- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.901
Canım biliyorum ya ondan korkuyorum zaten inşallah normal doğum yaparsın ben ikisini de yaptım normal rahat ne olursa olsun. Benim bu 4. kesilmem yani sezeryanım olacak her seferinde daha da zorlaşıyor Mevlam yardım etsin hepimize
Açık renk hep tercihimdir benimde.Ama uçuk lila da çok güzel görünüyor duvarda.Eski evimde yatak odam uçuk lilaydı.Beyazla daha çok açmıştık biz lilayı.Orkide rengi de kırık beyazdan daha sıcak bi renk.Gözü yormuyor.Boyanmış bi kağıt gösterdilerde o zaman ikna oldum dünŞirinler temalarını yapıştırdığımda odayı boğmasın duvarlar istedim.Bu renk iyi oldu
Kuzum dokunan ilacı akşam yatarken içebilirsin hem kokusu uykuda rahatsız etmez.İlacın hemen ardına nane,karanfil gibi bişey atarsan ağzına o da kokuyu keser.
İnan yürüyüş bile yapmıyorum artık 3 gündür.Asansör beklemek bile öldürüyor
Havlu konusunda yedek de haklısın.Evde dolu kullanmadığım havlu var diye yedek almayı düşünmedim.Oydu buydu derken masraf arşı alaya çıktı valla.Biraz idareli olmak lazım.Ne gerekliyse al diyor eşlerimiz sağolsunlar ama fazla masrafa da gerek yokGiysiydi,eşyaydı hiç fuzuliye kaçmadım.Hep istediğimi aldım ama araştırdım hesaplısını bulmaya çalıştım.İnşallah har vurup harman savuran biri olmaz kuzumda
Kız ben daha emzik askısı beğenemedim biliyormusunHerşeyi aldım da bi onu seçemedim Nevresim-uyku seti-cibinlik-perde-penye battaniye kaldı almadığımız.Ve tabi beşiği ve arabası.Araba da kesin de beşiği ne yapacağız bilmem Bi yerlerde bi kısmet var demekki bekleyen.Dursun bakalım az daha.Zaten bu ay açıldık epey.Temmuz girsin öyle
Evet haklısın aslında.O anların ne demek olduğunu bildiğin için korkun daha fazla.Benimki cahil cesareti
Hazırlıklarınız nasıl gidiyor peki?Benim kadar ayrıntılı değildir seninki.Hem abilerden kalanlar,hem tecrübe daha sakinsindir alışverişte.Biz gibi saldırmıyorsundur o site senin bu mağaza benim.
Aynen canım ya bu ay çok açıldım diye birazcık ara veriyorum alışverişe. Su gibi gidiyor valla para.
Şöyle listeme bakıyorum da epey almışız yine de :)) çoğu gitti azı kaldıkalanlar da en büyük şeyler işte.
Ufak şeyler de para tutuyor ama haa..
Beşik istersen al derim Ayşem. Geceleri rahat olur emzirmek. Hani çok pahalı olanlarından değil de ucuzundan şöyle birkaç ay idare edecek kadar sizi. tabi yine de sen bilirsin. Ben de park yatak diyorum ama kocişin arkadaşı da demiş biz hiç yatıramadık park yatakta. sürekli çıkmak istedi filan.. park yataklar katlanıyor çanta oluyor ya o yüzden çok beğenmiştim. Olmadı beşik alacağım bende. Beşikler de öyle katlanır mı acaba? Kaldırdığım zaman fazla yer kaplamasın diyorum.
Eleviti öyle yapayım bari kuzum yatarken içersem anlamam herhalde kokusunu.. Demiri yatarken içemem de onu aç içiyorum. Üstüne yemek yemezsem bulantım çok oluyor. Bir saat aç duruyorum ama o zaman geçmiyor sanki.
:)))en ufacık şey seçmek bazen çok zor oluyor dimi kuzum?Ben daha onlara girmedim bakalım ben seçebilcem mi :))Ben mini biberon bulamadım mağazalarda 60ml lik var. 30 ml lik olacak değil mi?Ben de internetten alacağım galiba biberonu..Artık havalarda ısınıyor ya alışverişler zorlaşıyor..
