Bol bebiş topiği

Kızlar hamissiniz hepiniz.ne olur dua edin bana. Yaşadıklarımın geldiği.boyut su.anki halimi görseniz hepiniz aglarsiniz halime. Her geçen gün yaşadıklarımın boyutu.daha.da kötüye gidiyor ve ben ne yapsam yaranamiyorum. Benim başıma gelmez dediğim ne varsa geldi yaşadım her geçen gün öyle seyler yaşıyorum ki bir zamanlar tv de görüpte sanki sadece orda gerçek hayata o kadar uzakmis gibi gördüğümüz sadece duyduğumuz ama şahit olmadığımız şeyler bunlar. Rabbim düşmanıma bile yasatmasin bunları. Kendime kızıyorum halime kendimden utanıyorum bunları bana yaşattığı içın her defasında iki gülüşüne aldandigim içın. Küçük de değilim evet ama gerçekten aptal aşık varsa oda benim. Kendime olan saygiyimi yitirdim, ondan cok.kendimden nefret ediyorum. Sizide hamis halinizle üzdüm, hakkınızı helal edin.

Bol bol dua et.Mantıklı düşünmeye çalış.Saygı ve sevgiyle her şey çözülür.Tam olarak anlamadım ama sorunlarını paylaşarak hafifletirsin.Kendine de kızma hayırlısını dile.

Hadi hayırlı alışverişler Özlemcim.Gönlüne göre bulursun inşallah herşeyi kolayca.
Herifin kesesini de düşün.Batırma adamı kızına ciciler alcam diye
Yok bu sefer ben odedim o berbere girdi tras olmaya. Beni de saliverdi pek birsey almadim ama bir ayakkabi aldim ayagim bir numara buyumus acaba daha da buyur mu?yelegimize kurdele aldim fistik yesili ip ve turuncu ip aldim rengarenk olacak kuzucuk. Bu arada aysem havlualdim. Bambu havlu. Ozdilekten aldim ben. 29.99 tl. Tweety var sapkasinda
Canim keseyi gormussunuz. Hadigozunuz aydin. Haftaya da pitpitlari duyarsiniz insallah. Allah tamamina erdirsin.
Canim benim inan 10 yas da buyuk olsa erkekler hep cocuk. Benim kocis benden 6 yas buyuk ama dusunceye geldi mi benden 10 yas kucuk gibi. Erkekler sadece kendilerini dusunurler olaya cok basit bakarlar. O yuzden hic takma kafana. Bence zamana birak acele kararlar vermeyin. Ne kadarlik evlisiniz kac yaşındasınız bilmiyorum ama..

Hehe ben bu huyu bir yerden taniyorum. Tubisim ben de senin gibi olurum kesin. Duramam ki ben illa herseyi kendim yapicam. Markette pazarda filan dogurabilirim

canlarım meraba görüşmeyeli nasılsınız?hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum

kevokum nasılsın,ne durumdasın tedaviye başlamıştın son durum ne?

incim kuzum inşallah hamilelliğin güzelce devam ediyodur,az kaldı memleketine gitmeye:))

mevanurum sen nasılsın nasıl gidiyo artık alalım güzel haberini,nedir son durum?

karapisso:canım sen nasılsın,bulantıların geçmedimi hala?ne durumdasın cinsiyeti belli olmadımı daha?

ayşem::ayşem canım en son güzel haberini aldıktan sonra yazamadım eşinin son durumu ne,inşallah daha iyidir.prenses nasıl?

ve diğer arkadaşlar Allah herşeyi gönlünüze göre versin,dualarımdasınız yeterki sabırlı olalım inşallah meyvesini yeriz..

beni soran olursa :))) bulantım ve kusmam hala devam ediyo bide üstüne mide yanmam başladı işin kötü yanı gaviskon vs.bu tür nanali şeyleri midem kaldırmıyor ilaçları bile yutamıyorum ilaç derken folik asiti alamıyorum hemen çıkarıyorum..gün sayıyorum 2 gün sonra tam 3 aylık olucak ve geçer ümidiyle bekliyorum..

hepinizi çok seviyorum,dikkat edin kendinize,hiçbirşeyi takmamaya çalışın....

iyi pazarlar kızlaaaaaaarrrrrrrr
ben doğurdum geldim dermişimmmm

şaka bi yana tek düğün yetti. ikincisini iptal ettik...
çünki saat 19 da başlayıp 00.00 a kadar devam edicekmiş
ve karşıda.
sabah saat 6 da kalktıgımızı da göz önünde bulunduracak olursak eger,eşim son noktayı koydu...
eve gidiyoruz.düğün senden daha önemli değil ya didi ve eve geldik .Hamd olsun Allah biliyor ya zaten o yol gözüme geliyordu.
trafik vs...

