- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.001
yumurtlamü günüm 7 siydi ayın bol bol çalışma oldu kızlar bugünlerde ayağa kalktığımda yumurtalıklarımda şişlik var gibi geliyor bana mı öyle geliyo diye eşime sordum o da öyle dedi bıçak saplanır gibi kramplar giriyor birde vajina bölgesinde ağrıyor gibi sızlama var oturduğum zaman daha çok hissediliyor neden acaba aranızda bunları yaşayan var mı
İnceleme vücudunu.İnşallah tutunuyordur bebişin.Düşündükçe belirtiler artar.Başka şeylerle ilgilen bu hafta.4 gün içinde belli olmaz şişlik.
Valla bilmem ne araştırsak
Hadi sen listeyi çıkar bakalım.
çıkaramadım ki listeyi.. Sarhoş gibi konuşan bir adam aradı. Bana siz fatih beyin eşi misiniz dedi?bizim müdür beyin adı da fatih...dedim yookk. önce dedim herhalde birisi benle kafa yapıyor. sonra dedi ki sizin hesabınıza ismi özlem olan başka birinin parası yatmış. dedim nasıl olur? o özlem de burda çalışıyor diyor ki belki evlenmişsinizdir soyadınız değişmiştir diye biz sizin hesabınıza yatırdık ben de dedim ben zaten evliyim şaka gibi ya adam tam komedi.. bir de diyor ki siz çekiverin parayı verin arkadaşınıza o kadar rahat. kendi yanlışlık yapmış ama sanki çok doğal bir durum gibi konuşuyor ... baktım ben de internet şubesinden. iki tane görev ücreti benim hesaba yatmış ki ben hamilelik kontenjanından dolayı görevlere gitmiyorum ama bana para yatmış. neyse gittim arkadaşa parasını verdim. sabah sabah şaka gibi yaaaa....
Yuhh ya.Film gibi olmuş.Allahım bu tür insanlarda iş buluyor da çalışıyor ya şaşıyorum valla.Hata olmuş hemen düzeltiyorum diyeceği yerde çekiverde veriver falan.Ne kadar laubali.Sen yine insaflıymışsın.Ben olsam "ne münasebet.çekmiyorum" der kızardım adama. İşini düzgün yapmayı öğrensin manyak
kizlar gecenlerde krize girmistim ya prolaktin diye son gelismeleri aktariyorum...
kisa bir hatirlatma once analizimi aldim gittim doktorun yanina dedi ki bana prolaktinin yuksek insallah baska birsey cikmaz. bende sordum ki nedir bu prolaktin onemli birsey mi basit birsey mi diye git inertnetten oku dedi. bende okudum filan beyin adenomum var sanmistim ya...
tezymem hemsire ve de onunda adenomu var megerse bu prolaktin adet oncesi donemde artiyormus zaten goguslerimin agrisi filanda gecti adet olunca bosu bosuna kokrmusum...hep bu sacma doktorlar yuzunden ya...
yarin analize gidicem yine insallah iyi cikar kizlar yine....
merhaba kzılar hıc ıyı haberlerle
gelmedım çok kotuyum şu an
rahim filmi çektirdim saol tüpte distal tubal oklüzyon ve hidrosalpinks tanısı bulunmustur yazıyo
daha kendı doktoruma goturmedım ama kendım netten arstırdıgma gore sol tupte sıvı bırıkımı varmıs buda engellıyomus gebelıği ve sağ tupum normal ondan olusan gebelıgıde etkılıyomus düşüğe sebeb oluyomuş ben napıcam bilmiyorum çok kötüyümm hiç bişey düşünemiyorumm
Canııımmm dur bakalım.Doktorla görüşmeden araştırmayla doğru şeyler öğrenemeyiz.Emin olamayız.Sakin ol nolur.Mutlaka bi çaresi vardır.Bende araştırayım dur bakıyım.Nolur sakin ol.Bi duş al hadi.Sakinleşirsin.
iş yerındeyım cnmm yaa tutamıyorum kendımı ogrendıgımden berı ağlamktan canım cıktı
ben anne olamıycamm galıba hıc bı zmannn
rahim filmi çektirdim saol tüpte distal tubal oklüzyon ve hidrosalpinks tanısı bulunmustur yazıyo
daha kendı doktoruma goturmedım ama kendım netten arstırdıgma gore sol tupte sıvı bırıkımı varmıs buda engellıyomus gebelıği ve sağ tupum normal ondan olusan gebelıgıde etkılıyomus düşüğe sebeb oluyomuş ben napıcam bilmiyorum çok kötüyümm hiç bişey düşünemiyorumm
yani gördüm bu topicieğlenceli dur hemen stres yapma arkadaşım korkulacak bişey değil bildiğim kadarıyla..hem öyle anne olmıyacam da ne demek.benim arkadaşımdada ayısı olmuştu laparoskopi yapıldı ve o ay hamile kaldı :13:
Bak gördün mü hamile kalan olmuş.Nolur sakinleş biraz.Sakin kafayla düşün.Sonuçlarını doktora yorumlat.İyi bi doktora git.Eşin de olsun yanında.Yada daha sakin olacak biri daha gelsin.Bu kafayla drun söylediklerini de duymazsınız siz şimdi.
canım sen nasıl hamile kaldın :26::26:bebeğin kocaman olmuş maşallahcinsiyet bellimi?
iş yerındeyım cnmm yaa tutamıyorum kendımı ogrendıgımden berı ağlamktan canım cıktı
ben anne olamıycamm galıba hıc bı zmannn
dokotr randevum cumartesı gunu canımmm eşim yanımdyadı zatennn onunla bırlıkte gıtıık bırz once benı iş yerıme bıraktı
geldım baktım bıraz netten işte laparoskopi olmak gerkeıyomus galiba tüp bebekğin olmasını bıle etkılıyomus bu çok buyuk ıhtımal 4 ya once gecırdgım düşüğünde sebebi bu cunku sag tüp sayesınde hamıle kalsam bile düşüğe neden oluyomusss
Bence druna tlfda izah et durumu.Yada git hastaneye hasta aralarında bi sor.Sonuçta sonuç gösteriyorsun.O zaten sıra al gel falan diye yönlendirir seni.Ne yapılacaksa doktorundan öğren bitanem.Hatta bence tek dr yetmez başka profa da git.Yanlış teşhis,yanlış tedavi olmasın.Emin olalım drun doğru bişey yaptığından. Cumartesiye kadar beklemenin anlamı yok bence.Tabi yine de sen bilirsin.Ben olsam sonucu alır almaz dra giderdim.Duramazdım yani:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?