Benim bir de kendime de nevresim takımı almam lazım oy anam oy daha çokk eksikkk var..Dur ben bir daha liste yapayım
Hazırlıklar en ince ayrıntıya kadar tamam gibi. Aslında bu sefer benimde biraz iştahlı geçti alışveriş.şöyle bir durum var Ayşem annemlerle 10 senedir görüşmüyorduk daha 2 sene önce barışıldı yani annem ilk kez bir torununun doğumunu görecek heyecanlı ondan çok şey aldı.giydirmek nasip olur inşallah
Her biri farklı geçiyor desene doğum hikayelerinin.İnsanın 10 çocuğu da olsa heveslenir yeni bişeyler almaya ya.Ne biliyim benmi daha yeniyim ondan öyle geliyor,yoksa her hamilelik farklı heyecanlar mı yaratır bilmiyorumkiAlışverişlerimde hem alıyorum hem dua ediyorum kızıma.Sağlıkla giydirmeyi nasip et diye.Ardından da ekliyorum ikiz oğullarıma da nasip et böyle alışveriş yapmayı diye. İnsanlar hayalleri gerçekleşene kadar umudunu kesmiyor duadan. Doğururken bile dualarımda olacak ikiz oğullarım. Kimbilir o zamana kopmayız buradan,sizlerle paylaşırım o mutluluğumu da.
Park yatak katlanıyor,hafif falan da eğer çok gezmiyorsan (annanne-babanne yatıya yani) gerek yok taşınabilir olmasına.Zaten ilk zamanlar yatak odanda olacak,sonra da odasına taşırsın olur biter.Kimi çok memnun o yataktan,kimi de berbat diyor.En kalitelisi,sağlamı bile sallanıyor en ufak bi darbede.En çok sıkıntı ordaymış.Bebek dönmeye başladığında her sarsıntıya uyanıyor diyorlar.Akrabamda öyle demişti.Duvarla kendi yatağı arasına sıkıştırmış yastıklarla yatağı sallanmasın diye.Hani normal sallanmasından bahsetmiyorum,sarsılmalar oluyor yatakta,ağır olmadığından.Yer sıkıntısına güzel çözüm diyorlar da çok küçük almadığın sürece park yataklarda az yer tutmuyor ki.Benimde odamda çok yer yok.Park yatak bile sığmaz düşün.
Kuzum mini biberonlar civilde var.İlla 30 almak zorunda değilsin 60 da olur.Bana bıraksalar hepsini 160-200 alacam.İlerde de kullanılsın diye.Ama bitki çayı,ilaç az olur dediler ondan mini aldım.Mini fiyatı 5 tl,büyükler 7-8.Benim aldığım siteye bak sende.Ertesi gün de geldi hemen.İstediğin renkleri sipariş notu bölümüne yazıyorsun,o renkler stokta yoksa tlf ile dönüş yapıyorlar sana.Ben sarı istemiştim turuncu ve yeşil kaldı diye aradılar 10 dk sonra.sağlıklıvegüzel sitenin adı.
Ben kendime nevresim almayacağım.Hem kullanmadıklarım var çeyizimden.Hatta birini özellikle doğumuma sakladım.Serince çekerim fotosunu.Annemde dantelden ördüğünü diktiriyor nevresime.Sadece elbise ve alt pijama alacağım ben kendime.Lcw'de baktım tubi söyleyince.Güzel şeyler var.Onlardan alırım bi takım daha.20-30 tl arasıydı fiyatları.İncecik hemde.
Eltinle diyalogunuza bayıldım sabah sabah
Çıkaydın sende iki zıplayaydın Tubiloshum.Gangam falan ne yapacak 9 aylık hamileye
Enişte başarmış sonunda.İnşallah bugün gönlüne göre bir tarihle ve hayırlı haberlerle dönersin.
Bugün erkenciyim.Bundan sonra böyle olacak sanırım.