çok şükür bugünü de atlattık ve artık rahatım...

yarın sabah saat 12 de andevum var.
ilk iş sağlık ocagından geçen ay ki tahlilimin sonuçlarını alıcam, sonra da dr a muayeneyeeee
dua edin herşey yolunda olsun ve dr teyzemiz bize bu ay içersinde bir gün versin

hepinizi çok çok öpüyorum...
yarın güzel haberlerle görüşürüz inşallahhhh

ayy canım benim inşallah kısa zamanda bulantların geçer de rahatlarsın.
bulantı sanki hiç geçmeyecekmiş,hayatı boyunca onunla yaşayacakmış gibi hissetmeye başlıyor insan.
ama emin ol birkaç haftaya bişeyciğin kalmıcak inşallahh

Rabbim yardımcın olsun.

biz de seni seviyoruzz

Elhamdülillah canım iyiyiz
Cinsiyeti için 16.haftayı bekleyelim dedi en sağlılısı olur diye bizde heycanla bekliyoruz
Midem sabahları felaket ara ara gün içinde dönüyor ne yersem yiyim ama yiyorum Leylacım aç değilim
İnşaallah sende düzelirsin ama illada kendini 3 ay diye şartlandirma benim gibi çünkü 3 ü devirince bitmiyor malesef.
Heralde 4 dolunca 5e girince bitecek benimki öyle geliyor nedense
Bu arada son on gündür yarı baygınım halsizliğim 2 kat artta ve üstüne kalp çarpıntısı eklendi Bebişimşz sağlıklı olsun Maşaallah
Rabbim yardım etsin hepimize

Kızlar gebelikten beri barsak tembelliği yaşıyorum elimden geleni yapıyorum yiyeceklerimi dikkat ediyorum semiz otu yerim yoğurt tüketirim hemde yoğurdumu kendim mayalıyorum...
Ama geçmiyor birtürlü.
Kusura bakmayın hakkınızı helal edin böyle bir konuyu açmak istemezdim ama çaresiz kaldım
Kanamam oluyordu ama azıcık bu gece resmen su gibi kan aktı zeytin yağı sürdüm ama hala acıyor
Netten araştırdım am eminim daha aydınlatıcı olursunuz.
Bana bir akıl verin lifli yiyecekler ilaçlar ne varsa bilgilendirin beni
Gebeliğim ilerlemeden önüne geçmem lazım Ya Şafi Ya Allah bütün hastalara şifa ver bizlerde

Son düzenleme:

Maşaallah canım ne güzel haberler böyle
hele siz bide kendisini görünce nasıl mutlu olacaksınız sabırla bekle
Allahım o hareketleri aklım gitti o an mutluluktan ve resmi elimde kaldıı 10 gün baktım durdum hareketlerini tek tek çekip verdi bize
Maşaallah tekrar ve inşaaallah sende görürsün o günleri şimdi bizde cinsiyer heyacanı var bakalım 16 haftamızda gösterirse öğreneceğiz.
Bence hapı kullan demire ihtiyacın olmadan kullanırsan fatdasını görürsün.
Doktoruna güveniyorsan tabi...

