- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.681
Kızlar bendende herkese merhaba ve iyi gecelerÇünkü yatıcam çok yorgunum. Karapisso canım bende çok halsizim artık. Önceden çok enerji doluydum ama zor kahvaltı yaptım bugün o derece.
Akşam üstü piknik yaptık. eve geldik akşam namazı kıldık. Yasin okudum. Eşim dinledi.dua ettik.
Sonra yatsı namazını kıldık. Ve ben artık yatıyorum. Hepinizi öpüyorum. eşim benden önce yattı bile
Rabbim günahlarımızı bağışlasın. Bizi kimselere muhtaç etmesin.Sağlıklı , hayırlı, dinine, vatanına bağlı, ana baba sözü dinleyen, güzel huylu evlatlar versin, kolay dogumlar nasip etsin bir an önce toparlanalım inşallah. Amin...
Tabi senin oğlun var biz ne yapalım
Yerim ben onu ya küçük adam..
Oh ellerine sağlık ne güzel olmuştur...
Tamam tubişim bakayım. Olmadı öyle yapıcam.
Tubişim ilk aşamada örgüleri giyebilir mi? Ben giyemez diye 2 tane de penye yelek aldım.
Ah bu erkekler ahhBen bu cümleleri bir yerden tanır gibiyim aa galiba bizim evden diyaloglar hep aynı...
İnşallah su gibi gelir geçer ayrılığınız.Rabbim sabır versin ikinizede.Hatta dördünüze de
Çok şükür ben asker yolu beklemedim.Bekleyenlere ecir sabır versin Rabbim
İsimlerinizi tek tek anamasamda topiğimizdeki bütün bekleyenlere ve doğumlarına kolaylık ver diye dua ettim bende.
kızlar buyrun kahvaltıyaBallı sütümüz, incir reçelimiz anneciğim yapmıştı bayılırımm Bugün uyuşuğum geç kahvaltı yapıyorum öptüm hepiciğinizi
Eki Görüntüle 729238
ayşe bişey dha sorucam aama bılgın varmı bılmıyorum bu konuda yada dha once eşi için yaptıranbılen arkadaslar sperm testı için cinsel pehriz diyolar ya bunun 3-4 gun dıye okumustum ama benım eşimin şu an dha fazl aoldu adet olan kadar son zmanlarda ya bebk varsa bısey olmasın dıye sonrad adet oldum 10 gun olmustur cumartesıne kadr dhada fazla olucak eger o gun ısterse dokotor sonucta yanıltıcı olurmu acaba bılgınız varmı ?
TÜNAYDIN ARKADAŞLARIMMM
nasılsınız bakalım?
biz hamd olsun iyiyiz.
gecemiz güzel geçti dua ve ibadet ile çok şükür.
eşim de şu an otobüste.sabiha gökçen den geldiği için 2 saattir yolda.yarım saate evde olucak inşallah
dün portbebe takımını çıkardım bebek çantasını yıkadım.
ana kucagı vs. hepsi tertemiz duruyor.
bebek çantamız tamam bir iki ufak eksik var onları tamamlicam.
benim çantamda da eksiklerim var.
bu hafta onları hallederim koyarım kenara.
portbebe takımız şu şekil,
rengi ve tarzı bundan
Eki Görüntüle 729274
set içeriği de şöyle,aklınızda fikir olsun diye paylaşıyorum
Eki Görüntüle 729273
Ne güzel dualar etmişsin incimm...AMİNNN allah razı olsun kuzumm. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah
canımcım ilk aşamada örgü giydirirsen bebiş hemen hasta oluyor. bronşit e çevirebiliyor Allah korusun.
penye veya kapitone yelekler de işini görür.
örgüleri birkaç ay sonraya saklarsan daha iyi olur canım.
çok hassas oluyor bebişler. hemen hasta oluyolar
dimii erkekler hep aynı
düşünceler yorumlar,fikirler...
çok fazla fikir sormucan aslında.şu şu lazım,şu şu alıncak dicen okadar
Allah razı olsun ayşemmmm
oh maşallah :) afiyet olsun kuzum. yarasın bebişineee
canım biz yaptırmıştık spermiogram...
