Bol bebiş topiği

Ben doğal yolla hamile kaldım.Btç kürü,çakşır otu ve ovulasyon testi kullandım.Ve tabi çok dua ettim.Darısı herkesin başına inşallah.
Kızımız olacak Allah izin verirse.

hayırlı evlat olsun inş.bu ay bende yaptım btç,ama ovü testini iki ay yaptım bişey anlamadım bıraktım rabbim bilir iyisini nasip ne zamansa o zaman olacak zatenEĞLENCELİ laparoskopi olsan bile zor bişey değilki canım keşke çare o olsunda....rabbim verecek olunca veriyor ..benim bi tanıdığım(az önce dedğim kişi değil bu başka) yumurtalığının biri çürümüştü tpler tamamen tıkalıydı tüp bebek için başvurdular ve laparoskopi oldu..oda btç otu yapıyordu çok düzenli olarak,ve oda tüpe gerek kalmadan kendiğinden hamile kaldı

(((((((( Afedersin durumunu bilmeyince aklıma geleni yazıyorum bende.Doktoruna telefonla ulaşamaz mısın?En azından sorularına cevap verir az da olsa rahatlatır seni.Tedavisi olan bişeymiş sonuçta.Bak arkadaşların yazdıklarına.Hamile kalan anne olan var bu tanıyla.

Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor aslında.Biz sadece bekleme sürecini kısalttığımızı sanıyoruz.Çaresini arıyoruz,kendimizi oyalayacak,derdimizin dermanı olacak bişeyler için çabalıyoruz.Oysaki Allah ol demeden olmuyor hiçbirşey.
İnşallah eğlencelinin de öyle olacak.Sabırla bekleyeceğiz o nazlı bebeği.Annesini çok üzmeden gelecek inşallah

Canim tuplerini aldirip hamile kalanlar bile var. Sıkma canını tek.tüpünde sorun varmış oda halledilir. Hatta ben.bir arkadasta okumuştum doktor tuplerini almamız hamileligini kolaylaştırdı demişti.

aaa noluyosun yaa. Bu ne ümitsizlik böyle. Hem sen geçen aylarda hamile kalmamış mıydın zaten. Canım benim hamile kalabiliyor olmak zaten başlı başına bir şans. Sen hemen yelkenleri suya indirmişsin. Hadi bir silkelen bakalım. Daha doktorunla bile görüşmemişsin. Böyle umutsuz olmak yok...

duygucum napıyosun ?? Daha iyisin de mi canım.. Hala aklıma geldikçe gülümsüyorum canım ya. Kozalak
Çok öptüm canım

Iyi olmaya calisiyorum canim cok saol. Iste aile danışmanına gidelim diyorum sürekli bu defa kabul etti bakalim çark.etmezse yine gidicez bu defa araştırıyorum. Bebeği ben istemiyorum su halde dedim. O da sen istemiyorsan olmaz dedi. Böyle işte

Canim btc kurunu ve caksiri nasil kullandin?

BTÇ
10 yemek kaşığı bal+10 çay kaşığı tarçın+30 gr(12 tatlı kaşığı) öğütülmüş çörekotunu karıştırdım.Adetimin 2.günü sabah başladım.Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yedim 10 gün boyunca.
ÇAKŞIR OTU
10 yemek kaşığı bal+10 yemek kaşığı çakşır otu tozunu karıştırdım.Adet olunca aynı kendim yediğim gibi eşime yedirmeye başladım bunu.Ama ona yemek kaşığıyla verdim.Çok yemesinin bi zararı yokmuş bunu.Yumurtlamaya denk gelsin 20.günden sonrası diye erken başladık ona.Çünkü en az 21 gün yenmesi gerekiyor diye duydum.2-3 gün içinde etki gösterdi zaten eşimde.
Bu arada hergün 2-3 incir ve 2-3 keçiboynuzu yedik eşimle.Hiç aksatmadan yedik ama.
Çok Yasin okudum ben.Hemen hemen hergün,bazen günde 2-3 tane.Ve hiç belirti falan aramadım.Yumurtlama zamanlarımızı da boş geçirmedik.Rabbim ol dedi oldu çok şükür.