Emin ol bizimki de öyle olacak

Oy oy ne tatlıymış benekli benekli.Kız bende arıyorum böyle ufak bi set. bulamadım Bende netten bakayım bari.Teflon alayım dedi 150tl istediler el kadar 3 tencereye.Güle güle kullanın,bol iştahla inşallah

Eltinle diyalogunuza bayıldım sabah sabah
Çıkaydın sende iki zıplayaydın Tubiloshum.Gangam falan ne yapacak 9 aylık hamileye

Canımsın.Helal olsun benden yana.O nasıl söz.Hepimiz sıkıntılarımızı anlatıyoruz birbirimize.Birbirinizi tanımak için fırsat verin birbirinize.Zamanla yoluna girer herşey tubiloshun dediği gibi.İki gülüşe aldanmak aptallık değil sevgidir.Konuşarak çözün sorunlarınızı.Evden kaçarak,bağırarak,hakaret ederek olmazki.Hiç konuşamıyorsanız yaz ona.Bildiğin mektup gibi yaz.Herşeyi,üzüntülerini,kırgınlıklarını,korkularını.İnan bana o da okudukça anlayacaktır aranızdakilerin seni nasıl yıprattığını.Erkekler biz gibi düşünceli değil maalesef.

Merhaba canım.Çok şükür eşim eskisinden iyi.Evde oturtamıyorum.İşe gidiyor.Prensesimizde çok iyi teyzesi.Drumuz cinsiyet konusunda yarım ağız konuşsada hala biz eşyalarını almaya başladık.Akıntım yüzünden erken doğum olabilir diyince telaşlandım.Herşeyini kendim seçmek istiyorum.
Bulantılarında bu hafta hafifleyecek inşallah.Sonrada bi bakmışsın herşey yolunda kilo almaya başlamışsın.Allah yardımcın olsun zencefilli şeker falan ye.İyi geliyormuş.

Enişte başarmış sonunda.İnşallah bugün gönlüne göre bir tarihle ve hayırlı haberlerle dönersin.

Canımsın hepimiz yaşıyoruz bu durumu.Yarım çay bardağı zeytinyağına az su ekle ve iç.İnan bana o kadar çabuk etki ederki.Bende bekarlığımdan beri çekerim o illeti.Kanamaya kadar gelmedi ama inan ağladığımı bilirim acıdan ve kabızlıktan.Muzdan uzak dur kesinlikle.Ve patatesten.Katı olan hiçbişey yeme.Beyaz ekmek de.Kepekli ekmek kabız yapmaz.Meyve ve sebzede bol lif vardır.Salatalık,karpuz,domates,yeşillikler bunlarla doyur karnını.Ve mümkünse yemeklerini zeytinyağı ile yap.Kabızlığı halledersen kanamalarında kesilir.Ama bunları yaptım olmadı diyorsan doktorunu ara.Bana duphalac diye bi surup verdi.Rahatlattı.Ama ben zor durumlarda kullanıyorum onu.Sana söylediklerimi yapınca kabızlığı engellemiş oluyorum kendimce.Allah yardımcın olsun

Bugün erkenciyim.Bundan sonra böyle olacak sanırım.
Dün harika ötesi bi pazar geçirdik.İlk pikniğimizi yaptık çekirdek aile olarak Alışmışız 5-10 kişi olmaya öyle garip oldu ki 2 kişi başbaşa piknik:44: 4-5 saat oturduk,sohbet ettik,etraftaki çocukları izledik.Çok iyi geldi ikimize de
Planladığım gibi ne kendime bişey aldım,ne dükkan gezdim,ne bebeğime baktım.Sadece akşam eve dönerken orkide rengi duvar boyası aldık kızımıza.Süslemelerle lila rengi boğar belki dedim ve açık renk aldım.Haftaiçinde bi akşam boyarız inşallah.Çünkü 16-17 gibi hazır olacak demişti mobilyacı oda takımına.O gelmeden boyamamız lazım.
Bu arada ayaklarımın ağrısı hat safhalara ulaştı.Zonklamasından yürüyemez oldum.Hele tabanlarım falakaya yatırmışlar gibi ağrıyor.Masaj falan da kar etmiyor artık Bi ağrı kesici alayım en iyisi yoksa gün bitmeyecek bana ve ayaklarıma.
Omega3 hapım ve magnezyum desteğim bugün bitti.Çok şükür 3 vitamine düşürdüm.Kalsiyumda 5-6 güne biter.Kalır bana demir hapıyla elevit.Aman valla yaşam biçimim oldu vitamin yutmak Hap kokarmı valla kokarmış.Tiksindim ilaçtan artık.
Eeee sizler ne yaptınız bakalım?
Tubilosh doğurmamış çok şükür düğün halaylarında
Fmfm sen nasılsın canım.Ağırlaştım,sıkıntılarım var diyordun en son.:26:
Cadiozy özdilekten almışsın havlunuzu.Güle güle kullanın cicilerinizi.Burda bambu aradım sadece el havlusu veya büyükler için çift bornoz takımları bulabildim ben.Net sipariş bi gelsinde haftaya.Dokusunu beğenmezsem Ankara'dan alırım bambu bulup.
Bulantılar,kabızlıklar,aile sorunları olan bütün müslümanlar için sabır diliyorum Mevla'mdan.Huzur ve sağlık çok önemli hayatımızda.Ama biliyoruzki hepimiz imtihan dünyasındayız ve bir gün gelecek bugünlerimizi hatırlayıp "aman geldi geçti,konuşmak dahi istemiyorum" diyeceğiz

