldık. Yasin okudum. Eşim dinledi.dua ettik.
Sonra yatsı namazını kıldık. Ve ben artık yatıyorum. Hepinizi öpüyorum. eşim benden önce yattı bile
Rabbim günahlarımızı bağışlasın. Bizi kimselere muhtaç etmesin.Sağlıklı , hayırlı, dinine, vatanına bağlı, ana baba sözü dinleyen, güzel huylu evlatlar versin, kolay dogumlar nasip etsin bir an önce toparlanalım inşallah. Amin...
Canımmmya Rabbim sağlıkla kurtarsın hepimizi...Karapisso ve inci61inci gibi bende de dehşet bi yorgunluk peydah oldu dün akşamdan beri.Pis demeyin ama inanın makinaya bulaşıkları sabah yerleştirebildim.Ellerimi zor yıkadım.Betim benzim atmış,eşim çok korktu garibim.Gece kalkıp dua ettim hepimize.Allah kabul etsin tüm müslümanların duasını.Bugün saha iyi gibiyim ama yinede eski halim yok sanki.
2.tetanoz aşımızı olduk sabah.Ebe de çok hızlı kilo almışsın ekmeği hiç yeme dedi.Meyve ve suya döndüm.Suyu da 3 ltye çıkaracağım.1 lt içtim bile sabah sabah.İnşallah devamını da getiririm.
Siz nasılsınız bugün?
Eki Görüntüle 729238
Aynen o ağrılar bende de var
İlk 6 ayda alınan bütün kilolar anneye kalırmış o yüzden sıkma canını.Ne kadar geç alırsan o kadar iyi dedi drum.Hatta bu sabah ebem 4-5-6.aylarda 1er kilo,7-8-9da 2şer kilo alınması gerekir.Ama 2.dönemde aldığın kilo 3 en fazla 4 olmalı demişti.Ben 6 aldım:26::26::26: Hemde ekmekten değil fast fooddanmışSıkma canını o daha miniiiicik annesi.Besliyorsundur onu.Sorularını not al ben öyle yapıyorum kontrole gidince heyecandan unutuyorum sormayı
Kuzum bence drunla tlfda görüş.Tedavi için dersen seni araya alır mutlaka.Testleri ister sonra muayeneye gel der mutlaka.Bende adetin 3.günü randevu alamayınca dr ile görüştüm sen giriş yaptır ben araya alırım dedi.Öyle de yaptı sağolsun.Sende görüş drunla.
Ohhh afiyet olsun yarasınnn.
canlarım bugün ingilizce sınavım var dua edin bizeeee
sonrasında ooooh Elhamdülillah evdeyizzzzzz
Haftanın 3 günü öğlen 1den 4e kadar baya yorucuydu ama artık bitiyor bugün son gününmüz
Allah zihin açıklığı versin tatlım.Başarılarcanlarım bugün ingilizce sınavım var dua edin bizeeee
sonrasında ooooh Elhamdülillah evdeyizzzzzz
Haftanın 3 günü öğlen 1den 4e kadar baya yorucuydu ama artık bitiyor bugün son gününmüz
ayşe bişey dha sorucam aama bılgın varmı bılmıyorum bu konuda yada dha once eşi için yaptıranbılen arkadaslar sperm testı için cinsel pehriz diyolar ya bunun 3-4 gun dıye okumustum ama benım eşimin şu an dha fazl aoldu adet olan kadar son zmanlarda ya bebk varsa bısey olmasın dıye sonrad adet oldum 10 gun olmustur cumartesıne kadr dhada fazla olucak eger o gun ısterse dokotor sonucta yanıltıcı olurmu acaba bılgınız varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?