Bol bebiş topiği

Nerdeeee.Yarına genel kurul var.Üye aidatları falan tek tek inceleniyor 1 haftadır.Bugün son rütuşlar artık.Bööggg geldi.Patronumda biraz pimpirikli.Telefonla bile taciz ediyor,telaş ettiriyor insana.Allah'tan başımızda değil bugün.Yoksa nefes aldırmazdı.:18::18::18:

Kızlar lansinoh 24lu göğüs pedi binde 4.25 kaçırmayın ben bile alıyordum az daha
Civil'de de aynı fiyattı hemen 72lisini hesapladım 12,75 tutuyor,ben 11,90a aldım.Kazıklandımmı korkusu işte

Hmmm çok sağol canım.Çok sert değilde orta sertlikte olsun zannediyordum bende.Pazara hallederiz inşallah yatak-yorgan meselesini.

Evet canim bimde aliyordum az kalsın kocis kızar diye bıraktım
Canımsın Rabbim sanada nasip edecek inşallah o güzel alışverişleri.O zaman senin için indirimleri araştıracağız hepimiz.Dua ettim ben kandilde sizler için.En kısa zamanda sağlıkla gönder topiğimizin bekleyen annelerine de bebişlerini dedim.

Ayşemmm nasıl oldun canım?

Yemek arası verdik de şimdi.Birazcıık daha iyiyim diyeceğim ama yalan olur emin ol.Gözlerime kürdan dikeceğim şimdi kapanmasın diye.İlk kez git deseler de eve gidip yatsam diyorum içimden.Ama o kadar yoğunuzki kimse durumumun farkında bile değil.Nefes almadan koşturuyoruz bugün.Neyse 5 saat sonra bitecek bu uykulu gün.O zamana da dinçleşirim eminim.Biraz yatakları araştırayım ben netten.Bakalım nerde hangi marka ne kadar :126:

tamam cnm bak bakalım. hem biraz da açılırsın belki.

Amin kızlar inş. Ben omega 3 kullanmaya başladım. Baya faydasini gördüm. Canan Karatay hamileliktede devam edilmesini tavsiye ediyor. Bende devam edicem nasip olursa. Acaba omega 3 mu alsan ayşem cok erken daha çalışmaya da devam ediceksin bilemedim ki. Baya faydasi bar cepten.gitmesem aticaktimda cepten giriyorum. Ben solgar omega 3 700 aldım. Bunu biri karatayin tavsiye ettiğini yazmıştı sitede. Bir bakın isterseniz.

Kızlar bildiğiniz gibi 13.haftanın içindeyim ve yürüyüş bebişime zarar verirmi diye nette araştırma yaptım foss bişi bulamadım.
Sadece 20 dakika yavaş yavaş yürüyeceğim bi arkadaşa gideceğim evide yakın zaten.
Sizce nasıl olur
Şimdiye kadar hep taşıtlara bindim ama bugün yürümek istiyorummm

Ben ilk aylarda balık yiyemediğim için doktorum al dedi.Bende solgarınkini kullanıyorum 2-3 aydır.Bitmek üzere hatta.1 multivitamin,1 cal-d,1 magnezyum,1 omega3,1 demir hapı alıyorum hergün.Doktorum verdi hepsini de.Dünden beri az uyuyunca o yüzden oldu diyorum.Birgün akşam 8de uyuyacağım sanırım
İnşallah devam edeceksin ona da.Folikasitte kullanmaya başlasan iyi olur aslında.Normalde gebelik düşünen kadınlar kullanmalıymış.Zaten 12.haftaya kadar kullan diyor drlar.Sana da destek olduğu için hamile kalınmasına yararı oluyormuş.

1 saatten fazla ayakta kalmamak şartıyla yürü tabi.Niye zararı olsun.Yürüyüş drların tavsiye ettiği en önemli egzersiz.Yorulunca otur dinlen 5-10 dk sonra devam et.Bende hamile kaldığım günden beri her gün yarım saat sabah-yarım saat akşam ev-iş arasını yürüyorum.

