- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.881
Kızlar hamissiniz hepiniz.ne olur dua edin bana. Yaşadıklarımın geldiği.boyut su.anki halimi görseniz hepiniz aglarsiniz halime. Her geçen gün yaşadıklarımın boyutu.daha.da kötüye gidiyor ve ben ne yapsam yaranamiyorum. Benim başıma gelmez dediğim ne varsa geldi yaşadım her geçen gün öyle seyler yaşıyorum ki bir zamanlar tv de görüpte sanki sadece orda gerçek hayata o kadar uzakmis gibi gördüğümüz sadece duyduğumuz ama şahit olmadığımız şeyler bunlar. Rabbim düşmanıma bile yasatmasin bunları. Kendime kızıyorum halime kendimden utanıyorum bunları bana yaşattığı içın her defasında iki gülüşüne aldandigim içın. Küçük de değilim evet ama gerçekten aptal aşık varsa oda benim. Kendime olan saygiyimi yitirdim, ondan cok.kendimden nefret ediyorum. Sizide hamis halinizle üzdüm, hakkınızı helal edin.
Kızlar merhaba.
Tubiş yine kaşınıyorsun bi otur ya
öptüm seni dikkatli ol.
Ve ben bunları unutmuşum taaa geçen yıl almıştım netten. Hemde çok ucuza.
Mama tencerelerimiz teyzeleri
Eki Görüntüle 730912
Yok bu sefer ben odedimHadi hayırlı alışverişler Özlemcim.Gönlüne göre bulursun inşallah herşeyi kolayca.
Herifin kesesini de düşün.Batırma adamı kızına ciciler alcam diye
Canim keseyi gormussunuz. Hadigozunuz aydin. Haftaya da pitpitlari duyarsiniz insallah. Allah tamamina erdirsin.Arkadasim sikma canini erkeklerin hepsi kozalak :)) sanirim onlarin genlerinde var :)) nereye gelmeyecekmis aksam. Oyle bir gelir ki.. Tilkinin donup dolasip gelecegi yer kurkcu dukkani. Sen keyfini kacirma bosver,her evde oluyor bazen tatsizlik. Cik dolas biraz,havalar guzel.iyi gelir,acilirsin...
Canim benim inan 10 yas da buyuk olsa erkekler hep cocuk. Benim kocis benden 6 yas buyuk ama dusunceye geldi mi benden 10 yas kucuk gibi. Erkekler sadece kendilerini dusunurler olaya cok basit bakarlar. O yuzden hic takma kafana. Bence zamana birak acele kararlar vermeyin. Ne kadarlik evlisiniz kac yaşındasınız bilmiyorum ama..Keşke konusulabilse, konusunca cevap vermez birşeye tamam der sonra çark eder. Ne yapicam ne edicemde bende bilmiyorum şaştım kaldim, bunaldim. Benden gidiyor birşeyler ve en onemliside ömür geçiyor. Evdeki huzursuzluk cok fena. Büyümemis erkekte büyümüyor. Bir daha dünyaya gelirsem kendimden 10 yaş buyuk biriyle evlenicem
hahahahah o nasıl cümle kız
domatesin batsın emi demişin bide
haklısın ama napim ayşem domates olmadan duramıyorum ki
hamileliğimin başından beri böyleyim.
başkasının aldıgını da begenmiyorum. ne cinsi insanım yaa
hee aynen öyle olcak bu gidişle.
diceksiniz ki, bu tubiş nerde yaa :44:
2 gün sonra gelicem yazıcam ki doğurdum beeeennn
öyle kuzum da napim yaa. çok yakın arkadaşımız.
bana kendileri dediler sağdıç ol die.
kıramadım bende. hatta gelin arabasını eşimin kullanmasını ve yanında da benim oturmamı istedilerdi.
eşim yooook olmaz öyle şey. çoluk çocuk atlıyor arabanın önüne. ani fren yapmam gerekirse nolucak Tugba nın hali dedi
sonra onlar da hak verdiler ama yanlarında bulunmamızı istiyorlar.
