- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.061
sorma canım yaa. Vallaha kocamın insafına kaldı ev. 2 kayıp yaşayınca zaten herşeyden tırsıyoruz. Elektrik süpürgesine dokunmam bile yasak. Makineden çamaşırları 2 postada boşaltıyorum. Tek olayım yemek yapıp (ki o da hep uğraştırmayacak, hafif şeyler) mutfağı toparlamak.
Benim henüz işyerinde kimse bilmiyor. Birtek revir hemşireleri o kadar. Hatta henüz aileme bile söylemedim. Korkumu atlatabilmiş değilim henüz....
benimki de sinir küpü olacak kesinbende çok merak ediyorum ozim yaa.
dr um un dediğine göre Kenan'a pek benzemiyormuş...
kenan aynı ben. bu da babasına benziyor heralde
hareketleri bile çok az.çocugun huyu aslında anneye baglı. anne sakin olursa bebiş de sakin oluyor.
Allah razı olsun güzel duaların için.
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallahhh
hakkaten bugün enerji patlaması yaşıyorum ben
hayırdır inşallah
kızlar sımdı bı kac sıteden arastırdım bişeyler laporaskopıyle tüpün ucu acılabılıyomus ve acılırsa ve tup hasar gormedıyse
sorun olmuyomus ama tupun içinde yumurtanın rahme duşmesını saglayan tüycükler varmıs onlar hasar gorduyse tüpü alıyolarmıs laporoskopyle ıkı tupundede bu sorunu olana tüp ebbek yapıyolarmıs ıkı tüpüde alıp ama benım bır tupum saglam oldugu için yıne dogal yolla hamıle kalma sansımda varmıs okuduklarıma göre inş öyledir sadce bi ameliyatla hallolacak kadr basıt bıseydır nolur dua edinn dularınızda eksik etmeyin beni
benimki de sinir küpü olacak kesinhırlayıp duruyorum evde kocişe
Senin pek sakin olduğun söylenemez ama bebiş sakin demek...ne güzel..bebişin enerjilerini sen mi alıyon yoksam?
kuzum sen bugün ne yedin Allah aşkına?.. hayır olsun inşallah..ben de yok o kadar enerji. yat uyu deseler şuracıkta uyurum
bende az önce aynen onu düşünüyordumaceba ben ne yedim bugün die...
2 tane soda içtim.doğuma yakın iyiymiş. ve magnezyum eksikliğinde...
3 dilim kek yedim
kahvaltım zaten nomal kahvaltıydı :44:
ee bana enerji yapan ne ki :26:
Masamda daaaaağ gibi iş var. Ama benim hiç çalışasım yok yavBir tembellik aldı başını gidiyor. Yatmalara doyamıyorum. Akşam olsun eve gideliiiiiiiim Zaten evi de ..k götürüyor. Ohh iyice saldım vallaha
Ayy valla bak doğru diyon.Benim hiç aklıma gelmediydi böylesihıııım anladım ben senin derdiniiii
sen birimizin evine kapağı atıp orda doğurucan de mi
yemezler bacım. Otur oturduğun yerde
ayy inşallah ozim yaa...
az kaldı Rabbimin izniyle.
Rüyamda kuzuşkomu almışım kucagıma emziriyordum
heyecan sardı iyice.
evet bu dönemler sizin az rutin geçer. ama 30 sonrası biraz daha hız kazanıyor alışverişler,sıklaşan dr kontrolleri vs...
Canııımmm.Bak ne güzel bulmuşsunkızlar sımdı bı kac sıteden arastırdım bişeyler laporaskopıyle tüpün ucu acılabılıyomus ve acılırsa ve tup hasar gormedıyse
sorun olmuyomus ama tupun içinde yumurtanın rahme duşmesını saglayan tüycükler varmıs onlar hasar gorduyse tüpü alıyolarmıs laporoskopyle ıkı tupundede bu sorunu olana tüp ebbek yapıyolarmıs ıkı tüpüde alıp ama benım bır tupum saglam oldugu için yıne dogal yolla hamıle kalma sansımda varmıs okuduklarıma göre inş öyledir sadce bi ameliyatla hallolacak kadr basıt bıseydır nolur dua edinn dularınızda eksik etmeyin beni
ben biliyorum galiba.. Yusufuna kavuşmana son 19 gün kalması
Aman da ne güzelmiş senin anlatışın.Biz pazar günü hallettik o temizlik işini.O süpürdü ben sildim ardından.Bağrış çağrış.Ben yapcam sen otur diyor bana.Anam nasıl oturayım adam ev temizlerken.Zaten tam olmadığı için içime sinmiyor.Neyse olduğu kadar diyorum artık.Pisliğe de alıştırdı ya bu sıpa beni.Allah sonumuzu hayır getirsin
Ayy valla bak doğru diyon.Benim hiç aklıma gelmediydi böylesi
Valla benim rutin geçen bi dönemim olmadı bu hamilelikte.İlk 3 ay aman düşmesin,aman kusmayım,aman yorulmayım derken bitti.4.ay nisandı,maasebecilerin en yoğun olduğu dönemdi.Nasıl bitti,ne yedim,ne içtim bilemedim.5.ay hayatımın en zor mayısıydı.Ben mi hayatı yaşadım,o mu beni bilemedim.Mayısın stresini haziranın ilk haftası deli gibi alışveriş yaparak attım.Haziranda oh be deriz dedik daha diyemedik 11i oldu.29u sınav.Temmuz ramazan.Ağustos son ay.Gaydırıguppak cemile oldum ben
