- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.761
Kıyamam canım ya ben de öyleyim işte. elime alıyorum bu güzel diyorum sonra geri bırakıyorum. Kendim için olsa hiç düşünmem ama bebiş olunca söz konusu minicik çoraplar bile 2 saat düşündürüyor. Eşimi götürüyorum fikir versin diye o benden daha kararsız daha farklı birşey gösterip kafamı iyice böceklendiriyor.Sen bir de bana sor o kararsızlığı.Dün 1,5 saat civilde gezindim.Herşeyi aldım hepsini bıraktım.Penye yeleklere baktım çok küçük göründü gözüme.Az büyük olsa dedim.Büyüklerin de modellerini sevmedim.Pijama alayım kuzuma penyeden dedim onları da seçemedim.Evdekileri hatırlayım aynıları olmasın dedim onları da hatırlayamadım.O da öyle kaldı.Çorapları kaç kez değiştirdim ne sen sor ne ben söyleyim:26: Şapka-eldiven-patik yapayım ayrı ayrı dedim onu da beceremedim:26: Çanta alayım dedim.İki model arasında kaldım.Birinin rengi bordoydu o hoşuma gitmedi.Diğeri de torba gibi duruyordu onu sevmedim.Mevlüt takımı alayım dedim bak bak geri dön oldu.Uyku setlerinde çok çeşit yoktu,fiyatları yüksekti.Markalarda 150tlye setler var.Orda 200-250 arası.Nevresim takımları çook renkliydi onları da beğenmedim.Termos biberonlara baktım.Daha erken diye almadım.Emzik askısı bile seçemedim:26: Saçmaladım da saçmaladım anlayacağın
Büyüyebilen yatak için uyku seti alacağım o şart.Peki nevresim takımı da almalı mıyım?:44: Sonuçta takımı kirlense en az 1 tane yedek olmalı değil mi?Daha beşiğin içine yatak alacağız.Bu pazar da onları alalım bariBitmiyor anam valla bitmiyor
Kıyamam canım ya ben de öyleyim işte. elime alıyorum bu güzel diyorum sonra geri bırakıyorum. Kendim için olsa hiç düşünmem ama bebiş olunca söz konusu minicik çoraplar bile 2 saat düşündürüyor. Eşimi götürüyorum fikir versin diye o benden daha kararsız daha farklı birşey gösterip kafamı iyice böceklendiriyor.
Ben alacağım canım ya. park yatağa almam belki ama büyüyen karyolaya almayı düşünüyorum. Yatak konusunda da visco yatak mı iyi yoksa pamuk mu? bir tarafı sünger bir tarafı visco olanlar var. of anam of var oğlu var.. baktım baktım hiçbir şeye karar veremedim.
Benim eşim o konuda çok güzel yönlendirir.Bu da farklı olsun yada şu daha sevimli-sade falan diyiverir karar veririm hemen.Yatağı çok yumuşak almayı düşünmüyorum ben.Kendi yatağımda vicsojel.Çok rahatız biz.Ona da öyle alırım belki.İlk yıllar omurgası için iyi bi yatak olmalı.Bugün de yatakları araştırayım bariTabi işten başımı kaldırabilirsem.Yarına yetişecek evraklar var.Genel Kurul için.Ooooooffff 3-4 gündür iyiden iyiye işi bıraksammı artık diye düşünmüyor değilim.Para konusu olmasa valla bırakırım ama işte iyisi olsun istedin mi para iki katına çıkıyor herşeyde.Allah yardımcımız olsun.Çalışmak bi türlü,çalışmamak bi türlü
Ayşem banyo termometresi de alacağız dimi? dün eşim söyledi bana da. Benim listem de yok.
Ateşölçer aldık alından ölçenlerden. Kulaktan ölçenler var ama biraz daha fiyatlı.
Aminnnn...
kesinlikle kuzum bebişlerimiz için çalışıyoruz işte. Onlar rahat etsin diye..
