Bol bebiş topiği

Bence gün kuruşu hep lkahverengiymis zaten bir değişiklik olur senin içinde hem. Pike takımı alırsan daha derli toplu olur gibi geldi baba

fikirlerin için çok teşekkür ederim canımcım...
kadıncagız perde almış özene bezene. aslında bir değişiklik de fena olmaz dediğin gibi...
hep kahveydi uzun zamandır...
modellere bakayım ben o zaman,kullanışlılık ve yazın serin tutmasına göre degerlendireyim pike veya nevresim olayını
tekrar teşekkürler canım

canım benim,benim yüzümden hevesinden olma kuzum yaaa...
istiyorsan git yinede bir bak incele,
belki o konuda güvenlik önlemi olan bir üründür.
benim aldıgım o konuda sıkıntılı olabilir.

tüm önlemlerimizi alıp kuzularımıza herşeyin en iyisini en güvenlisini almalıyız bence...

civil'in ordan geçiyorsan bakmamazlık etme yinede.benim yüzümden böyle düşünmeni istemem tatlım benim
kendi gözünle görüp,kendin karar vermen de önemli..

:26: Ortadaki çok koyu düşer.Herşey kahve boğar odayı.Duygunun dediği gibi gülkurusu da çok tatlı durur.Ortamı yumuşatır aslında.Perdelerinde o renkmiş.Çok tatlı olur. Tesadüf aynı resimleri yüklemişiz turkuaz için.İlk aklıma gelen renk olduğundan söyledim ben.Gülkurusu daha soft duruyor gibi.

Kızlar bende kırmızılı bir nevresim almıştım ceyizimde sakliyordum doğumdan sonra kullanayim diye ama cok boğar sanki odada bebis içın.sakinlik lazım gibi geldi. Adetim bitince ilk mikmik içın mi sersem diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz baya da para vermiştik ona.

aslında görünce çok hoşuma gitti
bunu da seçenekler arasına yazdım.bebişe de turkuaz bir nevresim
oh miss :)

ayyy sizin takımlar da süpermiş yaa. bayıldım. analı kızlı Dantel-inci takılıyonuz heee
MAŞALLAH SİZEE

hehehehhh
bende benim resimlerden alıntıladın sandım

evet canım kahve çok bogar gibi geldi bana da

turkuaz veya gül kurusuna yoğunlaşayım ben...

çok pembe olmadıgı için kız annesi havası vermez sanki dimi?.
odaya daha soft bir hava verir bencede

hiç işim yoktu nevresim-pike olayına da girdim.
ooyh oyh

netten bir araştırayım bakalım...

Kızlar bana müsade.Yine ağırlık çöktü bana.İyi akşamlar

görüşürüz ayşecannn
iyi akşamlarrr

canım çok koyu renkse belki bogabilir.
ama çok para verdik diosun,güzel bişeyse doğuma da saklayabilirsin.
doğum için ben ilkinde çok açık mavi bir pike takımı almıştım...

açık renkler senin de içini açar. lohusalıkta ferahlık lazım

Güzel ama kıpkırmızı ve sadece beyazlı.gümüşlü çiçekler var. Dediğin gibi kırmızı hırçınlık verir lohusayken dinginlik lazım ben sereyim gitsin onu belki bir etkisi olur bebis gelir

kizlar ben kacirdim sanirim hastane cantasina bebek bakim seti oluyor degil mi? yani sampuan losyon krem falan set halinde oluor mu? hangi markalar iyi

kizalr bide sunu sorcam 18-19. haftalarda daha karin asagida mi? normal mi benim asagida gibi yani gogus altima el giriyor

canımcım ilk sorunla başlayayım

hastane çantasına bebek bakım seti koymana gerek yok.
eger doğum yaptıgın hastanede yıkıyolarsa şampuan vs. kendilerinde mevcut oluyor zaten.
benim doğum yaptıgım hastanede güzelce yıkadılar giydirip getirdiler.
ama yakın akrabam da özel hastanede doğum yapmıştı.yıkamadan vermişler :26:
yani sonuç olarak senin yanına şampuan almana gerek yok.ha losyon alırsan sen bilirsin ama ilk zamanlar bebişin cildine krem sürmeye gerek yok.zaten tazecik daha...
pişik kremi ve bebek yagı alabilirsin yanına.
onlar kullanılır

diğer soruna gelince;

