- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.921
BİİİZZZZ GEEELDİİİİKKKKK
kızlar dr dan geldim...
ayy ne haberler ne haberler
bebişim 2.800 gr olmuş maşallah.
50 cm civarı da boyu
dr normal şartlarda temmuz 1 ile 5 i arasında alırdım ama maşallah kilosu boyu ilerde,erken gelmeye de kalkabilir dedi.
başı dönmüş aşağı. baskı ondanmış.normal dogum pozisyonunu almış.
ayın 24 ünde gidicem, ciğer geliştirici iğne vurucak. ayın 29-30 u gibi veya kilosu böyle iyi gitmeye devam ederse daha erken de alabilirmiş
sonuç olarak bu ay içersinde yusufumuz geliyorrrr
doğum olarak da spinal yapıcam. çok şaşırıcaksın nekadar kolay oldu diceksin dedi...
çok yürümücekmişim :18:
zaten az zamanın kaldı 2 hafta otur çok hareketli olma dedi.
usg de 4 boyutlu izledik kuzuyu.
dr un bir sevişi vardı görcektiniz
ayy bu nasıl tatlı bir çocukk yanaklara bak buruna bak dedikçe bende heyecan haptım
şimdi 2 hafta beklicem bakalım...
HAMD OLSUN RABBİMEEE
Selam kizlar,iyi haftalar
Cmts gunu kontrolumuz vardi,cinsiyetini de ogrendik erkek olacakmis bebegim,biraz dumura ugramadim degil 30 yasindayim,30 yil boyunca hic oglan hayali kurmamistim,hep kiz di benim cocugum,isimler,hayaller vs. erkek diyince doktor 2-3 kerz sordum kesin mi diye kesin dedi,alismaya calisiyorum suan,aman yanlis anlamayin allahimin gucune gitmesin binlerce kere sukurler olsun,ben oglumu herkeslerden herseylerden cok sever,korur,kollarim.
Yalniz doktor bebegimin cok iri oldugunu soyledi,gelisimi 8 gun onde gidiyomus,doktor biraz sasirdi ama bunun olabilecek bisey oldugunu soyledi,1 ay sonra tekrardan ayrintili ultrason yapilacak,seker yuklemesi filan yapilacak insallah diyabetle ilgili yada baska bi sorunumuz yoktur,bebegim suan 207grammis,ben henuz hic kg almadim ama anne baba olarak bizde iri sayiliriz genetik de olabilir dedi doktor.hic boyle bi durumda olan var mi? Yada tanidiginiz?
eyvah eyvah canım yaa.. süt migreni azdırıyor demek haa. İnşallah geçer...Ayaklarımın ağrısı kesilsin diye süt içtim,bu sefer de migrenimi azdırdı((((((((((((((((((((((((((((
Akşam nasıl olacak bugüüünnnnn
gözünaydın tubişim yusufumuz geliyorBİİİZZZZ GEEELDİİİİKKKKK
kızlar dr dan geldim...
50 cm civarı da boyu
dr normal şartlarda temmuz 1 ile 5 i arasında alırdım ama maşallah kilosu boyu ilerde,erken gelmeye de kalkabilir dedi.
ayın 24 ünde gidicem, ciğer geliştirici iğne vurucak. ayın 29-30 u gibi veya kilosu böyle iyi gitmeye devam ederse daha erken de alabilirmiş
doğum olarak da spinal yapıcam. çok şaşırıcaksın nekadar kolay oldu diceksin dedi...
ayy bu nasıl tatlı bir çocukk yanaklara bak buruna bak dedikçe bende heyecan haptım
HAMD OLSUN RABBİMEEE
Tubişimmmm hoşgeldinnn...canım inşallah güzel haberlerle geleceksin. Rabbim yardımcın olsun yavaş yavaş gider gelirsin inşallah herhangi bir sıkıntı olmadan...
Benim arkadaşım da sezeryan olacağı belliydi nstye gitmiş. Kendisi sezeryan istemişti zaten.. Günaşırı gitmiş nstye. bebek sıkıntıda mı kasılma var mı diye bağlıyorlar dedi canımcım.
Günaydın canım.