Dün harika ötesi bi pazar geçirdik.İlk pikniğimizi yaptık çekirdek aile olarakAlışmışız 5-10 kişi olmaya öyle garip oldu ki 2 kişi başbaşa piknik:44: 4-5 saat oturduk,sohbet ettik,etraftaki çocukları izledik.Çok iyi geldi ikimize de
Planladığım gibi ne kendime bişey aldım,ne dükkan gezdim,ne bebeğime baktım.Sadece akşam eve dönerken orkide rengi duvar boyası aldık kızımıza.Süslemelerle lila rengi boğar belki dedim ve açık renk aldım.Haftaiçinde bi akşam boyarız inşallah.Çünkü 16-17 gibi hazır olacak demişti mobilyacı oda takımına.O gelmeden boyamamız lazım.
Bu arada ayaklarımın ağrısı hat safhalara ulaştı.Zonklamasından yürüyemez oldum.Hele tabanlarım falakaya yatırmışlar gibi ağrıyor.Masaj falan da kar etmiyor artıkBi ağrı kesici alayım en iyisi yoksa gün bitmeyecek bana ve ayaklarıma.
Omega3 hapım ve magnezyum desteğim bugün bitti.Çok şükür 3 vitamine düşürdüm.Kalsiyumda 5-6 güne biter.Kalır bana demir hapıyla elevit.Aman valla yaşam biçimim oldu vitamin yutmakHap kokarmı valla kokarmış.Tiksindim ilaçtan artık.
Eeee sizler ne yaptınız bakalım?
Tubilosh doğurmamış çok şükür düğün halaylarında
Fmfm sen nasılsın canım.Ağırlaştım,sıkıntılarım var diyordun en son.:26:
Cadiozy özdilekten almışsın havlunuzu.Güle güle kullanın cicilerinizi.Burda bambu aradım sadece el havlusu veya büyükler için çift bornoz takımları bulabildim ben.Net sipariş bi gelsinde haftaya.Dokusunu beğenmezsem Ankara'dan alırım bambu bulup.
Bulantılar,kabızlıklar,aile sorunları olan bütün müslümanlar için sabır diliyorum Mevla'mdan.Huzur ve sağlık çok önemli hayatımızda.Ama biliyoruzki hepimiz imtihan dünyasındayız ve bir gün gelecek bugünlerimizi hatırlayıp "aman geldi geçti,konuşmak dahi istemiyorum" diyeceğiz
Ne güzel Ayşem çekirdek aile olmaya alıştırın tabi kendinizi. Biz de c.tesi piknikteydik ama bana iyi gelmedi oturamıyorum kalkamıyorum. Dün de öyle sürekli kasılma ve kramp giriyor ama düzensiz olduğu için üstünde durmuyorum sanki kafası alttan çıkacak gibi hissediyorum:) Çarşamba yine nst ve kontrol var bakalım. Ağustos annelerinde bir ikiz annesi dün doğum yaptı . Korktum valla. Gerçi hazırım ama yine de korkuyorum doğumdan birşey olmasından. Bu arada cuma günü phia ile telde görüştük iyiymiş yoğunmuş biraz kendini rahat bırakmış artık en güzelini yapmış canım benim inşallah Mevlam en yakın zamanda kucağını doldursun onun da...
Ayşem odanın resimlerini bekliyoruz...
günaydın kızlarrr...Nasılsınız bakalım?
biz dün itibariyle 35. haftamıza girmiş bulunmaktayııızz
çok az kaldı Rabbimin izniyle...
belirsizlik nedeniyle canım azıcık sıkkın...
bugün 12 de randevum var,ama eşimin de acil işi var 12 de.
hastaneyi aradım,perşembe-cuma ya kadar yer yokmuş.okadar da beklemek istemiyorum
eşim de yalnız gitmemi istemiyor.gece boyunca bel ağrısı ve kasık agrısı çektim.
bir şansımı denicem bakalım.
sen işine giderken Kenan'ı babannesine,beni de hastaneye bırak ben kendim gelirim dicem.
bakalım ne dicek :44:
çok pimpirik yaa...yalnız dışarı çıkmamı istemiyor artık.ama napayım sağlık bu...
hayırlısı artık ne diyelim.bugün olmazsa hafta içi bir gün giderim artık.
durumdan haberdar ederim sizi de kızlar
ooo ayşem naber kuzu yaa
pazardaki halim aklıma gelince halen gülüyorum
bir de yetmez gibi 3 kilo domates ve 2 kilo salatalık vardı elimde,ağır gelince o da agrılara destek olmuştu tabii
aç gözlülük işte napıcan.
