Bol bebiş topiği

Ayaklarımın ağrısı kesilsin diye süt içtim,bu sefer de migrenimi azdırdı ((((((((((((((((((((((((((((
Akşam nasıl olacak bugüüünnnnn

BİİİZZZZ GEEELDİİİİKKKKK

kızlar dr dan geldim...

ayy ne haberler ne haberler

bebişim 2.800 gr olmuş maşallah.
50 cm civarı da boyu

dr normal şartlarda temmuz 1 ile 5 i arasında alırdım ama maşallah kilosu boyu ilerde,erken gelmeye de kalkabilir dedi.
başı dönmüş aşağı. baskı ondanmış.normal dogum pozisyonunu almış.
ayın 24 ünde gidicem, ciğer geliştirici iğne vurucak. ayın 29-30 u gibi veya kilosu böyle iyi gitmeye devam ederse daha erken de alabilirmiş
sonuç olarak bu ay içersinde yusufumuz geliyorrrr

doğum olarak da spinal yapıcam. çok şaşırıcaksın nekadar kolay oldu diceksin dedi...

çok yürümücekmişim :18:
zaten az zamanın kaldı 2 hafta otur çok hareketli olma dedi.
usg de 4 boyutlu izledik kuzuyu.
dr un bir sevişi vardı görcektiniz
ayy bu nasıl tatlı bir çocukk yanaklara bak buruna bak dedikçe bende heyecan haptım

şimdi 2 hafta beklicem bakalım...

HAMD OLSUN RABBİMEEE

Selam kizlar,iyi haftalar
Cmts gunu kontrolumuz vardi,cinsiyetini de ogrendik erkek olacakmis bebegim,biraz dumura ugramadim degil 30 yasindayim,30 yil boyunca hic oglan hayali kurmamistim,hep kiz di benim cocugum,isimler,hayaller vs. erkek diyince doktor 2-3 kerz sordum kesin mi diye kesin dedi,alismaya calisiyorum suan,aman yanlis anlamayin allahimin gucune gitmesin binlerce kere sukurler olsun,ben oglumu herkeslerden herseylerden cok sever,korur,kollarim.
Yalniz doktor bebegimin cok iri oldugunu soyledi,gelisimi 8 gun onde gidiyomus,doktor biraz sasirdi ama bunun olabilecek bisey oldugunu soyledi,1 ay sonra tekrardan ayrintili ultrason yapilacak,seker yuklemesi filan yapilacak insallah diyabetle ilgili yada baska bi sorunumuz yoktur,bebegim suan 207grammis,ben henuz hic kg almadim ama anne baba olarak bizde iri sayiliriz genetik de olabilir dedi doktor.hic boyle bi durumda olan var mi? Yada tanidiginiz?

Hadi gözün aydın.Dilediğin olmuş.Geliyor Yusuf bebeğimiz
E artık oturursun evinde 2 hafta.Son eksiklerini de söyle alıp gelsin eşin falan.

Hayırlı olsun paşan Bende kızım olacağını duyduğumda senin gibi olmuştum. Hiç kız hayali kurmamış biri olarak korkunç geldi kız bebeğe bakmak,ona eşyalar almak.Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin yavrularımızı.Kilo almaman çok normal.Hatta iyi demişti benim drum bana.Bundan sonra iştahın açılacak o yüzden hızlı kilo almamaya çok dikkat et.Bebeğinin durumu iyi olsun da sen almasan da olur.

Ayaklarımın ağrısı kesilsin diye süt içtim,bu sefer de migrenimi azdırdı ((((((((((((((((((((((((((((
Akşam nasıl olacak bugüüünnnnn
eyvah eyvah canım yaa.. süt migreni azdırıyor demek haa. İnşallah geçer...
gözünaydın tubişim yusufumuz geliyor
oy maşallah 2800 gr olmuş ne güzell..spinal anestezi ile annem hemoroid ameliyatı oldu ayılma derdi aolmadı biraz başağrısı oldu. onun için de bol sıvı ve çay kahve iyi geliyor.hayırlısı ile kurtulacaksın canım inşallah çok az kaldı. artık evde dinlen yorma kendini..

