Bol bebiş topiği

Aysecim basin sagolsun canim,allah kalanlara sabir versin insallah

kesinlikle hele emzik askısına çok ayıp olur Ayşem bunu yapamayız
akıllı olduğumu hiçbir zaman savunmadım zaten...
kolay gelsin şekercim
Ay kusura bakma manyağız falan dedim pat diye.Kırıldıysan özür dilerim.:26:
Evet anı defterime yazacağım beşikten çok beni oyalayan emzik askısı oldu diye

Aysecim basin sagolsun canim,allah kalanlara sabir versin insallah

Çok sağol canım.3 yıldır kemoterapi yapıyorlardı zaten.Geçen yılda ilik nakli olmuştu.İyiye gidiyordu ama olmadı işte.Biri özürlü 2 küçük evladı kaldı ardında.Rabbim onlara uzun ömür versin.

estağfurullah canım benim hiç özür dilemee..
Ben daha manyağım sen saatlerce gezmişsin günlerdir geziniyorum sitelerde ben
ne aldın diye sor hiiiçççççççç

Son düzenleme:
estağfurullah canım benim hiç özür dilemee..
Ben daha manyağım sen saatlerce gezmişsin günlerdir geziniyorum sitelerde ben
ne aldın diye sor hiiiçççççççç

Ben gibi.Hamile kaldığımdan beri bütün siteleri dolaştım neredeyse.Ve bütün mağazaları.Marketteki bebek bölümlerini.Hala bi askı bulamadım.Kendim yapayım keçeden bari Benim gibi gıcık anneleri düşünmüyor hiç bu üreticiler

kesinlikle beceriksiz canım bunlar...
aslında olabilir kuzum yapabiliyorsan ne güzel istediğin gibi yaparsın...
pusetiniz nasıl oldu? bitti mi? onu kapıya nasıl asıyorlar? çok garip bir soru oldu ama inan hiç inceleme fırsatım olmadı. Yukardan mı tutturuluyor..hazırlardan daha güzel olmuş senin ki...

En son yüklediğim resimdeki gibi duruyor ekleme yapmadım daha hiç. Çok süslü olsun istemiyorum hiçbişeyinin.
Araba süsledikleri tüller varya onları kapıya hediye paketi gibi sarıyorlar.Ortasına da süsü sabitliyorlar. Bunun gibi.

Evde bi denerim askıyı.İnce tül şeritlerden harika olur aslında.Her rengini de yaparım tontişime.Kıyafetlerine uygun takarım hep Omzuna nasıl tutturcam onu bilmiyorum ama.Çataliğne batabilir tehlikeli.Bakalım ne uydurabilirim onun yerine.

Onun yerine aynı çataliğne gibi ama farklı malzemeden yapılmış olanı bulabilirsin bence. sivri olmamalı tabiki...
canım benim ben kaçar öpüyorum seniii. çok güzel bir sohbetti çok eğlendim bugün.. iyi akşamlar...

dileklerin için çok saol canım inşallah çabucak geçer,sabah kahvaltıda ne yediysem geri çıkardım,çok tuhafıma gidiyorum:))normalde diğer zamanlarda midem çok fazla bulansa bile çıkaramazdım şimdi birisi böh dese çıkarıyorum:))

yerinde olmayı çok isterdim,35.haftadasın 35-12=13 hafta var aramızda :))) sağsalim doğuralımda beklemeside cenemem olsun..

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım...

canım ya kıyamam inşallah çabucak geçer,3 ay bitince geçer diyodum ama bende senin gibi düşünüyorum artık 4.ay 5.ay diyorum hatta 9ay kusanlar var acaba bendemi o zamana kadar çekicem diyorum((

baş dönmesi de kötü,fazla ayakta kalmamaya çalış kuzum.

çapraz komşumda hamile 5 aylık çok şükür oda inci gibi hiçbir sorun yaşamadı yaşamıyoda.nasıl imreniyorum bi bilsen,genelde yemeği o komşum yapıyo beni çağırıyo herşeyimiz beraber ben fazla bşey yapamıyorum keşke ben yapsam da o uzansa dinlense diyorum:)))

canım kanaman için bi fifrim yok ama benim sindirim sorunum yok denecek kadar az olur,ama bazen çok katı yicekler yediğimde kayısı yerim yaşı ve kurusu birebirdir,benden sana tavsiye bu canım,çok geçmiş olsun....

maşallah yeğenime,maşallah eşine Allah bidaha yaşatmasın.
inşallah ayşem bende bulantısız ve kusmasız günleri iple çekiyorum.
zencefilli şeker vs.hiçbiri işe yaramıyo canım dr ssk nın karşılamadığı bi ilaç bahsetti bende aldım hatta kemoterapide kullanılan ilaçmış,hatta köpük gibi hiçbir tadı yok,ağızda emilen bişey ama onu bile yapamadım hemen çıkardım,anlıcan bekliyorum gülüm.