gangam olayını da düşünmedim deilama şartlar el vermedi
evet eşim sonunda başardı
evde bile resti çekti.napılıcaksa bana söyle.yeter yazık sana da oğlumuza da diyor.
eee gece halimi gördü.ben Kenanla bile ilgilenemedim.yattım direkt.arada sesleri geliyordu,'OĞLUM SESSİZ OL BAK ANNE UYYOR.ANNE HASTA OLMUŞ.'gelip bir bakıyolar bana, sonra odasına gidip anne hasta sohbetine devam
pff bakalım bugün dr olayını napıcam
sana da günaydın ayşecan.
maşallah gününüz çokk güzel geçmiş.
bende istiyorum son bir piknik ama dr a gitmeden pikniğe çıkmak istemedim.
durumum bir belli olsun da.
ooo nekadar çok ilaç kullaniomuşun kuzum ya?
ben bi decavit bi ghynoferon günde 1 bebe aspirini birde kasılma veya kramp olursa megavit-magnezyum kullanıyorum.
bir zamandan sonra ilaç yutmak eziyet oluyor hakkaten :26:
feyzam merhaba canımcım.nasılsın bakalım?
agrıların varmış çok geçmiş olsunn...
benim de bazen alttan çok baskı oluyor.ama bebiş döndümü dönmedimi bilmiyorum.
geçen ay tersti...
ben şey sorucam yaa,sezeryan olucak hastaları da nst ye gönderiolarmı ki??
Günaydın canım.
Valla biz gibi tez canlılar sadece bebeğe ve kendine değil etraftakilere de sıkıntı veriyor:26: Sana söylüyorum da ben neler yapıyorum bi görsen.Hala 5 lt su taşıyorum,baza kaldırıyorum,koli kaldırıyorum,belden eğiliyorum ayakkabı bağlamak için,sandalyeye çıkıyorum dolaptan bişey almak için,ağrım olacak kadar çok ayakta duruyorum.Otururken ayaklarımı kendime çekiyorum refleks olarak.:26::26::26::26::26::26::26: Bütün bunları kimse görmeden yapıyorum tabi.Yoksa bi sürü azar işitiyorum,üstüne bi de oturup ağlıyorum istemeden
Senin haftalarında bende sen gibi olcam gibi geliyor.İşten de bayramdan sonra ayrılmayı düşünüyorum.Kocaaa göbeğimle salınır dururum artık ev-iş arası.Allah izin verirse tabi.
günaydın kızlarrr...Nasılsınız bakalım?
biz dün itibariyle 35. haftamıza girmiş bulunmaktayııızz
çok az kaldı Rabbimin izniyle...
belirsizlik nedeniyle canım azıcık sıkkın...
bugün 12 de randevum var,ama eşimin de acil işi var 12 de.
hastaneyi aradım,perşembe-cuma ya kadar yer yokmuş.okadar da beklemek istemiyorum
eşim de yalnız gitmemi istemiyor.gece boyunca bel ağrısı ve kasık agrısı çektim.
bir şansımı denicem bakalım.
sen işine giderken Kenan'ı babannesine,beni de hastaneye bırak ben kendim gelirim dicem.
bakalım ne dicek :44:
çok pimpirik yaa...yalnız dışarı çıkmamı istemiyor artık.ama napayım sağlık bu...
hayırlısı artık ne diyelim.bugün olmazsa hafta içi bir gün giderim artık.
durumdan haberdar ederim sizi de kızlar
ooo ayşem naber kuzu yaa
pazardaki halim aklıma gelince halen gülüyorum
bir de yetmez gibi 3 kilo domates ve 2 kilo salatalık vardı elimde,ağır gelince o da agrılara destek olmuştu tabii
aç gözlülük işte napıcan.
gangam olayını da düşünmedim deilama şartlar el vermedi
evet eşim sonunda başardı
evde bile resti çekti.napılıcaksa bana söyle.yeter yazık sana da oğlumuza da diyor.