Valla biz gibi tez canlılar sadece bebeğe ve kendine değil etraftakilere de sıkıntı veriyor:26: Sana söylüyorum da ben neler yapıyorum bi görsen.Hala 5 lt su taşıyorum,baza kaldırıyorum,koli kaldırıyorum,belden eğiliyorum ayakkabı bağlamak için,sandalyeye çıkıyorum dolaptan bişey almak için,ağrım olacak kadar çok ayakta duruyorum.Otururken ayaklarımı kendime çekiyorum refleks olarak.:26::26::26::26::26::26::26: Bütün bunları kimse görmeden yapıyorum tabi.Yoksa bi sürü azar işitiyorum,üstüne bi de oturup ağlıyorum istemeden
Senin haftalarında bende sen gibi olcam gibi geliyor.İşten de bayramdan sonra ayrılmayı düşünüyorum.Kocaaa göbeğimle salınır dururum artık ev-iş arası.Allah izin verirse tabi.
Sağol canım benim sanki alttan kafasıçıkacak gibi geliyor bazen:))) benim riskli gebelik olduğu için belki Dr takip ediyor her hafta giriyorum nst ye . Geçen hafta az sancım çıktı mesela risk gördüğünde hemen alacak Dr. Çok korkuyorum tubi yaaaa.benim ilk sezeryanda o gün ayaktaydım hatta eşimin acil işi çıktığı için hastaneden kendim çıkıp taksiye bindim. 2. de
Akşama kadar ağrım oldu ertesi gün zor kalktım,3. Dış gebelik ameliyatı da aynı sezeryan gibi çok kötüydüm felç gibi oldum resmen şimdi de 4. Offfff Allahım yardım etsin bize...
BİİİZZZZ GEEELDİİİİKKKKK
kızlar dr dan geldim...
50 cm civarı da boyu
HAMD OLSUN RABBİMEEE
Hadi gözün aydın.Dilediğin olmuş.Geliyor Yusuf bebeğimiz
E artık oturursun evinde 2 hafta.Son eksiklerini de söyle alıp gelsin eşin falan.
gözünaydın tubişim yusufumuz geliyor
oy maşallah 2800 gr olmuş ne güzell..spinal anestezi ile annem hemoroid ameliyatı oldu ayılma derdi aolmadı biraz başağrısı oldu. onun için de bol sıvı ve çay kahve iyi geliyor.hayırlısı ile kurtulacaksın canım inşallah çok az kaldı. artık evde dinlen yorma kendini..
Hadi gözün aydın arkadaşım. Amanııın bişey kalmamış ya. Birkaç hafta içinde geliyor bebiş ha
Darısı o günleri 4 gözle bekleyen bizlerin de başına
OZİM hamd olsun güzel haberlerle geldim evet
eşim bıraktı hastaneye. zaten yakın. 10 dk ancak yürüme mesafesinde.
Kenan paşayı babannesinden aldım,
dönüşte yürüyerek yawaş yawaş geldim. oğluşla market market gezdik.
nst ye gerek olmadı. çok şükür herşey yolunda
sen nasılsın bakalım?
dimi ayşem yaa biz nasıl durulcaz bilmiyorum...
bende aynen dediklerini yapıyorum.utanmasam yüz üstü de yatcam
sandalyeye çıkıp ampul değiştiriyorum,su damacanasını kaldırıyorumve daha birsürü saçma şey. ama dr un dediğinden gözüm korktu. eve geldim süpürgeyi bile açmadım. oturuyorum öyle...
aman kuzum senin de erken doğum riski var. dikkat et olurmu
çok tez canlı olma (DİYENE BAK)
ayy feyzam aynen öyle. sanki çıkıvercek gibi agrıyor bazen.
megerse dönmüş de ondanmış.kafası baskı yapıyor.
nst ye giredim zaten en geç 3 haftaya gelicek kuzum inşallahh
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize.
bende çok korkuyordum ama dr beni çok rahatlattı.spinal ile sez çok kolay. hemen ayaga kalkarsın ve hiç ağrın olmaz dedi...
evet cnm dediğin sarsıntıyı ben fark ettim. Gittim hususi ayakları sabitken dokundum sarsılıyor iç kısım. Dediğin doğru aslında döndüğü zaman çocuk bu sarsıntıdan kalkar. Dur bir de beşikleri araştırayım. Karar vermek zor...
O siteye baktım Ayşem kredi kartının hesap kesim tarihi geçsin ben de ordan alayım en iyisi. fiyatları çok uygun..
