- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.961
Damacana kaldırmıyorum benSende kaldırma artık.Bak az kalmış.Riske atma artık ikinizi de.Kendini,Yusuf'u düşünmüyorsun eşinle Kenan'ını düşün bari.
Pazartesi başka bi doktora gitmiştim ya ben.O bir fitil verdi akıntı için.Kutuda 2 tane var.Birini Salı kullandım.Birini de yarın kullanacağım.O çok kesti akıntıyı.Perşembeden beri %80-90 azaldı akıntı.Tarif ettikleri normal akıntıya döndü bin şükür. İnşallah zamanında gelecek benim kuzumda.
1 ay önce kaybettiğim halamın,3 yıldır kanser tedavisi gören oğlu da vefat etti... Allah kimseye dermansız dert vermesin...
Ay kusura bakma manyağız falan dedim pat diye.Kırıldıysan özür dilerim.:26:kesinlikle hele emzik askısına çok ayıp olur Ayşem bunu yapamayız
akıllı olduğumu hiçbir zaman savunmadım zaten...
kolay gelsin şekercim
Aysecim basin sagolsun canim,allah kalanlara sabir versin insallah
Ay kusura bakma manyağız falan dedim pat diye.Kırıldıysan özür dilerim.:26:
Evet anı defterime yazacağım beşikten çok beni oyalayan emzik askısı oldu diye
Çok sağol canım.3 yıldır kemoterapi yapıyorlardı zaten.Geçen yılda ilik nakli olmuştu.İyiye gidiyordu ama olmadı işte.Biri özürlü 2 küçük evladı kaldı ardında.Rabbim onlara uzun ömür versin.
estağfurullah canım benim hiç özür dilemee..
Ben daha manyağım sen saatlerce gezmişsin günlerdir geziniyorum sitelerde ben
ne aldın diye sor hiiiçççççççç
Ben gibi.Hamile kaldığımdan beri bütün siteleri dolaştım neredeyse.Ve bütün mağazaları.Marketteki bebek bölümlerini.Hala bi askı bulamadım.Kendim yapayım keçeden bari Benim gibi gıcık anneleri düşünmüyor hiç bu üreticiler
kesinlikle beceriksiz canım bunlar...
aslında olabilir kuzum yapabiliyorsan ne güzel istediğin gibi yaparsın...
pusetiniz nasıl oldu? bitti mi? onu kapıya nasıl asıyorlar? çok garip bir soru oldu ama inan hiç inceleme fırsatım olmadı. Yukardan mı tutturuluyor..hazırlardan daha güzel olmuş senin ki...
Evde bi denerim askıyı.İnce tül şeritlerden harika olur aslında.Her rengini de yaparım tontişime.Kıyafetlerine uygun takarım hepOmzuna nasıl tutturcam onu bilmiyorum ama.Çataliğne batabilir tehlikeli.Bakalım ne uydurabilirim onun yerine.
Bende canım.Aldığım kötü haberi çok ağlamadan atlatabildim sayenizde.SağolOnun yerine aynı çataliğne gibi ama farklı malzemeden yapılmış olanı bulabilirsin bence. sivri olmamalı tabiki...
canım benim ben kaçar öpüyorum seniii. çok güzel bir sohbetti çok eğlendim bugün..iyi akşamlar...
Ben park yataklara hiç ısınamadım.Yıllardır kullanır teyzemler,akrabalar,eş-dost.Her gördüğümde daha bi soğudum.Kullanışı işime yarasa bile alır mıydım bilmiyorum.Alternatifleri değerlendirirdim mutlaka.Kalitelisi tabi farklı görünüyor.Ama ne biliyim işte ısınamadım ben onlara.Şahsi fikrim böyle olunca tabi nerde olumsuzluğu var onu topladım benkizlar park yatak deneyimlere gore tercih edilmemeli mi? Bu tip yataklar mesela sallanmiyo Ikeadaki
HENSVIK Cot - IKEA
bunlar nasil?
maşallah yeğenime,maşallah eşine Allah bidaha yaşatmasın.
inşallah ayşem bende bulantısız ve kusmasız günleri iple çekiyorum.
zencefilli şeker vs.hiçbiri işe yaramıyo canım dr ssk nın karşılamadığı bi ilaç bahsetti bende aldım hatta kemoterapide kullanılan ilaçmış,hatta köpük gibi hiçbir tadı yok,ağızda emilen bişey ama onu bile yapamadım hemen çıkardım,anlıcan bekliyorum gülüm.
akıntın çokmu fazlaki?bende de şuan akıntı var hatta bazı zamanlar çok fazla oluyo,kontrole gittiğimde sorucam
Sağol canım.Allah yardımcın olsun,bi an önce biter inşallah sıkıntıların.
Akıntım o kadar fazlaki gün içinde çamaşır değiştirme hissi oluşuyor.Akşam eve gidince ve sabah işe gelmeden 2 kez değiştiriyorum çamaşırımı.Hatta bazen 3.Çok iğrenç bi tarif olacak ama çamaşırım doluyor resmen.Süt gibi losyonumsu bi akıntı.Dra tarif edince o kadar olması tehlike dedi.Islaklık olur ama günde 1 çamaşır yeter dedi.Çok şükür perşembeden beri o hale gelebildi.İnşallah bir daha fazlalaşmaz.Erken doğurmak istemiyorum.Zamanını tamamlasın yaramazım
erken doğum derken bir hafta felanmı yoksa daha erkenmi süreden bahsettimi dr?
islaklilk illa ki oluyor zaten camasiri gunde enaz 1 degistirmek iyi bide cunku islaklik idrar yolu enf. da yapiyor kuru kalmali. benim de akinti var ben de enaz1kez degistiriom. insallah aysecim 9ayda gelsin bebisler..
7-7,5 aydan sonra bekleyebilirsin dedi.Eşyalara da ondan acele ettim.
Günlük pedde enfeksiyon yapıyormuş.Onu da kullanamıyorum.Temiz olsa bile değiştir diyorlar hep.Bekarken de değiştirirdim her gün.Ama benimki normalin çok üstündeydi canım.Bazen pantolonum ıslanıyordu düşün yani
Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler.Çok riskli insan tırsıyor ona bişey olacak diye.Eşim daha da tırsıyor bana da bişey olacak diye:18::18::18::18::18:
Allah korusun canim benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?