- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.701
Bende bu haftasonunu kendime ayırdım.Elbise alacağım artıkKüscem yoksa hayata Hatta 2 alırım elbiseyi.İnşallah kafama göre bişeyler bulurum
Bornozu giydirmek çok zor olur diye düşündüm.Köşesi şapkalı kare havlular var ya o yeter ilk sene.Eli kolu bi büyüsün gider bornozunu da alırım sonra.Zaten küçücük bişey bornoz falan ne uğraşacağım üşüyecek korkusuyla.
kizlar simdi biraz daha iyiyim gelir gelmez eve size yazdim aslinda prolaktin yuksekligiyle ilgili hic bir belirti yok ( sut gelmesi gibi) ama prolaktin yuksekliginin 3 sebebi varmis; 1 trioit hormonu bozuklugu 2 stres 3 beyinde tumor. troitim normal cikti ama beyin tumorunden cok korktum birde doktor insallah sadece prolaktindir dedi iyice korktum haftaya adetimin 3cu gununde yine analiz vericem insallah iyi olur kizlar... sizi seviyorum iyi ki varsiniz...
aynen ben de öyle düşündüm. Bir tane kayınvalidem almış bir tane de ben alayım havlu 2 tane olsun dedim.
Valla Ayşem para dayanmıyor yaw. Kendime almasam olmayacak giyecek kıyafet arıyorum hergün. İşe geliyorsun mecbur insan içine çıkıyorsun.
Ben tulumlara çok özeniyorum yaa. Salopet mi diyorlar bahçıvan pantolon mu..Kot olanlarından..Bulabilirsem bakacağım.
Hamile giyimler çok pahalı ya. 100 tl bir pantolon. bana çok geldi. Bebişe bakarken acımıyorum da kendime alırken ucuz olsun diyorum
Kötü düşünme lütfen.Beyinde tümör demişsin ben sana bu konudaki tecrübelerimi aktarayım.kizlar simdi biraz daha iyiyim gelir gelmez eve size yazdim aslinda prolaktin yuksekligiyle ilgili hic bir belirti yok ( sut gelmesi gibi) ama prolaktin yuksekliginin 3 sebebi varmis; 1 trioit hormonu bozuklugu 2 stres 3 beyinde tumor. troitim normal cikti ama beyin tumorunden cok korktum birde doktor insallah sadece prolaktindir dedi iyice korktum haftaya adetimin 3cu gununde yine analiz vericem insallah iyi olur kizlar... sizi seviyorum iyi ki varsiniz...
Lcw de var o salopetlerden canım.Bende çok seviyorum onları.Ama elbiseye taktım.İki elbise alamazsam bende 1 tane alırım salopet.Saçlarımı da maşa ile sardımmı cici bi hamiş olurum.aynen ben de öyle düşündüm. Bir tane kayınvalidem almış bir tane de ben alayım havlu 2 tane olsun dedim.
Valla Ayşem para dayanmıyor yaw. Kendime almasam olmayacak giyecek kıyafet arıyorum hergün. İşe geliyorsun mecbur insan içine çıkıyorsun.
Ben tulumlara çok özeniyorum yaa. Salopet mi diyorlar bahçıvan pantolon mu..Kot olanlarından..Bulabilirsem bakacağım.
Hamile giyimler çok pahalı ya. 100 tl bir pantolon. bana çok geldi. Bebişe bakarken acımıyorum da kendime alırken ucuz olsun diyorum
100 tl mi ben daha hiç hamile kıyafeti bakmadım fakat çok pahalı yataş çatlasa 3-4 ay giyeceğim ve bir daha uzun süre giyme ihtimalim olmayacağına göre o parayı vermem ben
O kot olan bahçıvan tulumlar benimde hoşuma gidiyor. İlerleyen zamanlarda alabilirim.
siz ne güzel çogu şeyini aldınız. bizim cinsiyet belli olmadıgı için elim pek bişi almaya gitmiyo
Bebek arabasını dayısı alacakmış bebişime ondan yırttık ohh
annecimde yünler almış yelekler, patikler örecekmiş. Renk renk almışlar. kız kardeşim seçmiş renkleri.