Uzatma istiyorum arkadaş.3-4 ay daha uzatılsın benim hamişliğiiiiiiiiiiiim.6-7.ayları çift dikiş gitmek istiyorum.Evimde,çarşıda,yiyerek ama kilo almayarak:125::125::125::125::125::125::125::125:
Daha odamızı boyayacağız.Eşyalarımızı yıkayıp ütüleyeceğiz.Annesi daha kendine elbise alıp koca göbeğiyle çarşılarda salınacak.Oyyyy oooyy
Canııımmm.Bak ne güzel bulmuşsunİnşallah herşey yoluna girecek kuzum.Dua edeceğiz sana bol bol.Atlatacaksınız bu kaka günleri
Valla benim rutin geçen bi dönemim olmadı bu hamilelikte.İlk 3 ay aman düşmesin,aman kusmayım,aman yorulmayım derken bitti.4.ay nisandı,maasebecilerin en yoğun olduğu dönemdi.Nasıl bitti,ne yedim,ne içtim bilemedim.5.ay hayatımın en zor mayısıydı.Ben mi hayatı yaşadım,o mu beni bilemedim.Mayısın stresini haziranın ilk haftası deli gibi alışveriş yaparak attım.Haziranda oh be deriz dedik daha diyemedik 11i oldu.29u sınav.Temmuz ramazan.Ağustos son ay.Gaydırıguppak cemile oldum ben
Uzatma istiyorum arkadaş.3-4 ay daha uzatılsın benim hamişliğiiiiiiiiiiiim.6-7.ayları çift dikiş gitmek istiyorum.Evimde,çarşıda,yiyerek ama kilo almayarak:125::125::125::125::125::125::125::125:
Daha odamızı boyayacağız.Eşyalarımızı yıkayıp ütüleyeceğiz.Annesi daha kendine elbise alıp koca göbeğiyle çarşılarda salınacak.Oyyyy oooyy
:
ooo harbiden ayşem haa pek rutin geçtiği söylenemez
ama bak hamd olsun ne güzel dolu dolu geçiyor
gaydiriguppak senidaha elbise almadınmı sen?
kaçıncı ayda alcan dahaa... göbüş çok büyüyünce elbiseler de kar etmiyor.
bu aylarda çok tatlı bir hamiş olursun elbiseyle
Alamadım ya.Akşamları geçmiş olsuna geliyorlar eş-dost.Gelmediklerinde ya ben kös kös uyuyorum ya da kapı süslerime devam ediyorum Havalar yağmurlu,serin geçiyor zaten.Hırkayı çıkaramadık daha.Alsam da giyemem şu rüzgarda zaten Bu haftasonu alacağım ama başka yolu yok
Robadan büzgülü bluzlarla idare edebiliyordum,artık 10 gündür falan dar oluyor koltukaltları kısmı asılıyor.Üst de almam lazım.Tişörtleri sevmiyorum dar dar.Gömleklerin de yakaları çok açık.:26::26: Ne kararsızım bende yaaBi elbise (belki de 2),bi salopet tulum bir kaç da üst almam lazım artık.İşyerinde hoş durmuyor bu dar dar giysiler
Sürekli tekme yiyorum.Çıldırdı benim fıstığım
Eve gitmeden dolaşsam biraz bariaa sizin orası serin mi?
biz bunalıyoruzz
evde kısa şortla askılıyla geziyorum yoksa duramam.
dar kıyafetler hamilelikte çok daha rahatsız eder.
salopet,elbise çok rahat oluyor. hamile t-shirt leri de çok kullanışlı bel ve göbek açılmıyor onlarda ama ben kapalı oldugum için evde giyyorum onları. ve elbise altından...
lcw nin hamile ürünleri de çok rahat...
pantolonlarım hep ordan. tuniklerim de hep lcw anne serisinden
başka bişi olmuyo zaten
uzun elbiselerim de hep Konya dan.
bukadar çeşit ve bukadar uygun fiyat görmedim arkadaş yaa...
seden triko dize kadar elbise etiketinde 139.00 tl yazioken ben 20 tl ye aldımdı.
ve panço aldım yine seden triko. 210 tl yazio ben 15 e aldım
kıyafette Konya'dan başka yer tanımıyorum arkadaş.
pasaj gibi yerler var. ihraç fazlası ve etiketli ürünler çok uygun fiyatlara satılıyor.
oh oh maşallah maşallahakşam sporu
Bi içim sıkıldı bi sıkıldı oooffffff.... Erken çıkabilirim inşallah bugün.Bi gaflet,sinir bastı şimdi ya.
Allah hayır getirsin
Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Bizim küçük hanım bugün yine ya saçlanıyor ya kıllanıyor yani oluyor bir şeyler. midem cayır cayırr... :120::120::120::111::111::111::111::111:
şöyle buz gibi bir kola olsa da içsemama olmaz çok zararlı. bir daha duymayayım özlem...
Haydi Maşaallah canım darısı gümgüm tekmelerine olsun...Evet aynen öyle bişi kızceler çok heyecanlandım şimdi eee. Kurban olsun annesi onu vereneee yavruuum benimmmm
Canım benim her daim Rabbimin kelamı ile olunca ağız alışkanlığıda oluyor zamanla..
Rabbim dsağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Teşekkür ederim çok incesin
Son zamanlarında çok dua et bizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?