şu yarın da biterse tamamdır. sonra evdeyim inşallah...
duygum ya eşinle tartışmışsınız sanırım?
her evde olur böyle şeyler. ve sanırım daha yeni evlisin?
birbirinizin huyunu,suyunu daha öğreneceksiniz,ilk zamanlar çok olur tartışma. kişilikler tam oturmaz.
sıkma canını. emin ol herşey düzelicek.
ve ne olur bitsin gibi lafları almayın agzınıza...
ufacık tartışmalar için geri dönülemez işlere kalkışmayın be kuzum...
nan ben kendim mi oldum sagdıç
kendileri istediler biz de ok dedik napalım demiş bulunduk bikere. o zaman da yeni hamiştim.
oyhh bukadar zor olcagını bilebilirmiydim
kocam zaten beni eve kilitleme arefesinde
artık yeter artık otur diyp duruyor adamın dilinde tüy bitti.
ama napim kurt kaynıyo sanki.oturamıyorum ki
doğum yaptıgımda da fildir fildir geziyordum eve geldiğimde.
lohusa gibi yatmadım hiç.
aşağı indiğini hareketlerinden de hissediyorum :18:
direkt baskı yapıyor.
pazartesi saat 12 de randevum var.
bakalım dr ne dicek...
hahahahah dimi canım
benim çantalarım hazır. ama daha pijamam yok. pazartesi alıciim onu da.
o zamana kadar gelmesin Yusufcugum
şaka bi yana dikkat etmeye çalışıyorum ama canım pek tatlı degil heralde.
pazarda yürümemi görmen lazımdı
Ben: 'AYHHH'
Eltim: 'NOLUYO KIZ
BEN: BİŞİ YOK BİŞİ YOK SANCI GİRDİİ
Eltim: Hadi eve gidelim
Ben: YOK YOK İYİYİM. ANAMM BİRDAHA SANCI GİRDİ
Eltim: Kızım manyakmısın yürü eve gidiyoruz.birde bu halde pazara çıkıyor.
Ben:TAMAM TAMAM YAA İYİYİM. AYYYHHH BİDAHA SANCI
ayyy çok sevimliler incimmm.
güle güle kullanın inşallahhh...
oturcam inşallah pazartesi günü
bu arada dışarda sünnet eglencesi yapiolar sokakta
millet gangam style oynuyo görseniz koparsınız...
eee yeni jenerasyon, damat halayı-çiftetelli vs out, gangam style inn
HOBAAA
canlarım meraba görüşmeyeli nasılsınız?hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum
kevokum nasılsın,ne durumdasın tedaviye başlamıştın son durum ne?
incim kuzum inşallah hamilelliğin güzelce devam ediyodur,az kaldı memleketine gitmeye:))
mevanurum sen nasılsın nasıl gidiyo artık alalım güzel haberini,nedir son durum?
karapisso:canım sen nasılsın,bulantıların geçmedimi hala?ne durumdasın cinsiyeti belli olmadımı daha?
ayşem::ayşem canım en son güzel haberini aldıktan sonra yazamadım eşinin son durumu ne,inşallah daha iyidir.prenses nasıl?
ve diğer arkadaşlar Allah herşeyi gönlünüze göre versin,dualarımdasınız yeterki sabırlı olalım inşallah meyvesini yeriz..
beni soran olursa :))) bulantım ve kusmam hala devam ediyo bide üstüne mide yanmam başladı işin kötü yanı gaviskon vs.bu tür nanali şeyleri midem kaldırmıyor ilaçları bile yutamıyorum ilaç derken folik asiti alamıyorum hemen çıkarıyorum..gün sayıyorum 2 gün sonra tam 3 aylık olucak ve geçer ümidiyle bekliyorum..
hepinizi çok seviyorum,dikkat edin kendinize,hiçbirşeyi takmamaya çalışın....
canlarım meraba görüşmeyeli nasılsınız?hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum
incim kuzum inşallah hamilelliğin güzelce devam ediyodur,az kaldı memleketine gitmeye:))
mevanurum sen nasılsın nasıl gidiyo artık alalım güzel haberini,nedir son durum?
karapisso:canım sen nasılsın,bulantıların geçmedimi hala?ne durumdasın cinsiyeti belli olmadımı daha?
ayşem::ayşem canım en son güzel haberini aldıktan sonra yazamadım eşinin son durumu ne,inşallah daha iyidir.prenses nasıl?
