Bol bebiş topiği

ben de acele etmemiştim canım söylemek için. 8+4 te kalp sesini duyduk ondan sonra söyledim işyerinde herkese.
hatta daha geç söyleyenler var canım. bizim işyerinden arkadaş 12.haftadan sonra söylemişti tehlikeli dönem geçmişti.. hayırlısı olsun canım. inşallah bu sefer hayırlısı ile kucağına alacaksın..Rabbim korusun ikinizi de..

benimki de sinir küpü olacak kesin hırlayıp duruyorum evde kocişe
Senin pek sakin olduğun söylenemez ama bebiş sakin demek...ne güzel.. bebişin enerjilerini sen mi alıyon yoksam?
kuzum sen bugün ne yedin Allah aşkına?.. hayır olsun inşallah..ben de yok o kadar enerji. yat uyu deseler şuracıkta uyurum

canım benim hiç bozma moralini.bak gördün mü ne çözümler var. doğal yollarla hamile kalacaksın inşallah. Rabbim yardım etsin...

bende az önce aynen onu düşünüyordum aceba ben ne yedim bugün die...

2 tane soda içtim.doğuma yakın iyiymiş. ve magnezyum eksikliğinde...
3 dilim kek yedim
kahvaltım zaten nomal kahvaltıydı :44:

ee bana enerji yapan ne ki :26:

ben biliyorum galiba.. Yusufuna kavuşmana son 19 gün kalması

Aman da ne güzelmiş senin anlatışın.Biz pazar günü hallettik o temizlik işini.O süpürdü ben sildim ardından.Bağrış çağrış.Ben yapcam sen otur diyor bana.Anam nasıl oturayım adam ev temizlerken.Zaten tam olmadığı için içime sinmiyor.Neyse olduğu kadar diyorum artık.Pisliğe de alıştırdı ya bu sıpa beni.Allah sonumuzu hayır getirsin

hıııım anladım ben senin derdiniiii
sen birimizin evine kapağı atıp orda doğurucan de mi
yemezler bacım. Otur oturduğun yerde
Ayy valla bak doğru diyon.Benim hiç aklıma gelmediydi böylesi

Valla benim rutin geçen bi dönemim olmadı bu hamilelikte.İlk 3 ay aman düşmesin,aman kusmayım,aman yorulmayım derken bitti.4.ay nisandı,maasebecilerin en yoğun olduğu dönemdi.Nasıl bitti,ne yedim,ne içtim bilemedim.5.ay hayatımın en zor mayısıydı.Ben mi hayatı yaşadım,o mu beni bilemedim.Mayısın stresini haziranın ilk haftası deli gibi alışveriş yaparak attım.Haziranda oh be deriz dedik daha diyemedik 11i oldu.29u sınav.Temmuz ramazan.Ağustos son ay.Gaydırıguppak cemile oldum ben
Uzatma istiyorum arkadaş.3-4 ay daha uzatılsın benim hamişliğiiiiiiiiiiiim.6-7.ayları çift dikiş gitmek istiyorum.Evimde,çarşıda,yiyerek ama kilo almayarak:125::125::125::125::125::125::125::125:
Daha odamızı boyayacağız.Eşyalarımızı yıkayıp ütüleyeceğiz.Annesi daha kendine elbise alıp koca göbeğiyle çarşılarda salınacak.Oyyyy oooyy

Canııımmm.Bak ne güzel bulmuşsun İnşallah herşey yoluna girecek kuzum.Dua edeceğiz sana bol bol.Atlatacaksınız bu kaka günleri

inş bukadr kolay olur canımm dokotrda bu buldugum seyler kadr ıyı seyler solerrrrrr

ooo harbiden ayşem haa pek rutin geçtiği söylenemez
ama bak hamd olsun ne güzel dolu dolu geçiyor
gaydiriguppak seni daha elbise almadınmı sen?
kaçıncı ayda alcan dahaa... göbüş çok büyüyünce elbiseler de kar etmiyor.
bu aylarda çok tatlı bir hamiş olursun elbiseyle

Alamadım ya.Akşamları geçmiş olsuna geliyorlar eş-dost.Gelmediklerinde ya ben kös kös uyuyorum ya da kapı süslerime devam ediyorum Havalar yağmurlu,serin geçiyor zaten.Hırkayı çıkaramadık daha.Alsam da giyemem şu rüzgarda zaten Bu haftasonu alacağım ama başka yolu yok

Robadan büzgülü bluzlarla idare edebiliyordum,artık 10 gündür falan dar oluyor koltukaltları kısmı asılıyor.Üst de almam lazım.Tişörtleri sevmiyorum dar dar.Gömleklerin de yakaları çok açık.:26::26: Ne kararsızım bende yaa Bi elbise (belki de 2),bi salopet tulum bir kaç da üst almam lazım artık.İşyerinde hoş durmuyor bu dar dar giysiler

aa sizin orası serin mi?
biz bunalıyoruzz
evde kısa şortla askılıyla geziyorum yoksa duramam.

dar kıyafetler hamilelikte çok daha rahatsız eder.

salopet,elbise çok rahat oluyor. hamile t-shirt leri de çok kullanışlı bel ve göbek açılmıyor onlarda ama ben kapalı oldugum için evde giyyorum onları. ve elbise altından...

lcw nin hamile ürünleri de çok rahat...
pantolonlarım hep ordan. tuniklerim de hep lcw anne serisinden
başka bişi olmuyo zaten

uzun elbiselerim de hep Konya dan.
bukadar çeşit ve bukadar uygun fiyat görmedim arkadaş yaa...
seden triko dize kadar elbise etiketinde 139.00 tl yazioken ben 20 tl ye aldımdı.
ve panço aldım yine seden triko. 210 tl yazio ben 15 e aldım

kıyafette Konya'dan başka yer tanımıyorum arkadaş.
pasaj gibi yerler var. ihraç fazlası ve etiketli ürünler çok uygun fiyatlara satılıyor.

Eve gitmeden dolaşsam biraz bari

oh oh maşallah maşallah akşam sporu
Aynen öyle.Darısı bütüün bekleyen arkadaşlarımın başına inşallah

Sakınn aklından bile geçirme gebe olmasan bile içme derim canım benim...
Evet aynen öyle bişi kızceler çok heyecanlandım şimdi eee. Kurban olsun annesi onu vereneee yavruuum benimmmm
Haydi Maşaallah canım darısı gümgüm tekmelerine olsun...
Sürekli tekme yiyorum.Çıldırdı benim fıstığım

Maşaallah canım ne güzel kıpır kıpır

Canım benim her daim Rabbimin kelamı ile olunca ağız alışkanlığıda oluyor zamanla..
Rabbim dsağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Teşekkür ederim çok incesin
Son zamanlarında çok dua et bizlerede

hepimiz birbirimiz için dua edelim inşallahh

içimizden iman dilimizden dua yaptıgımız şeylerde de Allah'ın rızasını gözetmek eksik olmasın inşallahh

nasıl geçiyor hamileliğin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…