Bol bebiş topiği

Hadi hayırlı alışverişler Özlemcim.Gönlüne göre bulursun inşallah herşeyi kolayca.
Herifin kesesini de düşün.Batırma adamı kızına ciciler alcam diye

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktordan geldik kizlar. Kesemizi de gorduk cok sukur. Kapkara bisey ama bizi deli gibi mutlu etti :)) arabada elimden birakamadim ultrason kagidini. Haftaya bugun kalp atislarini duymak icin gidecegiz. Bende bulanti vs yok. Sadece carpintim var. Belki oda ignelerin yan etkisidir bilmiyorum. Bir de benim cok akintim vardi. Doktora soyledim fitil verdi ama daha almadim. Cok ihtiyac olursa kullanacagim. Bu arada bana gecen hafta demir hapi da vermisti. Herkes cok erken oldugunu soyleyince kullanmadim ben de. Sizler kacinci hafta da kullanmaya basladiniz? Ben de kansizlik falan da yok. Benden haberler bu kadar. Opuyorum hepinizi..

Aminnn... Yazdıklarını okuyunca bir üzüldüm bir sevindim tümör çıktı deyince şok oldum geçti deyince sevindim. Geçmiş olsun. Rabbim hepimizin Yar ve yardımcısı olsun inşallah çalıştığım için çok giremiyorum ama mutlaka girmeye çalışacağım bundan sonra.

Hadi gözün aydın Darısı haftaya pıtpıtlarınıza inşallahh
Demir hapını dr verdiyse kullan.Hepimizin bünyesi aynı değil.Dr gerekli görmese al demezdi.
Akıntı için fitile de hemen başla.Tabi drun başla dediyse.Ve gün atlamadan,aksatmadan kullan fitili.Akıntı ilerde erken doğuma sebep oluyormuş.Bak bende akıntıyı kesmek için 3.kutu fitilimi kullanıyorum aylardır.Drunun her söylediğini uygula.Biz burada konuşuyoruz ama bize bakma sen.Herkesin bünyesi farklı sonuçta.Doktoruna güvenmiyorsan onu değiştir yada.Bak benimki geçen ay 2 farklı kutu fitil verdi.Sadece çok azaltmıştı akıntımı.Fitiller bitince eski fazlalığına geri döndü.Ama ptesi gittiğim farklı dr başka bi fitil verdi.Çok şükür hiç yok denecek kadar azaldı 1 haftadır.Doktordan doktora değişiyor uygulamalar.

Tamam canım.Buyur gel her zaman.Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.Bat ne zaman ekleyim listemize seni de

Rabbim sağlık versin inş. cnm:)))

Ben varımda hiç tadim yok. Yine tartıştık kozalakla. Birde baba olmak istiyor güya. Akşam eve gelmeyecekmis, gelmesin umrumda değil. Bitecekse bitsin koptuğu yerden düğüm atmak en büyük hataymis. Ben ne hayır gördüm ki çocuğum ne hayır görecek sanki.

Seçim yapamadım valla.Havlu alayım dedim.Kumaşına dokunamayınca acaba kötümüdür diye düşünüyorum.Ne diyorsun tubi?:26:

ayşecim bizim havlumuzu anneannemiz hediye almıştı. o yüzden o konuda pek bişey diyemiyorum
dokunmadan almak diğer çoğu şeyde kolay da havlunun dokusu resimlerde pek anlaşılmıyor genelde...

ooo süper
bende çok begenmiştim o önlükleri...
heyt bee kim durur önümüzde, yaşasın netten alışveriş

Offff çok sıkıldım bugün.Kimse yok topikte:100::100::100::100::100::100::100::100::100::100::100:

haklısın ayşem. hafta sonları durgun oluyor genelde topiğimiz...

bizde kayınvalidelere gittik.
alt sokakta hemen pazarımız var. eşim istemedi gitmemi ama bende direttim gidiym die.domates almak için.
(her domatesi begenmiyorum.domatesin bile kriterleri var benim için )
çıktım domatesimi aldım ama nasıl zorlandım anlatamam :18:
ha bire sancı girdi. eltimle çıktım yalnız çıkmayayım diye,o da panik oldu. hemen eve geldim.
belirgin bir şekilde aşağı indi göbüşüm.
yarın 2 düğünden birinde doğurucam heralde