3-4 gün perhiz gerekli. daha fazla beklemede spermlerin kalitesi düştüğü için olumsuz sonuç verir.
dr zaten istediği zaman size söyler.
3 -4 günlük perhizin ardından yaptırın der.
bu şekilde muhakkak yanıltısı olur canımcım...
TÜNAYDIN ARKADAŞLARIMMM
nasılsınız bakalım?
biz hamd olsun iyiyiz.
eşim de şu an otobüste.sabiha gökçen den geldiği için 2 saattir yolda.yarım saate evde olucak inşallah
rengi ve tarzı bundan
Eki Görüntüle 729274
Eki Görüntüle 729273
Ne güzel dualar etmişsin incimm...AMİNNN allah razı olsun kuzumm. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah
canımcım ilk aşamada örgü giydirirsen bebiş hemen hasta oluyor. bronşit e çevirebiliyor Allah korusun.
dimii erkekler hep aynı
3-4 gün perhiz gerekli. daha fazla beklemede spermlerin kalitesi düştüğü için olumsuz sonuç verir.
sağol canım :) Ne güzel eşin sana bakıyor. Onlar olmasa napardık:26:
Ben kahvaltı yaptım.Yemek yapmam lazım ama ne yapacagımı bilmiyorum. Sıkıldım artık bu ev işlerinden
Yalnızlıktanda sıkıldım...Keşke ailemle aynı şehirde olabilseydim:26:
Duygusala bağlayacam sanırım yine. Bunalım bunalım... Sanırım ben ilgi istiyorum hemde çokkk
Hoşgeldin tubiloshummm.
Maşallah ne güzelmiş takımınız.Ben bu port bebe takımlarını beğenemediğim için tek tek almaya karar verdim.Ana kucağını aldık.Çantasını da kafama göre seçeceğim inşallah.Bebek taşıma çantasını kullanabileceğimi sanmıyorum.Battaniyeler artık tulum gibi kapanıyor.Yada tulumda alırım onunla daha rahat taşırım.O yüzden almayı düşünmüyorum.Bebekleri sırtta yada göğüste görünce çok üzülürüm hep.İki kat mendil gibi büzüşüyorlar diye.O yüzden onu da almayacağım.Hem bende de eşimde de bel fıtığı var çok uzun süre taşıyabileceğimizi sanmıyorum ikimizinde.En iyisi araba bizim için.Bak seçtiğim arabanın parçalarına.Uyku tulumuna bayıldım özellikle.Taşıma çantası görevini o görebilir.Kocaman bişey.Hem de arabaya sabit değil.
Eki Görüntüle 729286 Eki Görüntüle 729287 Eki Görüntüle 729288
Tabi herbiri farklı renkte olmayacak.En çok da canımı sıkan konu ne renk alacağımKırmızı yada pembe istemiyorum ben.Lilası güzeldir inşallah.Yada okyanus mavisi gibi açık bi renk istiyorum.Olurmuki kız çocuğuna:26::26::26::26::26::26::26:
ayşe bişey dha sorucam aama bılgın varmı bılmıyorum bu konuda yada dha once eşi için yaptıranbılen arkadaslar sperm testı için cinsel pehriz diyolar ya bunun 3-4 gun dıye okumustum ama benım eşimin şu an dha fazl aoldu adet olan kadar son zmanlarda ya bebk varsa bısey olmasın dıye sonrad adet oldum 10 gun olmustur cumartesıne kadr dhada fazla olucak eger o gun ısterse dokotor sonucta yanıltıcı olurmu acaba bılgınız varmı ?
Kız cadiiiii bende seni merak ediyordum.Neden gelmediki diye.Bi sıkıntı falan yok değilmi?