Teyzesi ona 2 tane zıbın almış bile2 zıbın, 1 önlük, 2 emzik, tırnak makası, tarak ve fırçası var kuzumun
daha çok işimiz var anlıyacağınızana kucagınıda amcası alsa süper olur İlk torun olacak Allah nasip ederse
Ayy elim kolum kırıla kırıla türlü yemeği yaptım eşim gelince cacık yaparım yeriz. Her gün ne yemegi yapacagım diye düşünmekten bıktım. Eşim yapma kafana göre takıl diyor.
ama insan bi fikir söyler şunu yap bunu yemek istiyorum demez hiç . Her zaman öyleydi beni yormak istemiyormuş. ben ne olsa yerim diyor. Ama her zamanda makarna mı yapıcam.
Ben güzel yemekler olsun istiyorum ama o enerjide herzaman bende olmuyor. İçimde el vermiyor adamı öyle yemeksiz karşılamak.
Evide bi süpürdüm. Sabah kalkar kalkmaz yatak odasının tozunu alıp yatagımı düzellttim. sonra kahvaltı sonra işler
Çalışanlar daha şanslı bence. bende çalışmak isterdim gün boyu en azından canınız sıkılmıyor. ama benm oldugum yerde iş imkanları hiç yok. Üfff buna şükür Allah ım.
Ayy ne konuştum hee gevezemiyim neyimmm:44:
100 tl mi ben daha hiç hamile kıyafeti bakmadım fakat çok pahalı yataş çatlasa 3-4 ay giyeceğim ve bir daha uzun süre giyme ihtimalim olmayacağına göre o parayı vermem ben
O kot olan bahçıvan tulumlar benimde hoşuma gidiyor. İlerleyen zamanlarda alabilirim.
siz ne güzel çogu şeyini aldınız. bizim cinsiyet belli olmadıgı için elim pek bişi almaya gitmiyo
Bebek arabasını dayısı alacakmış bebişime ondan yırttık ohh
annecimde yünler almış yelekler, patikler örecekmiş. Renk renk almışlar. kız kardeşim seçmiş renkleri.
Teyzesi ona 2 tane zıbın almış bile2 zıbın, 1 önlük, 2 emzik, tırnak makası, tarak ve fırçası var kuzumun
daha çok işimiz var anlıyacağınızana kucagınıda amcası alsa süper olur İlk torun olacak Allah nasip ederse
Ayy elim kolum kırıla kırıla türlü yemeği yaptım eşim gelince cacık yaparım yeriz. Her gün ne yemegi yapacagım diye düşünmekten bıktım. Eşim yapma kafana göre takıl diyor.
ama insan bi fikir söyler şunu yap bunu yemek istiyorum demez hiç . Her zaman öyleydi beni yormak istemiyormuş. ben ne olsa yerim diyor. Ama her zamanda makarna mı yapıcam.
Ben güzel yemekler olsun istiyorum ama o enerjide herzaman bende olmuyor. İçimde el vermiyor adamı öyle yemeksiz karşılamak.
Evide bi süpürdüm. Sabah kalkar kalkmaz yatak odasının tozunu alıp yatagımı düzellttim. sonra kahvaltı sonra işler
Çalışanlar daha şanslı bence. bende çalışmak isterdim gün boyu en azından canınız sıkılmıyor. ama benm oldugum yerde iş imkanları hiç yok. Üfff buna şükür Allah ım.
Ayy ne konuştum hee gevezemiyim neyimmm:44:
Allah zihin açıklığı versin canım. Başarılar...
Sağolun kızlar gayet iyi geçti geldim inşaallah sonuçta iyi olurAllah zihin açıklığı versin tatlım.Başarılar
:26::26::26::26::26::26:Hmmm.Biz yaptırmadık hiç.Nasıl oluyor onu da bilmiyorum işin açığı.İstersen gideceğiniz dru ara sor.En azından o doğru zamanda gider test vermeye.
kizlar ne zaman buraya iyi birseyler yazicam bilmiyorum doktora gittim en son hormon testi verdim prolaktinim yuksek cikti adetimin 3 cu gunu yine vericem de doktorumda pek birsey demedi internetten birseyler okudum moralim yerlede insallah kotu bir sey cikmaz... anne olamiycam diye cok korktummm:2::2::2::2::2:
Sağolun kızlar gayet iyi geçti geldim inşaallah sonuçta iyi olur
Canım inşaallah sende anne olacaksın moralini yüksek tut Rabbim yardımcın olsunnn
Kendini yıpratmaki bebişin olunca ona vereceksin kendini zmanını
Süt bozulmasın diye yarım kilo sütü içtim iyi mi
Birazdan patlayacağım
Lcwde çeşit çok,fiyatlarda uçuk değil.Özel mağazalara girdinmi 70-80den aşağı bişey yok maalesef.Hele o şifon gömlekler,elbiseler falan.
