- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.041
Daha çook sıkacaklar o etleriSeğirme,kıpırtı,gıdıklanma gibi bişey değilmi?
birileri annesini gıdıklıyor galiba :)
Hay Maşaallah hadi canım sağlıkla doğur paşanı
Rabbim yardımcınız olsun bu arada ne güzel bir doktorun varmışşş
Çok şekersin ya yazdıklarına bayılıyorum
Rabbim işini gücünü rast getirsin...
Kızlar merhaba.
dün bitane bebiş sevdim. 1,5 aylık. kız bebek. Maşallahhhhböyle mi tatlı olurr yavrum benim.
Sarışın yeşil gözlü. minnacıkkkk minnacıkkkkkk. Hemencecik dogurmak geldi içimden.
annesi portbebeye koymuş onu. Çok kullanışlı bence ben çok sevdim. Koyduk masanın üstünde bahçede oturuyorduk.
Miss gibiiiydi. Ayyyyyyyyyy dogurasımm var acayip.
Tabi ben hemen sordum nasıl huzursuzlugu var mı? gündüzleri maşallah çok iyi ama geceleri bazen düzensiz oluyor dedi. Bende olcak o kadar normal dedim. Yakında benimde başıma gelecek inşallah.
yumuk yumuk gözleri var. Bi uyuyo bi uyanıo hiç ağlmadı. Bayıldım bayıldımm
Bende diyorum tubilosh iyi yattı bugün.Buraya bile gelmedi yorulmamak için
Yoksa tam tersi oldu eve yeni mi girdi
hahahahaha deli gadınnn
eksikliğimi hissettinizmi harbiden hee
hahahahaha deli gadınnn
eksikliğimi hissettinizmi harbiden hee
hissettik tabi ya.. tubiş maşallah yine durmamış evi temizlemiş paklamış birazdan yorgunluk çöker...
Bacım öyle enerji patlaması yaşadığında hemen adres vereyim uç banaHani yanlış anlama evimi temizletmek falan değil amacım,stresin gitsin seni düşünüyorum valla
Hissederiz tabi.Kocaaa bir göbek eksikti topiğimizde.Ağırlığıyla dengeyi sağladı gelip
Bugün seninle uğraşasam var benim
Bu arada eglenceli kötü bi haber ile döndü rahim filminden.Senin bu konuda bi bilgin falan varmı?Ben hiç karşılaşmadım böyle bi sorunu olanla o yüzden ne diyeceğimi bilemedim:26::26::26::26:
Masamda daaaaağ gibi iş var. Ama benim hiç çalışasım yok yavBir tembellik aldı başını gidiyor. Yatmalara doyamıyorum. Akşam olsun eve gideliiiiiiiim Zaten evi de ..k götürüyor. Ohh iyice saldım vallaha
ozimm naber kuzu yaa :)
hee yine temizlik manyaklıgım tuttu. ama dinlene dinlene yaptım.
gecem çok sıkıntılı geçti. ağrım oldu sık sık.dönerken felan.
en son baktım Kenan yanıma geldi yattı. bende tası taragı topladım kenanın yatagına gittim yattım
orda uyumuşum biraz.
artık geceler daha zor
hehehehe ayy nasıl keyifli anlattın öyle
akşam olsun eve gideliiiiiiiiiimmmmmm hobaaaa
size de geleyimmi gızz
temizlik manyaklıgım devam ediyorken
oyy kıyamam ben sanaşafak sayıyoruz artık az kaldı şekercim..eski rahat günlerine döneceksin inşallah hayırlısı ile..biz de aynı tas aynı hamam işte çalışıyoruz arada eksiklere bakıyoruz öyle işte kuzum...
Masamda daaaaağ gibi iş var. Ama benim hiç çalışasım yok yavBir tembellik aldı başını gidiyor. Yatmalara doyamıyorum. Akşam olsun eve gideliiiiiiiim Zaten evi de ..k götürüyor. Ohh iyice saldım vallaha
hıııım anladım ben senin derdiniiii
sen birimizin evine kapağı atıp orda doğurucan de mi
yemezler bacım. Otur oturduğun yerde
ayy inşallah ozim yaa...
az kaldı Rabbimin izniyle.
Rüyamda kuzuşkomu almışım kucagıma emziriyordum
heyecan sardı iyice.
evet bu dönemler sizin az rutin geçer. ama 30 sonrası biraz daha hız kazanıyor alışverişler,sıklaşan dr kontrolleri vs...
ben de aynen öyleydim cnm valla işyerinde Allahtan oda arkadaşım anlayışlı da bana hiç dokunmuyordu. Ev desen uçuyordu valla dokunasım gelmiyordu. Boşver geçici bir durum nasılsa.. sonraları enerjin yerine gelecek ozaman yavaş yavaş yaparsın...
nasıl bir çocuk olacak acaba? kime benzeyecek? inşallah akıllı uslu ailesine bağlı hayırlı bir evlat olur canım. geceleri uykusuz bırakmaz annesini.
kuzum dur sakin ol bütün evleri temizliyecen bu gidişle. nasıl bir enerjidir bu.oy maşallah
kızlar sımdı bı kac sıteden arastırdım bişeyler laporaskopıyle tüpün ucu acılabılıyomus ve acılırsa ve tup hasar gormedıyse
sorun olmuyomus ama tupun içinde yumurtanın rahme duşmesını saglayan tüycükler varmıs onlar hasar gorduyse tüpü alıyolarmıs laporoskopyle ıkı tupundede bu sorunu olana tüp ebbek yapıyolarmıs ıkı tüpüde alıp ama benım bır tupum saglam oldugu için yıne dogal yolla hamıle kalma sansımda varmıs okuduklarıma göre inş öyledir sadce bi ameliyatla hallolacak kadr basıt bıseydır nolur dua edinn dularınızda eksik etmeyin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?