- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.981
dileklerin için çok saol canım inşallah çabucak geçer,sabah kahvaltıda ne yediysem geri çıkardım,çok tuhafıma gidiyorum:))normalde diğer zamanlarda midem çok fazla bulansa bile çıkaramazdım şimdi birisi böh dese çıkarıyorum:))
yerinde olmayı çok isterdim,35.haftadasın 35-12=13 hafta var aramızda :))) sağsalim doğuralımda beklemeside cenemem olsun..
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım...
kizlar park yatak deneyimlere gore tercih edilmemeli mi? Bu tip yataklar mesela sallanmiyo Ikeadaki
HENSVIK Cot - IKEA
bunlar nasil?
oo millet dağılmış bile...
bende evi bir süpürdüm topladım geldim...
eşim geldi oğluş paşayı alıp hamam-sauna-havuz keyfine gittiler
hıhh bende evde keyifli keyifli tv izlerim
bir de cips le meyve suyu ohh değmeyin keyfime
ee malum 1,5 kilo vermişim...
hee size söylememiştim dimii?
ben kilo vermişim,yusufcugum almış
bu 1 haftadır içtiğim suyun haddi hesabı yok.
demekki gereksiz kilo alımına dur demişim. bebişim almış kiloyu.
sonuç olarak 16 kilo almış durumdayım... az da deil bea :44:
keyfin bol oolsun canim..
kilo verdim derken nasil oldu su icerek mi? son zamanda kilo alinior derler hep bide:)
saolasın kuzuşkom
evet ya bende şaşırdım.büyük bir hızla kilo alırken 3-4 gündür tartıya çıkmadım sinir oldugum için...
bugün bir baktım ki 1-1,5 kilo daha az çıktım
hemde tok karınla ve bir okadar kıyafetle
ama bu hafta çok fazla su içtim. ona bağlıyorum
selam tubişim nasılsınız canım keyifler yerinde maşallahazkaldı senin doğum ne zaman acaba belli oldumu kızcemle öptük seni
selam canımm...
nerelerdesin yaa
evet hamd olsun keyfimiz yerinde.
en fazla 20 güne gelicek kuzum
sen nasılsın bakalım?
sadece 20 ne güzel yaa sağ salim kavuşun inş birbirinize biz iiz şükür bi sıkıntımız yok arada sırtım ağrıyo bide çok tembel oldum popomu yerinden kaldırmaya üşenir oldumdoğumdan sonrada böle olmaz umarım yoksa bebişe nasıl bakıcam cümlemizi allah kolay doğumlarla sağsalim kurtarsın inş
Değil mi yaaa?Ben 10-11lerdeyken tubilosh 25-30 civarıydı.Bende o zamanları görürmüyümki diyordum.Ne zaman oldum bilmemki.Bak sende 13 yazıyor.Bi bakmışsın 25 oluverecek.Şaşacaksın.14 haftalık olduk dediğimde daha çok minikmişsiniz demişti hemşirenin biri.(Karnı burnundaydı onun) Aynı şeyi ben başka bi kadına söyledim geçen hastanede.8.haftadaymış daha çok minik dedim istemeyerek
Amiiiin Allahım yıllardır,aylardır bekleyenlere de bi an önce göndersin gönlündeki prensi yada prensesi.Dualarım hep bu yönde.Tekme yedikçe kuzumdan dua ediyorum bekleyenlere.
İnşaallah kızlar bizde o günleri görürüzkıyamam ya benim yanımda var ama ah ne fayda...
İç tabi canım benim süt gibisi yok hergün içiyorum ben alışsın tadına sonraları da severek içsin diye.
Hatta beraber içelim benim de süt saatim geliyor... :) ama bu sefer yarım kiloyu devirmicem. gaz ve uyku yapıyor...:)
İç canım afiyet olsun şifa olsun inşallah yarasın ikinize de...
aminnnnnnnnnnnnn canım.
ayyy olduk dimi 6. ayı dolduruyoruz canım valla sorma ne zaman geçti hiç anlamadım. Sadece ilk 12-14 haftalar geçmedi zaman,dakikaları saydım..Şimdi tubişin dediği gibi yokuş aşağı gidiyoruz..Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin hepimize..
Hay Maşaallah hadi canım sağlıkla doğur paşanıBİİİZZZZ GEEELDİİİİKKKKK
kızlar dr dan geldim...
ayy ne haberler ne haberler
bebişim 2.800 gr olmuş maşallah.
50 cm civarı da boyu
dr normal şartlarda temmuz 1 ile 5 i arasında alırdım ama maşallah kilosu boyu ilerde,erken gelmeye de kalkabilir dedi.
başı dönmüş aşağı. baskı ondanmış.normal dogum pozisyonunu almış.
ayın 24 ünde gidicem, ciğer geliştirici iğne vurucak. ayın 29-30 u gibi veya kilosu böyle iyi gitmeye devam ederse daha erken de alabilirmiş
sonuç olarak bu ay içersinde yusufumuz geliyorrrr
doğum olarak da spinal yapıcam. çok şaşırıcaksın nekadar kolay oldu diceksin dedi...
çok yürümücekmişim :18:
zaten az zamanın kaldı 2 hafta otur çok hareketli olma dedi.
usg de 4 boyutlu izledik kuzuyu.
dr un bir sevişi vardı görcektiniz
ayy bu nasıl tatlı bir çocukk yanaklara bak buruna bak dedikçe bende heyecan haptım
şimdi 2 hafta beklicem bakalım...
