Bol bebiş topiği

Amiiin inşallah hepimiz kolayca kurtuluruz o stresten.
Düşününce dehşete düşüyor insan.3 ay sonra doğum yapacağım Alllahım yar ve yardımcımız olsun

Bende dondurma istiyorum ama gıcık kocam almıyor
İnşaallah canım Rabbim güzel günler gösterecek hepimize
Hepimiz bomba gibi olacağızzz

Hastalanırsın diye mi almıyor?Ama canının istediği şeyi yemen lazım.Geçen akşam eşim bilir'de midye yediler.Çok bayılmadığım halde bi canım çekti bi canım çekti.Eşime de söyledim ama yorgun olduğu için yarın alalım diye geçiştirdi:26: O kadar çok istemişti ki canım anlatamam:26::26::26: Eşim bile olsa ısrar edemedim bende

Görürsün tabi.Enerji verir arı sütü.Fazla yersen enerjiyi atacak yer bulamazsın o yüzden ölçüsünde ye Sonra deli dana gibi o temizlik senin,bu mağaza benim çarpınır durursun alimallah.Bende ilk aylarda aldım aktardan tavsiye üzerine.Hem bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyormuş hemde bebeğe faydası çokmuş.Saf arı sütü aldım ama ben.Kibritçöpünü batırıyordum ucuna bulaşanı ekmekle yiyordum kahvaltıda.Kaşıntı yapınca (diğer vitaminlerle ağır gelmiş) bıraktım.Bala karıştırıp yiyorum şimdi az az
Zencefilli akik şekerini yazdım kenara.İnşallah ilerde sıkıntı olmaz.Olursa elimde olsun tarif.Unuturum:26:

Sağolasın canım beimmmm bend edoktora sorup öyle yapacağım akiki.
Bilemiyorum neden almadığını tembelliğinden olabilir Dilek pastahanesininki iyi oluor oda biraz uzak diye erteledi durdu bide arada misafirlikte yedim içi rahatladı heral...
Ben bir tatlı kaşığı yerim ancak tadı biraz acımcı arısütüpolenin...

Evet tadı bi garip.Hatta saf arı sütü bozuk süt tadında O yüzden bala karıştırıyorlar.Bende bazen vişne reçeline sürüyordum.Ekmeğe sürüyordum.Hemen üstüne kokulu bişey yiyordum.Yoksa kokusu çok kötü.

aa niye ki kuzum isterse almasın çıkar kendim alırım. yiyyceeeemmmm işteeeee gözüm dönüyor benim :111::111::111::111::111:
sen gel kuzum benim yanıma. biz beraber yerizz...

yiyebilirsin tabi canım zararı olmaz..
akik şekeri zencefili de not aldım canım. nne olur ne olmaz.

Aminnn....
oyy kıyamam yaa ah enişte ah niye almadı ki

Alırdı ısrar etseydim ama ne biliyim işte.Bazen böyle çekiniyorum söylemeye.Bazen yüzsüzlüğün dibine vururum,bazen de böyle tutuk kalırım:26:
Neyse geçti zaten isteğim.O an olacaktı.Ertesi gün isteseydim kendimde gider alırdım.

Benim öğlen uykusu saatlerim başladı sanırım
Hergün bu saatlerde bi uyku çöküyor artık.Zorlanıyorum gözlerim açık durmaya.

ninni söyliyeyim mi kuzum daha çok uykun kaçar söylemesi ayıp o kadar güzel yani sesim.
dandiniii dandiniiiii dasdanaaaaaaa danalar girmiş bostanaaaaaaaa....
senin üzerinde deneyeyim kızımda uygularım

ninni söyliyeyim mi kuzum daha çok uykun kaçar söylemesi ayıp o kadar güzel yani sesim.
dandiniii dandiniiiii dasdanaaaaaaa danalar girmiş bostanaaaaaaaa....
senin üzerinde deneyeyim kızımda uygularım

Bana söylemesen de olur.Bırak yastığı yorganı görünce uyumayı şu an bile uyuyorum.Çaktırmıyorum.Hem çalışıp hem uyuyabilen ilk insan ödülü benimdir

