- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.841
Saglikli olsunlar da cinsiyet hakikaten onemli degil,varsin yenisini alana kadar pembe emzik emsin di mi ama? Evet evet senin alisveris maceralarini takip ediyorum aysecim,cok hareketlisin valla massallah sana..bende hep oyle diyodum ya hke bi 6-7 aylik olsun oyle alayim ama tutamicam dah fazla kendimi almak istiyorum artik cici cici seyler.bi de hakikaten ne alicami da bilmiyorum ki yani kiyafet anlaminda,diger seyler alinir da kiyafet neyden kac tane alicam,ya bebegim kilolu ya da tam tersi zayif dogarsa,aldiklarim olmazsa? Bissuru bissuru soru kafamda
:))) Ben şöyle bi plan yaptım giysi konusunda.0-3 3-6 6-9 9-12 grupları kıyafet boyları.Her birinde 2-3 alacağım.Büyüğü nasılsa giyer.Dar olanlarda ikinciye yada başkasına kısmet derim artık.Hepsini küçük boy alma.Bebeğin uzun,kilolu olabilir.Ve zaten çok çabuk büyüyorlarmış 1-2 ayda değişiyor giysiler diyorlar.Fazlasına gerek yok dedim.Nasılsa hediye de gelir.Gördükçe bende alırım.Stoklu çalışmaya gerek yok sonuçta
24 hafta / 4hafta =6 ay demek.24.hafta bitince 6.ay bitmiş oluyor.Bugün 25+1 olduk :)canim 7. aya mi girmis oluyorsun 25 hafta.
Doktorum böyle yapıyor hesabı.Onlara göre 10 ay sürüyor ya hamilelik.(40 hafta / 4 hafta)SATa göre hesapladıkları için.Aslında 20 gün fazladan hesaplıyor onlar.
Bence normal canım.Aile hekimine yada ebeye bile sorsan olur.Onlarda bilirler normalmi değilmi.kızlaaarr gecen cumartesi gecesi yapılan tahlilde beta 34 cıkmıştı. dün gece yine yaptırdık. 450 cıktı. 5 günde bu artış normalmi azmı. daha bi doktor bulamadım kendime rutin için. bu beta degeri hakkından fikri olan varmı :)
Canıımmm çok özledik kız seni.Hava değişimi iyi gelecek inşallah sana.Eşin de kıymetini bilir,özler seni işte.Dönünce de geliverir bebişiniz o özlemleCanlarim umarim hepiniz iyisinizdir..
ben iyi degilim esimden uzaktayim yurt disindayim ayri kalcaz bi kac ay o kdr moralim bozuk ki
bebegimizde olmadi daha onada uzuluyorum
kizlar sunu bilin esinizin yaninizda olmasindan daha guzel bir sey yok
eslerinizi cok sevin
İyi gezmeler canım.Tadını çıkar tatilinnnn
1- kizlar bu yeni dogan icin biberon seti gerekli mi?
Philips - AVENT Newborn Starter Set Classic - SCD271/00 - Starter set - Gift sets - Mother and child care
2- Gogus pedleri gerekli mi hastane cantasinda?
3- Suluk gerekli mi ayrica biberondan baska?
4- Park yatakta 89 x 51 x 75 cm bu boyut iyi mi yoksa buyukleri mi?
hauck Dream'n Care Center Travel Cot Bear: Amazon.co.uk: Baby
hauck Babycentre Travel Cot Bear: Amazon.co.uk: Baby
Cevaplar :
1-Biberon seti şart değil.Ama sonuçta bitki çayı,su vs. için biberon alacaksın.Bazı bebekler biberonu hiç almıyor boşa gidiyor.Ben senin yerinde olsam 1-2 tane ufak alırım.Biberona alışırsa bu seti alırım.Hem kalite muhteşem,hemde fiyat çok iyi.Burada o biberonun tanesine 40-50 tl istiyorlar
2-Süt bol olur ve bebek de ben de acemiyiz diye çantaya 5-6 ped alacağım ben.Rezil olup,nazar değmesini de engellemek adına.
3-Ben mini biberonlarımı suluk ağızlı set olarak aldım.Hem emzikli hem suluklu.Sende öyle alabilirsin.
4-Park yatak almayacağım için fikrim yok ama 2.yüklediğin yatak çok güzel.Hem bunu 4-5 yaşına kadar kullanacağı için yer sorunun yoksa büyüğünü al derim ben.Cepleri,genişliği falan çok iyiymiş.Benim bile alasım geldi