HAMD OLSUN RABBİMEEE
Etrafımda gelişimi önde olan çok kişi var canım Maşaallah sizin iriliğinizinde etkisi vardır demiSelam kizlar,iyi haftalar
Cmts gunu kontrolumuz vardi,cinsiyetini de ogrendik erkek olacakmis bebegim,biraz dumura ugramadim degil 30 yasindayim,30 yil boyunca hic oglan hayali kurmamistim,hep kiz di benim cocugum,isimler,hayaller vs. erkek diyince doktor 2-3 kerz sordum kesin mi diye kesin dedi,alismaya calisiyorum suan,aman yanlis anlamayin allahimin gucune gitmesin binlerce kere sukurler olsun,ben oglumu herkeslerden herseylerden cok sever,korur,kollarim.
Yalniz doktor bebegimin cok iri oldugunu soyledi,gelisimi 8 gun onde gidiyomus,doktor biraz sasirdi ama bunun olabilecek bisey oldugunu soyledi,1 ay sonra tekrardan ayrintili ultrason yapilacak,seker yuklemesi filan yapilacak insallah diyabetle ilgili yada baska bi sorunumuz yoktur,bebegim suan 207grammis,ben henuz hic kg almadim ama anne baba olarak bizde iri sayiliriz genetik de olabilir dedi doktor.hic boyle bi durumda olan var mi? Yada tanidiginiz?
Maşaallah komşun iyiymişcanım ya kıyamam inşallah çabucak geçer,3 ay bitince geçer diyodum ama bende senin gibi düşünüyorum artık 4.ay 5.ay diyorum hatta 9ay kusanlar var acaba bendemi o zamana kadar çekicem diyorum((
baş dönmesi de kötü,fazla ayakta kalmamaya çalış kuzum.
çapraz komşumda hamile 5 aylık çok şükür oda inci gibi hiçbir sorun yaşamadı yaşamıyoda.nasıl imreniyorum bi bilsen,genelde yemeği o komşum yapıyo beni çağırıyo herşeyimiz beraber ben fazla bşey yapamıyorum keşke ben yapsam da o uzansa dinlense diyorum:)))
Sağol canım dikkat edeceğim bakalım zamanla iyi olur inş...canım kanaman için bi fifrim yok ama benim sindirim sorunum yok denecek kadar az olur,ama bazen çok katı yicekler yediğimde kayısı yerim yaşı ve kurusu birebirdir,benden sana tavsiye bu canım,çok geçmiş olsun....
oo millet dağılmış bile...
bende evi bir süpürdüm topladım geldim...
eşim geldi oğluş paşayı alıp hamam-sauna-havuz keyfine gittiler
hıhh bende evde keyifli keyifli tv izlerim
bir de cips le meyve suyu ohh değmeyin keyfime
ee malum 1,5 kilo vermişim...
hee size söylememiştim dimii?
ben kilo vermişim,yusufcugum almış
bu 1 haftadır içtiğim suyun haddi hesabı yok.
demekki gereksiz kilo alımına dur demişim. bebişim almış kiloyu.
sonuç olarak 16 kilo almış durumdayım... az da deil bea :44:
Günaydın canıımmGünaydın kızlar. Nasılsınız?
Bizim küçük hanım bugün yine ya saçlanıyor ya kıllanıyor yani oluyor bir şeyler. midem cayır cayırr... :120::120::120::111::111::111::111::111:
şöyle buz gibi bir kola olsa da içsemama olmaz çok zararlı. bir daha duymayayım özlem...
Kızlar markafoni de mothercare in kampanyası var bugün..Çok ucuz değil ama bakalım bakalım...
Günaydın canıımm
Midenin yanması için karbonatlı sakız çiğne.Çok işe yarıyor.KolaHem asitli hem vitaminsiz: Kızımın arkadaşını kötü şeylere alıştırma annesi.Üzülürüz bak sonra.
Sabah sabah ders çalıştım ben.ara öğünümüz olan sütlü nesfitimizi de yedik.Kedi gibi dudaklarımı yalıyorum şimdi
Ayaklarımın ağrısı hafif ama geçmiş değil.İnşallah bugün çok ağrımaz:18:
Bakmayalım,baksakmıki,bakabiliriz aslında,amaan bakmayalım bakmayalım.Offff kızım için değer bakalım nolcaksa olsun
Hoşgeldin şekercim.. Karbonatlı sakız tamam hemen alayım..
Yok canım ben kolayı yıllardır içmiyorum. İçim yanınca öyle birden geldi geçti gitti.
aaa kola da neymiş ögg acı böceklii ayyyy içilir mi o
ooohh afiyet olsun canımcım yarasın bal şeker olsun...bizim de kuru üzüm saatimiz :)))
Hayırdır ne dersi çalışıyorsun sen?
Ağrı kesicin var mı bugün yanında?inşallah ağrımaz...
ben baktım birşey bulamadım. kristalin bebe uyku setleri ve nevresim takımları var. ama normal fiyatları ne kadar ki?uyku setleri 100 nevresim 35 tl.
29 haziranda sınavım var.Ona çalışıyorum.
Sorma büroya gelince aklıma geldi almadığım.İnşallah gerek kalmaz.
3lü zıbınlar 34 tl.gayet uygun.tanesi 11 tl falan oluyor.Uzun kollu tüm tulum hemde.Almasaydım bende alırdım ama 12 tane tulumu var.Fazla olacak diye alamadım:44:
Micky de çok güzel şeyler var.Ama seneye ancak giydiririz onları.
Evet cnm ben de aldığım için 3 lü beşli set almam artık. fazla olacak. hediyeler de gelecek. Alırsam çok bayıldığım değişik komik olanlardan bir iki alırım o kadar. Büyüyecekler sonra küçük kalacak giyemeyeceğiz hepsini..
Allah zihin açıklığı versin kuzum.
Ee Ayşem bugün ne araştırıyoruz
dur ben listemi çıkarayım :))) nerden başlasam bugün acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?