Cinsiyetten önce bende öyleydim.Alacağım diye çıkıyorum,boş dönüyorum her mağazadan.Sende acısını çıkarırsın gördüğünde cinsiyetinizi
Aynen yemek konusunda bende sen gibiyim.Hasta değilim,yorgun değilim ne istersen yapayım yarım saatte diyorum.Kafana göre takıl! Cevaba bak.Bugün bende türlü düşünüyordum.Nasılsa sıcakta hemen yemeğe oturamıyoruz.O pişinceye kadar bende kapı süsümü bitiririmYarına da tavuk yapayım kocacığıma.Dolapta varmıydıki:44::44::44:Neyse yoksa yarın eve giderken alırım.3 biberli tavuk sote yaparım.Bayılıyoruz ona
Allah iyiliğini versin e mi?Bende bugün çok şey yedim.Su saatlerimi kısalttım.9-11-13-15-17-19 olarak.Her birinde 0,5 ml içiyorum.Ekmek de yemiyorum artık kahvaltı hariç.Az önce de koca bi tabak meyve yedim.Arkadaşlar gülüyorlar.Allah sonunu hayır getirsin senin diye
Aynen şöyleyim : :125::125::125::125::125::125::125::125::131::131::131::126::126::126::126:
3 biberli tavuk sote nasil oluyor ayşem? Malum bebis yok diğer konuları sadece okumakla yetiniyorum ama yemek duyunca atladım hemen
ben de ye iç tuvalet şeklinde gidiyorum
hehehe hepsini bikerede içince kafa yapıyoruykum geldi şimdi
Süpersin Ayşem ya 3 lt çok iyi. ben 2 lt yi zorluyorum geçemedim henüz. Saatli içmek daha iyi olur aslında. Ben de öyle
Prostat gibi tuvaletten çıkamıyorum
Ohh afiyet olsun yarasın size..
Ayyy sıkıldım dedim az önce arkadaşım soruyor acıktınmı wcyemi gidemedin diyePatlama noktasındayım bende su-wc arasında.Bez mi bağlasamki kendime.Rahat olur.3-4 saate bi değiştiririm.Evde de var hasta bezi battal boy.Haşır huşur bebekler gibi ne de güzel ses çıkarır yürürken koca popomla
Hoşgeldin tubiloshummm.
Maşallah ne güzelmiş takımınız.Ben bu port bebe takımlarını beğenemediğim için tek tek almaya karar verdim.Ana kucağını aldık.Çantasını da kafama göre seçeceğim inşallah.Bebek taşıma çantasını kullanabileceğimi sanmıyorum.Battaniyeler artık tulum gibi kapanıyor.Yada tulumda alırım onunla daha rahat taşırım.O yüzden almayı düşünmüyorum.Bebekleri sırtta yada göğüste görünce çok üzülürüm hep.İki kat mendil gibi büzüşüyorlar diye.O yüzden onu da almayacağım.Hem bende de eşimde de bel fıtığı var çok uzun süre taşıyabileceğimizi sanmıyorum ikimizinde.En iyisi araba bizim için.Bak seçtiğim arabanın parçalarına.Uyku tulumuna bayıldım özellikle.Taşıma çantası görevini o görebilir.Kocaman bişey.Hem de arabaya sabit değil.
Eki Görüntüle 729286 Eki Görüntüle 729287 Eki Görüntüle 729288
Tabi herbiri farklı renkte olmayacak.En çok da canımı sıkan konu ne renk alacağımKırmızı yada pembe istemiyorum ben.Lilası güzeldir inşallah.Yada okyanus mavisi gibi açık bi renk istiyorum.Olurmuki kız çocuğuna:26::26::26::26::26::26::26:
anladım tubişim. Bende o yüzden penye yelek de aldım.
