- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.861
Herkese merhabalar. Nasilsiniz kizlar? Benim alisveris gunum bugun. Cikmadan size bir bakayim dedim. Minnosun havlusuna bakayim diyorum. Bir de ipimiz yetmeyecek yelegimiz buyuk oluyor ip alacagim.
Ipekcim park yataklarin olculerini ben 60*120 ve 70*110 olarak biliyorum burda oyle satiliyor.
Opuyorum sizi. Iyi bakin kendinize..
Sen topiğimize takıl bak bakalım bi benmiymişim destekçin.Biz umut dolu bi topiğiz çok şükür.Bekleyenlerimiz bile ara sıra sıkıntıya düşer gibi olur toplar hemen.Hatta yine adet oldum diye dalga geçerler kendileriyle.Hepimizin imanı var çok şükür.Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak biliyoruzki.Allah sevdiklerimizle imtihan etmesin yeterkiBi arkadaşımız sağlığıyla ilgili sorunları olduğunu öğrendiği hafta bebeğinin ona geldiğini öğrendi.Tedavisi ertelendi doğumdan sonraya.Onu atlatacak inşallah derken kazada büyük oğlunu kaybetme noktasına geldi.Haftalarca bekledik,dualar ettik ayağa kalksın,sağlığına kavuşsun oğlu diye.Çok şükür o da düzeldi.En yakınlarını kaybedenler,kaybetme noktasına gelenler oldu topiğimizde.Ben mesela.Mayıs ayında eşimin beyninde tümör çıktı.Değil bebekten kendimden bile vazgeçtim an geldi.Dualar okuduk,tesbihler çektik,benimle ağladı can arkadaşlarım.Elhamdülillah ayağa kalktı eşim şimdi bebeğimize odaklandık. Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş.Sağlıkla,sıhhatle,sevdiklerinle büyütemedikten sonra yarım mutluluk olur 2 senedir beklediğin mucize.Allahım esirgesin tabi.Hayırlı evlatlar versin hepimize.Kucağımıza aldırmayı nasip etsin hepimize
Hadi gözün aydınDoktordan geldik kizlar. Kesemizi de gorduk cok sukur. Kapkara bisey ama bizi deli gibi mutlu etti :)) arabada elimden birakamadim ultrason kagidini. Haftaya bugun kalp atislarini duymak icin gidecegiz. Bende bulanti vs yok. Sadece carpintim var. Belki oda ignelerin yan etkisidir bilmiyorum. Bir de benim cok akintim vardi. Doktora soyledim fitil verdi ama daha almadim. Cok ihtiyac olursa kullanacagim. Bu arada bana gecen hafta demir hapi da vermisti. Herkes cok erken oldugunu soyleyince kullanmadim ben de. Sizler kacinci hafta da kullanmaya basladiniz? Ben de kansizlik falan da yok. Benden haberler bu kadar. Opuyorum hepinizi..
Aminnn... Yazdıklarını okuyunca bir üzüldüm bir sevindim tümör çıktı deyince şok oldum geçti deyince sevindim. Geçmiş olsun. Rabbim hepimizin Yar ve yardımcısı olsun inşallah çalıştığım için çok giremiyorum ama mutlaka girmeye çalışacağım bundan sonra.
Doktordan geldik kizlar. Kesemizi de gorduk cok sukur. Kapkara bisey ama bizi deli gibi mutlu etti :)) arabada elimden birakamadim ultrason kagidini. Haftaya bugun kalp atislarini duymak icin gidecegiz. Bende bulanti vs yok. Sadece carpintim var. Belki oda ignelerin yan etkisidir bilmiyorum. Bir de benim cok akintim vardi. Doktora soyledim fitil verdi ama daha almadim. Cok ihtiyac olursa kullanacagim. Bu arada bana gecen hafta demir hapi da vermisti. Herkes cok erken oldugunu soyleyince kullanmadim ben de. Sizler kacinci hafta da kullanmaya basladiniz? Ben de kansizlik falan da yok. Benden haberler bu kadar. Opuyorum hepinizi..