İnsanın kafası başka yerde olunca çalışmak çok zor. Devamlı eksikler kafamda dönüyor.
Ben havluyu yarın özdilekten bakayım diyorum vakit kalırsa.İnceleyeyim bakalım.. yumuşak olmalı kesinlikle..Ben almadım banyo için olanını.Dün baktım civilde gerek yok diye düşündüm.Sonuçta dirseğinle ölçeceksin suyu.Annelerle deneyim kazanırız bizde.Ammaan ne biliyim alırım belki de görünce.Bana bellimi olur.Tubilosh hava nemlendiricisi de ihtiyaç demişti dün civilde dikkatimi çekti 99tl diyor.Ne özellikleri vardır,nasıl olmalıdır hiçbir fikrim yok o konuda da.Daha havlusunu almadım.Civilde çok çeşit var.Fiyatları da iyi.Ama ne biliyim kumaşları çok sert gibi geldi.Bambu gibi yumuşak olsun istiyorum ben biraz daha.Büyük bi tane bambu havlu alırım böyle giderse.O da havlu sonuçta
Aslında bana bi sakinlik çöktü alışveriş konusunda.Büyük kısmını hallettim sonuçta.Bi beşik var soru işareti olan.Gerisi hep model ve renk seçimine kaldı.Bundan sonrası daha zevkli sanki.Oda süslemesi falan.Ağırlaştığımı hissediyorum ama.Yap bi an önce son aylara zor olur dedikleri bundanmış demekki.
Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Allah kazasız belasız günü bitirmeyi nasip etsin
Ne oldu Ayşem? tansiyonun filan mı düşüyor acaba?
Sanırım.Çok halsizim.Konuşacak halim yok.Uyku düzenim çok bozuldu.Bi anda saat 12-1 oluyor gece.Sabah da 6,30da uyanınca uykuyu alamıyorum.Sersem gibiyim.
Kızlar lansinoh 24lu göğüs pedi binde 4.25 kaçırmayın ben bile alıyordum az daha
sagol canim benim her seyi yazmissin. Pisik kremi fln bepanthene falan oluyor mu? ozel bir marka ve adi var mi? bakim seti icin hangi marka aldin johnsons fln iyi mi? losyonu sampuani fln var..
Anladım canım o zaman mama sandalyesine acele etmemek lazım duruma göre sonra da alabiliriz.
Sahi kenan paşamın burcu ne? damadım olacak dur öğrenmem lazım Önce burç analizine göre uyumlular mı bakalım
Yavaş bir çocuk deyince kocam aklıma geldi. Yoksam terazi mi :)))Benim kızım da terazi olacak. Tosbağa gibi olur küçük tosbağa..
kıyamam tubişim ya. bugün yoğun bir gün seni bekliyor. Koşturmacalar arasında çabucak akşam olur da sen ne durumda olursun onu bilmiyorum. Eve gelince boll bol dinlen emi? Öptüm
Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar..
Annemde bende başak burcuyuz.Nerde sade şey var bizdeKayınvalidemde bana ayak uydurmuş sağolsun.Renkli şeyleri sevmiyor sade olsun diye incili örmüş o da battaniyeyi.Hayırlısıyla kullanmayı da nasip etsin Rabbim.
Niye kız için olsunki oda takımı?Ben gecelik-pijama takımlarımı mavi aldım:26: Erkek anası gibimi olacak şimdi :44::44::44: Ama ben pembe-kırmızı sevmemkiBebeğime bile pembe-kırmızı doldurmadım ben.Her renk alıyorum.Kırmızı hariç Kırmızıyla giren nazar çıkmaz derler.Nar çiçeği alıyorum bende onun yerine Arabasını ne renk alsam ki
Kız valla yollarda doğuracaksın sen bu oğlanı.Anam sana dinlen diyoruz sen kına kına geziyorsun.Aman yanına çörekotu almayı unutma.Nazar değer Allah esirgesinÇok dikkat çeker şimdi senin göbeğin.