O nasıl cümle öyle Tartışmalar hepimizde oluyor.Onu hayatından çıkarmayı düşünecek kadar sinirlendirmiş seni.Sakinleşirsiniz inşallah ikinizde.Ben evlendiğim günün ertesi hafta pazarı (yani ilk yalnız pazarımızda) sabah 5'ten gece 12'ye kadar yalnız bırakılmıştım eşim tarafından.Hemde arkadaşlarıyla gezme sözü verdiği için şehirdışına.Bana verdiği öneme bi bakarmısın Sinirden ağlamadım bile.Ona üzüldüğümü belli etmemek için elimden geleni yaptım.Sonra söyledim yaptığı eşşekliği.O da hayatı boyunca unutulmayacak bi hata yaptığını anladı ama iş işten geçti
Erkekler böyle vurdumduymaz olabiliyor bazen.Canımızı sıktıkları yanlarına kar bile kalmıyor

%100 pamuk yazıyordu.Aldım bi tane havlu.Çok sert gelirse dokusu büyüyünce kullanırım napıyım
Ay domatesin batsın emi.Kız sen delimisin?Hani deneyimsiz falan da değilsin ama ne domatesi bu yorgunlukla Yollarda doğurdum diye geleceksin valla.Senden korkuyorum artık ben.:18::18::18::18::18::18::18: Allah korusun

Arkadasim sikma canini erkeklerin hepsi kozalak :)) sanirim onlarin genlerinde var :)) nereye gelmeyecekmis aksam. Oyle bir gelir ki.. Tilkinin donup dolasip gelecegi yer kurkcu dukkani. Sen keyfini kacirma bosver,her evde oluyor bazen tatsizlik. Cik dolas biraz,havalar guzel.iyi gelir,acilirsin...

Bence evden çıkma daha yoksa iki güne dogurucan cidden ben bile korkmaya başladım senden. Son ayindasin anlayışlı olacaklardir emin ol. Senin doğum yaklaşmış bacım 1 haftaya kalmaz dogurursun dikkat etmezsen.

Nisandan beri bu böyle. Birde abileriyle ortak ne olsa bit laflatiyla bile müdahil olup yonlendirebiliyorlar. Benimkide tam kozalak, kıskanç, inat, cimri, huysuz ne aradan var yani. Artik hakaretlerinden asagilamalarindan kufurlerinden bıktım usandım. Ben alttan aldıkça daha da kötüye gidiyor. Kendime olan saygini yitirdim. Nefret ediyorum sürekli bitsin lafı ikimizinde dilinde. Anlayış, vicdan, merhamet asla yok. Birgün çekip gidicem buralardan.

Bence evden çıkma daha yoksa iki güne dogurucan cidden ben bile korkmaya başladım senden. Son ayindasin anlayışlı olacaklardir emin ol. Senin doğum yaklaşmış bacım 1 haftaya kalmaz dogurursun dikkat etmezsen.

Anam valla laf anlayacak gibi değilki.Tutmuş bi de sadıç olmuş son haftalarında Ben kocasının yerinde olsam eve kilitler hatta yatağa bağlarım valla bunu Kendi sağlığı yetmez gibi bi de bebeğinin sağlığını tehlikeye atıyor. Göbeğin aşağı indiyse bebek doğum kanalına girmiştir.Sezeryan olacak bir de.Ay bi de elinde Kenan'ı var.Onu giydir,doyur,peşinden koş.Nasıl dayanıyor bilmem

(((((((((((((( Allah yardımcın olsun canım.Allah aydınlığına çıkarsın ikinizide.

Kuzum ya sen iyice gerilmissin. Canim olaylar bu kadar kopmadan,sakinlesince esini karsina alip konussan.. Evdeki huzursuzluk baska biseye benzemez,cok zor. Tabii disaridan akil vermek kolay ama ayrilik lafini vok telaffuz etmek zamanla iliskileri daha da yipratir. İnsallah hersey yoluna girer da, bebisiniz ailenize huzur ve mutluluk getirir...

bizde kayınvalidelere gittik.
alt sokakta hemen pazarımız var. eşim istemedi gitmemi ama bende direttim gidiym die.domates almak için.
(her domatesi begenmiyorum.domatesin bile kriterleri var benim için )
çıktım domatesimi aldım ama nasıl zorlandım anlatamam :18:
ha bire sancı girdi. eltimle çıktım yalnız çıkmayayım diye,o da panik oldu. hemen eve geldim.
belirgin bir şekilde aşağı indi göbüşüm.
yarın 2 düğünden birinde doğurucam heralde [/QUOTE]