en iyisi galiba direk ben öyle diycem artık. Bunlar bunlar alınacak o kadar heytttt
Benim eşim dün çok güzel bir soru sordu kanguru nedir
arkadaşıyla konuşmuş neler lazım neler kullanışlı .. ben de dedim sen takacaksan olur
Şaka bir yana ben sevmiyorum kanguruyu. çocuklar çok kötü duruyor içinde yaaa
Benim tekstil kalanlar listemde de 1-2 penye battaniye ve kalın bi tane battaniye,4-5 çorap(külotlu özellikle),2-3 alt-üst takım,2-3 nevresim seti, perde,havlu takımı,cibinlik var.Örgüleri hemen kullanamazmışım zaten. Onun dışında arabası,beşiği eksik.Mama sandalyesini 6-7 aylık olunca alacağız öyle karar aldık eşimle.Hoşuma giden bi emzik kutusu ve zinciri alacağım birdeVe tabi bez,ıslak mendil falan. Bir de birde derken liste a4 kağıdı dolduruyor zaten
Bende bu haftasonunu kendime ayırdım.Elbise alacağım artıkKüscem yoksa hayata Hatta 2 alırım elbiseyi.İnşallah kafama göre bişeyler bulurum
Bornozu giydirmek çok zor olur diye düşündüm.Köşesi şapkalı kare havlular var ya o yeter ilk sene.Eli kolu bi büyüsün gider bornozunu da alırım sonra.Zaten küçücük bişey bornoz falan ne uğraşacağım üşüyecek korkusuyla.
canımcıgım portbebe takımını kenan da teyzemiz almıştı.
zaten bebek taşıma çantası 40 ı çıktıktan sonra kullanılmıyor.sıgmıyor bebiş içine.
kanguru da bebiş az büyüyünce iyi. dik durup etrafı izleyebiliyor. ama büyüyünce de bel ağrısı yapıyor.
bebek arabamız da vardı ama büyük oldugu için eski evimizde 5 kat çıkarmak zor oluyordu.kanguru daha kolayımıza geliyordu.
ama bunda kanguru felan kullanmam. evim 1. kat :) tek merdiven.
bebek arabası her koşulda daha rahat. çocuk ezilip büzülmeden uyuyor,etrafı izliyor,geziyor...
ayşem yaa kız anneleri bazen okadar çok pembeye sarıyolar ki (ablam en büyük örnek) herşey pembe ve tonlarında oluyor.
kız çocugu pembeye mahkum gibi. bence okyanus mavisi dediğin gibi çok tatlı bir renk. lila,kırmızı, onlar da çok hoş olur.
ablam bebek arabasını,kanguru,battaniye,park yatak,uyku seti,nevresim hepsini aynı ton koyu pembe aldı. çok aradı renkleri tutturmak için. inan fuşyadan sıkıldım
her renge açık olmalı bence anne.
kenanda maviye dadanmıştım.
şimdi kırmızılar,turkuazlar yeşiller... her tondan alıyorum :)
çocuklar küçükken eziyet oluyor ya kanguru,
ama özellikle kız çocuklarında daha sık görülen kalça çıkıklıgı için kanguru çok faydalıymış.
bana hediye gelmişti.hediye olmasaydı alırmıydım onu da bilemiyorum dogrusu :44:
penye yeleklerimiz bizim de var :) hatta kenan paşa nın bebişlik kıyafetlerini de yıkadım oradan da çıktı penye yelekler.
tasarruf ediyorum yaa2. erkek bebiş olayı iyimiş
heheheh maşallahbu liste bitermi aneeeeyyy
ayşecan bir konuda fikrimi belirtmek isterim,
mama sandalyesini oyuncaklı vs. alma.
çocuk oyuncaklarla oynucam die yemek yemiyor.
ben ikea dan amıştım.
çok rahat ve temizliği çok kolay.
eltim baş edemedi ve bendeki mama sandalyesini aldı kullanmak için.
o oyuncakların arasına yemekler giriyor. temizliği çok zor oluyor.
fiyatı da 50-60 tl bişey...