ve diğer arkadaşlar Allah herşeyi gönlünüze göre versin,dualarımdasınız yeterki sabırlı olalım inşallah meyvesini yeriz..
beni soran olursa :))) bulantım ve kusmam hala devam ediyo bide üstüne mide yanmam başladı işin kötü yanı gaviskon vs.bu tür nanali şeyleri midem kaldırmıyor ilaçları bile yutamıyorum ilaç derken folik asiti alamıyorum hemen çıkarıyorum..gün sayıyorum 2 gün sonra tam 3 aylık olucak ve geçer ümidiyle bekliyorum..
Doktordan geldik kizlar. Kesemizi de gorduk cok sukur. Kapkara bisey ama bizi deli gibi mutlu etti :)) arabada elimden birakamadim ultrason kagidini. Haftaya bugun kalp atislarini duymak icin gidecegiz. Bende bulanti vs yok. Sadece carpintim var. Belki oda ignelerin yan etkisidir bilmiyorum. Bir de benim cok akintim vardi. Doktora soyledim fitil verdi ama daha almadim. Cok ihtiyac olursa kullanacagim. Bu arada bana gecen hafta demir hapi da vermisti. Herkes cok erken oldugunu soyleyince kullanmadim ben de. Sizler kacinci hafta da kullanmaya basladiniz? Ben de kansizlik falan da yok. Benden haberler bu kadar. Opuyorum hepinizi..
Emin ol bizimki de öyle olacakHa ha ha, tubilosh yakinda seni gazeteye cikmis gorursem sasirmayacagim valla. Pazarda doguran genc kadin... :)) benim bir arkadasim pazarda sancilandiktan 2 saat sonra dogum yapmisti. Eve gidip cantasini falan zor almis :)) dikkat et artik kiz kendine :))
Oy oy ne tatlıymış benekli benekli.Kız bende arıyorum böyle ufak bi set. bulamadımKızlar merhaba.
Tubiş yine kaşınıyorsun bi otur ya
öptüm seni dikkatli ol.
Ve ben bunları unutmuşum taaa geçen yıl almıştım netten. Hemde çok ucuza.
Mama tencerelerimiz teyzeleri
Eki Görüntüle 730912
hahahahah o nasıl cümle kız
domatesin batsın emi demişin bide
haklısın ama napim ayşem domates olmadan duramıyorum ki
hamileliğimin başından beri böyleyim.
başkasının aldıgını da begenmiyorum. ne cinsi insanım yaa
hee aynen öyle olcak bu gidişle.
diceksiniz ki, bu tubiş nerde yaa :44:
2 gün sonra gelicem yazıcam ki doğurdum beeeennn
öyle kuzum da napim yaa. çok yakın arkadaşımız.
bana kendileri dediler sağdıç ol die.
kıramadım bende. hatta gelin arabasını eşimin kullanmasını ve yanında da benim oturmamı istedilerdi.
eşim yooook olmaz öyle şey. çoluk çocuk atlıyor arabanın önüne. ani fren yapmam gerekirse nolucak Tugba nın hali dedi
sonra onlar da hak verdiler ama yanlarında bulunmamızı istiyorlar.
şu yarın da biterse tamamdır. sonra evdeyim inşallah...
duygum ya eşinle tartışmışsınız sanırım?
her evde olur böyle şeyler. ve sanırım daha yeni evlisin?
birbirinizin huyunu,suyunu daha öğreneceksiniz,ilk zamanlar çok olur tartışma. kişilikler tam oturmaz.
sıkma canını. emin ol herşey düzelicek.
ve ne olur bitsin gibi lafları almayın agzınıza...
ufacık tartışmalar için geri dönülemez işlere kalkışmayın be kuzum...
nan ben kendim mi oldum sagdıç
kendileri istediler biz de ok dedik napalım demiş bulunduk bikere. o zaman da yeni hamiştim.
oyhh bukadar zor olcagını bilebilirmiydim
kocam zaten beni eve kilitleme arefesinde
artık yeter artık otur diyp duruyor adamın dilinde tüy bitti.