eee gece halimi gördü.ben Kenanla bile ilgilenemedim.yattım direkt.arada sesleri geliyordu,'OĞLUM SESSİZ OL BAK ANNE UYYOR.ANNE HASTA OLMUŞ.'gelip bir bakıyolar bana, sonra odasına gidip anne hasta sohbetine devam
pff bakalım bugün dr olayını napıcam
sana da günaydın ayşecan.
maşallah gününüz çokk güzel geçmiş.
bende istiyorum son bir piknik ama dr a gitmeden pikniğe çıkmak istemedim.
durumum bir belli olsun da.
ooo nekadar çok ilaç kullaniomuşun kuzum ya?
ben bi decavit bi ghynoferon günde 1 bebe aspirini birde kasılma veya kramp olursa megavit-magnezyum kullanıyorum.
bir zamandan sonra ilaç yutmak eziyet oluyor hakkaten :26:
feyzam merhaba canımcım.nasılsın bakalım?
agrıların varmış çok geçmiş olsunn...
benim de bazen alttan çok baskı oluyor.ama bebiş döndümü dönmedimi bilmiyorum.
geçen ay tersti...
ben şey sorucam yaa,sezeryan olucak hastaları da nst ye gönderiolarmı ki??
Yoğun,çok yoğun,aacayip yoğun geleneksel bir pazartesi dahaNe zaman saat 12yi geçti bilmemki. Neyse çabuk akşam olacak ama bu ayaklarla nasıl olacak bilmiyorum
Günaydın canım.
Valla biz gibi tez canlılar sadece bebeğe ve kendine değil etraftakilere de sıkıntı veriyor:26: Sana söylüyorum da ben neler yapıyorum bi görsen.Hala 5 lt su taşıyorum,baza kaldırıyorum,koli kaldırıyorum,belden eğiliyorum ayakkabı bağlamak için,sandalyeye çıkıyorum dolaptan bişey almak için,ağrım olacak kadar çok ayakta duruyorum.Otururken ayaklarımı kendime çekiyorum refleks olarak.:26::26::26::26::26::26::26: Bütün bunları kimse görmeden yapıyorum tabi.Yoksa bi sürü azar işitiyorum,üstüne bi de oturup ağlıyorum istemeden
Senin haftalarında bende sen gibi olcam gibi geliyor.İşten de bayramdan sonra ayrılmayı düşünüyorum.Kocaaa göbeğimle salınır dururum artık ev-iş arası.Allah izin verirse tabi.
ilaç içmedin mi kuzum? geçecek geçecek bugün de akşam olacak ne günler geçti de bugün mü geçmeyecek..
Al benden de o kadar canım valla. Allah sonumuzu hayır etsin. Rabbim korusun...
Yoğun,çok yoğun,aacayip yoğun geleneksel bir pazartesi dahaNe zaman saat 12yi geçti bilmemki. Neyse çabuk akşam olacak ama bu ayaklarla nasıl olacak bilmiyorum
Kızlar şimdi hamilelik haftanıza baktımda MAŞAALLAH KIZZZZ Özlem sen 6.ayındasın Aişem sende 7.ay...
Ay Maşaallah ikinizinde gebeliğini öğrendiği günü hatırlıyorum...
Rabbim sağlıkla kucağımıza versin hepimizinkini...
Olmayanlarada versin...
kıyamam ya benim yanımda var ama ah ne fayda...İçemedim evde kalmış parol:26:
İşi falan boşverdim.Çok bitkinim.Şimdi başka bi topikte okudumda günde 1 lt süt içerseniz geçer ayak ve bacak ağrılarınız diyorlar,kalsiyum ve magnezyum desteği gerekliymiş.Magnezyum ilacım bugün bitti.1 aydır da hiç kesilmedi ağrılarım.
20.haftadan sonra oluyormuş herkeste.Yazmışlar hamişler.Şimdi süt içeceğim.Bakalım hafifleyecekmi?
aminnnnnnnnnnnnn canım.Kızlar şimdi hamilelik haftanıza baktımda MAŞAALLAH KIZZZZ Özlem sen 6.ayındasın Aişem sende 7.ay...
Ay Maşaallah ikinizinde gebeliğini öğrendiği günü hatırlıyorum...
Rabbim sağlıkla kucağımıza versin hepimizinkini...
Olmayanlarada versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?