- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.941
0-12 ay kullanım diyor. bazı beşikler için 0-18 ay kullanım diyor. O kadar yatabilir mi acaba? İçinden atmasın kendini.. bir de sabitleniyor mu acep bunlar? karar vermek ne zor
oyyy maşallah bak sen kuzuya annesini de tekmelermişşş
ee artık büyüdü annesii :) dışardan görülür hareketleri.
biz mesela akşam ayak gördük
,
maşallah ayşem.akıntının azalmasına çok sevindim...
zamanında gelsin kızımız
gelişimi tamamlansın acelemiz yok.
bu arada başın sağolsun canımcım... dediğin gibi,Rabbim dermansız dert vermesin...
canım bunlar bildiğin yerde oluyor.beşik olarak kullanılmaz maalesef
bizim bir akrabanın bebişi bunun bağımlısı olmuştu.
Antep ten buraya gelmişlerdi. arabayla geldikleri için getiremediler. çocuk uyumadı bir türlü. gidip yenisini almışlardı.
kadıncagız yerde oturup çocugu sallıyordu ha bire.
fiyatı uygun ama kullanıma uygun değil bence...
sırf çocuğu ayakta sallamamak için alınan birşey bana göre.sallama ürünü kısaca...
6-7 aydan sonra bazı bebekler tutunup kalkabiliyor.O riski göze almak çok zor.Hatta alınmasın kimse ama delilik.Ben zaten 3-4 ay kullanacağım için benim için sorun olmaz.Bütün beşik,yatak,sallama üniteleri sabitlenebiliyor diye biliyorum ben.Tezgahtarın biri söyledi.Hemen hemen hepsi sabitlenir diye. Daha vakti var nasılsa sıkma canını.Buluruz kuzularımıza uygun bişeyler elbet0-12 ay kullanım diyor. bazı beşikler için 0-18 ay kullanım diyor. O kadar yatabilir mi acaba? İçinden atmasın kendini.. bir de sabitleniyor mu acep bunlar? karar vermek ne zor
Haklısın canım.Eğilmek,klozete oturmak bile işkence olabiliyormuş bazı doğumlarda.ah şu beşik konusu.Hiçbir şeyde bu kadar muallakta kalmamıştım.çok kısa bir süre değilmi sence? :44:
almışken 2-3 yaşına kadar yatabilecegi birşey alsan?
sabitlenmiyordu benim gördüklerim.
adı üstünde ana dizi... sallamak için diye biliyorum ben :26:
ama tabiiki karar sizlerin kızlar.
beşik olarak daha yüksek bişey alın?
doğum şeklini bilmiyorsunuz sonuçta. her ihtimale karşı çok egilmeden,bebişi kolayca alıp-koyabileceginiz bir beşik seçimi daha iyi olmazmı?
Eki Görüntüle 731720 Eki Görüntüle 731721 Eki Görüntüle 731722 Eki Görüntüle 731723
En çok gördüğüm beşik çeşitleri bunlar.Küçükleri,büyükleri,değişik modelleri var elbette hepsinin.İçimin ısındığı tek bambu olan beşikler.Onlarında fiyatı min. 400 tl.O yüzden beşik konusu benim için sallantıda.
Sizin fikirlerinizi de alabilir miyim kızlar?
Eki Görüntüle 731720 Eki Görüntüle 731721 Eki Görüntüle 731722 Eki Görüntüle 731723
En çok gördüğüm beşik çeşitleri bunlar.Küçükleri,büyükleri,değişik modelleri var elbette hepsinin.İçimin ısındığı tek bambu olan beşikler.Onlarında fiyatı min. 400 tl.O yüzden beşik konusu benim için sallantıda.
Sizin fikirlerinizi de alabilir miyim kızlar?
bambu olanlar çok pahalıymış Ayşem ya. valla ben fikirsizim kafam iyice karıştı..