ama napim kurt kaynıyo sanki.oturamıyorum ki
doğum yaptıgımda da fildir fildir geziyordum eve geldiğimde.
lohusa gibi yatmadım hiç.
aşağı indiğini hareketlerinden de hissediyorum :18:
direkt baskı yapıyor.
pazartesi saat 12 de randevum var.
bakalım dr ne dicek...
hahahahah dimi canım
benim çantalarım hazır. ama daha pijamam yok. pazartesi alıciim onu da.
o zamana kadar gelmesin Yusufcugum
şaka bi yana dikkat etmeye çalışıyorum ama canım pek tatlı degil heralde.
pazarda yürümemi görmen lazımdı
Ben: 'AYHHH'
Eltim: 'NOLUYO KIZ
BEN: BİŞİ YOK BİŞİ YOK SANCI GİRDİİ
Eltim: Hadi eve gidelim
Ben: YOK YOK İYİYİM. ANAMM BİRDAHA SANCI GİRDİ
Eltim: Kızım manyakmısın yürü eve gidiyoruz.birde bu halde pazara çıkıyor.
Ben:TAMAM TAMAM YAA İYİYİM. AYYYHHH BİDAHA SANCI
60:
ayyy çok sevimliler incimmm.
güle güle kullanın inşallahhh...
oturcam inşallah pazartesi günü
bu arada dışarda sünnet eglencesi yapiolar sokakta
millet gangam style oynuyo görseniz koparsınız...
eee yeni jenerasyon, damat halayı-çiftetelli vs out, gangam style inn
HOBAAA
Canımsın.Helal olsun benden yana.O nasıl söz.Hepimiz sıkıntılarımızı anlatıyoruz birbirimize.Birbirinizi tanımak için fırsat verin birbirinize.Zamanla yoluna girer herşey tubiloshun dediği gibi.İki gülüşe aldanmak aptallık değil sevgidir.Konuşarak çözün sorunlarınızı.Evden kaçarak,bağırarak,hakaret ederek olmazki.Hiç konuşamıyorsanız yaz ona.Bildiğin mektup gibi yaz.Herşeyi,üzüntülerini,kırgınlıklarını,korkularını.İnan bana o da okudukça anlayacaktır aranızdakilerin seni nasıl yıprattığını.Erkekler biz gibi düşünceli değil maalesef.Kızlar hamissiniz hepiniz.ne olur dua edin bana. Yaşadıklarımın geldiği.boyut su.anki halimi görseniz hepiniz aglarsiniz halime. Her geçen gün yaşadıklarımın boyutu.daha.da kötüye gidiyor ve ben ne yapsam yaranamiyorum. Benim başıma gelmez dediğim ne varsa geldi yaşadım her geçen gün öyle seyler yaşıyorum ki bir zamanlar tv de görüpte sanki sadece orda gerçek hayata o kadar uzakmis gibi gördüğümüz sadece duyduğumuz ama şahit olmadığımız şeyler bunlar. Rabbim düşmanıma bile yasatmasin bunları. Kendime kızıyorum halime kendimden utanıyorum bunları bana yaşattığı içın her defasında iki gülüşüne aldandigim içın. Küçük de değilim evet ama gerçekten aptal aşık varsa oda benim. Kendime olan saygiyimi yitirdim, ondan cok.kendimden nefret ediyorum. Sizide hamis halinizle üzdüm, hakkınızı helal edin.
Merhaba canım.Çok şükür eşim eskisinden iyi.Evde oturtamıyorum.İşe gidiyor.Prensesimizde çok iyi teyzesi.Drumuz cinsiyet konusunda yarım ağız konuşsada hala biz eşyalarını almaya başladık.Akıntım yüzünden erken doğum olabilir diyince telaşlandım.Herşeyini kendim seçmek istiyorum.canlarım meraba görüşmeyeli nasılsınız?hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum
iyi pazarlar kızlaaaaaaarrrrrrrr
ben doğurdum geldim dermişimmmm
şaka bi yana tek düğün yetti. ikincisini iptal ettik...
çünki saat 19 da başlayıp 00.00 a kadar devam edicekmiş
ve karşıda.
sabah saat 6 da kalktıgımızı da göz önünde bulunduracak olursak eger,eşim son noktayı koydu...
eve gidiyoruz.düğün senden daha önemli değil ya didi ve eve geldik.Hamd olsun Allah biliyor ya zaten o yol gözüme geliyordu.
trafik vs...
