Bol bebiş topiği

TÜNAYDIN ARKADAŞLARIMMM

nasılsınız bakalım?
biz hamd olsun iyiyiz.
gecemiz güzel geçti dua ve ibadet ile çok şükür.
eşim de şu an otobüste.sabiha gökçen den geldiği için 2 saattir yolda.yarım saate evde olucak inşallah

dün portbebe takımını çıkardım bebek çantasını yıkadım.
ana kucagı vs. hepsi tertemiz duruyor.
bebek çantamız tamam bir iki ufak eksik var onları tamamlicam.
benim çantamda da eksiklerim var.
bu hafta onları hallederim koyarım kenara.

portbebe takımız şu şekil,
rengi ve tarzı bundan

set içeriği de şöyle,aklınızda fikir olsun diye paylaşıyorum

Ne güzel dualar etmişsin incimm...AMİNNN allah razı olsun kuzumm. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah

canımcım ilk aşamada örgü giydirirsen bebiş hemen hasta oluyor. bronşit e çevirebiliyor Allah korusun.
penye veya kapitone yelekler de işini görür.

örgüleri birkaç ay sonraya saklarsan daha iyi olur canım.
çok hassas oluyor bebişler. hemen hasta oluyolar

dimii erkekler hep aynı
düşünceler yorumlar,fikirler...
çok fazla fikir sormucan aslında.şu şu lazım,şu şu alıncak dicen okadar

Allah razı olsun ayşemmmm

kızlar buyrun kahvaltıya Ballı sütümüz, incir reçelimiz anneciğim yapmıştı bayılırımm Bugün uyuşuğum geç kahvaltı yapıyorum öptüm hepiciğinizi

Eki Görüntüle 729238

oh maşallah :) afiyet olsun kuzum. yarasın bebişineee

canım biz yaptırmıştık spermiogram...
3-4 gün perhiz gerekli. daha fazla beklemede spermlerin kalitesi düştüğü için olumsuz sonuç verir.
dr zaten istediği zaman size söyler.
3 -4 günlük perhizin ardından yaptırın der.
bu şekilde muhakkak yanıltısı olur canımcım...

Son düzenleme:

evet canım sımdı kk nın topıklerınden baktımda ölemıss neyse cumartesı kadın doguma gıdıcez zaten nasıl bı tedavıı olucak nerden baslıycazzzz baklaımm ogrenıcezzz hayırlısı olur ınss cok ugrastırmadan verır rabbım

Hoşgeldin tubiloshummm.
Maşallah ne güzelmiş takımınız.Ben bu port bebe takımlarını beğenemediğim için tek tek almaya karar verdim.Ana kucağını aldık.Çantasını da kafama göre seçeceğim inşallah.Bebek taşıma çantasını kullanabileceğimi sanmıyorum.Battaniyeler artık tulum gibi kapanıyor.Yada tulumda alırım onunla daha rahat taşırım.O yüzden almayı düşünmüyorum.Bebekleri sırtta yada göğüste görünce çok üzülürüm hep.İki kat mendil gibi büzüşüyorlar diye.O yüzden onu da almayacağım.Hem bende de eşimde de bel fıtığı var çok uzun süre taşıyabileceğimizi sanmıyorum ikimizinde.En iyisi araba bizim için.Bak seçtiğim arabanın parçalarına.Uyku tulumuna bayıldım özellikle.Taşıma çantası görevini o görebilir.Kocaman bişey.Hem de arabaya sabit değil.

Tabi herbiri farklı renkte olmayacak.En çok da canımı sıkan konu ne renk alacağım Kırmızı yada pembe istemiyorum ben.Lilası güzeldir inşallah.Yada okyanus mavisi gibi açık bi renk istiyorum.Olurmuki kız çocuğuna:26::26::26::26::26::26::26:

evet canım sağolsun bakıyor, benimde bi akrabam yok buralarda ,çok şükür idare ediyoruz :))
sakın ha ne duygusallığı hmmmm, hem artık bebişler büyüdü bak hissetmeye başladılar yakında tekme de atcaklar annesiiii :)) yanlız olurmuyuz hiç kuzularımız yola çıktılar geliyorlar canım :)) kendini bunaltma hep bunları düşün tamam mı canımcım :))

Olur tabi niye olmasın Ayşem. Gayet de güzel olur. Hem erkek çocuklarına kırmızı giydiriyorlar ya.

canım biz yaptırmaya gidecektik ki ben hamile kaldım ,Rabbim sana da nasip etsin inşallah canım.biz araştırmıştık baya ve bana doktorum 3-4 günü geçmese daha iyi olur dedi,çünki spermler daha fazla bekledikçe yavaşlıyormuş oda testi yanıltıyormuş.yani 3-4 gün ne aşağı ne yukarı canım,elinizden geldiğince uymaya çalışın .hayırlı haberlerle dön inşallah.

kizlar ne zaman buraya iyi birseyler yazicam bilmiyorum doktora gittim en son hormon testi verdim prolaktinim yuksek cikti adetimin 3 cu gunu yine vericem de doktorumda pek birsey demedi internetten birseyler okudum moralim yerlede insallah kotu bir sey cikmaz... anne olamiycam diye cok korktummm:2::2::2::2::2:

anladım tubişim. Bende o yüzden penye yelek de aldım.
en iyisi galiba direk ben öyle diycem artık. Bunlar bunlar alınacak o kadar heytttt
Benim eşim dün çok güzel bir soru sordu kanguru nedir
arkadaşıyla konuşmuş neler lazım neler kullanışlı .. ben de dedim sen takacaksan olur
Şaka bir yana ben sevmiyorum kanguruyu. çocuklar çok kötü duruyor içinde yaaa

