Bol bebiş topiği

Kızlar bu ipin adını bilen var mı?

Çok değişik geldi bana. Kadın battaniye yapmış bundan...

buldum buldum ponpon ip...

Son düzenleme:

hepsini yapacağım
atkı örüyorlardı bundan.. kurt kurt
çok güzel şeyler valla hepsini yapmak geliyor içimden ama eve gidince erkenden uyuyakalıyorum...

Selam kızlar nasılsınız ? Ohh amma kaynatmışsınız ha :)) Alışverişler tam gaz devam.. Darısı hepimizin başına Yarın sabah randevum var. İnnnnnşallah keseyi göreceğiz.. O kadar stresli ve heyecanlıyım ki, nasıl sabah olacak bilmiyorum

Aman canim dikkat et az dinlen. Sicaktan, yorgunluktan olabilir..

Aysecim sen de insallah dinlen aksama birikince yorgunluk sonrasi fena oluyor.

kizlar burada kozmetik daha uygun mustela ne kadar trde bilmiyorum da burda cok fazla deil.
Simdi ben
1- Bebek sampuani
2- Pisik kremi
3- Bebek Pudrasi da alicam
4- Losyon ne icin? o da gerekli mi?
5- Vucut kremi de var mi bebek icin?

Bukadar mi liste?

hepsini yapacağım
atkı örüyorlardı bundan.. kurt kurt
çok güzel şeyler valla hepsini yapmak geliyor içimden ama eve gidince erkenden uyuyakalıyorum...
Bende öyle şunu yapayım bunu yapayım diyorum kalıyor hepsi.Neyse başladım bi yerden artık.Devamı gelir bitirip güzel olduğunu gördükçe.

Bende öyle olmuştum sonra dr kapısına gidince sakinleşmiştim.Tansiyonum bile normal çıkmıştı.İnşallah gülerek döneceksiniz yarın annesi.

slm canlarım ne yapıyorsunuz

Canııımmmm.Hoşgelmişsin bitanemmmm.İyi sayılırım ben.Yorgunluktan klavyede uyumazsam tabi.
Sen nasılsınnn???

iyiyim güzelim allaha şükür tek dileğim bebişim hayırlısı ile bi olsaydı

Yurtdışında çok hesaplıymış haklısın.Bunların her biri 30-40tl burda.Şampuan+pişik kremi+sabun+bebe yağı aldım ben.Losyon da nemlendiricidir büyük ihtimal.Gerek yok dedi hamişler bende almadım.Bebe yağı yerine losyon da kullanabilirsin masaj yaparken.Vücut kremi de oluyor ama o da losyonla aynı işi görüyordur eminim.

iyiyim güzelim allaha şükür tek dileğim bebişim hayırlısı ile bi olsaydı

Olacak inşallah Ebrucum.O güzel yüzüne,gönlüne göre bi prens yada bi prenses gönderecek Rabbim sana.Belki de çok bekledin al sana iki tane diyecek Ben senin adını anarak dua ettim kandilde.Bekletme arkadaşımı artık lütfen diye yalvardım.Dualarımız ulaşıyor ona hiç şüphem yok. Zamanı gelmiş olsun inşallahh

inşallah güzelim inşallah ikiz versinde rabbim ben onlara nasıl bakarım canım bende sana o gece çok dua ettim rabbim kabul etsin

inşallah güzelim inşallah ikiz versinde rabbim ben onlara nasıl bakarım canım bende sana o gece çok dua ettim rabbim kabul etsin

Bakarsın bakarsıııın.Gelsin iki kuzucuk annesine.Bi kız bi erkek :))) Sende bu boş oturduğun günlerini düşünüp düşünüp iç çek.İki dakika uyusalarda bende topiğe bi uğrasam de inşallahhhh

E anlat bakalım ne var ne yok?Bebeğe odaklanıp hayata sırtını dönmedin değilmi? Neler yapıyorsun evde?Yeni işe bakıyormusun?Tatile gidecekmisiniz bu yıl?

sagol canim peki alt temizleme icin islak mendil olarak hangisi aldin/almayi dusunuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…