çok şükür bugünü de atlattık ve artık rahatım...
yarın sabah saat 12 de andevum var.
ilk iş sağlık ocagından geçen ay ki tahlilimin sonuçlarını alıcam, sonra da dr a muayeneyeeee
dua edin herşey yolunda olsun ve dr teyzemiz bize bu ay içersinde bir gün versin
hepinizi çok çok öpüyorum...
yarın güzel haberlerle görüşürüz inşallahhhh
Canımsın hepimiz yaşıyoruz bu durumu.Yarım çay bardağı zeytinyağına az su ekle ve iç.İnan bana o kadar çabuk etki ederki.Bende bekarlığımdan beri çekerim o illeti.Kanamaya kadar gelmedi ama inan ağladığımı bilirim acıdan ve kabızlıktan.Muzdan uzak dur kesinlikle.Ve patatesten.Katı olan hiçbişey yeme.Beyaz ekmek de.Kepekli ekmek kabız yapmaz.Meyve ve sebzede bol lif vardır.Salatalık,karpuz,domates,yeşillikler bunlarla doyur karnını.Ve mümkünse yemeklerini zeytinyağı ile yap.Kabızlığı halledersen kanamalarında kesilir.Ama bunları yaptım olmadı diyorsan doktorunu ara.Bana duphalac diye bi surup verdi.Rahatlattı.Ama ben zor durumlarda kullanıyorum onu.Sana söylediklerimi yapınca kabızlığı engellemiş oluyorum kendimce.Allah yardımcın olsunKızlar gebelikten beri barsak tembelliği yaşıyorum elimden geleni yapıyorum yiyeceklerimi dikkat ediyorum semiz otu yerim yoğurt tüketirim hemde yoğurdumu kendim mayalıyorum...
Ama geçmiyor birtürlü.
Kusura bakmayın hakkınızı helal edin böyle bir konuyu açmak istemezdim ama çaresiz kaldım
Kanamam oluyordu ama azıcık bu gece resmen su gibi kan aktı zeytin yağı sürdüm ama hala acıyor
Netten araştırdım am eminim daha aydınlatıcı olursunuz.
Bana bir akıl verin lifli yiyecekler ilaçlar ne varsa bilgilendirin beni
Gebeliğim ilerlemeden önüne geçmem lazım Ya Şafi Ya Allah bütün hastalara şifa ver bizlerde
Bugün erkenciyim.Bundan sonra böyle olacak sanırım.
Dün harika ötesi bi pazar geçirdik.İlk pikniğimizi yaptık çekirdek aile olarakAlışmışız 5-10 kişi olmaya öyle garip oldu ki 2 kişi başbaşa piknik:44: 4-5 saat oturduk,sohbet ettik,etraftaki çocukları izledik.Çok iyi geldi ikimize de
Planladığım gibi ne kendime bişey aldım,ne dükkan gezdim,ne bebeğime baktım.Sadece akşam eve dönerken orkide rengi duvar boyası aldık kızımıza.Süslemelerle lila rengi boğar belki dedim ve açık renk aldım.Haftaiçinde bi akşam boyarız inşallah.Çünkü 16-17 gibi hazır olacak demişti mobilyacı oda takımına.O gelmeden boyamamız lazım.
Bu arada ayaklarımın ağrısı hat safhalara ulaştı.Zonklamasından yürüyemez oldum.Hele tabanlarım falakaya yatırmışlar gibi ağrıyor.Masaj falan da kar etmiyor artıkBi ağrı kesici alayım en iyisi yoksa gün bitmeyecek bana ve ayaklarıma.
Omega3 hapım ve magnezyum desteğim bugün bitti.Çok şükür 3 vitamine düşürdüm.Kalsiyumda 5-6 güne biter.Kalır bana demir hapıyla elevit.Aman valla yaşam biçimim oldu vitamin yutmakHap kokarmı valla kokarmış.Tiksindim ilaçtan artık.
Eeee sizler ne yaptınız bakalım?