Seçim yapamadım valla.Havlu alayım dedim.Kumaşına dokunamayınca acaba kötümüdür diye düşünüyorum.Ne diyorsun tubi?:26:
Aldım aldım
70*140 lastikli ekru çarşaf
Annannem beni çok seviyor yazılı önlük
Babannem beni çok seviyor yazılı havlu
Babasının kuzusu yazılı kısa kollu çıtçıtlı body
Ayaklarım zonkluyor,ağrı kesici bile fayda etmedi ama gezmeden de alışveriş yapabilirim
Offff çok sıkıldım bugün.Kimse yok topikte:100::100::100::100::100::100::100::100::100::100::100:
Ben varımda hiç tadim yok. Yine tartıştık kozalakla. Birde baba olmak istiyor güya. Akşam eve gelmeyecekmis, gelmesin umrumda değil. Bitecekse bitsin koptuğu yerden düğüm atmak en büyük hataymis. Ben ne hayır gördüm ki çocuğum ne hayır görecek sanki.
%100 pamuk yazıyordu.Aldım bi tane havlu.Çok sert gelirse dokusu büyüyünce kullanırım napıyımayşecim bizim havlumuzu anneannemiz hediye almıştı. o yüzden o konuda pek bişey diyemiyorum
dokunmadan almak diğer çoğu şeyde kolay da havlunun dokusu resimlerde pek anlaşılmıyor genelde...
ooo süper
bende çok begenmiştim o önlükleri...
heyt bee kim durur önümüzde, yaşasın netten alışveriş
haklısın ayşem. hafta sonları durgun oluyor genelde topiğimiz...
bizde kayınvalidelere gittik.
alt sokakta hemen pazarımız var. eşim istemedi gitmemi ama bende direttim gidiym die.domates almak için.
(her domatesi begenmiyorum.domatesin bile kriterleri var benim için)
çıktım domatesimi aldım ama nasıl zorlandım anlatamam :18:
ha bire sancı girdi. eltimle çıktım yalnız çıkmayayım diye,o da panik oldu. hemen eve geldim.
belirgin bir şekilde aşağı indi göbüşüm.
yarın 2 düğünden birinde doğurucam heralde
Ben varımda hiç tadim yok. Yine tartıştık kozalakla. Birde baba olmak istiyor güya. Akşam eve gelmeyecekmis, gelmesin umrumda değil. Bitecekse bitsin koptuğu yerden düğüm atmak en büyük hataymis. Ben ne hayır gördüm ki çocuğum ne hayır görecek sanki.
ayşecim bizim havlumuzu anneannemiz hediye almıştı. o yüzden o konuda pek bişey diyemiyorum
dokunmadan almak diğer çoğu şeyde kolay da havlunun dokusu resimlerde pek anlaşılmıyor genelde...
ooo süper
bende çok begenmiştim o önlükleri...
heyt bee kim durur önümüzde, yaşasın netten alışveriş
haklısın ayşem. hafta sonları durgun oluyor genelde topiğimiz...
bizde kayınvalidelere gittik.
alt sokakta hemen pazarımız var. eşim istemedi gitmemi ama bende direttim gidiym die.domates almak için.
(her domatesi begenmiyorum.domatesin bile kriterleri var benim için)
çıktım domatesimi aldım ama nasıl zorlandım anlatamam :18:
ha bire sancı girdi. eltimle çıktım yalnız çıkmayayım diye,o da panik oldu. hemen eve geldim.
belirgin bir şekilde aşağı indi göbüşüm.
yarın 2 düğünden birinde doğurucam heralde
Arkadasim sikma canini erkeklerin hepsi kozalak :)) sanirim onlarin genlerinde var :)) nereye gelmeyecekmis aksam. Oyle bir gelir ki.. Tilkinin donup dolasip gelecegi yer kurkcu dukkani. Sen keyfini kacirma bosver,her evde oluyor bazen tatsizlik. Cik dolas biraz,havalar guzel.iyi gelir,acilirsin...