Bu arada bugün Kuran okurken bebişim iki kez pıtpıt diye vurdu hişsssettim kızlaaaaaaaaaaaaaarrrr MAŞAALLAH
Gaz sancısı değil eminim Rabbim hayırlısıyla tam hissedeceğim günleri göstersinnn...
Sağlıkla kucağımıza versinnn

kızlar ben bi acaipim bugün yaa
soğuk soğuk terler döküyorum, kollarım sanki tutulmuş gibi agrıyor,ayaga bile kalksam sanki çok koşturmuşum gibi kalbim küt küt atıyor.
çarpıntım çok ayrıca adet agrısı gibi agrım oluyor ara ara. baş dönmesi de cabası :26:
bir makyaj yapana kadar kalbim okadar hızlı çarptı ki,bayılıp düşcem sandım...

noluyor bana yaa :26:

Teşekkürler Canımmmmm...
Dediğin gibi yorulursam dinlenirimmmm
Allah razı olsun bu arada dualarımdasın ona göreeee
Unutturulmadınız bize Rabbim unutturmasın...
Duanızı bekliyorum...

Son düzenleme:
tamam cnm bak bakalım. hem biraz da açılırsın belki.

İstikbalden çok memnunuz biz.Ona baktım ilk 200-300 arası özelliklerine göre değişiyor.Yataşta fiyat vermemişler.Gidip mağazalarında bilgi almak lazım.Aslında yatağın bi yüzü yumuşak,bi yüzü orta sert olsa ne güzel olur.İlk 2 yıl yumuşağı sonra orta serti kullanırız Çokmu ekonomi yapmaya çalışıyorum:26:
Linens nevresim takımlarında indirim var Özlemcim.Bi göz at,modeller çok hoş.Ben bayılıyorum zaten linense.Taçta da lisanslı ürünlerde var bi sürü şirinler Kuzum şirin babayla büyüsün istiyorum ben gibi Oda bordürünü de şirinler alacağım inşallah.Abajurunu falanda.Hatta küçük sade bi askı alıp şirinlerin sticerlarıyla süsleyim diyorum.Çok cici olur.

Hayırlı cumalar kızlar...

Bugün güne iyi başlamadım. Üzerime bir mutsuzluk hakim.. ağladım yine. Bazı sıkıntılar var ve geçmek bilmiyor biteceğine artıyor:26:

Rabbim kolaylıgını verir inşallah...

bu gece kasıklarım ağırdı. Tamda adet tarihim bugün. Belki ondandır.

Kahvaltıdan sonra mutfaga hiç gitmedim. Eşim bugün izinli. cuma namazına gitmişti.

Midemde bi garip sanki...

rüyamda bıçak gördüm. anlamı erkek çocukmuş. Tabi ben sadece çocuk kısmını kendime yordum. Bi ton anlamı var elbette...

umarım bu karmaşık hayattan birgün düzlüğe çıkabileyim..

Ayşeye katılıyorum canım tabiki yürüyebilirsin.
ayy ne güzel canım darısı tekmelerin başına olsun.. Daha ne tekmeler atacak annesine..
canım soğuk terlemeler oluyorsa ve elin ayağın titriyorsa kan şekerin düşüyor olabilir. Benim sabahları oluyor. Geç kalırsam kahvaltıya elim ayağım titriyor soğuk soğuk terliyorum.
Ya da ttansiyonun düşüyor olabilir. Tansiyon altein varsa bir ölç derim.