tesekkur ederım hepınıze kızlarr iyi dilkleriniz için inş sölediğiniz kadr kolay ve cabuk olur tedavsıyı hayırlısyla
sosyoloji canım evet hamıle kaldım buyuk bı ıhtımal sag tup sayesınde kaldım ama sol tuptekı bulunan sıvı dusuge sebeb oluyomus buyuk bı ıhtımal oyuzden oldu zatenn
kafamdaaan su an okadr cok sey gecıyokıı anlatamam size
benım yuzumden esımde gecıcek bır suru sıkıntıı
oda sperm testı yaptırdı sonucları cıktı ama hıc bısersey anlmıyorum degerlerden onun sonucu nasıl onuda hıc bılmıyoruz daha

En güzelini düşünmüşsünüz.Bi uzman her zaman çok faydalı olur insana.Bazen kendimizi bile tanıyamıyoruz.İnşallah caymaz gider huzurunuza kavuşursunuz canım

Cok saol canim bende yapayim kozalak yemeye başlasın biz.bebise karar verene kadar bakalim ise yariyicak mi onda. Geçen baya aradım bulamadım. Şimdi but içın ıstanbulspor geldim sordum varmış. Kilosu 80 lira dedi adam kaşık olcusuyle alayım en iyisi. Madem bu kadar etkili 20 kaşık alsam ağustosa kadar ise yarar belki. Gerci ramazanda yermi bilmiyorum belli olmaz.

Herşey çok kolay olacak inşallah.İnşallah eşinde sıkıntı çıkmayacak.Biz hepimiz sana dua edeceğiz canı gönülden emin ol.Hepimiz sıkıntılar atlattık.Bunu da atlatacağız.Eşin için de üzülme.Bu evliliğinizi daha da pekiştirecek inşallah.Hep iyi günler olacak diye evlenmedik hiçbirimiz. Yanında olacak o,sevdiklerin,ailen,biz Geçti şükür o günler kusmaktan yiyemiyorum diyeceksin bir gün.Ve en kısa zamanda inşallah.Dualarım seninle canım.

Canım hiç ağlama. herşeyin çaresi var bu devirde çok şükür. bununda bi tedavisi olduguna hepimiz eminiz.

Üzülmene kıyamam sende annee olacaksın. Kimler olmadı ki, tek tüple hamile olanlar, myomlarıyla, kistleriyle...

hatta leyla arkadaşımız var burda. O ay yumurtası hiç gelişmemiş demiş doktor ama hamile kaldı. doktor bile şaşırdı ki

Allah ın işine akıl sır ermez.

Ben varya kendimi hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyordum.. 5.ci ayda hamile kaldım bende. Ümitsizliğe kapılmamak en güzeli.

Doktoruna gidip sonuçlarını göster. O sana dogru tedaviyi söylüyecektir. Ve sonunda annee olucaksın.

Kaybedince değil, vazgecince yeniliyormuş insan...

Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.

2 yemek kaşığı 20 gün gidiyor ona göre hesaplarsın.Çok almana gerek yok zaten tatlı kaşığı ile bile yese etki ediyor
Yedikçe hoşuna gidiyor erkeklerin.

Aylardır diyorum en basinda beni dinleseydi şimdi 4 aydır yaşadıklarımızı yaşamamış olurduk.

Canımsın.Yaşayacağınız sıkıntı varmış demekki.İnşallah düzelir herşey.Mutlu mesut gelir kuzunuzda aranıza.Sorunların olduğu bi evde yaşanan hamileliğinde,doğacak bebeğinde sıkıntısı bitmez.

Aylardır diyorum en basinda beni dinleseydi şimdi 4 aydır yaşadıklarımızı yaşamamış olurduk.

Canım zaten çok yeni evliymişsiniz. Bunlar belki de evliliğe alışma sıkıntılarıdır. Bence de uzman görüşü almak en iyisidir. Ama sevgi ve saygının üstesinden gelemeyeceği sorun yoktur. Ben 8 yıllık evliyim. Ohooo daha ne kavgalar edeceksiniz ve de ne kadar güzel günleriniz de olacak Zaten evlilik tamamen birbirini idare etme sanatı canım benim. Ve bu işin maestrosu da genelde kadınlar oluyor. İnşallah herşey sizin için çok çok güzel olur. Anladığım kadarıyla sen daha olgun ve güçlüsün. Duruşunu bozma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…