Hamile gibi göstermesin seni o elbiseEşinin dediği gibi
Eki Görüntüle 729860 Eki Görüntüle 729861
Tam bitirmedim ama dayanamadım artık beklemeye
Beyaz tülle kapıya saracağım altındanda pembe-beyaz tüller sarkacak uzun uzun.Hatta aralarında da beyaz inciler sarkacak.Nasıl olmuş kızlar?Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyoruumm
Bugün akşam da balonumuza başlarım.O biraz daha uğraştıracak sanki.Bir iki güne onu da bitiririm ikisininde tam bitmiş hallerini paylaşırım sizlerle.
Gördüğünüz üzere dün akşam pusetimizi tamamladım.Civil'e uğradım akşamüstü.Eki Görüntüle 729866 Eki Görüntüle 729867 Eki Görüntüle 729868 Eki Görüntüle 729869 Bunları aldık teyzeleri.
Minieli battaniyeye de bayıldım.Bir de bebek şirinli vardı.Karar veremeyince almadım ikisini de.Belki uyku setini şirinler temalı alırım.Odasının süslemelerini tamamen şirinler köyü şeklinde yapacağım
Büyüyebilen yatak için uyku seti alacağım o şart.Peki nevresim takımı da almalı mıyım?:44: Sonuçta takımı kirlense en az 1 tane yedek olmalı değil mi?Daha beşiğin içine yatak alacağız.Bu pazar da onları alalım bariBitmiyor anam valla bitmiyor
Ben almadım banyo için olanını.Dün baktım civilde gerek yok diye düşündüm.Sonuçta dirseğinle ölçeceksin suyu.Annelerle deneyim kazanırız bizde.Ammaan ne biliyim alırım belki de görünce.Bana bellimi olur.Tubilosh hava nemlendiricisi de ihtiyaç demişti dün civilde dikkatimi çekti 99tl diyor.Ne özellikleri vardır,nasıl olmalıdır hiçbir fikrim yok o konuda da.Daha havlusunu almadım.Civilde çok çeşit var.Fiyatları da iyi.Ama ne biliyim kumaşları çok sert gibi geldi.Bambu gibi yumuşak olsun istiyorum ben biraz daha.Büyük bi tane bambu havlu alırım böyle giderse.O da havlu sonuçta
Taç markasında çok güzel modeller var uyku seti ve nevresimlerde.60-100-200 fiyatlarda.Aklınızda olsun kızlar.Zaten taç saten takımlara bayılıyorum.Bendekilerde taç.Renkleri solmuyor,dokunuşu ipek gibi.
Kızlar lansinoh 24lu göğüs pedi binde 4.25 kaçırmayın ben bile alıyordum az daha
Bim de mi canım? ben baktım sayfasına ama göremedim...
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
hepinize hayırlı cumalarr
bugün yoğun bir gün beni bekliyor.
hepinizi çok öpüyorummmm
canım ilk hamileliğimde Johnson's baby almıştım. memnun kaldım.
ama şimdi komili %100 zeytinyagı katkılı oldugunu görünce bir de onu deneyeyim dedi.
bepanthene pişik kremi ve ıslak mendilini satıyorlar eczanelerde ama denemedim hiç.
ben şu an komilinin zeytinyaglı pişik kremini aldım.
begenmezsem popolin e dönerim.
ilkinde uzun süre popolin kullanmıştım.
ama bir tane set alsan iyi olur.
sebamed iyi diyorlar. nivea veya jhonson's yada komili... bunlar en çok begenilenler
benim oğluşum Başak teyzesi
çok düzenli ve sakin bir çocuk maşallah.
oyhhh akşam olur mu bugün bilmiyorum
koşuşturmaca arasında ben ne hale gelirim düşünemiyorum...
hayırlısı bakalım...gelip geçicek hepsi inşallah
hayırlı cumalar özimmmmmm
aa ne güzel,benim oğluş da başak... başaklar çok titiz oluyolar...