18-19 haftalarda göbek zaten yeni yeni çıkmaya başladıgı için muhakkak ki aşagıda oluyor.
sonraları yukarı çıkıyor.
hamilelik takvimini de gün gün okursan orada da faydalı bilgiler oluyor bu konu hakkında.
bebeginiz göbek deliği hizasında vs. yazar.

sevgilerrr

iyi geceler kızlarrr...
nasılsınız bakalım?

ben yorgunumm
kınadan geldim ama sanki ortada ben yardırmışım gibi heryerim dökülüyor...
bir de yetmezmiş gibi yarın bir kına daha var
ayrıca saat 17,00 de gelin hanımın yanında kuaförde buluncam.
ondan önce lcw de gördüğüm bir elbise var ona bakmaya gidicem. pazar günki düğün için
ordan çıkıp kuaföre gidicem,saat 19.00 da da kınaya geçicez.
akşam olurmu yarın aceba

neyse benden bugünlük bukadar. ben yatar iyi gecelerrrrrr

sagol canim benim her seyi yazmissin. Pisik kremi fln bepanthene falan oluyor mu? ozel bir marka ve adi var mi? bakim seti icin hangi marka aldin johnsons fln iyi mi? losyonu sampuani fln var..

Son düzenleme:
kizlar asil sasirdigim sey prolaktinle ilgili olan ilginc sey hic bir belirti yok ki!!! ne adet duzensizligim var ne gogusten sut gelmesi filan bas agrim filanda yok ama sters acayip var bende ara ara anlatiyorum size ne bileyim yaa sok oldum boyle birden hic boyle bir sey beklemiyordum hatta doktor bana hamilesin filan desin istiyordum sok oldum resmen!!! dun cok agladim esimde cok korktu ama allahtan o beni sakinlestirdi... bakalim iste haftaya persembe yine analiz vericem insallah guzel cikar simdi FSH , LH gibi baska hormonlarimada bakicak... bakalim ne olacak hayirlisi artik...

Anladım canım o zaman mama sandalyesine acele etmemek lazım duruma göre sonra da alabiliriz.
Sahi kenan paşamın burcu ne? damadım olacak dur öğrenmem lazım Önce burç analizine göre uyumlular mı bakalım
Yavaş bir çocuk deyince kocam aklıma geldi. Yoksam terazi mi :)))Benim kızım da terazi olacak. Tosbağa gibi olur küçük tosbağa..
Ben gül kurusunu beğendim...
kizalr bide sunu sorcam 18-19. haftalarda daha karin asagida mi? normal mi benim asagida gibi yani gogus altima el giriyor

Canım benimki yeni yeni yukarı çıkıyor alt kısım daha büyük yavaş yavaş yukarı doğru çıkıyor. Hemen yukarı çıkmıyor zaten normal şuanda aşağılarda olması.

kıyamam tubişim ya. bugün yoğun bir gün seni bekliyor. Koşturmacalar arasında çabucak akşam olur da sen ne durumda olursun onu bilmiyorum. Eve gelince boll bol dinlen emi? Öptüm
canım benim stres yapıyorsun çok fazla. Bence sebep bu. Biraz rahatlamaya çalış birşeylerle oyalan..

Kırmızı konusunda haklısın.Aşkın,şehvetin rengi ama uykuda sakinlik veren bir renk değil.Ben çok araştırırım renklerin insan üzerine etkisini. O kırmızıyı bebişe hazırlıklara kullan sen Lila en çok rahatlatan renktir.Yatak odalarında kullanılması gereken renklerin başında geliyor.Açık mavi ve yeşil tonları da sonradan geliyor.Lilanın koyusuna gitmek bunalıma sürüklüyormuş insanı.Geçmişteki kötü anıları hatırlatırmış mor falan.Ben kuzuma lila-beyaz aldım oda takımını.Kendi yatak odamında duvarları lila idi,takımım beyaz olduğu için.Ama bu evimde krem oldu mecburen.

Annemde bende başak burcuyuz.Nerde sade şey var bizde Kayınvalidemde bana ayak uydurmuş sağolsun.Renkli şeyleri sevmiyor sade olsun diye incili örmüş o da battaniyeyi.Hayırlısıyla kullanmayı da nasip etsin Rabbim.