Tubilosh doğurmamış çok şükür düğün halaylarında
Fmfm sen nasılsın canım.Ağırlaştım,sıkıntılarım var diyordun en son.:26:
Cadiozy özdilekten almışsın havlunuzu.Güle güle kullanın cicilerinizi.Burda bambu aradım sadece el havlusu veya büyükler için çift bornoz takımları bulabildim ben.Net sipariş bi gelsinde haftaya.Dokusunu beğenmezsem Ankara'dan alırım bambu bulup.
Bulantılar,kabızlıklar,aile sorunları olan bütün müslümanlar için sabır diliyorum Mevla'mdan.Huzur ve sağlık çok önemli hayatımızda.Ama biliyoruzki hepimiz imtihan dünyasındayız ve bir gün gelecek bugünlerimizi hatırlayıp "aman geldi geçti,konuşmak dahi istemiyorum" diyeceğiz
günaydın kzılarrrr
cumartesı dokotra gıttım tekrar horman testlerımde rahımde yumurtalıklarda hıc bı sorun yok tertemız hersey dedı ama artık 1 senyı doldurdugunuz ıcın dha derın bı arastırma yapalım dedı yarın eşime sperm testı yapılacak banada rahım fılmı cekilecek dha önce rahgım fılmı cektırenlerın yorumlarını okudum bazıları ock agrısı oldugunu bazılarıda hıc agrı olmadığını söylemişler ama yinede korkuyorum doktorum dıgıtal cektırırsen canın yanmaz dedı bende dıgıtal cektırıcem telda randevu aldım dokotr hıc canın yanmıycak agrın olmıycak hatta çalısıyosan işin bıttıkten sonra işe gidebilirsin dedi:16
duaa edin bizim içinde bi sorun cıkmadan gerı gelelim yarınnn hayırlısıyla
Günaydın canımcım. Oh ne güzel başbaşa piknik yapmışsınız en sevdiğim şey. Ben de diyorum kocişime beni uludağa götür piknik yapalım. Acaip soğuk oluyor temmuz ayında bile. Geçen sene ceketle donmuştum bu sene botlarımı ve kabanımı almayı düşünüyorumen güzeli başbaşa piknik yapmak.
Açık renk iyi olur bence de kuzum süslemeler için açık renk herdaim iyidir. Az kalmış gelecek oda takımınız. Fotoğraflarını bekliyoruz.
Kıyamam sen ne kadar çok ilaç içiyorsun Ayşem. Benim sadece demirle elevit var. Demiri de hergün içemiyorum doktorum dokunuyorsa günaşırı iç dedi sonra alışınca hergüne çıkarız dedi. Çok fena kokuyor valla cnm elevit hele öğğğğ.. B vitamini kokusu iğrençççç...hastane gibi kokuyor
Vücut ağırlaşıyor tabi bütün yük ayaklarda. Kıyamam ilaç iç istersen şekercim akşam nasıl olacak... sabahları bir de yürüyüş yapıyorsun ki yapman çok iyi ayaklara biniyor bütün yük. Kolay mı iki kişiyi taşıyor o ayacıklar...
Teşekkür ederiz Ayşe teyzesi. Zaten bir tane yedekte bulunsun Ayşem bir tane de bambu alırsın istersen olur biter.
Kesinlikle birgün hepsi geçecek unutup gideceğiz işte. Ne günlerdi diyeceğiz benim şimdi kustuğum ve kusarken ağladığım zamanları hatırlarken güldüğüm gibi.......
Bugün erkenciyim.Bundan sonra böyle olacak sanırım.
Dün harika ötesi bi pazar geçirdik.İlk pikniğimizi yaptık çekirdek aile olarakAlışmışız 5-10 kişi olmaya öyle garip oldu ki 2 kişi başbaşa piknik:44: 4-5 saat oturduk,sohbet ettik,etraftaki çocukları izledik.Çok iyi geldi ikimize de
Planladığım gibi ne kendime bişey aldım,ne dükkan gezdim,ne bebeğime baktım.Sadece akşam eve dönerken orkide rengi duvar boyası aldık kızımıza.Süslemelerle lila rengi boğar belki dedim ve açık renk aldım.Haftaiçinde bi akşam boyarız inşallah.Çünkü 16-17 gibi hazır olacak demişti mobilyacı oda takımına.O gelmeden boyamamız lazım.