yha vardır ya öyle zihniyetli insanlar. aa pembemi kızmı? yada mavi alırsın hemen erkekmi derler.
renkler sanki sadece cinsiyetlere özel.isteyen istediği rengi kullanır anacım
ayy dediğin gibi yollarda doğurucam heralde ayşem
pazar günü de emirgan a gidicez gelini götürcez.resim fln...
oyyy oy diğer odaya geçmek zoruma gidiyorken emirgan felan bana çok fazla gelicek.
napalım 1 güncük dayanıcaz...
aynen ayşem çok dikkat çekiyor ister istemez :18:
son zamanlar sonuçta.göbüşün en büyük oldugu zamanlar.
hehehehhhh bende dedim eşime o elbise hamile gibi gösterebilir o konuda garanti veremem dedim
napalım yapcak bişi yok diyornasıl geri planda tutiim bu göbegi ben
ayyy maşallah maşallahh
süsünüz çok şeker olmuuuuşşşşşşş
tüller ve incilerle hayal ettim de süper ötesi yaaa
bu arada civilde baktıgın battaniyenin mickey desenlisini aldım ben.
dokusuna baktınmı?
çok güzel yaa...
hastaneye onu götürcem ben.
canım nevresim tabiiki almalısın.
sonuçta herzaman yorganla yatamaz.bunun yazı da var. nevresim örter.
veya peluş battaniye aldıgında çocuga zararlı olursa (bazı çocuklar hemen bronşit oluyor tüylü-yünlü şeylerden) battaniyeyi nevresimle kullanırsın.ayrıca o uyku setlerinin yorganları küçük yaabir süre sonra kullanılmıyor.
yine ayrıyeten battaniye veya yorgan almak gerekiyor.o da nevresimle kullanılıyor zaten
ben de almadım banyo termometresi.
çok ihtiyaç olan birşey degil aslında.
dirseğini hafifçe suya sokarsın,rahatsız etmiyor ve suyun ısısı tam geliyorsa bitmiştir
hava nemlendiricisi iyi araştırıp alınmalı bence...
kışın soğuk buhar makineleri dikkat edilmediğinde odayı çok sogutup bebişi ve sizi hasta edebilir.
ama artık ılık buhar makineleri de var. onların daha kkullanışlı oldugunu düşünüyorum.
İstanbul'un havası çok nemli oldugu halde kullandım uzun süre.
bizim gelin halen kullanıyor her gece.oranın havası kuru çünki
havlu da evet büyük bambu alsan da olur
önemli olan yumuşaklık.ama başlıgı da olsun.
çok pratik oluyor saçları kutulamak için
bende taç almıştım,yok böyle bir kalite,
ne renk atıyor nede soluyor dediğin gibi.
dokusu da süper yumuşak.
kendime yine taç dan bakıyorum. bebiş için de nevresim alsam mı 1 tane daha?? :26:
2 uyku seti, 2 de nevresim var. ne dersiniz??
Benim eşim o konuda çok güzel yönlendirir.Bu da farklı olsun yada şu daha sevimli-sade falan diyiverir karar veririm hemen.Yatağı çok yumuşak almayı düşünmüyorum ben.Kendi yatağımda vicsojel.Çok rahatız biz.Ona da öyle alırım belki.İlk yıllar omurgası için iyi bi yatak olmalı.Bugün de yatakları araştırayım bariTabi işten başımı kaldırabilirsem.Yarına yetişecek evraklar var.Genel Kurul için.Ooooooffff 3-4 gündür iyiden iyiye işi bıraksammı artık diye düşünmüyor değilim.Para konusu olmasa valla bırakırım ama işte iyisi olsun istedin mi para iki katına çıkıyor herşeyde.Allah yardımcımız olsun.Çalışmak bi türlü,çalışmamak bi türlü
Bim de mi canım? ben baktım sayfasına ama göremedim...
Evet canim bimde aliyordum az kalsın kocis kızar diye bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?