6-7 aydan sonra bazı bebekler tutunup kalkabiliyor.O riski göze almak çok zor.Hatta alınmasın kimse ama delilik.Ben zaten 3-4 ay kullanacağım için benim için sorun olmaz.Bütün beşik,yatak,sallama üniteleri sabitlenebiliyor diye biliyorum ben.Tezgahtarın biri söyledi.Hemen hemen hepsi sabitlenir diye. Daha vakti var nasılsa sıkma canını.Buluruz kuzularımıza uygun bişeyler elbet
Haklısın canım.Eğilmek,klozete oturmak bile işkence olabiliyormuş bazı doğumlarda.ah şu beşik konusu.Hiçbir şeyde bu kadar muallakta kalmamıştım.
benim de etrafımda en çok kullanılan modeller;
o bahsettiğiniz ana dizine benzeyen ama daha yüksek olan model
Eki Görüntüle 731732 Eki Görüntüle 731733
ayşem sen mobilyaları özel yaptırmıyormuydun :44:
içinde beşik yokmuydu ya :26:
ben yanlış anladım demekki...
büyüyebilen mdf lerden alsan?
onlar uzun süreli kullanım için gayet rahat bence.
yer sıkıntın yoksa
yatak odan için ilk etapta bu tüllü küçük beşiklerden,
odası için de mdf olanlardan alabilirsin?
yada direkt mdf al?
Eki Görüntüle 731738
Eki Görüntüle 731740
Park yatakların marka olanlarına da bak istersen.Kraft,kanz falan çok sallanmıyor dediler bana.Ben model olarak da beğenmediğim için hiç yanaşmadım park yatağa.Nasılsa oda takımı alacağım bir de park yatağa 300-400 vermeyim dedim.Baktıklarımda park yatağı geçecek sanırım:26: Eşim sağolsun bambulardan ne istersen alalım diyor.Bu kadar düşünmeme,üzülmeme kıyamıyor.Napalım veririz 400 diyor.Kıyamıyorum ona da.Bakalım daha 3 ay vaktimiz var.Allah izin verirse tabi.Ben her gördüğüm yatağa bakıyorum.Sizlerle de paylaşırım.
Hatta geçen hafta bi site buldum.80-100tlye bambu beşikler vardı.Güvenemedik eşimle.Kapıda ödemesi de yoktu.Sadece iskeleti var yalnız.İç takımı yok.Onu da alırız dedik.Ama güvenemedik işte.Telefon numarası bile yoktu sitede
Ben takım aldım canım.Büyüyebilen beşiği ile birlikte.Ama odama koyamam o yatağı.Dediğin gibi mdf bizimkide.Hatta normalden daha büyük boyutları.Büyüdüğünde 1,90 oluyor yatağı.Özel yaptırınca boyutları büyük tuttuk biz.Kendi odama 3-5 ay idare edecek ucuz bişey arıyorum ben.1800 oda takımına verip de 400 de beşiğe vermeyim dedim. Bu paylaştıklarına bende baktım.Çok süslü olunca pek içime sinmedi hiçbiri.Birinden birini alacağız ama çaresi yok.Son aya kadar vakti var daha.
Baksana aramızda doğumuna 2 hafta kala düğün düğün gezenler var.Ben bi yatak gezmişim çokmu
O zaman tubiş park yatak mı alayım ne diyorsun? yoksa beşik mi? ben yatağımın yanına koyacağım. en azından ilk 6 ay yanımda yatırcam mecbur. sonrası için karyolaya geçiş yapacağız.. gerçi park yataklarda daha da uzun yatabiliyor. ama park yataklar sarsılıyor hafif elleyince bile.. Ayşe de bu sıkıntıyı yaşayan birine şahit olmuş. tubişimm karar vermek ne zormuş yaw.. hanfendiye sorsak kendi cevaplamaz mı acep
6-7 aydan sonra bazı bebekler tutunup kalkabiliyor.O riski göze almak çok zor.Hatta alınmasın kimse ama delilik.Ben zaten 3-4 ay kullanacağım için benim için sorun olmaz.Bütün beşik,yatak,sallama üniteleri sabitlenebiliyor diye biliyorum ben.Tezgahtarın biri söyledi.Hemen hemen hepsi sabitlenir diye. Daha vakti var nasılsa sıkma canını.Buluruz kuzularımıza uygun bişeyler elbet
Haklısın canım.Eğilmek,klozete oturmak bile işkence olabiliyormuş bazı doğumlarda.ah şu beşik konusu.Hiçbir şeyde bu kadar muallakta kalmamıştım.
tubiş bir taş geldi sanki
Ben takım aldım canım.Büyüyebilen beşiği ile birlikte.Ama odama koyamam o yatağı.Dediğin gibi mdf bizimkide.Hatta normalden daha büyük boyutları.Büyüdüğünde 1,90 oluyor yatağı.Özel yaptırınca boyutları büyük tuttuk biz.Kendi odama 3-5 ay idare edecek ucuz bişey arıyorum ben.1800 oda takımına verip de 400 de beşiğe vermeyim dedim. Bu paylaştıklarına bende baktım.Çok süslü olunca pek içime sinmedi hiçbiri.Birinden birini alacağız ama çaresi yok.Son aya kadar vakti var daha.
