Bol bebiş topiği

selam kızlaaaarrrrrrrr

nabersiniz?

ben sıcaktan bunalıyoruuuummm
sabah kalktıgımdan beri yine anormale bagladım.
sanki evim çok pismiş,çamaşırlar aylardır yıkanmıyormuş da yıgılmış,mutfak berbatmış gibi geldi.ve ben çok sinirli stresliydim.
sabah bilgisayarı açmadan dinlene dinlene buzdolabını temizledim,yerleri sildim,ocagı ovdum mutfagı temizledim bitti.
çamaşırları attım makineye,yarım makine ancak oldu demekki ben abartmışım...
toz alayım dedim toz yok denecek kadar azdı. anladım ki hormonlarım yine benimle oyun oynuyorlar
yerleri sildim. wc-banyo temizledim çamaşırları astım. ve anca bu saatte gelebildim canlar

şafak 19

sağolasın karapissommm
sende çok şekersin

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

bende senin yazılarına bayılıyorum.
sürekli dua ediyorsun ve duaya,kur'an a davet ediyorsun bizleri. Allah senden razı olsun canım

İncim Rabbim gönlüne göre versin kuzumm...
bebiş görünce hemen doğurasımız gelio evet

beni de yersiz bir telş aldı. 19 güne yetişmicek eksikler gibi geliyor
temizlik yapılıcak, vücut-ev...
yıkanıcak bebek eşyaları ve nevresimler var,
daha bezimizi de almadık

10-15 maddelik alınıcaklar listemiz var daha :44:

hahahahaha deli gadınnn

eksikliğimi hissettinizmi harbiden hee

Bacım öyle enerji patlaması yaşadığında hemen adres vereyim uç bana Hani yanlış anlama evimi temizletmek falan değil amacım,stresin gitsin seni düşünüyorum valla
Hissederiz tabi.Kocaaa bir göbek eksikti topiğimizde.Ağırlığıyla dengeyi sağladı gelip
Bugün seninle uğraşasam var benim

Bu arada eglenceli kötü bi haber ile döndü rahim filminden.Senin bu konuda bi bilgin falan varmı?Ben hiç karşılaşmadım böyle bi sorunu olanla o yüzden ne diyeceğimi bilemedim:26::26::26::26:

hissettik tabi ya.. tubiş maşallah yine durmamış evi temizlemiş paklamış birazdan yorgunluk çöker...

ozimm naber kuzu yaa :)
hee yine temizlik manyaklıgım tuttu. ama dinlene dinlene yaptım.
gecem çok sıkıntılı geçti. ağrım oldu sık sık.dönerken felan.
en son baktım Kenan yanıma geldi yattı. bende tası taragı topladım kenanın yatagına gittim yattım
orda uyumuşum biraz.
artık geceler daha zor

ugraş bennen ayşecan
şurda daha nekadar koca göbeemle dalga geçebilcen ki. sonra alan bana kalıcak. ben dalga geçcem sizlee

ah be kuzu keşke yakın olaydım gelirdim.
senin için deil haa stresimi atayım die
benim ev yetmiyor bana dışa açılmam lazım

kuzum yaa rahim filmi,tüpler hakkında pek bilgi sahibi değilim malesef
keşke birşeyler diyebilseydim...
Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah.

Masamda daaaaağ gibi iş var. Ama benim hiç çalışasım yok yav Bir tembellik aldı başını gidiyor. Yatmalara doyamıyorum. Akşam olsun eve gideliiiiiiiim Zaten evi de ..k götürüyor. Ohh iyice saldım vallaha

hehehehe ayy nasıl keyifli anlattın öyle
akşam olsun eve gideliiiiiiiiiimmmmmm hobaaaa

size de geleyimmi gızz
temizlik manyaklıgım devam ediyorken

oyy kıyamam ben sana şafak sayıyoruz artık az kaldı şekercim..eski rahat günlerine döneceksin inşallah hayırlısı ile..biz de aynı tas aynı hamam işte çalışıyoruz arada eksiklere bakıyoruz öyle işte kuzum...

ayy inşallah ozim yaa...
az kaldı Rabbimin izniyle.
Rüyamda kuzuşkomu almışım kucagıma emziriyordum
heyecan sardı iyice.

evet bu dönemler sizin az rutin geçer. ama 30 sonrası biraz daha hız kazanıyor alışverişler,sıklaşan dr kontrolleri vs...

ben de aynen öyleydim cnm valla işyerinde Allahtan oda arkadaşım anlayışlı da bana hiç dokunmuyordu. Ev desen uçuyordu valla dokunasım gelmiyordu. Boşver geçici bir durum nasılsa.. sonraları enerjin yerine gelecek ozaman yavaş yavaş yaparsın...

hıııım anladım ben senin derdiniiii
sen birimizin evine kapağı atıp orda doğurucan de mi
yemezler bacım. Otur oturduğun yerde

hehehehe ne güzel anlamışın kız
normal doğurma özürlü biri için bu biraz zor gibi.

oturamadıgım için kendime iş ariom işte.

iyi siz bilirsiniz hıhhh gelmiom işte

nasıl bir çocuk olacak acaba? kime benzeyecek? inşallah akıllı uslu ailesine bağlı hayırlı bir evlat olur canım. geceleri uykusuz bırakmaz annesini.

kuzum dur sakin ol bütün evleri temizliyecen bu gidişle. nasıl bir enerjidir bu.oy maşallah

sorma canım yaa. Vallaha kocamın insafına kaldı ev. 2 kayıp yaşayınca zaten herşeyden tırsıyoruz. Elektrik süpürgesine dokunmam bile yasak. Makineden çamaşırları 2 postada boşaltıyorum. Tek olayım yemek yapıp (ki o da hep uğraştırmayacak, hafif şeyler) mutfağı toparlamak.
Benim henüz işyerinde kimse bilmiyor. Birtek revir hemşireleri o kadar. Hatta henüz aileme bile söylemedim. Korkumu atlatabilmiş değilim henüz....

bende çok merak ediyorum ozim yaa.
dr um un dediğine göre Kenan'a pek benzemiyormuş...
kenan aynı ben. bu da babasına benziyor heralde
hareketleri bile çok az.çocugun huyu aslında anneye baglı. anne sakin olursa bebiş de sakin oluyor.
Allah razı olsun güzel duaların için.
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallahhh

hakkaten bugün enerji patlaması yaşıyorum ben
hayırdır inşallah

kızlar sımdı bı kac sıteden arastırdım bişeyler laporaskopıyle tüpün ucu acılabılıyomus ve acılırsa ve tup hasar gormedıyse
sorun olmuyomus ama tupun içinde yumurtanın rahme duşmesını saglayan tüycükler varmıs onlar hasar gorduyse tüpü alıyolarmıs laporoskopyle ıkı tupundede bu sorunu olana tüp ebbek yapıyolarmıs ıkı tüpüde alıp ama benım bır tupum saglam oldugu için yıne dogal yolla hamıle kalma sansımda varmıs okuduklarıma göre inş öyledir sadce bi ameliyatla hallolacak kadr basıt bıseydır nolur dua edinn dularınızda eksik etmeyin beni

Canım inşallah sorunsuz bir şekilde kısa sürede hamile kalırsın.
ameliyat gerekliyse de çok basit bir operasyonla geçer inşallah...
herzaman dualarımızdasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…