Bence evden çıkma daha yoksa iki güne dogurucan cidden ben bile korkmaya başladım senden. Son ayindasin anlayışlı olacaklardir emin ol. Senin doğum yaklaşmış bacım 1 haftaya kalmaz dogurursun dikkat etmezsen.
Nisandan beri bu böyle. Birde abileriyle ortak ne olsa bit laflatiyla bile müdahil olup yonlendirebiliyorlar. Benimkide tam kozalak, kıskanç, inat, cimri, huysuz ne aradan var yani. Artik hakaretlerinden asagilamalarindan kufurlerinden bıktım usandım. Ben alttan aldıkça daha da kötüye gidiyor. Kendime olan saygini yitirdim. Nefret ediyorum sürekli bitsin lafı ikimizinde dilinde. Anlayış, vicdan, merhamet asla yok. Birgün çekip gidicem buralardan.
Nisandan beri bu böyle. Birde abileriyle ortak ne olsa bit laflatiyla bile müdahil olup yonlendirebiliyorlar. Benimkide tam kozalak, kıskanç, inat, cimri, huysuz ne aradan var yani. Artik hakaretlerinden asagilamalarindan kufurlerinden bıktım usandım. Ben alttan aldıkça daha da kötüye gidiyor. Kendime olan saygini yitirdim. Nefret ediyorum sürekli bitsin lafı ikimizinde dilinde. Anlayış, vicdan, merhamet asla yok. Birgün çekip gidicem buralardan.
Kuzum ya sen iyice gerilmissin. Canim olaylar bu kadar kopmadan,sakinlesince esini karsina alip konussan.. Evdeki huzursuzluk baska biseye benzemez,cok zor. Tabii disaridan akil vermek kolay ama ayrilik lafini vok telaffuz etmek zamanla iliskileri daha da yipratir. İnsallah hersey yoluna girer da, bebisiniz ailenize huzur ve mutluluk getirir...
%100 pamuk yazıyordu.Aldım bi tane havlu.Çok sert gelirse dokusu büyüyünce kullanırım napıyım
Ay domatesin batsın emi.Kız sen delimisin?Hani deneyimsiz falan da değilsin ama ne domatesi bu yorgunluklaYollarda doğurdum diye geleceksin valla.Senden korkuyorum artık ben.:18::18::18::18::18::18::18: Allah korusun
Bence evden çıkma daha yoksa iki güne dogurucan cidden ben bile korkmaya başladım senden. Son ayindasin anlayışlı olacaklardir emin ol. Senin doğum yaklaşmış bacım 1 haftaya kalmaz dogurursun dikkat etmezsen.
Anam valla laf anlayacak gibi değilki.Tutmuş bi de sadıç olmuş son haftalarındaBen kocasının yerinde olsam eve kilitler hatta yatağa bağlarım valla bunu Kendi sağlığı yetmez gibi bi de bebeğinin sağlığını tehlikeye atıyor. Göbeğin aşağı indiyse bebek doğum kanalına girmiştir.Sezeryan olacak bir de.Ay bi de elinde Kenan'ı var.Onu giydir,doyur,peşinden koş.Nasıl dayanıyor bilmem
Ha ha ha, tubilosh yakinda seni gazeteye cikmis gorursem sasirmayacagim valla. Pazarda doguran genc kadin... :)) benim bir arkadasim pazarda sancilandiktan 2 saat sonra dogum yapmisti. Eve gidip cantasini falan zor almis :)) dikkat et artik kiz kendine :))
Kızlar merhaba.
Tubiş yine kaşınıyorsun bi otur ya
öptüm seni dikkatli ol.
Ve ben bunları unutmuşum taaa geçen yıl almıştım netten. Hemde çok ucuza.
Mama tencerelerimiz teyzeleri
Eki Görüntüle 730912
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?