Baksana aramızda doğumuna 2 hafta kala düğün düğün gezenler var.Ben bi yatak gezmişim çokmu
aslında park yatak konusunda kraftı beğendik hatta karar bile vermiştik de kafam karışıyor işte arada. kullanamazsak dediğin gibi sarsıntıdan kalkarsa?arkadaşın da kızı yatmamış derin ya sürekli çıkmak istemiş. ondan kafam karıştı sanırsam..amaannn kılı kırk yarıyorum ben de. yatsın eşek sıpası.. biz park yatak mı gördük sanki..vardır elbet bir kısmetimiz.
AHAHAHAHAH AYNEN OZİM
KAFAM YARILDIIIIIIII
aaa kimmiş o edepsiiiiiiiiizzz
doğuma 2 hafta kala gezilirmiymiş ayol
Yaaa neler var hayatta. Bugüne kadar gülüp,ayıpladığım ne varsa hepsini yaşattı Rabbim elhamdülillah.Gezme sırası bende tubiii
Bende gördüm de bitmiş satış.Neyse kısmet bakalım neye,kime?ayşem gg de baktım ama ortalama fiyatlar hep 300-350 civarı bambu beşiklerin dimi??
bak bu linkte baya model var ama satış sonlanmış...
bambu beşik bambu beşik çeşitleri ucuz bambu GittiGidiyor'da 60572963
hee dimi
gez anacım gez.
artık ben evde bebek bakma moduna geçince sizin gezmelerinizi okurum burda.
sizi de görcem. kolaymıymış evde oturmak.
fırsat varken azcık daha temiz hava alayım diyor insan
AHAHAHAHAH AYNEN OZİM
KAFAM YARILDIIIIIIII
aaa kimmiş o edepsiiiiiiiiizzz
doğuma 2 hafta kala gezilirmiymiş ayol
istersen bir sor
belki cevaplar...
park yataksa 2 tekme, mdf ise 1 tekme at kızım
canım birkaç ay yanında yatırıp daha sonra normal beşiğe geçiş yapıcaksan o zaman bu az önce paylaştıgım ana dizinin yüksek olanları var. sabitlenebiliyor onlar.birkaç ay rahat yatar. fiyatları da ortalama 200-300 sanırım...
ama her konuda kullanışlı olan mdf beşik derim ben.
bebiş kalkmaya başlayınca yanları yükseltiyorsun asla düşme durumu olmuyor.
sabitleyince de sallanma olayı olmuyor.
çekmeceleri vs oldugu için ve büyüyenlerde komidin bölümü oldugu için çok kullanışlı diye düşünüyrum...
hakkaten dediğin gibi çok zor bir karar.
ama ben ilk hamileliğimde başından beri gözüm hep mdf beşiklerdeydi...
bark yatakları sevemedim nedense :44:
eltim zaten park yatak almayı düşünüyordu ondan aldık hediye. ama yinede kendime olsam almam diyorum.
bebiş küçükken yanları indiriyorum,büyüyünce kaldırıyorum düşme riski olmuyor.
daha çok büyüyünce de yan kısmı çıkarıyorum oluyor yatak :)
Bi biberon için saatlerce sitelerde gezdim kız.Koca beşik bu.Öyle bikaç saatte karar verirsek ayıp olur biberona karşı Manyağız valla biz
Yaaa neler var hayatta. Bugüne kadar gülüp,ayıpladığım ne varsa hepsini yaşattı Rabbim elhamdülillah.Gezme sırası bende tubiii
kızlar bana müsaadeee
daha kahvaltının bulaşıkları bile duruyor...
azıcık toparliim evi.
slow motion da tabi
çok öptüm sizleriiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?