Bol bebiş topiği

tubişimmmm çikolatam fotograf isterim ben bananeee :)) cicilere bakmak istiyorummm

Gözünaydın eşinde gelmiş.

Birde bi soru sana kuzum ? bu mama sandalyesini çocuk ne kadarlık olunca kullanıyoruz? bilmiyorum ki ben hiç bişi

Ben hemen atlayım dedim.6-7 aylıkken yani yarım oturmaya başladığında kullanılabiliyormuş

:44:85 kötümüki:44::44::44::44::44::44::44:
daha iyi bekliyordum Aişem. ama buda fena değil yaaa.
85 güzel bence.. Daha mı yüksek bekliyordun canım?
Sonuçta bu sınavı verdin ama dimi?

evet canım verdim.
Daha iyi bekliyordum ama kısmet...
okadar öğrendim bide rahat konuşabilsemmm
Tenslerde kafam gidiyor v1 mi acaba v2 v3 mü derken hooop güme gidiyorum konuşamıyorum

kızşar çok dua ediyorum bebiş isteyenlere yaa Mevlam bu günlerin hürmetine hepimizi sevindirsin...
Olmayanların müjdesiyle topiğimize nur yağsu-ın olanlarımız sağlıkla doğursunnnnn

Hımmm..İnşallah konuşursunda.Bol bol sohbet et bilenlerle.En güzel öyle ilerletilirmiş.Ben de hiç bilmem konuşmayı.Anlıyorum ama konuşamıyorum derler ya bende o hesaptayım işte

kızşar çok dua ediyorum bebiş isteyenlere yaa Mevlam bu günlerin hürmetine hepimizi sevindirsin...
Olmayanların müjdesiyle topiğimize nur yağsu-ın olanlarımız sağlıkla doğursunnnnn

Amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

canım benim bol bol pratik yapman lazım. Bir de alt yazı filmler izlemen lazım. Hikaye kitapları okuyabilirsin ingilizce.
Pratikte o kadar tenslere bakılmıyor cnm. Kelime ezberi daha önemli.

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN...

hehe aynen ayşem. iyi derecede ingilizce okur yazarım

ozim aslında bu çocukla alakalı bir durum.
çocuk edepli edepli oturan,sakin bir çocuksa çoooook rahat kullanırsın. hatta iyiki almışım bu olmasa ben napardım dersin.aöa bazı çocuklar da hiperaktif oluyor anacım oturt oturtabilirsen.
düz duvara tırmanan cinsten.
benim oğluşum geç yürüdü,geç oturdu,geç döndü...
haliyle uyuşuk bir çocuktu
hamd olsun Rabbime beni hiç yormadı.
1-2 ay gaz problemi çektik okadar.
mama sandalyesini çok rahat kullandık. ama şimdi sıpalıktan eşekliğe terfi ettiği için normal sandalyeye oturuyor
şimdi bu sandalyeyi eltim aldı bir süreliğine kullanmak için.
onun kızı 6 aylık ve o da kenan gibi. oturmuyor,dönmüyor öylece kalıyor
mama sandalyesi için elverişli bir çocuk senin anlayacagın...

bir de ablamın kızı var 4 aylık...
çocuk tur atıyor dönüyor
maşalahh...
o da mama sandalyesine konulamayacak hareketli cinsten işte

hadi gözünaydın canım.
Oh oh ne güzel güle güle kullanın inşallah. Bİzim listelerin de sonu gelmiyor Darısı bizim listelerin başına diyelim

sizin listeler de biter inşallah ozim yaa
azar azar alınıp tamamlanıyor işte. benim ilk hamileliğimde de öyleydi. al al bitmiyordu.
bir gün canım sıkıdı.girdim bir mağazaya listede ne var ne yok aldım eve geldim oh çektim
tabi kocişin ocagına da incir agacını dikmiştim. napim ihtiyaç hepsi.bugün olmazsa yarın mutlaka alıncaktı
aklımda kalıcagına evimde dursun hesabı

canım büyük alışveriş merkezlerinde de bu mama sandalyelerinden koyyolar restaurantlara...
en kullanışlı ve en teferruatsızı bu çünki.
ayrıca temizlik konusunda en iyisi...
emniyet kemeri var ve iki bacak yeri ayrı.kayıp düşmez yani :)
alt kısımda tekerleri yok evet ama ayak uçları yuvarlak formlu oldugu için çok kolay kaydırılabiliyor.
bebeği olan ailelere gittiğimde çok oyuncaklı,çok kumaşlı mama sandalyelerinin temizlenme zorlugunu görnce ve bunun parçalanıp ayrılabildiğini görünce bu daha pratik geldi bana.
abimler de alıcaklardı ama dediğin gibi orda ikea olmayınca biz buradan alıp hediye götürmüştük
oğluşu çok seviyor sandalyesini.
annesi mutfakta iş yaparken oturtuyor sandalyesine, irkaç oyuncak koyyor o oynarken işine bakıyor :)

sağolasın ayşem evet kavuştuk kocişimlee
yalnız adam gelir gelmez önce Kenan'ı aldı kucagına aynı anda göbüşümü seviyor.
oğullarımmm diyor sonrada bana sarıldı. ama ben 1. değil 2. değil ta 3. plana atıldım bu durumda

şaka bi yana hepimiz çok özlemişiz babamızı. Rabbim kimseyi eşinden,ailesinden ayrı koymasın inşallah...