OZİM hamd olsun güzel haberlerle geldim evet

eşim bıraktı hastaneye. zaten yakın. 10 dk ancak yürüme mesafesinde.
Kenan paşayı babannesinden aldım,
dönüşte yürüyerek yawaş yawaş geldim. oğluşla market market gezdik.

nst ye gerek olmadı. çok şükür herşey yolunda

sen nasılsın bakalım?

dimi ayşem yaa biz nasıl durulcaz bilmiyorum...
bende aynen dediklerini yapıyorum.utanmasam yüz üstü de yatcam
sandalyeye çıkıp ampul değiştiriyorum,su damacanasını kaldırıyorum ve daha birsürü saçma şey. ama dr un dediğinden gözüm korktu. eve geldim süpürgeyi bile açmadım. oturuyorum öyle...

aman kuzum senin de erken doğum riski var. dikkat et olurmu
çok tez canlı olma (DİYENE BAK )

ayy feyzam aynen öyle. sanki çıkıvercek gibi agrıyor bazen.
megerse dönmüş de ondanmış.kafası baskı yapıyor.
nst ye giredim zaten en geç 3 haftaya gelicek kuzum inşallahh
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize.
bende çok korkuyordum ama dr beni çok rahatlattı.spinal ile sez çok kolay. hemen ayaga kalkarsın ve hiç ağrın olmaz dedi...

Hadi gözün aydın arkadaşım. Amanııın bişey kalmamış ya. Birkaç hafta içinde geliyor bebiş ha
Darısı o günleri 4 gözle bekleyen bizlerin de başına

Hadi gözün aydın.Dilediğin olmuş.Geliyor Yusuf bebeğimiz
E artık oturursun evinde 2 hafta.Son eksiklerini de söyle alıp gelsin eşin falan.

teşekkür ederim ayşemm
evet aynen dediğin gibi yapıcam bende...
pikniğe gidemedim ama yaaa

işin en güzel tarafı, Rabbimin izniyle Ramazan a toparlanmış olarak giricem inşallah...

teşekkür ederim ozim...
evet ya maşallah dr da çok begendi.akranlarına göre gelişimi önde gidiyor dedi.
36 hafta sonundaymışım gibi görünüyormuş usg de.
hamd olsun Rabbime...

inşallah bende kolay atlatırım spinal anestezi ile doğumu...
panik yaparım hissedermiyim aceba die dedim... yok yok hiç korkma ben yanında olucam. öyle bir durum olursa o an iğne yaparız rahatlarsın ama emin ol çok rahat geçicek dedi...

ayy çok mutluyum bugün. hamd olsun Rabbimeee

çok sevindim senin adına..Rabbim gönlüne göre verdi bak. gelecek ramazandan önce..
dinlen dinlen canım boşver süpürgeyi bugün dinlen..
iyiyim canım ben çok şükür.. minnoşdan tekme yiyorum habire. dışardan görülmeye başladı sağlam vuruyor haa eşşek sıpası şimdi süt saatimiz süt içiyorum birazdan yine spora başlar.. kime çektiyse
dün namaz kılıyorum Allahım yarabbim o da içerde kıpır kıpır. eşim de diyor o da dua ediyor içerde.. irkiliyorum bazen..

kizlar biraz mod degisikligim mi var anlamadim esim de paylasmak iyi gelir yaz dedi. Suan 19+2 yiz ve icimden korkular gecior ya kanama olsa naparim ya da olsa nasil bir sey gibi. Yani yanlis anlasilmasin istedigimden deil tabi ki de insanin korkularini sanki yasasa nolur gibi kafama takiliyor. Sizde hic bole bir sey oldu mu? Bir de 20 haftalarda bole kotu durumlar oluyor mu riskli mi? Bunlari bilsem belki rahatlcam doktorlar ne diyor 19 hafta icin?

