Bol bebiş topiği

ayy canım benim... geçicek inşallah. hatta anlamıcaksın bile ne zaman geçtiğini...
bir bakıcaksın ki uzun süredir bulantın yok ve sen yeni fark etmişsin :)

hamileliğin her döneminin tadını çıkartmak lazım leylam
insan hayatında kaç defa yaşar ki bu duyguları?
ve nekadar çok insan var o bulatıları seve seve çekmek isteyen...
Rabbim dermansız dert vermesin.
sevinmeliyiz ki o bulantılar bebişinin sağlıklı oldugundan oluyor.

evet ya şaka maka 35. haftadayız. 20 güne kadar kuzumu alıcam kollarıma inşallah
Darısı başına inşallah canım. zaman zaten su gibi akıp geçiyor.
bir bakıcaksın ki 25-30-35 haftalar derken bebişin gelivermiş evinize

kizlar park yatak deneyimlere gore tercih edilmemeli mi? Bu tip yataklar mesela sallanmiyo Ikeadaki

HENSVIK Cot - IKEA

bunlar nasil?

canım yurt dışında zaten hep bu tarz sallanmayan yataklar kullanılıyor.
sallanan beşik bizim ülkemize ait sanırım

şimdiki aklım olsa bende sabit alırdım.
ama hem ilk hamilelikteki tecrubesizlik hemde hediye oluşundan dolayı sallanan alınmıştı.
fakat ben sabit kullandım genelde.

park yatak konusunda herkezin düşünceleri farklı canım.
inceleyip özelliklerine bakabilirsin.
bende park yatak tercih etmeyenlerdenim şahsen

oo millet dağılmış bile...
bende evi bir süpürdüm topladım geldim...

eşim geldi oğluş paşayı alıp hamam-sauna-havuz keyfine gittiler
hıhh bende evde keyifli keyifli tv izlerim
bir de cips le meyve suyu ohh değmeyin keyfime
ee malum 1,5 kilo vermişim...

hee size söylememiştim dimii?
ben kilo vermişim,yusufcugum almış
bu 1 haftadır içtiğim suyun haddi hesabı yok.
demekki gereksiz kilo alımına dur demişim. bebişim almış kiloyu.

sonuç olarak 16 kilo almış durumdayım... az da deil bea :44:

keyfin bol oolsun canim..
kilo verdim derken nasil oldu su icerek mi? son zamanda kilo alinior derler hep bide:)

keyfin bol oolsun canim..
kilo verdim derken nasil oldu su icerek mi? son zamanda kilo alinior derler hep bide:)

saolasın kuzuşkom

evet ya bende şaşırdım.büyük bir hızla kilo alırken 3-4 gündür tartıya çıkmadım sinir oldugum için...

bugün bir baktım ki 1-1,5 kilo daha az çıktım
hemde tok karınla ve bir okadar kıyafetle
ama bu hafta çok fazla su içtim. ona bağlıyorum

selam tubişim nasılsınız canım keyifler yerinde maşallah azkaldı senin doğum ne zaman acaba belli oldumu kızcemle öptük seni

selam canımm...
nerelerdesin yaa

evet hamd olsun keyfimiz yerinde.
en fazla 20 güne gelicek kuzum

sen nasılsın bakalım?

sadece 20 ne güzel yaa sağ salim kavuşun inş birbirinize biz iiz şükür bi sıkıntımız yok arada sırtım ağrıyo bide çok tembel oldum popomu yerinden kaldırmaya üşenir oldum doğumdan sonrada böle olmaz umarım yoksa bebişe nasıl bakıcam cümlemizi allah kolay doğumlarla sağsalim kurtarsın inş

sağolasın canımcım...
merak etme doğumdan sonra insan piskolojik olarak kendini hazırlıyor anneliğe.
ister istemez bir canlılık bir hareketlilik oluyor...
düşün,sezeryanlı olmama ragmen ben hiç yatmamıştım.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahh

İnşaallah kızlar bizde o günleri görürüz
Özlemcim demekki 14.hafta bitince hızla geçti zamanın inş bizimde öyle olur
Hay Maşaallah hadi canım sağlıkla doğur paşanı
Rabbim yardımcınız olsun bu arada ne güzel bir doktorun varmışşş
Etrafımda gelişimi önde olan çok kişi var canım Maşaallah sizin iriliğinizinde etkisi vardır demi
Ne güzel oğluşunuz olacak İnş ikinci kzı olur Rabbim muradını versin...
Bakalım bizim meleğimizin cinsiyeti ne merak başladı bende
Maşaallah komşun iyiymiş
Rabbim güç versin Leylacım inş 4.aya girer girmez biter nbluntın ümidimizi kaybetmeyelim
İnş bu süreç uzamaz
Yinede şükürler olsun onları bize verene canımmm fedaaaaaaaaaaaaa
Sağol canım dikkat edeceğim bakalım zamanla iyi olur inş...

Çok şekersin ya yazdıklarına bayılıyorum
Rabbim işini gücünü rast getirsin...

Kızlar bu arada Ülkemizin ferahı huzuru için çok dua edelim...
Hergün 1 Yasin-i şerif okuyoruz inşaallah sizlerde katılın...
En azından dualarımız birlikte olsun Ülkemiz sakinliğe kavuşsun...
Rabbim halimizi iyi etsin hepimizi korusun...

Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Bizim küçük hanım bugün yine ya saçlanıyor ya kıllanıyor yani oluyor bir şeyler. midem cayır cayırr... :120::120::120::111::111::111::111::111:
şöyle buz gibi bir kola olsa da içsem ama olmaz çok zararlı. bir daha duymayayım özlem...

Günaydın canıımm
Midenin yanması için karbonatlı sakız çiğne.Çok işe yarıyor.Kola Hem asitli hem vitaminsiz: Kızımın arkadaşını kötü şeylere alıştırma annesi.Üzülürüz bak sonra.
Sabah sabah ders çalıştım ben.ara öğünümüz olan sütlü nesfitimizi de yedik.Kedi gibi dudaklarımı yalıyorum şimdi
Ayaklarımın ağrısı hafif ama geçmiş değil.İnşallah bugün çok ağrımaz:18:

Kızlar markafoni de mothercare in kampanyası var bugün..Çok ucuz değil ama bakalım bakalım...

Bakmayalım,baksakmıki,bakabiliriz aslında,amaan bakmayalım bakmayalım.Offff kızım için değer bakalım nolcaksa olsun

Hoşgeldin şekercim.. Karbonatlı sakız tamam hemen alayım..
Yok canım ben kolayı yıllardır içmiyorum. İçim yanınca öyle birden geldi geçti gitti.
aaa kola da neymiş ögg acı böceklii ayyyy içilir mi o
ooohh afiyet olsun canımcım yarasın bal şeker olsun...bizim de kuru üzüm saatimiz :)))
Hayırdır ne dersi çalışıyorsun sen?
Ağrı kesicin var mı bugün yanında?inşallah ağrımaz...
ben baktım birşey bulamadım. kristalin bebe uyku setleri ve nevresim takımları var. ama normal fiyatları ne kadar ki?uyku setleri 100 nevresim 35 tl.

Son düzenleme:

29 haziranda sınavım var.Ona çalışıyorum.
Sorma büroya gelince aklıma geldi almadığım.İnşallah gerek kalmaz.
3lü zıbınlar 34 tl.gayet uygun.tanesi 11 tl falan oluyor.Uzun kollu tüm tulum hemde.Almasaydım bende alırdım ama 12 tane tulumu var.Fazla olacak diye alamadım:44:
Micky de çok güzel şeyler var.Ama seneye ancak giydiririz onları.

Evet cnm ben de aldığım için 3 lü beşli set almam artık. fazla olacak. hediyeler de gelecek. Alırsam çok bayıldığım değişik komik olanlardan bir iki alırım o kadar. Büyüyecekler sonra küçük kalacak giyemeyeceğiz hepsini..
Allah zihin açıklığı versin kuzum.
Ee Ayşem bugün ne araştırıyoruz
dur ben listemi çıkarayım :))) nerden başlasam bugün acaba?

Valla bilmem ne araştırsak
Hadi sen listeyi çıkar bakalım.

Kızlar merhaba.

dün bitane bebiş sevdim. 1,5 aylık. kız bebek. Maşallahhhh böyle mi tatlı olurr yavrum benim.

Sarışın yeşil gözlü. minnacıkkkk minnacıkkkkkk. Hemencecik dogurmak geldi içimden.

annesi portbebeye koymuş onu. Çok kullanışlı bence ben çok sevdim. Koyduk masanın üstünde bahçede oturuyorduk.

Miss gibiiiydi. Ayyyyyyyyyy dogurasımm var acayip.

Tabi ben hemen sordum nasıl huzursuzlugu var mı? gündüzleri maşallah çok iyi ama geceleri bazen düzensiz oluyor dedi. Bende olcak o kadar normal dedim. Yakında benimde başıma gelecek inşallah.

yumuk yumuk gözleri var. Bi uyuyo bi uyanıo hiç ağlmadı. Bayıldım bayıldımm

yumurtlamü günüm 7 siydi ayın bol bol çalışma oldu kızlar bugünlerde ayağa kalktığımda yumurtalıklarımda şişlik var gibi geliyor bana mı öyle geliyo diye eşime sordum o da öyle dedi bıçak saplanır gibi kramplar giriyor birde vajina bölgesinde ağrıyor gibi sızlama var oturduğum zaman daha çok hissediliyor neden acaba aranızda bunları yaşayan var mı

UOTE=inci61inci;30761509]Kızlar merhaba.

dün bitane bebiş sevdim. 1,5 aylık. kız bebek. Maşallahhhh böyle mi tatlı olurr yavrum benim.

Sarışın yeşil gözlü. minnacıkkkk minnacıkkkkkk. Hemencecik dogurmak geldi içimden.

annesi portbebeye koymuş onu. Çok kullanışlı bence ben çok sevdim. Koyduk masanın üstünde bahçede oturuyorduk.

Miss gibiiiydi. Ayyyyyyyyyy dogurasımm var acayip.

Tabi ben hemen sordum nasıl huzursuzlugu var mı? gündüzleri maşallah çok iyi ama geceleri bazen düzensiz oluyor dedi. Bende olcak o kadar normal dedim. Yakında benimde başıma gelecek inşallah.

yumuk yumuk gözleri var. Bi uyuyo bi uyanıo hiç ağlmadı. Bayıldım bayıldımm[/QUOTE]

Allahım gönlüne göre versin inşallah incicim.Dün bende bi erkek bebek sevdim 6 aylık.Maşallah.Annesinin sevişini görünce insanın hemen doğurası geliyor valla.Bende ister istemez karnımı okşamışım onları izlerken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…