Bol bebiş topiği

Tertemiz oldum geldim kızlar :116::115::115:

ama başım ağırmaya başladı çünkü acıktım

Cilalandın parladın he
Bende uykuyu açabildim sonunda biraz.Mide yanmasını da hallettim
Akşama oturup bi güzel asker mektubu yazayım kuzenime.Çocuğun daha 9 ayı varmış.Geçmez valla.Eğlence olsun yazayım da.
Hadi sende güzel bişeyler hazırla kendine.Afiyetle doyur bebeğini

Özicim yaaaaaaaaaaaaaa keşke yakın olsakta yesek beraber
Bende az tembel değilim yani hazır önüme gelmesi varken ne diye giyinip gidip alayımkiiii
kizlar hepinizi seviyorum icimden geldi. Gurbette yalniz sizinle paylasiyorum. Herkese insallah saglikli,kolay dogum ve saglikli bebekler diliyorum hep. Insallah yarin ultrasonum var ayrintili ve insallah sagliklidir ve cinsiyet de goruruz.
İnşaallah güzel haberlerle gelirsin bakalım cinsiyetiniz ne merak ettim be yaaaaaaaaaaaa
Hakkatten bende bu topiği çok seviyorum çok içteniz hepimizzzzzzzzzz

Kızlar son 10 günden beri aniden bir baygınlık hissi geliyor namazdayken bile düşecek gibi oluyorum
Tansiyonuma baktım 10a 6 idi öyle kötü oluyorumki anlatamam
Hemen tuzlu ayran içtim biraz kendime geldim aç değildim bide

Bir arkadaşımın eşinin sperm hareketliliği %35 civarında doktor aşılama demiş.
Arkadaş bu ayda değerlendirelim öyle gideyim diyor sperm hareketliliği için çakşır aldık hazırladık ama günde ne kadar yemesi gerekiyor unuttum.
21 gün devam edecek sabah akşam demi?
dua edin kızlaar görseniz karnımı sevip duruyor bebişimin en yakın teyzesi...
İnşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberini veririm sizlere...
Yaşıda 36 yani tam zamanı

canım benim kendine dikkat et.
sıcaklar da etkiliyor tansiyonu...

ben oturarak kılıyorum yaşlı teyzeler gibi
secdeye eğilemiyorum sen düşün :26:

Rabbimin huzuruna varmak iste yeterki. verdiğin çaba yeter zaten.

kizlar bu soruma cevap var mi?

Cnm Allah yardımcın olsun.Ben 34.haftadayım ağrıların sebebi aşağıda olduğundan büyüyo ya ondan olabilir ama çok artarsa doktora giderim.Yol işini de sormam gerek tabi. Cvbın için tşkler

Evet canım Rabbim biliyor niyetimi.
Zaten sıkıntı şu ki;hiçbirşeyim yokken anideen hoooooooooooooop diye gelmesi ve beni yemesi bitirmesi
Yoksa dikkat ediyorum kimsem yokki gidip kalayım dinleneyim
Hayırsız bir ablam var geberse gelmez yanıma
Oda evlencek görecek el kapısında olmak nasılmışşş
Ben olsam ki hep yanında oldum giderdim bacıma destek oluurdum
amaaannnnn herkes ettiğini görecek ne diyeyimmm

Kız inşaallah hiçççç bulantın olmaz
Olacakmı diye bekleme olmadan gayrt iyi bi şakilde gebeliğin tadını çıkaran anneler var ve Maşaallah bebişleride gayet sağlıklı...
Ama benim 5.haftada başladı Allah muhafaza
apartmanımda 2 gebe var ne kusma ne iştahsızlık sadece uykuları geliyor ilk 3 ay...
Gıpta ile bakıyorum onlaraaaa
Başka biride gebe kız resmen hasta yüzünde renk yok yıpkı benim gibi...
3ay dolunca biraz yemeğe başladım Elhamdülillah....
NE ÇOK YAZDIM BEEEEEEEEEEEEE [/QUOTE]

canım cok teşekkürler vakit ayırıp fikir verdiğin için

canım benim o dönemlerde böyle bayılma hissi normal. ani hareket etmemeye çalış emi. bende de olmuştu.damarlarda genişleme olduğu için tansiyon düşüşleri oluyor. dikkat et kendine canım...
sıkılıyorum yaaa

accık nette takılayım bari. kociş görmeden 2 sepet doldurim
hehe tubiş neler aldın bakiim yine duramadın dimiii :)
kizlar kalsiyum ve magnezyum icin hangi vitamin kullaniyorsunuz?
ben ayrı bir ilaç kullanmıyorum elevitin içinde vaar. hergün 2 bardak sütüm var. bir kase de yoğurt yiyorum çok şükür hiç kasılmam filan olmadı şu zamana kadar.
kizlar bu soruma cevap var mi?
valla canikom ben heryerde hissediyorum bazen göbek hizasında vuruyor bazen tam aşağıda..geziyor minik kuş.

normal canım normal bu dönemlerde tembellik oluyor. 16.haftadan enerjin normale dönecek hatta sonra tubiş gibi olup seni durduramayabiliriz
kıyamam ben sana.. yakın olsak bakardım ben sana. tombiş tombiş yuvarlanır giderdik göbüşleri yarıştırırdık :)))

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar.. Bir

az baştan biraz sondan derken topiği okudum baktım ki hakikaten bol bebiş topiği :) MaşaAllah çoğu kişi hamile kalmış. Darısı başımıza.... Hadi bakalım bana da uğur getirin inş. Ben 31 yaşındayım ve çalışıyorum. 2,5 yaşında bir meleğim var ve nasipse uzuuun zamandır ikinci meleği istiyoruz.. Gelmiyo sıpa.. Haşimato troidim var ve bu ay kürdü felan çok asıldım bu işe.. BATım 28 Mayıs.. Listeye alırsanız sevinirim. Ayrıcaa dua, kür, tutunması için yöntem vs. vs. fikirleri olan paylaşırsa sevinirim.