akıntın çokmu fazlaki?bende de şuan akıntı var hatta bazı zamanlar çok fazla oluyo,kontrole gittiğimde sorucam

Bende canım.Aldığım kötü haberi çok ağlamadan atlatabildim sayenizde.Sağol
Yarın görüşürüz inşallah.
kizlar park yatak deneyimlere gore tercih edilmemeli mi? Bu tip yataklar mesela sallanmiyo Ikeadaki

HENSVIK Cot - IKEA

bunlar nasil?
Ben park yataklara hiç ısınamadım.Yıllardır kullanır teyzemler,akrabalar,eş-dost.Her gördüğümde daha bi soğudum.Kullanışı işime yarasa bile alır mıydım bilmiyorum.Alternatifleri değerlendirirdim mutlaka.Kalitelisi tabi farklı görünüyor.Ama ne biliyim işte ısınamadım ben onlara.Şahsi fikrim böyle olunca tabi nerde olumsuzluğu var onu topladım ben Taşınması benim için bi avantaj değil.Sık sık yatılı gezmeye giden biri değilim,tatile yatağını taşımayı düşünmüyorum,iki ailede bizimle aynı şehirde.Üstelik bebeğim rahat etsin diye yatağını taşıyarak onu şımartmak da istemiyorum.2 aylıkken bu rahatlığa alışırsa ilerde isteklerinin önüne geçemem.Oda takımı benim hayalimdi.O varkende 400-500 verip park yatak almak fazla masraf olacaktı.Sanıldığı gibi de ufak bişey değil parklar.(en ufakları hariç) 4-5 yaşına kadar yatsın dersen zaten büyüğünü almak zorundasın.Velhasılı kelam park benim için negatif bi seçenek.Bir de çok sarsıldığı için çocuk sürekli uyanıyor diyenleri de duyunca hepten soğudum.Ama paylaştığın yatak güzel.En azından sabit bi yatak.

Sağol canım.Allah yardımcın olsun,bi an önce biter inşallah sıkıntıların.
Akıntım o kadar fazlaki gün içinde çamaşır değiştirme hissi oluşuyor.Akşam eve gidince ve sabah işe gelmeden 2 kez değiştiriyorum çamaşırımı.Hatta bazen 3.Çok iğrenç bi tarif olacak ama çamaşırım doluyor resmen.Süt gibi losyonumsu bi akıntı.Dra tarif edince o kadar olması tehlike dedi.Islaklık olur ama günde 1 çamaşır yeter dedi.Çok şükür perşembeden beri o hale gelebildi.İnşallah bir daha fazlalaşmaz. Erken doğurmak istemiyorum.Zamanını tamamlasın yaramazım

islaklilk illa ki oluyor zaten camasiri gunde enaz 1 degistirmek iyi bide cunku islaklik idrar yolu enf. da yapiyor kuru kalmali. benim de akinti var ben de enaz1kez degistiriom. insallah aysecim 9ayda gelsin bebisler..

erken doğum derken bir hafta felanmı yoksa daha erkenmi süreden bahsettimi dr?

7-7,5 aydan sonra bekleyebilirsin dedi.Eşyalara da ondan acele ettim.

islaklilk illa ki oluyor zaten camasiri gunde enaz 1 degistirmek iyi bide cunku islaklik idrar yolu enf. da yapiyor kuru kalmali. benim de akinti var ben de enaz1kez degistiriom. insallah aysecim 9ayda gelsin bebisler..

Günlük pedde enfeksiyon yapıyormuş.Onu da kullanamıyorum.Temiz olsa bile değiştir diyorlar hep.Bekarken de değiştirirdim her gün.Ama benimki normalin çok üstündeydi canım.Bazen pantolonum ıslanıyordu düşün yani

Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler.Çok riskli insan tırsıyor ona bişey olacak diye.Eşim daha da tırsıyor bana da bişey olacak diye:18::18::18::18::18:

Allah korusun canim benim..

Allah korusun canim benim..

Bazen eşimin gözünde öyle büyük bir korku görüyorum ki şaşıyorum.Doğum anını nasıl geçireceğim ben diyor.Seni içerde keserlerken (sezeryandan bahsediyor burda:)) yada sen içerde çığlık atarken ben nasıl eli boş durabilcem diyor.İçim lime lime oluveriyor onu öyle çaresiz görünce.Allahım hayırlısıyla,sağlıkla,zamanında ve kolayca kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…