Bol bebiş topiği

:))) Ben şöyle bi plan yaptım giysi konusunda.0-3 3-6 6-9 9-12 grupları kıyafet boyları.Her birinde 2-3 alacağım.Büyüğü nasılsa giyer.Dar olanlarda ikinciye yada başkasına kısmet derim artık.Hepsini küçük boy alma.Bebeğin uzun,kilolu olabilir.Ve zaten çok çabuk büyüyorlarmış 1-2 ayda değişiyor giysiler diyorlar.Fazlasına gerek yok dedim.Nasılsa hediye de gelir.Gördükçe bende alırım.Stoklu çalışmaya gerek yok sonuçta Hem alt üst ayrı takımlar aldım (altları tüm patikli) hemde tüm tulum aldım.İkisi de kullanışlı sonuçta.İç zıbın dedikleri olaya girmedim ben.Hem çok küçük oluyor hemde zor kullanılıyor dediler annemlerde.Bende çıtçıtlı zıbınlar aldım içlerine.Kısa kollu oldu hepsi ama sonuçta atlet yerine giydireceğim.6 tane çıtçıtlı zıbın aldım.Onun da sadece 2 tanesi küçük gerisi büyük.Mini çoraplardan aldım 5 tane,takımların önlük ve yelekleri var.O yüzden ayrıca önlük 1 tane aldım.Penye yelek de alırım 1-2 tane.Hastane çıkışı dedikleri 10-12li setlerden bi tane aldım ben.O kadar minikki içindekiler fazla giyemez diye düşündüm.Örgü yelekleri,örgü uyku tulumu ve örgü battaniyesi de gelecek annemlerden.Ayrıca 2 tane alt açması var.Penye ince battaniyeler çok kullanışlı oluyormuş.1 tulum şeklinde,1 normal battaniye aldım.Penyeden de 2-3 al dediler.Onları da alacağım.Minik mendiller varya 10lu paketlerde.Onlardan da 2 paket almış annemler.Yeter dedik.Şimdilik bu kadar

canim 7. aya mi girmis oluyorsun 25 hafta.
24 hafta / 4hafta =6 ay demek.24.hafta bitince 6.ay bitmiş oluyor.Bugün 25+1 olduk :)
Doktorum böyle yapıyor hesabı.Onlara göre 10 ay sürüyor ya hamilelik.(40 hafta / 4 hafta)SATa göre hesapladıkları için.Aslında 20 gün fazladan hesaplıyor onlar.

Bence normal canım.Aile hekimine yada ebeye bile sorsan olur.Onlarda bilirler normalmi değilmi.

Canıımmm çok özledik kız seni.Hava değişimi iyi gelecek inşallah sana.Eşin de kıymetini bilir,özler seni işte.Dönünce de geliverir bebişiniz o özlemle
İyi gezmeler canım.Tadını çıkar tatilinnnn

Cevaplar :
1-Biberon seti şart değil.Ama sonuçta bitki çayı,su vs. için biberon alacaksın.Bazı bebekler biberonu hiç almıyor boşa gidiyor.Ben senin yerinde olsam 1-2 tane ufak alırım.Biberona alışırsa bu seti alırım.Hem kalite muhteşem,hemde fiyat çok iyi.Burada o biberonun tanesine 40-50 tl istiyorlar
2-Süt bol olur ve bebek de ben de acemiyiz diye çantaya 5-6 ped alacağım ben.Rezil olup,nazar değmesini de engellemek adına.
3-Ben mini biberonlarımı suluk ağızlı set olarak aldım.Hem emzikli hem suluklu.Sende öyle alabilirsin.
4-Park yatak almayacağım için fikrim yok ama 2.yüklediğin yatak çok güzel.Hem bunu 4-5 yaşına kadar kullanacağı için yer sorunun yoksa büyüğünü al derim ben.Cepleri,genişliği falan çok iyiymiş.Benim bile alasım geldi

Nasılsa bugün kimse uğramaz pek topiğe.
Dün akşam yorgunluktan konuşacak halim yoktu ama yine de oturduğum yerde balon şeklindeki kapı süsüme de başladım
Kullanmadığım pembe saten bi kumaş vardı.Onu kestim.Onun pembesi diğerinden daha koyu olacak.Farklı olsun istedim.Bakalım 2-3 güne o da netleşir.
Havaların yağmurlu olması eklem ve kas ağrılarımı azdırdı.Sabah sabah ağrı kesici yutmak zorunda kaldım yürüyebilmek için.
Allah yardımcımız olsun