Prolaktini yüksek çıkan ilk kişi sen değilsin bunu da okudunmu netten Doktorun bişeyler söyleyecektir testlerinden sonra.Doktorları bilirsin pek fazla açıklama yapmazlar.Sen soracaksın,ağzından laf alacaksın maalesef.Hiç umutsuzluğa düşme sakın.Hem prolaktinim yüksekti hemde pkoluydum hamile kaldım diyenlerde var.Dua edeceğiz hep beraber herşey çok güzel olacak.Ondan sonra sen soracaksın bizlere.Şunu ne almalıyım,şu da gerekli bişeymi falan diye. Hiç korkma.Rabbim içine sevgisini ve telaşını düşürdükten sonra bebeğini de gönderecektir.Sebebini arayıp sen bulacaksın Allah'ın izniyle.

Burdayım kuzum iyiyim merak etme okudum da sabahtan yazamadım işten.
Çok şükür iyiyiz canımcım sen nasılsın?
Aynen benimde yetişecek bi sürü işim var ama buraya da uğramadan edemiyorum.

Bende sevmiyorum kanguruyu. Penye yelek ben almadım.Bi sürü ördüler anneler.Aldığım takımların hemen hemen hepsinde yelek-şapka-elcik-patik ve önlük var ama.Neyse bende alayım 1-2 tane yedek.

kız dur moralini bozma aa benımde prolaktınım yüksekti....... bebek istiyoruz diye doktora gittik test istedi prolkatınım 57 çıktı o zamn haberım bile yok hormondan mormondan hap kullandım kullanırken de hamiş kalmışım çok büyük bir sorun değil o canım üzme tatlı canını. Allah beterınden korusun. gerekli tedaviyi olunca bebeğin gelir sağlıkla inşallah.

Valla sorma Ayşem sabah ilk açtığım site. direk geliyorum oturuyorum hemen açıyorum :)
Çok iyiymiş senin takımlar. ne güzel herşeyi var içinde. Benim baktığım takımlarda yoktu.

Valla sorma Ayşem sabah ilk açtığım site. direk geliyorum oturuyorum hemen açıyorum :)
Çok iyiymiş senin takımlar. ne güzel herşeyi var içinde. Benim baktığım takımlarda yoktu.

Civilden aldım hepsini.Özellikle parçalı olanları seçtim.Ayrı ayrı giyinmeyi pek sevmem kızımı da öyle alıştırıyorum galiba istemeden:26:
Tabi diğer tek takımlara göre fiyatla yüksek.15-25-35 gibi.Helede yeni sezonsa Amaan napıyım o kadar masrafımız da olsun değilmi?

Annesinin kızı olacak o :)
Anladım canım ben orda bakamadım tabi diğer takımlara. Kociş hadi hadi dedi durdu. Şimdi bir daha göötürmek zorunda bikaç tane daha badi ve ayaksız alt donlardan almam lazım. Penye battaniyemiz yok.
Olsun o kadar amaannn boşver lazım olan şeyler bunlar Ayşem her zaman mı alacağız..

Benim tekstil kalanlar listemde de 1-2 penye battaniye ve kalın bi tane battaniye,4-5 çorap(külotlu özellikle),2-3 alt-üst takım,2-3 nevresim seti, perde,havlu takımı,cibinlik var.Örgüleri hemen kullanamazmışım zaten. Onun dışında arabası,beşiği eksik.Mama sandalyesini 6-7 aylık olunca alacağız öyle karar aldık eşimle.Hoşuma giden bi emzik kutusu ve zinciri alacağım birde Ve tabi bez,ıslak mendil falan. Bir de birde derken liste a4 kağıdı dolduruyor zaten

güldürdün beni canım ya Allah da seni güldürsün. Sorma aynen öyle benim de. Pek bir şey kalmadı diyorum saymaya başlayınca bitmiyor..
AAAA külotlu çorap iyi dedin ya Ayşem bunu hemen listeye ekliyeyim. Benim listede yoktu.
Ben bu haftasonu havlusunu alayım diyorum da bakalım benim eksiklerden bebişe gelecek mi sıra :)) ayakkabı almam şart oldu. Bir de üstler almam lazım eski kıyafetlerim artık olmayacak...
Bornozlu takım mı almayı düşünüyorsun Ayşem sen?

Bende bu haftasonunu kendime ayırdım.Elbise alacağım artık Küscem yoksa hayata Hatta 2 alırım elbiseyi.İnşallah kafama göre bişeyler bulurum
Bornozu giydirmek çok zor olur diye düşündüm.Köşesi şapkalı kare havlular var ya o yeter ilk sene.Eli kolu bi büyüsün gider bornozunu da alırım sonra.Zaten küçücük bişey bornoz falan ne uğraşacağım üşüyecek korkusuyla.

kizlar simdi biraz daha iyiyim gelir gelmez eve size yazdim aslinda prolaktin yuksekligiyle ilgili hic bir belirti yok ( sut gelmesi gibi) ama prolaktin yuksekliginin 3 sebebi varmis; 1 trioit hormonu bozuklugu 2 stres 3 beyinde tumor. troitim normal cikti ama beyin tumorunden cok korktum birde doktor insallah sadece prolaktindir dedi iyice korktum haftaya adetimin 3cu gununde yine analiz vericem insallah iyi olur kizlar... sizi seviyorum iyi ki varsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…