Valla öyle. Bazen çok başım dönüyor ama.Düşecek gibi oluyorum.Zor tutunuyorum.Gittikçe zorlaşıyor:26::26::26::26::26:

gece de geç mi yattın cnm? ben saat 10 da yataktayım. tavuk gibi erkenden yatıyorum kendimi yorgun hissediyorum dayanamıyorum ki. müzik filan dinlesen elini yüzünü yıkasan açılmaz mısın acaba?

gece de geç mi yattın cnm? ben saat 10 da yataktayım. tavuk gibi erkenden yatıyorum kendimi yorgun hissediyorum dayanamıyorum ki. müzik filan dinlesen elini yüzünü yıkasan açılmaz mısın acaba?

Müzik açık ama bana ninni gibi geliyor.Disco yapsam orada da uyurum şu an.O moddayım.Aslında 11de yattım dün akşam.Ama dinlenemiyorum.Sabah kalkarkende uykusuz değilim ama dinlenemediğim için her yerim ağrıyor uyandığımda.Havalar bi sıcak bi soğuk şaştı vücutta.Zaten farklı bi durumdayım neden benimle oynuyor bu ısı değişimi diye isyanlarda hücrelerim.Kızım da bana inat hopluyor Eşşeksıpam benim.Isırırım totosunu,ayaklarını ben onun

oy kıyamam ben ona.. maşallah maşallah.. annesi gibi kıpır kıpır olacak o.

bugün biraz daha erken yat uyumasan bile vücudun dinlensin...ben de dün pilates yaptım üstümden tır geçmiş gibiydi hiç sesim çıkmıyordu eşim soruyor neyin var hiç biraz yoruldum da
görsen bizim evi. evin ortasında kocaman bir top. eşim geliyor çıkıyor üstüne zıplıyor. diyorum patlatacaksın çekill topu alıp parmağında çeviriyor küçük geldi top.. rezilliklerimiz :)))

evet canım burda da bir yağmur yağdı ki öğlen görme. bir anda başladı dün çok sıcaktı bugün esinti var yağmur var. gerçi ben hep böyle gitse diye dua ediyorum sıcaklar kocaman göbüşle çekilmez.ama Ankara serindir herhalde.

Son düzenleme:
selam kızlarrr nabersinizz
evin erkeklerini dışarı yolladım.
Kenan paşanın arabasını çıkarttı babası,gezip gelicekler.
bende sizlere bir bakayım dedim...

yha benim sinir katsayımı artırmayı nekadar seviyor bu insanlar yaaaa
aslında insanlarla da pek alakası yok da, nebiliym işte...
tam rahat olucam iş-güç olmadan günümü beklicem derken tadilat işi çıktı yine iyimi
neymiş küvetimizden alttaki dükkana su sızıyormuş
tesisatçı geldi baktı, harbiden çatlak varmış.
aman yaaa of... komple değişmesi lazım dedi.
köşe duşakabin koydururum belki bu defa ama fayanslar kırılcak,borular değişicek,yeni küvet veya duşakabin konucak,
evi yine *ok götürcek
heryer fayans kırılmasından dolayı toz,pislik olucak...
hof yaa bide banyom geniş, temizle temizleyebilirsen. inanın zoruma gidiyor yaa...
daha dün okadar temizlik yapmıştım...
neyse herşeyde vardır bir hayır deyip susmak lazım belki de

aaa bayat mama mııı
tabii o ihtimal varsa alıp bulundurabilirsin lazım olursa kullanmak için...
yha benim eşim ısrarla, Kenan doğdugunda bebek odasında bir hemşire kadın emzirdi diyor.
yha diyorum neden emzirsinler benim çocugumu ?
gerçekten bak gördüm ben,bu defa sıkı sıkı tembihle,emzirmesinler bizim çocugumuzu diyor
kafam karıştı bunu duyunca :44:
sizce hastanede bebekleri emzirirlermi yaa :26:

öyle bişi varsa,doğruysa bu defa olay çıkartırım.
kimse emziremez benim çocugumu.
ki ben ilk zemzem suyu vermek istiyorum.