TÜNAYDIN ARKADAŞLARIMMM
nasılsınız bakalım?
biz hamd olsun iyiyiz.
rengi ve tarzı bundan
Eki Görüntüle 729274
Eki Görüntüle 729273
dimii erkekler hep aynı
kizlar ne zaman buraya iyi birseyler yazicam bilmiyorum doktora gittim en son hormon testi verdim prolaktinim yuksek cikti adetimin 3 cu gunu yine vericem de doktorumda pek birsey demedi internetten birseyler okudum moralim yerlede insallah kotu bir sey cikmaz... anne olamiycam diye cok korktummm:2::2::2::2::2:
Aynen benimde yetişecek bi sürü işim var ama buraya da uğramadan edemiyorum.Burdayım kuzum iyiyim merak etme okudum da sabahtan yazamadım işten.
Çok şükür iyiyiz canımcım sen nasılsın?
anladım tubişim. Bende o yüzden penye yelek de aldım.
en iyisi galiba direk ben öyle diycem artık. Bunlar bunlar alınacak o kadar heytttt
Benim eşim dün çok güzel bir soru sordu kanguru nedir
arkadaşıyla konuşmuş neler lazım neler kullanışlı .. ben de dedim sen takacaksan olur
Şaka bir yana ben sevmiyorum kanguruyu. çocuklar çok kötü duruyor içinde yaaa
kizlar ne zaman buraya iyi birseyler yazicam bilmiyorum doktora gittim en son hormon testi verdim prolaktinim yuksek cikti adetimin 3 cu gunu yine vericem de doktorumda pek birsey demedi internetten birseyler okudum moralim yerlede insallah kotu bir sey cikmaz... anne olamiycam diye cok korktummm:2::2::2::2::2:
Aynen benimde yetişecek bi sürü işim var ama buraya da uğramadan edemiyorum.
Bende sevmiyorum kanguruyu.Penye yelek ben almadım.Bi sürü ördüler anneler.Aldığım takımların hemen hemen hepsinde yelek-şapka-elcik-patik ve önlük var ama.Neyse bende alayım 1-2 tane yedek.
Valla sorma Ayşem sabah ilk açtığım site. direk geliyorum oturuyorum hemen açıyorum :)
Çok iyiymiş senin takımlar. ne güzel herşeyi var içinde. Benim baktığım takımlarda yoktu.
Civilden aldım hepsini.Özellikle parçalı olanları seçtim.Ayrı ayrı giyinmeyi pek sevmem kızımı da öyle alıştırıyorum galiba istemeden:26:
Tabi diğer tek takımlara göre fiyatla yüksek.15-25-35 gibi.Helede yeni sezonsaAmaan napıyım o kadar masrafımız da olsun değilmi?
Annesinin kızı olacak o :)
Anladım canım ben orda bakamadım tabi diğer takımlara. Kociş hadi hadi dedi durdu. Şimdi bir daha göötürmek zorundabikaç tane daha badi ve ayaksız alt donlardan almam lazım. Penye battaniyemiz yok.
Olsun o kadar amaannn boşver lazım olan şeyler bunlar Ayşem her zaman mı alacağız..
Benim tekstil kalanlar listemde de 1-2 penye battaniye ve kalın bi tane battaniye,4-5 çorap(külotlu özellikle),2-3 alt-üst takım,2-3 nevresim seti, perde,havlu takımı,cibinlik var.Örgüleri hemen kullanamazmışım zaten. Onun dışında arabası,beşiği eksik.Mama sandalyesini 6-7 aylık olunca alacağız öyle karar aldık eşimle.Hoşuma giden bi emzik kutusu ve zinciri alacağım birdeVe tabi bez,ıslak mendil falan. Bir de birde derken liste a4 kağıdı dolduruyor zaten
güldürdün beni canım ya Allah da seni güldürsün. Sorma aynen öyle benim de. Pek bir şey kalmadı diyorum saymaya başlayınca bitmiyor..
AAAAkülotlu çorap iyi dedin ya Ayşem bunu hemen listeye ekliyeyim. Benim listede yoktu.
Ben bu haftasonu havlusunu alayım diyorum da bakalım benim eksiklerden bebişe gelecek mi sıra :)) ayakkabı almam şart oldu. Bir de üstler almam lazım eski kıyafetlerim artık olmayacak...
Bornozlu takım mı almayı düşünüyorsun Ayşem sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?