Ayşe Merhaba hamileymişsin Rabbim sağlıklı güzel ömürler versin Hayırlı olsun Canım ben çok merak ettiğim birşey soracağım 2012 nin aralık ayında bal çörek otu tarçın önermiştin bana bir topikte. ben bir ay kullandım bebek olmayınca bir daha kullanmadım sen o kürle mi hamile kaldın hala öneriyor musun cvp atarsan çok sevinirim. Yeniden hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

iyi haftasonları kızlar...
nasılsınız bakalım??

ben gece güzel uyumuşum hamd olsun.
yatarken ki ağrılarım sabah uyandıgımda hafiflemişti.

dün günüm çok yogun geçti yaa...
eşimi cumaya yolladım,gelene kadar evi toparladım
sonra çıktık lcw den kıyafet baktık.
ben kendime pek bişey bulamasamda şunu aldım

göbek büyüyünce çok seçenek olmuyor maalesef. begendiğim elbiseden de kalmadıgı için mecburen bunu almak durumunda kaldım.
olsun bu da güzel duruyor. lacivert.
bugün ona uygun aksesuar alıcam lacivert babet,beyaz orta boy bir çanta vs...
kıyafet işimiz saat 17.00 civarı bitti ordan kuaföre gittim arkadaşın yanına.
saat 20.45 e kadar genelde ayakta durarak bekledim.
yine kan şekerim düştü ellerim ayaklarım titredi.meyve suyu vs aldım azcık kendime geldim derken kuaförden çıktık,
kınanın olucagı yere gittik.
oradada tempo yüksekti.
gelen geçen aaa sendemi burdasın deyip o sıcakta sarılıp öpüyor yine aynı soruları sormaya devam ediyorlardı
nekadar kaldı? zor olmuyormu? sen daha gezicekmisin? daha doğurmaya niyetin yok mu...
Ama arkadaş böyle de olmaz ki... sinir ettiler beni.
bazı dengesizler de gel oyna diye ısrar edince hepten uyuz oldum.
zaten zor duruyorum bir de oynucammı :26:

orda da fazla oturmadım. resim çektim, yanlarında bulundum,görevimi yapmaya çalıştım sağdıç olarak...
ama eve geldiğimde çok fenaydım.
karnım aç ama yemek yemeye kalkamıyordum.
dizlerim,bacaklarım,belim,kasıklarım heryerim agrıyordu...
hamd olsun sabah daha iyi uyandım.

bugün arkadaşla nişanlısı gelicekler.
sağdıç sohbeti yapalım dedik.
ama yarını da atlatınca hepten rahatlicam yaa

2 düğün bir günde ve biri avrupa diğeri anadolu yakasında...

düğünlerin bitiminde kendimii eve kapatıcam yaa

Merhaba canım.Teşekkür ederim duaların için.Ben o kürü 2 ay üstüste kullandım.2.de halime kaldım.Öneririm tabi neden önermeyim.Yumurtlamaya çok faydası var.Hatta eşime de çakşır kökünün tozunu balla karıştırıp yedirdim ben.O da spermleri güçlendiriyor.İkisini de yapın karıkoca.Faydasını gözlerinizle görürsünüz Hatta 2.ye tekrar aynı kürü yapacağım inşallah.Onu da hemen senesine düşünüyoruz da biz
Darısı başına inşallahh.

Valla seni merak ediyordum bende canım.İyi çok şükür hafif sıyrıklarla atlatmışsın dünü.Çok tatlıymış elbisen.Dün bende lcwye uğradım tarif ettiğin elbiseyi aradım bulamadım.Merak ettim nasıl bişeymiş diye.Allah kolaylık versin düğünlerle sana.Çok dikkat et kendine.Bebeğimiz zamanına kadar keyfini sürsün annesinin

Kızlaaaar
butikbebe de harika komik şeyler var.Fiyatlarda gayet uygun.Bi göz atın

evet ayşem hamd olsun hafif sıyrıklarla atlattım
düğünler de bittimi tamamdır...

Allah razı olsun canımcım.Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah...
elbiseyi begenmene de sevindim canım.sçenek olmaması kötü :26: birkaç bişey denedim hamile gibi gösterince bunda karar kıldım

oooo hemen butikbebeye ozamannn

amin inşallah bana da nasip olur teşekkür ederim :)
Amin canım.Ne zamandır beklyorsunuz meleğinizi?