Niye öyle oldun bakıyım sen? Cinsiyetii öğrenince telaşlar başlayacak o zaman daha renkli olacak hayatın.Emin ol.Şimdilik kendine bişeyler bakabilirsin.Yada fikir edinme amaçlı gezebilirsin bebek mağazalarını.Büyük eşyalara karar verirsen alışveriş de seni çok yormamış olur.İmtihan dünyası bu dünya.Hepimiz bi şekilde sıkıntı çekiyoruz ve atlatıyoruz Allah'ın izniyle.Sizde mini çekirdek aile olarak düzene sokacaksınız hayatınızı bitanem.Bebek eve bereket getirirmiş.Onunla düzelecek inşallah herşey. Hadi gül bakıyım biraz.Uyku setlerine bakıyorum ben,hadi sen de incele fikir ver bana.Şirinler istiyorum çokmu eski moda olur kuzum için.:26: Winie mi alsam yada micky?

4 aydır folik asitte kullanıyorum canim. Solgarin hangisini kullanıyorsun? Diğerleri de solgar mi? Doktor mu verdi hepsini?

tamam canım bakayım. ekonomiyi düşüneceğiz tabi ki Ayşem.
Şirinler köyünde büyüyecek minik şirinen..Çok şanslı bir bebek olacak...

Canım benim dinlen yorma kendini. Benim de adet dönemlerimde ağrılarım olmuştu. Vücut alışmış tabi normal döngüye. Adet olacakmışsın gibi ağrılar oluyor hatta o dönemler daha bir sivilcelenirdim.
Hayırlara çıksın inşallah canım rüyan..
Geçecek canım az daha sabır. Çok çok iyi olacaksın.

Hadi hayırlı olsun pıtpıtlarınız.Seğirme şeklinde başlıyor zaten ilk başlarda.1-2 haftaya kadar sıklaşır ve belirginleşir annesi.Burdayıııım diyor sana

Hiiiiiihhh.Tuğba gözünü seveyim dikkat et.Sıcaklar,kalabalık,koşturma mahvedecek seni Allah korusun.Çarpıntı yaptı işte.Mümkün olduğunca açık havada gölgede dur.Kalabalık daha çok yorar seni.Aman güzel günü sağlığını bozarak bitirme.:18::18::18::18::18::18::18:

4 aydır folik asitte kullanıyorum canim. Solgarin hangisini kullanıyorsun? Diğerleri de solgar mi? Doktor mu verdi hepsini?
Solgar omega3 dediler ama tam adını bilmiyorum,şişe evde.Plastik sarı kapsüllü.Hepsini dr verdi.Multivitamine 12.haftada folikasiti bırakınca başladı.Magnezyum ve cal-d sandozlarını bacak kramplarım için verdi.Düzenli içmeyince (hastane koşturmacasında) bitmediler.Geçen hafta kansızlığım sınırda çıktı,tedbir olsun diye demir hapı verdi.O da kapsül ama adını bilmiyorum:26: Hepsini dr verdi.D vitamininin damlasını kullanıyor bu haftalarda herkes ama druma sordum multivitaminde yeterince var gerek yok dedi.İçersemde zararı yokmuş.Hapları 2ye düşürünce onu da kullanırım.

Dakikaları sayarak akşam olur mu:26::26::26::26::26::26:
Listede kalanları hep gidip görerek almam lazım.Netten alışveriş de yapamıyorum artık.
Dönence alacağım melodisinin hafif bişeyler olması lazım.
Havlu alacağım yumuşak olması lazım.
Nevresim ve uyku takımı alacağım dokumasının kaliteli olması lazım.Hemde renkler netteki yada broşürdeki gibi olmuyor gerçekte.
Oda süslemesi için bordür ve süsler bulayım dedim şirinlerle alakalı bulamadım.Canım sıkıldı.
Bebek telsizlerine baktım çok pahalı geldi.
Hadi biri bana nen nen yapsın

dandini dandini dasdanaaaaa danalar girmiş bostanaaaaa
oy kuzum kıyamam ya saat 3 oldu bak 3 saatten az zamanın kaldı. geçiyor canım azıcık kaldı çoğu gitti azı kaldı.
hepsi hallolacak canım sen iyi ol önce. eve git güzelce dinlen. hepsini halledeceğiz canım. en güzelini en iyisini bulacağız.
Dükkanlara bakınca her aradığını bulursun canım sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…