ipekcim ben korkular yaşamadım ben de daha çok sinir var. herşeye sinirleniyorum. gebelik hormonlarından sanırım herkes farklı yaşıyor. Ama bence artık korkma riskli dönem geçti. ben 20.haftada egzersizlere başladım doktorum da onayladı. Pilates yapıyorum top da aldım. kaslarımı güçlendirmem lazım yoksa bu sıpa nasıl çıkacak..Bişeycik olmayacak merak etme hayırlısı ile gelecek miniğin.
Senin ultrason ne zaman? cinsiyeti söyler belki doktorun?

canim insallah insallah korkular gecer. Insallah 13unde. Bakalim ebe solucek mi yani organlar ii mi diye ultrason. Bundan sonra da doguma kadar yok kendimiz ozele gitcez. Bakalim burda sanirim epey emin olmadan solemiolarmis. Bide bebek gostercek mi o var.

Damacana kaldırmıyorum ben Sende kaldırma artık.Bak az kalmış.Riske atma artık ikinizi de.Kendini,Yusuf'u düşünmüyorsun eşinle Kenan'ını düşün bari.
Pazartesi başka bi doktora gitmiştim ya ben.O bir fitil verdi akıntı için.Kutuda 2 tane var.Birini Salı kullandım.Birini de yarın kullanacağım.O çok kesti akıntıyı.Perşembeden beri %80-90 azaldı akıntı.Tarif ettikleri normal akıntıya döndü bin şükür. İnşallah zamanında gelecek benim kuzumda.

1 ay önce kaybettiğim halamın,3 yıldır kanser tedavisi gören oğlu da vefat etti... Allah kimseye dermansız dert vermesin...

inşallah görür doktorunuz canım. tatlı birşeyler ye ben öyle yapmıştım 16.haftada. 12.haftada doktor göremedim dedi. 16.haftada şeker yedim doktorun yanına girmeden..gerçi yüzünü görmedim ben yine de kafayı gömmüştü doktor cinsiyeti söyledi. ayrıntılıda da radyoloji uzmanı onayladı..

Başınız sağolsun cnm. Allah orda dinlendirsin..

kızlar ana dizi nasıl bir şey? yere çok mu yakın bunlar? ana kucağı gibi mi?
beşik yerine kullanılır mı?

Eki Görüntüle 731710

Evet yere çok yakın bunlar.1 mt yok tüm yüksekliği.Beşik bulamazsam bundan alacağım bende.Ana kucağının kenarları yok,oturma pozisyonuna gelebiliyor.Bunlarda o özellik yok.

oyyy maşallah bak sen kuzuya annesini de tekmelermişşş
ee artık büyüdü annesii :) dışardan görülür hareketleri.

biz mesela akşam ayak gördük

,

maşallah ayşem.akıntının azalmasına çok sevindim...
zamanında gelsin kızımız
gelişimi tamamlansın acelemiz yok.

bu arada başın sağolsun canımcım... dediğin gibi,Rabbim dermansız dert vermesin...

kızlar ana dizi nasıl bir şey? yere çok mu yakın bunlar? ana kucağı gibi mi?
beşik yerine kullanılır mı?

Eki Görüntüle 731710

canım bunlar bildiğin yerde oluyor.beşik olarak kullanılmaz maalesef
bizim bir akrabanın bebişi bunun bağımlısı olmuştu.
Antep ten buraya gelmişlerdi. arabayla geldikleri için getiremediler. çocuk uyumadı bir türlü. gidip yenisini almışlardı.
kadıncagız yerde oturup çocugu sallıyordu ha bire.

fiyatı uygun ama kullanıma uygun değil bence...
sırf çocuğu ayakta sallamamak için alınan birşey bana göre.sallama ürünü kısaca...

Evet yere çok yakın bunlar.1 mt yok tüm yüksekliği.Beşik bulamazsam bundan alacağım bende.Ana kucağının kenarları yok,oturma pozisyonuna gelebiliyor.Bunlarda o özellik yok.

0-12 ay kullanım diyor. bazı beşikler için 0-18 ay kullanım diyor. O kadar yatabilir mi acaba? İçinden atmasın kendini.. bir de sabitleniyor mu acep bunlar? karar vermek ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…