Seçim yapamadım valla.Havlu alayım dedim.Kumaşına dokunamayınca acaba kötümüdür diye düşünüyorum.Ne diyorsun tubi?:26:

Allahım en hayırlı evladı göndersin sana inşallah.Uzun zaman olmuş bekleyeli.Peki araştırdılar mı düşüğün sebebini?İkincisi için önlem alırsınız diye sordum.Eltimde ilk düşüğünü araştırdı,kan durultucu iğneler kullanarak hemen hamile kaldı ve büyütüyor şimdi kızını.Denenmiş ve güzel sonuçlar alınmış bi kür BTÇ.Denemekle bişey kaybetmezsin.İnşallah kuzunu kazanırsın.Umudunu hiç bir zaman kaybetme.Rabbim herşeyi öyle güzel ayarlıyorki şaşıp kalıyoruz kul olarak.

Aldım aldım
70*140 lastikli ekru çarşaf
Annannem beni çok seviyor yazılı önlük
Babannem beni çok seviyor yazılı havlu
Babasının kuzusu yazılı kısa kollu çıtçıtlı body

Ayaklarım zonkluyor,ağrı kesici bile fayda etmedi ama gezmeden de alışveriş yapabilirim

Sagol canim fikirlerin icin evet o yatagi ben de begendim bakalim onu daha 7.ayda falan aliriz herhalde.

Son düzenleme:

Düşükte Kanamadan sonra doktora gittim kan değerlerin yükselmemiş birinci gebeliklerde birçok kadının başına gelebiliyor dedi sonra kontrollere gittim rahim ve yumurtalıklarında problem yok dediler ne olur ne olmaz diye 2-3 dr gezdim bir problem yok dediler eşimde de problem yok testlerimizi yaptırdık. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim en kısa zamanda bana da nasip eder de iyi haberlerle sana yeniden yazarım buradan kan durultucu kullanmasının sebebi neydi?

Son düzenleme:
Hmm haklısın.Bende olsam ilk gönderdiğin rengi alırdım.Bunlar çok klasik.Hani nar çiçeği falan olsa değişik olur da pembe çok klasik artık.Diyene bak bende pembeli alıyorum mecburen. İmalat yapan fabrikalar renk seçeneğinde baya bi klasik

Kanında pıhtılaşma varmış sanırım.Kolundan mini mini iğneler vurundu epey.Ne güzel herşeyiniz temiz çıkmış.Rabbim beklemenizi uygun görmüş demekki.Daha çok bekletmesin inşallah bundan sonra.Mutlaka yaz bana da.Merak ederim.Dualarım seninle canım.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin canım Allah razı olsun buradan bana destek çıkan tek kişisin benimde dualarım seninle inşallah iyi haberlerle geri yazarım sana Allah'a emanet ol :) Çok teşekkür ederim desteklerin ve benim de umudum olduğun için

Sen topiğimize takıl bak bakalım bi benmiymişim destekçin.Biz umut dolu bi topiğiz çok şükür.Bekleyenlerimiz bile ara sıra sıkıntıya düşer gibi olur toplar hemen.Hatta yine adet oldum diye dalga geçerler kendileriyle.Hepimizin imanı var çok şükür.Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak biliyoruzki.Allah sevdiklerimizle imtihan etmesin yeterki Bi arkadaşımız sağlığıyla ilgili sorunları olduğunu öğrendiği hafta bebeğinin ona geldiğini öğrendi.Tedavisi ertelendi doğumdan sonraya.Onu atlatacak inşallah derken kazada büyük oğlunu kaybetme noktasına geldi.Haftalarca bekledik,dualar ettik ayağa kalksın,sağlığına kavuşsun oğlu diye.Çok şükür o da düzeldi.En yakınlarını kaybedenler,kaybetme noktasına gelenler oldu topiğimizde.Ben mesela.Mayıs ayında eşimin beyninde tümör çıktı.Değil bebekten kendimden bile vazgeçtim an geldi.Dualar okuduk,tesbihler çektik,benimle ağladı can arkadaşlarım.Elhamdülillah ayağa kalktı eşim şimdi bebeğimize odaklandık. Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş.Sağlıkla,sıhhatle,sevdiklerinle büyütemedikten sonra yarım mutluluk olur 2 senedir beklediğin mucize.Allahım esirgesin tabi.Hayırlı evlatlar versin hepimize.Kucağımıza aldırmayı nasip etsin hepimize

Herkese merhabalar. Nasilsiniz kizlar? Benim alisveris gunum bugun. Cikmadan size bir bakayim dedim. Minnosun havlusuna bakayim diyorum. Bir de ipimiz yetmeyecek yelegimiz buyuk oluyor ip alacagim.

Ipekcim park yataklarin olculerini ben 60*120 ve 70*110 olarak biliyorum burda oyle satiliyor.

Opuyorum sizi. Iyi bakin kendinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…