- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.801
Bende girmem gereken 2 but temizlemek valiz yerlestirmem gereken bir ev varken hiçbirşey yapasim yok(
Bugün herkes de bi haller var ya hayırlısı
Tubilosh ne yaptıki?İnşallah daha da kötü olmamıştır durumu:18::18::18::18::18::18:
Kızlar bu ipin adını bilen var mı?Eki Görüntüle 730200 Eki Görüntüle 730199 Eki Görüntüle 730198
Çok değişik geldi bana. Kadın battaniye yapmış bundan...
buldum buldum ponpon ip...
Ponpon ip doğru bulmuşsun.Bunun çok çeşidi var ip satan yerlerde.Minik ponponlar yelek örmek için.Büyükler battaniye için.Bu ponponlar uzun.Bir de top top olanlar var.İçinde pul payetler olanlar var.Var da var yani.
kızlar ben bi acaipim bugün yaa
soğuk soğuk terler döküyorum, kollarım sanki tutulmuş gibi agrıyor,ayaga bile kalksam sanki çok koşturmuşum gibi kalbim küt küt atıyor.
çarpıntım çok ayrıca adet agrısı gibi agrım oluyor ara ara. baş dönmesi de cabası :26:
bir makyaj yapana kadar kalbim okadar hızlı çarptı ki,bayılıp düşcem sandım...
noluyor bana yaa :26:
Bende öyle şunu yapayım bunu yapayım diyorum kalıyor hepsi.Neyse başladım bi yerden artık.Devamı gelir bitirip güzel olduğunu gördükçe.hepsini yapacağım
atkı örüyorlardı bundan.. kurt kurt
çok güzel şeyler valla hepsini yapmak geliyor içimden ama eve gidince erkenden uyuyakalıyorum...
Selam kızlar nasılsınız ? Ohh amma kaynatmışsınız ha :)) Alışverişler tam gaz devam.. Darısı hepimizin başınaYarın sabah randevum var. İnnnnnşallah keseyi göreceğiz.. O kadar stresli ve heyecanlıyım ki, nasıl sabah olacak bilmiyorum
slm canlarım ne yapıyorsunuz
iyiyim güzelim allaha şükür tek dileğim bebişim hayırlısı ile bi olsaydıBende öyle şunu yapayım bunu yapayım diyorum kalıyor hepsi.Neyse başladım bi yerden artık.Devamı gelir bitirip güzel olduğunu gördükçe.
Bende öyle olmuştum sonra dr kapısına gidince sakinleşmiştim.Tansiyonum bile normal çıkmıştı.İnşallah gülerek döneceksiniz yarın annesi.
Canııımmmm.Hoşgelmişsin bitanemmmm.İyi sayılırım ben.Yorgunluktan klavyede uyumazsam tabi.
Sen nasılsınnn???
kizlar burada kozmetik daha uygun mustela ne kadar trde bilmiyorum da burda cok fazla deil.
Simdi ben
1- Bebek sampuani
2- Pisik kremi
3- Bebek Pudrasi da alicam
4- Losyon ne icin? o da gerekli mi?
5- Vucut kremi de var mi bebek icin?
Bukadar mi liste?
iyiyim güzelim allaha şükür tek dileğim bebişim hayırlısı ile bi olsaydı
inşallah güzelim inşallah ikiz versinde rabbim ben onlara nasıl bakarım canım bende sana o gece çok dua ettim rabbim kabul etsinOlacak inşallah Ebrucum.O güzel yüzüne,gönlüne göre bi prens yada bi prenses gönderecek Rabbim sana.Belki de çok bekledin al sana iki tane diyecekBen senin adını anarak dua ettim kandilde.Bekletme arkadaşımı artık lütfen diye yalvardım.Dualarımız ulaşıyor ona hiç şüphem yok. Zamanı gelmiş olsun inşallahh
inşallah güzelim inşallah ikiz versinde rabbim ben onlara nasıl bakarım canım bende sana o gece çok dua ettim rabbim kabul etsin
Yurtdışında çok hesaplıymış haklısın.Bunların her biri 30-40tl burda.Şampuan+pişik kremi+sabun+bebe yağı aldım ben.Losyon da nemlendiricidir büyük ihtimal.Gerek yok dedi hamişler bende almadım.Bebe yağı yerine losyon da kullanabilirsin masaj yaparken.Vücut kremi de oluyor ama o da losyonla aynı işi görüyordur eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?