Lcw ya ben gidecektim ama bu hafta gidemedim. Fiyatları çok uygunmuş Ayşem ben de bakayım...
kizlar biraz mod degisikligim mi var anlamadim esim de paylasmak iyi gelir yaz dedi. Suan 19+2 yiz ve icimden korkular gecior ya kanama olsa naparim ya da olsa nasil bir sey gibi. Yani yanlis anlasilmasin istedigimden deil tabi ki de insanin korkularini sanki yasasa nolur gibi kafama takiliyor. Sizde hic bole bir sey oldu mu? Bir de 20 haftalarda bole kotu durumlar oluyor mu riskli mi? Bunlari bilsem belki rahatlcam doktorlar ne diyor 19 hafta icin?
ipekcim ben korkular yaşamadım ben de daha çok sinir var. herşeye sinirleniyorum. gebelik hormonlarından sanırım herkes farklı yaşıyor. Ama bence artık korkma riskli dönem geçti. ben 20.haftada egzersizlere başladım doktorum da onayladı. Pilates yapıyorum top da aldım. kaslarımı güçlendirmem lazım yoksa bu sıpa nasıl çıkacak..Bişeycik olmayacak merak etme hayırlısı ile gelecek miniğin.
Senin ultrason ne zaman? cinsiyeti söyler belki doktorun?
canim insallah insallah korkular gecer. Insallah 13unde. Bakalim ebe solucek mi yani organlar ii mi diye ultrason. Bundan sonra da doguma kadar yok kendimiz ozele gitcez. Bakalim burda sanirim epey emin olmadan solemiolarmis. Bide bebek gostercek mi o var.
Damacana kaldırmıyorum benSende kaldırma artık.Bak az kalmış.Riske atma artık ikinizi de.Kendini,Yusuf'u düşünmüyorsun eşinle Kenan'ını düşün bari.
Pazartesi başka bi doktora gitmiştim ya ben.O bir fitil verdi akıntı için.Kutuda 2 tane var.Birini Salı kullandım.Birini de yarın kullanacağım.O çok kesti akıntıyı.Perşembeden beri %80-90 azaldı akıntı.Tarif ettikleri normal akıntıya döndü bin şükür. İnşallah zamanında gelecek benim kuzumda.
1 ay önce kaybettiğim halamın,3 yıldır kanser tedavisi gören oğlu da vefat etti... Allah kimseye dermansız dert vermesin...
kızlar ana dizi nasıl bir şey? yere çok mu yakın bunlar? ana kucağı gibi mi?
beşik yerine kullanılır mı?
Eki Görüntüle 731710
çok sevindim senin adına..Rabbim gönlüne göre verdi bak. gelecek ramazandan önce..
dinlen dinlen canım boşver süpürgeyi bugün dinlen..
iyiyim canım ben çok şükür.. minnoşdan tekme yiyorum habire. dışardan görülmeye başladı sağlam vuruyor haa eşşek sıpasışimdi süt saatimiz süt içiyorum birazdan yine spora başlar.. kime çektiyse
dün namaz kılıyorum Allahım yarabbim o da içerde kıpır kıpır. eşim de diyor o da dua ediyor içerde.. irkiliyorum bazen..
,Damacana kaldırmıyorum benSende kaldırma artık.Bak az kalmış.Riske atma artık ikinizi de.Kendini,Yusuf'u düşünmüyorsun eşinle Kenan'ını düşün bari.
Pazartesi başka bi doktora gitmiştim ya ben.O bir fitil verdi akıntı için.Kutuda 2 tane var.Birini Salı kullandım.Birini de yarın kullanacağım.O çok kesti akıntıyı.Perşembeden beri %80-90 azaldı akıntı.Tarif ettikleri normal akıntıya döndü bin şükür. İnşallah zamanında gelecek benim kuzumda.
1 ay önce kaybettiğim halamın,3 yıldır kanser tedavisi gören oğlu da vefat etti... Allah kimseye dermansız dert vermesin...
kızlar ana dizi nasıl bir şey? yere çok mu yakın bunlar? ana kucağı gibi mi?
beşik yerine kullanılır mı?
Eki Görüntüle 731710
Evet yere çok yakın bunlar.1 mt yok tüm yüksekliği.Beşik bulamazsam bundan alacağım bende.Ana kucağının kenarları yok,oturma pozisyonuna gelebiliyor.Bunlarda o özellik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?