Niye kız için olsunki oda takımı?Ben gecelik-pijama takımlarımı mavi aldım:26: Erkek anası gibimi olacak şimdi :44::44::44: Ama ben pembe-kırmızı sevmemki Bebeğime bile pembe-kırmızı doldurmadım ben.Her renk alıyorum.Kırmızı hariç Kırmızıyla giren nazar çıkmaz derler.Nar çiçeği alıyorum bende onun yerine Arabasını ne renk alsam ki

Güzel ama kıpkırmızı ve sadece beyazlı.gümüşlü çiçekler var. Dediğin gibi kırmızı hırçınlık verir lohusayken dinginlik lazım ben sereyim gitsin onu belki bir etkisi olur bebis gelir
İyi çalışmalar o zaman size
kizlar ben kacirdim sanirim hastane cantasina bebek bakim seti oluyor degil mi? yani sampuan losyon krem falan set halinde oluor mu? hangi markalar iyi
Ayrı ayrı da alabilirsin canım.Ben en iyi 2 bakım seyi mustela ve sebamed diye duydum.Sebamedi ayrı aldım,çantayı ayrı alcam.Nette setler çok.Değerlendirebilirsin.Bu arada jhonson kimse önermiyor.İçinde çok fazla paraben varmış,zararlıymış.Bende onun kokusuna bayılırdım.Artık kendime kullanırım evdekileri.Kuzuma sebamed aldım.Mustela çok pahalı:26:

Normal canım.Benimki hala öyle.Kızlar daha aşağıda duruyormuş hatta.Erkek çocukları topuklarını mideye dayar gerilirmiş çok acı verirmiş anneye son aylarda.Mide-göbek birleşmesini de göreceğiz İpekcim Ayrı gayrı olmayacaklar zamanla onlarda

Kız valla yollarda doğuracaksın sen bu oğlanı.Anam sana dinlen diyoruz sen kına kına geziyorsun.Aman yanına çörekotu almayı unutma.Nazar değer Allah esirgesin Çok dikkat çeker şimdi senin göbeğin.
Hamile gibi göstermesin seni o elbise Eşinin dediği gibi

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar..
Günaydın kuşum..Hayırlı cumalar

Tam bitirmedim ama dayanamadım artık beklemeye
Beyaz tülle kapıya saracağım altındanda pembe-beyaz tüller sarkacak uzun uzun.Hatta aralarında da beyaz inciler sarkacak.Nasıl olmuş kızlar?Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyoruumm
Bugün akşam da balonumuza başlarım.O biraz daha uğraştıracak sanki.Bir iki güne onu da bitiririm ikisininde tam bitmiş hallerini paylaşırım sizlerle.

Gördüğünüz üzere dün akşam pusetimizi tamamladım.Civil'e uğradım akşamüstü. Bunları aldık teyzeleri.
Minieli battaniyeye de bayıldım.Bir de bebek şirinli vardı.Karar veremeyince almadım ikisini de.Belki uyku setini şirinler temalı alırım.Odasının süslemelerini tamamen şirinler köyü şeklinde yapacağım

ayyy bayıldım Ayşem ya çok şeker olmuş. Ellerine sağlık ben çok beğendim.
Karar veremeyince ben de hepten cayıyorum elim boş çıkıyorum mağazadan
Şirinler köyü çok güzel olur cnm .. o da köyün şirinesi olur.. minik şirinee...

Sen bir de bana sor o kararsızlığı.Dün 1,5 saat civilde gezindim.Herşeyi aldım hepsini bıraktım.Penye yeleklere baktım çok küçük göründü gözüme.Az büyük olsa dedim.Büyüklerin de modellerini sevmedim.Pijama alayım kuzuma penyeden dedim onları da seçemedim.Evdekileri hatırlayım aynıları olmasın dedim onları da hatırlayamadım.O da öyle kaldı.Çorapları kaç kez değiştirdim ne sen sor ne ben söyleyim:26: Şapka-eldiven-patik yapayım ayrı ayrı dedim onu da beceremedim:26: Çanta alayım dedim.İki model arasında kaldım.Birinin rengi bordoydu o hoşuma gitmedi.Diğeri de torba gibi duruyordu onu sevmedim.Mevlüt takımı alayım dedim bak bak geri dön oldu.Uyku setlerinde çok çeşit yoktu,fiyatları yüksekti.Markalarda 150tlye setler var.Orda 200-250 arası.Nevresim takımları çook renkliydi onları da beğenmedim.Termos biberonlara baktım.Daha erken diye almadım.Emzik askısı bile seçemedim:26: Saçmaladım da saçmaladım anlayacağın

Büyüyebilen yatak için uyku seti alacağım o şart.Peki nevresim takımı da almalı mıyım?:44: Sonuçta takımı kirlense en az 1 tane yedek olmalı değil mi?Daha beşiğin içine yatak alacağız.Bu pazar da onları alalım bari Bitmiyor anam valla bitmiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…