Son düzenleyen: Moderatör:

Günaydın canımcım. Oh ne güzel başbaşa piknik yapmışsınız en sevdiğim şey. Ben de diyorum kocişime beni uludağa götür piknik yapalım. Acaip soğuk oluyor temmuz ayında bile. Geçen sene ceketle donmuştum bu sene botlarımı ve kabanımı almayı düşünüyorum en güzeli başbaşa piknik yapmak.
Açık renk iyi olur bence de kuzum süslemeler için açık renk herdaim iyidir. Az kalmış gelecek oda takımınız. Fotoğraflarını bekliyoruz.
Kıyamam sen ne kadar çok ilaç içiyorsun Ayşem. Benim sadece demirle elevit var. Demiri de hergün içemiyorum doktorum dokunuyorsa günaşırı iç dedi sonra alışınca hergüne çıkarız dedi. Çok fena kokuyor valla cnm elevit hele öğğğğ.. B vitamini kokusu iğrençççç...hastane gibi kokuyor
Vücut ağırlaşıyor tabi bütün yük ayaklarda. Kıyamam ilaç iç istersen şekercim akşam nasıl olacak... sabahları bir de yürüyüş yapıyorsun ki yapman çok iyi ayaklara biniyor bütün yük. Kolay mı iki kişiyi taşıyor o ayacıklar...
Teşekkür ederiz Ayşe teyzesi. Zaten bir tane yedekte bulunsun Ayşem bir tane de bambu alırsın istersen olur biter.
Kesinlikle birgün hepsi geçecek unutup gideceğiz işte. Ne günlerdi diyeceğiz benim şimdi kustuğum ve kusarken ağladığım zamanları hatırlarken güldüğüm gibi.......

günaydın kzılarrrr

cumartesı dokotra gıttım tekrar horman testlerımde rahımde yumurtalıklarda hıc bı sorun yok tertemız hersey dedı ama artık 1 senyı doldurdugunuz ıcın dha derın bı arastırma yapalım dedı yarın eşime sperm testı yapılacak banada rahım fılmı cekilecek dha önce rahgım fılmı cektırenlerın yorumlarını okudum bazıları ock agrısı oldugunu bazılarıda hıc agrı olmadığını söylemişler ama yinede korkuyorum doktorum dıgıtal cektırırsen canın yanmaz dedı bende dıgıtal cektırıcem telda randevu aldım dokotr hıc canın yanmıycak agrın olmıycak hatta çalısıyosan işin bıttıkten sonra işe gidebilirsin dedi:16
duaa edin bizim içinde bi sorun cıkmadan gerı gelelim yarınnn hayırlısıyla

Son düzenleme:

Günaydın canım.. Canın hiç acımayacak inşallah korkma neler yaşayan insanlar var. Rabbim kötü hastalık vermesin. Hayırlı haberlerle geleceksin yarın inşallah. Kısa bir tedavi sonrası belki de bebişini kucağına alacaksın. Onun hareketlerini hissedeceksin önce pıtpıt karnında. Sonra kucağında olacak. Kucağına alınca onu hepsini unutacaksın. Dualarım seninle cnm..

