- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.021
Ben doğal yolla hamile kaldım.Btç kürü,çakşır otu ve ovulasyon testi kullandım.Ve tabi çok dua ettim.Darısı herkesin başına inşallah.
Kızımız olacak Allah izin verirse.
cnm ben sonucun bole oldugunu bılmıyodumm iş yerıne gelınce baktımm ben sadcee fılmler var sanıyodumm baktım sonuc kagıdı varr yazan seyı nete yazdım ogrendım yoksa bene durmazdım ama sımdı tekrar bıdhada ızın alamam su sıra ust uste ızın aldım sureklı yoksa bende durmazdım 1 dakıka bilee
Ben doğal yolla hamile kaldım.Btç kürü,çakşır otu ve ovulasyon testi kullandım.Ve tabi çok dua ettim.Darısı herkesin başına inşallah.
Kızımız olacak Allah izin verirse.
hayırlı evlat olsun inş.bu ay bende yaptım btç,ama ovü testini iki ay yaptım bişey anlamadım bıraktım rabbim bilir iyisini nasip ne zamansa o zaman olacak zatenEĞLENCELİ laparoskopi olsan bile zor bişey değilki canım keşke çare o olsunda....rabbim verecek olunca veriyor ..benim bi tanıdığım(az önce dedğim kişi değil bu başka) yumurtalığının biri çürümüştü tpler tamamen tıkalıydı tüp bebek için başvurdular ve laparoskopi oldu..oda btç otu yapıyordu çok düzenli olarak,ve oda tüpe gerek kalmadan kendiğinden hamile kaldı
cnm ben sonucun bole oldugunu bılmıyodumm iş yerıne gelınce baktımm ben sadcee fılmler var sanıyodumm baktım sonuc kagıdı varr yazan seyı nete yazdım ogrendım yoksa bene durmazdım ama sımdı tekrar bıdhada ızın alamam su sıra ust uste ızın aldım sureklı yoksa bende durmazdım 1 dakıka bilee
merhaba kzılar hıc ıyı haberlerle
gelmedım çok kotuyum şu an
rahim filmi çektirdim saol tüpte distal tubal oklüzyon ve hidrosalpinks tanısı bulunmustur yazıyo
daha kendı doktoruma goturmedım ama kendım netten arstırdıgma gore sol tupte sıvı bırıkımı varmıs buda engellıyomus gebelıği ve sağ tupum normal ondan olusan gebelıgıde etkılıyomus düşüğe sebeb oluyomuş ben napıcam bilmiyorum çok kötüyümm hiç bişey düşünemiyorumm
Canim btc kurunu ve caksiri nasil kullandin?
duygucum napıyosun ?? Daha iyisin de mi canım.. Hala aklıma geldikçe gülümsüyorum canım ya. Kozalak
Çok öptüm canım
Canim btc kurunu ve caksiri nasil kullandin?
Iyi olmaya calisiyorum canim cok saol. Iste aile danışmanına gidelim diyorum sürekli bu defa kabul etti bakalim çark.etmezse yine gidicez bu defa araştırıyorum. Bebeği ben istemiyorum su halde dedim. O da sen istemiyorsan olmaz dedi. Böyle işte
BTÇ
10 yemek kaşığı bal+10 çay kaşığı tarçın+30 gr(12 tatlı kaşığı) öğütülmüş çörekotunu karıştırdım.Adetimin 2.günü sabah başladım.Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yedim 10 gün boyunca.
ÇAKŞIR OTU
10 yemek kaşığı bal+10 yemek kaşığı çakşır otu tozunu karıştırdım.Adet olunca aynı kendim yediğim gibi eşime yedirmeye başladım bunu.Ama ona yemek kaşığıyla verdim.Çok yemesinin bi zararı yokmuş bunu.Yumurtlamaya denk gelsin 20.günden sonrası diye erken başladık ona.Çünkü en az 21 gün yenmesi gerekiyor diye duydum.2-3 gün içinde etki gösterdi zaten eşimde.
Bu arada hergün 2-3 incir ve 2-3 keçiboynuzu yedik eşimle.Hiç aksatmadan yedik ama.
Çok Yasin okudum ben.Hemen hemen hergün,bazen günde 2-3 tane.Ve hiç belirti falan aramadım.Yumurtlama zamanlarımızı da boş geçirmedik.Rabbim ol dedi oldu çok şükür.
En güzelini düşünmüşsünüz.Bi uzman her zaman çok faydalı olur insana.Bazen kendimizi bile tanıyamıyoruz.İnşallah caymaz gider huzurunuza kavuşursunuz canım
tesekkur ederım hepınıze kızlarr iyi dilkleriniz için inş sölediğiniz kadr kolay ve cabuk olur tedavsıyı hayırlısyla
sosyoloji canım evet hamıle kaldım buyuk bı ıhtımal sag tup sayesınde kaldım ama sol tuptekı bulunan sıvı dusuge sebeb oluyomus buyuk bı ıhtımal oyuzden oldu zatenn
kafamdaaan su an okadr cok sey gecıyokıı anlatamam size
benım yuzumden esımde gecıcek bır suru sıkıntıı
oda sperm testı yaptırdı sonucları cıktı ama hıc bısersey anlmıyorum degerlerden onun sonucu nasıl onuda hıc bılmıyoruz daha
merhaba kzılar hıc ıyı haberlerle
gelmedım çok kotuyum şu an
rahim filmi çektirdim saol tüpte distal tubal oklüzyon ve hidrosalpinks tanısı bulunmustur yazıyo
daha kendı doktoruma goturmedım ama kendım netten arstırdıgma gore sol tupte sıvı bırıkımı varmıs buda engellıyomus gebelıği ve sağ tupum normal ondan olusan gebelıgıde etkılıyomus düşüğe sebeb oluyomuş ben napıcam bilmiyorum çok kötüyümm hiç bişey düşünemiyorumm
2 yemek kaşığı 20 gün gidiyor ona göre hesaplarsın.Çok almana gerek yok zaten tatlı kaşığı ile bile yese etki ediyorCok saol canim bende yapayim kozalak yemeye başlasın biz.bebise karar verene kadar bakalim ise yariyicak mi onda. Geçen baya aradım bulamadım. Şimdi but içın ıstanbulspor geldim sordum varmış. Kilosu 80 lira dedi adam kaşık olcusuyle alayım en iyisi. Madem bu kadar etkili 20 kaşık alsam ağustosa kadar ise yarar belki. Gerci ramazanda yermi bilmiyorum belli olmaz.
Aylardır diyorum en basinda beni dinleseydi şimdi 4 aydır yaşadıklarımızı yaşamamış olurduk.
Aylardır diyorum en basinda beni dinleseydi şimdi 4 aydır yaşadıklarımızı yaşamamış olurduk.
Kızlar sol kasıgımın üstünde sabahtan beri bir ağrı var. Tamda ağrı sayılmaz sanki içerden biri etimi sıkıyor gibi.
Kızlar sol kasıgımın üstünde sabahtan beri bir ağrı var. Tamda ağrı sayılmaz sanki içerden biri etimi sıkıyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?