dediğin doğru yeni doğum yapmış biri avantaj. ama onunki kız. benim pek işime yaramadı
gelen hediyeler de hep pembe ve elbise oldugu için, kendime pay biçemedim

ama hasta bezi,göğüs pedi,göbek dezenfekte seti vs. işimi hayli görür :)

tamam incimmm
resimlemezmiyim.

akşam çekerim resimlerini olurmu? yada az sonra yemek yaptıktan sonra da çekebilirim...
bakarsınız cicilerimize

sen neler yapiosun bakalım?
azalttın sanki foruma gelmeyi hee

mama sandalyesi hakkındaki sorunu ayşecan yanıtlamış sağolsun
araştırmacı gazeteci gibi hatun maşallah

Ben hemen atlayım dedim.6-7 aylıkken yani yarım oturmaya başladığında kullanılabiliyormuş

Civilde salıncak indirime girmiş.119tl.Mama sandalyesi de olabiliyor.Yatar pozisyonu da var.Kullanışlı bişeye benziyor.Gidip mağazasında görmek lazım.

kızlar sizlere bir fikir danışabilirmiyim??
isteyen herkez yanıtlayabilir

yatagıma nevresim mi alsam pike takımı mı sizce?
doğum sonrası gelen giden olucak malum...

ayrıca;
odamın geneli ahşap,mobilyalar,parkeler,bebişin beşiği ahşap ve krem rengi karışımı...

yerdeki shaggy halım kahve,krem,hardal renkleri karışımlı
perdem de kahve-krem tonlarında...

sizce yatagıma alacagım nevresim veya pikeyi kahve tonlarında mı alayım?
yoksa annemin aldıgı gül kurusu perdeyi takıp, yere gül kurusu-pembe tonlarında shaggy paspas var onu atıp yatagıma da o tonlarda mı ürün alayım :44:

pöfff çok saçma bir soru dimi.ama karar veremedim kızlar yaa

Civilde salıncak indirime girmiş.119tl.Mama sandalyesi de olabiliyor.Yatar pozisyonu da var.Kullanışlı bişeye benziyor.Gidip mağazasında görmek lazım.

bu kadın da herşeye yorum yapıyor.
2 dk çenesi susmuyor diyebilirsin

ayşecan bende bunlardan almıştım ama bir süre sonra çocuk sıkılıyor sanki bundan :44:
ayrıca boyu normal mama sandalyelerinden kısa oldugu için masadan daha düşük kalabilir...
beraber yemek yerken yani.

çocuk az büyüyünce üstüne çıkıp ayakta durmaya çalışıyor ve akrobatik hareketler yapmaya başlıyor.
haliyle tehlike arz ettiği için çocugu engelleme durumunda kalıyorsun...

ve çok korktugum birşey başıma geldiği için başkasına verdim...
çocuk oturunca iyi güzel yanlardan tutunup sallanıyor.
ama bir süre sonra ellerini yana açınca yandaki sabit durma yerlerinden tutmaya çalışıyor ve kolu arada kalıyor :18:
allah korusun kolu kırılabilir.Kenan öyle yaptı ve sallanırken kolu arada kaldı.
hemen evden çıkarttık.

o konuyu da göz önünde bulundurmakta fayda var ayşem

Turkuaaaazzzzz
Benimde oturma odam krem-kahve şeklinde.Çok istedim turkuaz perdelerim olsun diye.Ama 2 sene önce yoktu üretimi.
Nettende bakabilirsin turkuaz ve kahve harika oluyor.Nevresim de pike de kullanışlı biliyorsun.Nevresimin içine battaniye geçirdiğinde kışın da kullanılır.Pike daha ince olur.Bence model olarak hangisi hoşuna giderse onu al.Pikelerin nakış işlemelileri tabiki nevresime göre daha ağır ve hoş duruyor.

Bence gün kuruşu hep lkahverengiymis zaten bir değişiklik olur senin içinde hem. Pike takımı alırsan daha derli toplu olur gibi geldi baba

Hiç de öyle bişey demem canım arkadaşım.Birbirimize yorumlar yapalım,akıl verelim diye burdayız.Öyle düşünürsen veya düşünen olursa çok kırılırım:26:
Bak bu dediğini ben hiç düşünmemiştim.Hevesli hevesli inceledim bi güzel.Hatta az sonra da gidip bakacaktım sağlamlığına falan.Belki de alıp eve geçecektim.Allah razı olsun fikirlerin için

kız benim kafam zaten karışık bir renk daha sokuyon kafama

2 renk arasındayken bir üçüncü renk de geldi girdi araya iyimi

hmmm önce model bak, modele göre karar ver diosun :26:
haklısın aslında...

renk fikri peki??

Eki Görüntüle 729552

Bak nasıl olmuş kahveyle uyumu?
Ayyy bende alsam diyeceğim ama benim yatak odam bembeyaz.İlk doğum olduğundan annem tüm dantelden örülmüş krem rengi incileri olan bi yatak örtüsü takımı örmüştük.Onu diktirtiyor.İşin garibi ne biliyormusunuz?Kayınvalidemin o örtüden haberi yoktu.Doğum için sakladı annem çeyizime koymadı.Kızıma yatak örtüsü ördü kayınvalidem o da beyaz ve krem incileri var Bu kadar takım olabilirdi dedik görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…