Görüşmek dileğiyle..

Aman dikkat et.Bende de oluyor ara ara bu tür şeyler.Allah'tan ya işyerinde yada evde oluyor.Yolda falan olsa Allah korusun Tuzu tamamen çıkarma hayatından.Çayı da normal şekerli içmeye çalış.Tansiyon hem sıcaklardan hemde hamilelikten daha sık düşermiş.Hele bir de benim gibi hipotansiyonun varsa:18::18: Albüm yüzünden tuzu kıstım ama tamamen kesmedim.Kesemem de maalesef

10 yemek kaşığı bala 10 yemek kaşığı tozu karıştırsın.Sabah aç karnına,akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yesin.Benimki bazen 2 kaşık yiyordu Faydasını gördükçe hoşuna gidiyor erkeklerin.Tam etki etmesi için en az 21 gün yenmesi gerekir diyorlar.Ben adet olduğum gün eşime başladım yedirmeye.Yumurtlamaya yetişti.Arkadaşına söyle eşi keçiboynuzunu çok yesin.İlla kür yapmak zorunda değil.Günde 5-6 yesin.Eşim çok severdi,hep yedi.Bende incir yerdim,btç kürü yaptım birde.İnşallah şifası olur ikisininde.

sıkılıyorum yaaa

accık nette takılayım bari. kociş görmeden 2 sepet doldurim
Neler aldın hınzır Aldığın siteyi ve eşyaları görmek istiyoruz

kizlar kalsiyum ve magnezyum icin hangi vitamin kullaniyorsunuz?
Canım doktorum bana sandoz olarak verdi ikisini de.Biri cal-d diğeri magnezyum.Portakallı ve kayısılıydı tatları.Hergün birer tane içiyordum ikisinden de.

Hiçbirimizin Allah'tan başka gerçek dostu yok maalesef Sanmaki yalnızsın bu akraba konusundaEşim,annem-babam,arkadaşlarım sağolsun,iyiki varlar.O kadar çok akraba tekmesi yedimki artık şaşırmıyorum insanların ihanetlerine ve haksızlıklarına.Al işte bi tane daha diyip dönüyorum artık sırtımı.En iyi günündede,en kötü gününde de hep yanlarında olduklarım hiç arayıp sormaz oldular.Hayırlısı diyorum artık.İlahi adalet tecelli edecektir birgün. Ben huzurlu,mutlu ve sağlıklı olayımda acılarıma Rabbim'in izniyle tahammül ederim kendim.

Hoşgeldin canım.İnşallah darısı bütün bekleyen arkadaşlarımızın başına
Allah yavruna uzun ömür versin inşallah.İkincisi de hemencecik gelir ailenize
Topiğimiz sana uğur getirsin ve gelmesin inşallah o bat
Hangi kürleri yaptın bu ay?

ayy batım mayıs demişim haziran olacak gelemeyesice güzel dileklerin için Allah razı olsun canım.. Hoşbuldum.. Ben kızımda da bal-çörekotu-tarçın kürü, adaçayı kürü, eşime keçiboynuzu pekmezi uygulamıştım. Aynılarını bunda da yaptım. Troit ve vitamin ilaçlarımı aksatmıyorum ve ananas yiyorum. Meryem suresi, Kenzül Arş okuyorum. Aklıma geldikçe Ya Varis, Ya Musavvir çekiyorum. Elimi rahmime koyup Künfeyekün diyorum. Haşimatolularda düşük ve kalp atımı alınamaması nedeniyle kürtaj çokça rastlanıyormuş. İçten içe korkuyorum. Felan Filan fena bozdum anlıcan denemelerde 8.ayım

Dün pilatese başladık ebru şallı ablamla Çok zorlamadım kendimi.Çünkü o tığ gibi avrat çok dinamik.Ben yoruldum 3-5 ten sonra.Yarım saat yapabildim.Yavaş yavaş arttıracağız kocacıkla bebecikle Bu kadar çabuk etkilermi bilmiyorum ama düne göre daha dinç uyandım bugün.Gece 53548 kere kalktığım halde

Dün odamızı boşalttık teyzeleri.Babamız bugün akşam orkide rengine boyayacak odamızı Allah izin verirse.Pazar günü de odamıza bakmaya gideceğiz.Hafta içinde de gelir büyük ihtimal takımımız.Mini askılar almam lazım kuzuma.Renkli kumaşlarla kaplayacağım askılarını şekerimin

Bugün eve gitmeden önce elbise bakacağım artık.Havaların düzeleceği yok.Alayım da hevesim gitsin bari.

Oooo.Bomba gibi hazırlanmışsın sen bu ay İnşallah Rabbim çabalarını boşa çıkarmaz da gelir kuzun.
Korkmanı gerektirecek bir durum yok.Bak kızın olmuş,büyüyor.Bu da olur Allahım ol derse.İnşallah olur merak etme
Benim de içimden hep Yasin suresi okumak gelirdi.Hemen hemen her gün okurdum.Allah kabul etsin dualarımızı inşallah.

Bozmak konusunda tam yerine geldin Hamişlerde bekleyenlerde ara ara bozar burada Kimi olmadı der,olanlar ya düşerse der,düşmeyenler ya iyi değilse der,iyi olanlar ya doğuramazsam der,doğuranlar ya bakamazsam der.Hamileliğin en büyük özelliği.PİMPİRİK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…