Açık renk hep tercihimdir benimde.Ama uçuk lila da çok güzel görünüyor duvarda.Eski evimde yatak odam uçuk lilaydı.Beyazla daha çok açmıştık biz lilayı.Orkide rengi de kırık beyazdan daha sıcak bi renk.Gözü yormuyor.Boyanmış bi kağıt gösterdilerde o zaman ikna oldum dün Şirinler temalarını yapıştırdığımda odayı boğmasın duvarlar istedim.Bu renk iyi oldu
Kuzum dokunan ilacı akşam yatarken içebilirsin hem kokusu uykuda rahatsız etmez.İlacın hemen ardına nane,karanfil gibi bişey atarsan ağzına o da kokuyu keser.
İnan yürüyüş bile yapmıyorum artık 3 gündür.Asansör beklemek bile öldürüyor
Havlu konusunda yedek de haklısın.Evde dolu kullanmadığım havlu var diye yedek almayı düşünmedim.Oydu buydu derken masraf arşı alaya çıktı valla.Biraz idareli olmak lazım.Ne gerekliyse al diyor eşlerimiz sağolsunlar ama fazla masrafa da gerek yok Giysiydi,eşyaydı hiç fuzuliye kaçmadım.Hep istediğimi aldım ama araştırdım hesaplısını bulmaya çalıştım.İnşallah har vurup harman savuran biri olmaz kuzumda
Kız ben daha emzik askısı beğenemedim biliyormusun Herşeyi aldım da bi onu seçemedim Nevresim-uyku seti-cibinlik-perde-penye battaniye kaldı almadığımız.Ve tabi beşiği ve arabası.Araba da kesin de beşiği ne yapacağız bilmem Bi yerlerde bi kısmet var demekki bekleyen.Dursun bakalım az daha.Zaten bu ay açıldık epey.Temmuz girsin öyle

Ne güzel Ayşem çekirdek aile olmaya alıştırın tabi kendinizi. Biz de c.tesi piknikteydik ama bana iyi gelmedi oturamıyorum kalkamıyorum. Dün de öyle sürekli kasılma ve kramp giriyor ama düzensiz olduğu için üstünde durmuyorum sanki kafası alttan çıkacak gibi hissediyorum:) Çarşamba yine nst ve kontrol var bakalım. Ağustos annelerinde bir ikiz annesi dün doğum yaptı . Korktum valla. Gerçi hazırım ama yine de korkuyorum doğumdan birşey olmasından. Bu arada cuma günü phia ile telde görüştük iyiymiş yoğunmuş biraz kendini rahat bırakmış artık en güzelini yapmış canım benim inşallah Mevlam en yakın zamanda kucağını doldursun onun da...
Ayşem odanın resimlerini bekliyoruz...

Günaydın canımm
Hiç bakma herkesin dediğine.Aşılardan sonra 10 gün kolu ağrıyan,yatak döşen yatan,ateşi çıkan,acillere giden,kolunu kıpırdatamayanlar var dediler.Ama bende hiçbişey olmadı.Çok mu dayanıklıyım hiç de değilim Ağdada bile acıdan tansiyonum düşer benim.Gidip çektirip geleceksin filmini.Altı üstü bi film sonuçta.Kendini kasarsan herşey de acı çekersin Dualarım seninle canım.Hayırla git gel inşallah

Sen korkarsan biz ne yapalım Feyzaaa Kolayca doğuracağız inşallah hepimiz.Dualarımız hep öyle.
Phia içinde çok sevindim.İnşallah en güzel haberlerle gelir tekrar topiğimize.Yoğun olması iyidir,dert etmez bebeğini.Bu ay gelsin mucizesi inşallah onunda. Çok selam söyle sende kendisine.
Atmaz mıyım?Mutluluğumu en içten şekilde paylaşan can arkadaşlarımı merakta bırakmam hiç.Hele bi döşeyelim odasını,ilk işim foto atmak olacak sizlere.

Canım biliyorum ya ondan korkuyorum zaten inşallah normal doğum yaparsın ben ikisini de yaptım normal rahat ne olursa olsun. Benim bu 4. kesilmem yani sezeryanım olacak her seferinde daha da zorlaşıyor Mevlam yardım etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…