Eki Görüntüle 729391
bornoz ilk dönem için dediğin gibi kullanışsız oluyor ayşem.
bornoz bile olsa giydirmeden direkt sarıcan çocuga.
o yüzden 1,5-2 yaşına kadar köşesi başlıklı havlular çok daha rahat olur.
düşün ben bornoz almadım hiç kenan'a.
banyo sonrası hemen giydirme derdinde oluyorsun zaten.
bornoz giydirip keyif yaptıramiosun ki.
en güzeli kare, köşesi başlıklı büyük havlular
kızlar kocişim geldi :) ama annemler bir dünya eşya göndermişler ona da sevinmedim değil.
gül kurusu fon perde almış annem.yatak odam için... nevresim alıcaktım perdeye uygun alırım artık...
bebiş için yine bir dünya kıyafet,kundak battaniye,biberon emzik tarak seti :)
ablam da doğum yapalı 4 ay oldugu için
hasta bezi göndermişayrıca kullanmadıgı emzirme atletlerinden,
ev ayakkabısı vs. göndermiş...
listemde alınacakların isimleri yawaş yawaş siliniyor
Hep aynı şeyleri düşünmüşüz desenecanımcıgım portbebe takımını kenan da teyzemiz almıştı.
zaten bebek taşıma çantası 40 ı çıktıktan sonra kullanılmıyor.sıgmıyor bebiş içine.
kanguru da bebiş az büyüyünce iyi. dik durup etrafı izleyebiliyor. ama büyüyünce de bel ağrısı yapıyor.
bebek arabamız da vardı ama büyük oldugu için eski evimizde 5 kat çıkarmak zor oluyordu.kanguru daha kolayımıza geliyordu.
ama bunda kanguru felan kullanmam. evim 1. kat :) tek merdiven.
bebek arabası her koşulda daha rahat. çocuk ezilip büzülmeden uyuyor,etrafı izliyor,geziyor...
ayşem yaa kız anneleri bazen okadar çok pembeye sarıyolar ki (ablam en büyük örnek) herşey pembe ve tonlarında oluyor.
kız çocugu pembeye mahkum gibi. bence okyanus mavisi dediğin gibi çok tatlı bir renk. lila,kırmızı, onlar da çok hoş olur.
ablam bebek arabasını,kanguru,battaniye,park yatak,uyku seti,nevresim hepsini aynı ton koyu pembe aldı. çok aradı renkleri tutturmak için. inan fuşyadan sıkıldım
her renge açık olmalı bence anne.
kenanda maviye dadanmıştım.
şimdi kırmızılar,turkuazlar yeşiller... her tondan alıyorum :)
çocuklar küçükken eziyet oluyor ya kanguru,
ama özellikle kız çocuklarında daha sık görülen kalça çıkıklıgı için kanguru çok faydalıymış.
bana hediye gelmişti.hediye olmasaydı alırmıydım onu da bilemiyorum dogrusu :44:
penye yeleklerimiz bizim de var :) hatta kenan paşa nın bebişlik kıyafetlerini de yıkadım oradan da çıktı penye yelekler.
tasarruf ediyorum yaa2. erkek bebiş olayı iyimiş
heheheh maşallahbu liste bitermi aneeeeyyy
ayşecan bir konuda fikrimi belirtmek isterim,
mama sandalyesini oyuncaklı vs. alma.
çocuk oyuncaklarla oynucam die yemek yemiyor.
ben ikea dan amıştım.
çok rahat ve temizliği çok kolay.
eltim baş edemedi ve bendeki mama sandalyesini aldı kullanmak için.
o oyuncakların arasına yemekler giriyor. temizliği çok zor oluyor.
fiyatı da 50-60 tl bişey...
Eki Görüntüle 729391
bornoz ilk dönem için dediğin gibi kullanışsız oluyor ayşem.
bornoz bile olsa giydirmeden direkt sarıcan çocuga.
o yüzden 1,5-2 yaşına kadar köşesi başlıklı havlular çok daha rahat olur.
düşün ben bornoz almadım hiç kenan'a.
banyo sonrası hemen giydirme derdinde oluyorsun zaten.
bornoz giydirip keyif yaptıramiosun ki.
en güzeli kare, köşesi başlıklı büyük havlular
kızlar kocişim geldi :) ama annemler bir dünya eşya göndermişler ona da sevinmedim değil.
gül kurusu fon perde almış annem.yatak odam için... nevresim alıcaktım perdeye uygun alırım artık...
bebiş için yine bir dünya kıyafet,kundak battaniye,biberon emzik tarak seti :)
ablam da doğum yapalı 4 ay oldugu için
hasta bezi göndermişayrıca kullanmadıgı emzirme atletlerinden,
ev ayakkabısı vs. göndermiş...
listemde alınacakların isimleri yawaş yawaş siliniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?