Bol bebiş topiği

yok güzelim hayata karışmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar işde bakıyorum olursa

ayşem ben çıkıyorum görüşürüz tatlım iyi günler
Tamam canım.Öpüldünnn

sagol canim peki alt temizleme icin islak mendil olarak hangisi aldin/almayi dusunuyorsun?

Defterimizi açalım bakalım ne not etmişiz Tubilosh nivea baby sensitive çok güzel dedi.3 ayı doldurduktan sonra babystar mor pakette güzel dedi.Ben niveanın kokusunu severim zaten.Ondanda devam ederim ilerde.Almadım daha.Son aylarda çıktığımda alacağım ıslak mendili ve bezini.

tamam canim not aldim sagol..

Kizlar islak mendil icin uni baby (yenidogan) diye bir islak mendil markasi var,buyuk hastaneler hep onu kullaniyor,oneriyor, ve etrafimda tanidigim bilincli anneler de hep bunu kullaniyor,tamamen alkolsuz tam manasiyla bir "islak mendil" kokusu filan yok,sifir alerji riski,ben ondan alicam.bi arastirin isterseniz.

sagol canim onu da dusunelim..

Hmmm bilmiyordum bunu.Tamam onu da not aldım.Bakalım bu tür konularda drum ne diyecek.

Of ya valla sizlerin yazdiklarini okuyunca yerimde zor duruyorum,ben daha bir igne bile almadim bebegime,psikolojik heralde 3 ayi bi gecsin,4. ay bitsin derken bi bakmisim doguruvericem yarin dr kontrolumuz var insallah minigim cinsiyetini gosterirse bende ufak ufak baslarim artik almaya insallah..icim gidiyo siz yazdikca

merak etme canim ben de battaniye disinda bisey almadim daha..

epack haklı.Benimde 15 gün öncesine kadar bişeyim yoktu.Küvet ve kovası dışında.Bi başladınmı çorap söküğü gibi geliyor devamı.Hele de bebek mağazası dolaşırken listene yazmayı unuttuklarını da görünce alıyorsun.Yada ben gibi önce araştırıyorsun sonra alıyorsun :) Böylesi daha güzel oldu bence.Hep diyordum 7.aya girmeden almayı düşünmüyorum diye.7.aya ctesi günü girdik,pazar günü ilk giysilerini aldım.Her çıktığında bişey almak çok daha hoş.Bıraksalar bi pazarda hepsini alacağım sanki.Ama buna ne bünyem izin veriyor nede piyasa.İstediğimi bulamıyorum,rengini seçemiyorum,fiyatını beğenmiyorum.Nette görüp karar verip ama gerçekte gördüğümde beğenmediklerimi yeniden araştırıyorum.Falan filan... İnşallah sende yarın öğrenirsin kuzunun cinsiyetini sanada fikirler veririz :) Eşim aldığım hiçbirşeyin kutusunu açtırmıyor.Cinsiyette dr hala muallakta olduğu için.Pembe emzikli oğlum olsun istemem sonuçta Ama kıza bu kadar alışmışken erkek derse baya garip olacağım.Sil baştan başlanacak o zaman herşey.

Saglikli olsunlar da cinsiyet hakikaten onemli degil,varsin yenisini alana kadar pembe emzik emsin di mi ama? Evet evet senin alisveris maceralarini takip ediyorum aysecim,cok hareketlisin valla massallah sana..bende hep oyle diyodum ya hke bi 6-7 aylik olsun oyle alayim ama tutamicam dah fazla kendimi almak istiyorum artik cici cici seyler.bi de hakikaten ne alicami da bilmiyorum ki yani kiyafet anlaminda,diger seyler alinir da kiyafet neyden kac tane alicam,ya bebegim kilolu ya da tam tersi zayif dogarsa,aldiklarim olmazsa? Bissuru bissuru soru kafamda

canim 7. aya mi girmis oluyorsun 25 hafta.

canim ben bebek esyalarrinda oldum olasi sari, krem, beyaz seviyorum. cinsiyeti ogrensem de %100 kesinlik olsa da her seyi pembe mavi almicam sari sviyorum civciv gibi:) fistik yesil, sari, krem, beyaz da guzel oluyor

Son düzenleme:
kızlaaarr gecen cumartesi gecesi yapılan tahlilde beta 34 cıkmıştı. dün gece yine yaptırdık. 450 cıktı. 5 günde bu artış normalmi azmı. daha bi doktor bulamadım kendime rutin için. bu beta degeri hakkından fikri olan varmı :)

Canlarim umarim hepiniz iyisinizdir..
ben iyi degilim esimden uzaktayim yurt disindayim ayri kalcaz bi kac ay o kdr moralim bozuk ki
bebegimizde olmadi daha onada uzuluyorum
kizlar sunu bilin esinizin yaninizda olmasindan daha guzel bir sey yok
eslerinizi cok sevin

kızlaaarr gecen cumartesi gecesi yapılan tahlilde beta 34 cıkmıştı. dün gece yine yaptırdık. 450 cıktı. 5 günde bu artış normalmi azmı. daha bi doktor bulamadım kendime rutin için. bu beta degeri hakkından fikri olan varmı :)

merhaba canım bayadır görüşmüyüruz senınle sıkıntılaırn umarım geçer bıde hamılelegın etkısıyle daha huzunlu olabılıyor ınsan gecıcekdır emın ol kendıne ıyı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…