ama yanlış görmüştür büyük ihtimal. her doğan çocugu emzirirlerse ohoooo

kız ayşecan zaten biyer görünmüo ki
köpükler en kullanışlısı bencede.
ağdayla felan ne ugraşıcan.
inan,insan bitsin yeter artık diyor.
o koca göbekle hiçbişi yapamiosun ki.

ohh maşallah size. gezin bakalım :)
Antalya çok güzel bir şehir yaa

sancı odasını düşünmen için erken daha incim
az daha zaman yaklaşsın o zaman düşünürsün bunları.
biz güzel güzel doğum hikayeleriyle gelince için rahatlar

hadi inşallah ayşem :)
inşallah dediğin gibi çoook kolay bir şekilde 'PIRTLATIR' gelirsin
topiğimizde doğum hikayeleri anlatılmaya başlansın artıkkk

aa neden almıyor ki??
ben şimdiden koleksiyon yaptım 10 taneden fazla dondurma kutumuz oldu

ozim naber kuzu yaa
hehe bu eşler çok komikler yaa...

benimki de sabah hastane çantamızı kontrol etti.
hastane çıkışı hangisi oluyor bi bakiim dedi, gösterdim,
bunumu giycek oğlumuz? pişik kremini alıyor, bunumu sürcez poposuna,çoraplarını alıyor, bunu da giycekmiii
sanki yıllardır hasret çekiyor adam

bu arada sen de İstanbuldamıydın?
hava durumlarımız aynı da herzaman

Canim kopuk dedigin de yine tuy dokucu krem gibi olanlar degil mi? Hala emin olamadim ben tuy dokucu icin ozellikle de genital bolge on kisim olur belki de ara kisim vajina falan ya ordan gecer diye.

Hastalanırsın diye mi almıyor?Ama canının istediği şeyi yemen lazım.Geçen akşam eşim bilir'de midye yediler.Çok bayılmadığım halde bi canım çekti bi canım çekti.Eşime de söyledim ama yorgun olduğu için yarın alalım diye geçiştirdi:26: O kadar çok istemişti ki canım anlatamam:26::26::26: Eşim bile olsa ısrar edemedim bende[/QUOTE]

Midye hamilelere yasak canim ii ki yemedin. CIva orani yuksek ya. 1 taneden bisey olmaz belki ama yine de hic yememek lazim bide iyi taze yerde de yapildigindan emin olmak lazim.

Canim uyaninca yorgunluk, kas agrisi bende de oluyordu gecen yil simdi de bazen oluyor. O biraz tam uykuya dalmamak, yeterli oksijen alamamak gibi nedenler bir de depresyon( yani kafaya takilan sorunlar, bir seyler) sonucunda oluyor. Dr a gittigim icin soluyorum:)

oy kıyamam ya.. sıkma canını dediğin vardır elbet bir hayır bunda da.. inşallah çabucak hallolur canım..
ben hastanede emzireceklerini sanmıyorum başa çıkmaz ki bir sürü bebek oluyor hangi birini emzirsinler ki o arada doğum yapmış bir hemşire olacak da tutacak bebekleri emzirecek bana pek mantıklı gelmedi.

yok canım bursadayım ben. ama atlasam şurdan denize yüze yüze gelirim acaip iyi yüzerim ben özlem dalkılıç bir kere geldim İstanbula. çok güzel çok beğendim. bir daha götürecekti kociş amaa artık biraz zor tıslayan bir tosbağa var artık yanında. olmadık zamanlarda tuvalet isteyen sürekli susayan karnı acıkan ......

Aynen yaa bence de öyle...
çok pimpirik benim eşim.bebek giydirilene kadar camın önünden ayrılmamış. hem ağlamış hem izlemiş
video çekmiş ablası ordan gördüm
işte o ara bebek ağlıyor diye sakinleştirmek için kucaklarına aldılarsa o zaman yanlış anlamış olabilir.
akıl var mantık var yaa.7/24 yeni doğum yapmış hemşire mi bekletiolar bebek odasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…