Ha ha ha, tubilosh yakinda seni gazeteye cikmis gorursem sasirmayacagim valla. Pazarda doguran genc kadin... :)) benim bir arkadasim pazarda sancilandiktan 2 saat sonra dogum yapmisti. Eve gidip cantasini falan zor almis :)) dikkat et artik kiz kendine :))

Keşke konusulabilse, konusunca cevap vermez birşeye tamam der sonra çark eder. Ne yapicam ne edicemde bende bilmiyorum şaştım kaldim, bunaldim. Benden gidiyor birşeyler ve en onemliside ömür geçiyor. Evdeki huzursuzluk cok fena. Büyümemis erkekte büyümüyor. Bir daha dünyaya gelirsem kendimden 10 yaş buyuk biriyle evlenicem

Kızlar merhaba.

Tubiş yine kaşınıyorsun bi otur ya

öptüm seni dikkatli ol.

Ve ben bunları unutmuşum taaa geçen yıl almıştım netten. Hemde çok ucuza.

Mama tencerelerimiz teyzeleri

hahahahah o nasıl cümle kız
domatesin batsın emi demişin bide

haklısın ama napim ayşem domates olmadan duramıyorum ki
hamileliğimin başından beri böyleyim.
başkasının aldıgını da begenmiyorum. ne cinsi insanım yaa

hee aynen öyle olcak bu gidişle.
diceksiniz ki, bu tubiş nerde yaa :44:
2 gün sonra gelicem yazıcam ki doğurdum beeeennn

öyle kuzum da napim yaa. çok yakın arkadaşımız.
bana kendileri dediler sağdıç ol die.
kıramadım bende. hatta gelin arabasını eşimin kullanmasını ve yanında da benim oturmamı istedilerdi.
eşim yooook olmaz öyle şey. çoluk çocuk atlıyor arabanın önüne. ani fren yapmam gerekirse nolucak Tugba nın hali dedi
sonra onlar da hak verdiler ama yanlarında bulunmamızı istiyorlar.
şu yarın da biterse tamamdır. sonra evdeyim inşallah...

duygum ya eşinle tartışmışsınız sanırım?
her evde olur böyle şeyler. ve sanırım daha yeni evlisin?
birbirinizin huyunu,suyunu daha öğreneceksiniz,ilk zamanlar çok olur tartışma. kişilikler tam oturmaz.
sıkma canını. emin ol herşey düzelicek.
ve ne olur bitsin gibi lafları almayın agzınıza...
ufacık tartışmalar için geri dönülemez işlere kalkışmayın be kuzum...

nan ben kendim mi oldum sagdıç
kendileri istediler biz de ok dedik napalım demiş bulunduk bikere. o zaman da yeni hamiştim.
oyhh bukadar zor olcagını bilebilirmiydim

kocam zaten beni eve kilitleme arefesinde
artık yeter artık otur diyp duruyor adamın dilinde tüy bitti.
ama napim kurt kaynıyo sanki.oturamıyorum ki
doğum yaptıgımda da fildir fildir geziyordum eve geldiğimde.
lohusa gibi yatmadım hiç.

aşağı indiğini hareketlerinden de hissediyorum :18:
direkt baskı yapıyor.
pazartesi saat 12 de randevum var.
bakalım dr ne dicek...

hahahahah dimi canım
benim çantalarım hazır. ama daha pijamam yok. pazartesi alıciim onu da.
o zamana kadar gelmesin Yusufcugum

şaka bi yana dikkat etmeye çalışıyorum ama canım pek tatlı degil heralde.
pazarda yürümemi görmen lazımdı
Ben: 'AYHHH'
Eltim: 'NOLUYO KIZ
BEN: BİŞİ YOK BİŞİ YOK SANCI GİRDİİ
Eltim: Hadi eve gidelim
Ben: YOK YOK İYİYİM. ANAMM BİRDAHA SANCI GİRDİ
Eltim: Kızım manyakmısın yürü eve gidiyoruz.birde bu halde pazara çıkıyor.
Ben:TAMAM TAMAM YAA İYİYİM. AYYYHHH BİDAHA SANCI

ayyy çok sevimliler incimmm.
güle güle kullanın inşallahhh...

oturcam inşallah pazartesi günü

bu arada dışarda sünnet eglencesi yapiolar sokakta
millet gangam style oynuyo görseniz koparsınız...

eee yeni jenerasyon, damat halayı-çiftetelli vs out, gangam style inn
HOBAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…