Bu arada ayaklarımın ağrısı hat safhalara ulaştı.Zonklamasından yürüyemez oldum.Hele tabanlarım falakaya yatırmışlar gibi ağrıyor.Masaj falan da kar etmiyor artıkBi ağrı kesici alayım en iyisi yoksa gün bitmeyecek bana ve ayaklarıma.
Omega3 hapım ve magnezyum desteğim bugün bitti.Çok şükür 3 vitamine düşürdüm.Kalsiyumda 5-6 güne biter.Kalır bana demir hapıyla elevit.Aman valla yaşam biçimim oldu vitamin yutmakHap kokarmı valla kokarmış.Tiksindim ilaçtan artık.
Eeee sizler ne yaptınız bakalım?
Tubilosh doğurmamış çok şükür düğün halaylarında
Fmfm sen nasılsın canım.Ağırlaştım,sıkıntılarım var diyordun en son.:26:
Cadiozy özdilekten almışsın havlunuzu.Güle güle kullanın cicilerinizi.Burda bambu aradım sadece el havlusu veya büyükler için çift bornoz takımları bulabildim ben.Net sipariş bi gelsinde haftaya.Dokusunu beğenmezsem Ankara'dan alırım bambu bulup.
Bulantılar,kabızlıklar,aile sorunları olan bütün müslümanlar için sabır diliyorum Mevla'mdan.Huzur ve sağlık çok önemli hayatımızda.Ama biliyoruzki hepimiz imtihan dünyasındayız ve bir gün gelecek bugünlerimizi hatırlayıp "aman geldi geçti,konuşmak dahi istemiyorum" diyeceğiz
günaydın kzılarrrr
cumartesı dokotra gıttım tekrar horman testlerımde rahımde yumurtalıklarda hıc bı sorun yok tertemız hersey dedı ama artık 1 senyı doldurdugunuz ıcın dha derın bı arastırma yapalım dedı yarın eşime sperm testı yapılacak banada rahım fılmı cekilecek dha önce rahgım fılmı cektırenlerın yorumlarını okudum bazıları ock agrısı oldugunu bazılarıda hıc agrı olmadığını söylemişler ama yinede korkuyorum doktorum dıgıtal cektırırsen canın yanmaz dedı bende dıgıtal cektırıcem telda randevu aldım dokotr hıc canın yanmıycak agrın olmıycak hatta çalısıyosan işin bıttıkten sonra işe gidebilirsin dedi:16
duaa edin bizim içinde bi sorun cıkmadan gerı gelelim yarınnn hayırlısıyla
Ne güzel Ayşem çekirdek aile olmaya alıştırın tabi kendinizi. Biz de c.tesi piknikteydik ama bana iyi gelmedi oturamıyorum kalkamıyorum. Dün de öyle sürekli kasılma ve kramp giriyor ama düzensiz olduğu için üstünde durmuyorum sanki kafası alttan çıkacak gibi hissediyorum:) Çarşamba yine nst ve kontrol var bakalım. Ağustos annelerinde bir ikiz annesi dün doğum yaptı . Korktum valla. Gerçi hazırım ama yine de korkuyorum doğumdan birşey olmasından. Bu arada cuma günü phia ile telde görüştük iyiymiş yoğunmuş biraz kendini rahat bırakmış artık en güzelini yapmış canım benim inşallah Mevlam en yakın zamanda kucağını doldursun onun da...
Ayşem odanın resimlerini bekliyoruz...
Sen korkarsan biz ne yapalım FeyzaaaKolayca doğuracağız inşallah hepimiz.Dualarımız hep öyle.
Phia içinde çok sevindim.İnşallah en güzel haberlerle gelir tekrar topiğimize.Yoğun olması iyidir,dert etmez bebeğini.Bu ay gelsin mucizesi inşallah onunda.Çok selam söyle sende kendisine.
Atmaz mıyım?Mutluluğumu en içten şekilde paylaşan can arkadaşlarımı merakta bırakmam hiç.Hele bi döşeyelim odasını,ilk işim foto atmak olacak sizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?