- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.161
Tertemiz oldum geldim kızlar :116::115::115:
ama başım ağırmaya başladı çünkü acıktım
Özicim yaaaaaaaaaaaaaa keşke yakın olsakta yesek beraberaa niye ki kuzum isterse almasın çıkar kendim alırım. yiyyceeeemmmm işteeeee gözüm dönüyor benim :111::111::111::111::111:
sen gel kuzum benim yanıma. biz beraber yerizz...
yiyebilirsin tabi canım zararı olmaz..
akik şekeri zencefili de not aldım canım. nne olur ne olmaz.
Aminnn....
oyy kıyamam yaa ah enişte ah niye almadı ki
İnşaallah güzel haberlerle gelirsin bakalım cinsiyetiniz ne merak ettim be yaaaaaaaaaaaakizlar hepinizi seviyorum icimden geldi. Gurbette yalniz sizinle paylasiyorum. Herkese insallah saglikli,kolay dogum ve saglikli bebekler diliyorum hep. Insallah yarin ultrasonum var ayrintili ve insallah sagliklidir ve cinsiyet de goruruz.
Kızlar son 10 günden beri aniden bir baygınlık hissi geliyor namazdayken bile düşecek gibi oluyorum
Tansiyonuma baktım 10a 6 idi öyle kötü oluyorumki anlatamam
Hemen tuzlu ayran içtim biraz kendime geldim aç değildim bide
kizlar 19+4uz bugun ve ben 16+3ten beri yumruk seklinde baya kayar misali hissediyorum hep solda. rahim gobek deligi altinda daha bu haftlarda deniliyor ama ben delik civari ve solumda delik ustunde yumruk ittirme hissediyorum. ilk hissedince daha coktu gerci simdi daha az iclere kacti sanirim:) sizde de bu durum var mi? nerde hissediyorsunuz?
canım benim kendine dikkat et.
sıcaklar da etkiliyor tansiyonu...
ben oturarak kılıyorum yaşlı teyzeler gibi
secdeye eğilemiyorum sen düşün :26:
Rabbimin huzuruna varmak iste yeterki. verdiğin çaba yeter zaten.
canım benim o dönemlerde böyle bayılma hissi normal. ani hareket etmemeye çalış emi. bende de olmuştu.damarlarda genişleme olduğu için tansiyon düşüşleri oluyor. dikkat et kendine canım...Kızlar son 10 günden beri aniden bir baygınlık hissi geliyor namazdayken bile düşecek gibi oluyorum
hehe tubiş neler aldın bakiim yine duramadın dimiii :)sıkılıyorum yaaa
accık nette takılayım bari. kociş görmeden 2 sepet doldurim
ben ayrı bir ilaç kullanmıyorum elevitin içinde vaar. hergün 2 bardak sütüm var. bir kase de yoğurt yiyorum çok şükür hiç kasılmam filan olmadı şu zamana kadar.kizlar kalsiyum ve magnezyum icin hangi vitamin kullaniyorsunuz?
valla canikom ben heryerde hissediyorum bazen göbek hizasında vuruyor bazen tam aşağıda..geziyor minik kuş.kizlar bu soruma cevap var mi?
Evet canım Rabbim biliyor niyetimi.
Zaten sıkıntı şu ki;hiçbirşeyim yokken anideen hoooooooooooooop diye gelmesi ve beni yemesi bitirmesi
Yoksa dikkat ediyorum kimsem yokki gidip kalayım dinleneyim
Hayırsız bir ablam var geberse gelmez yanıma
Oda evlencek görecek el kapısında olmak nasılmışşş
Ben olsam ki hep yanında oldum giderdim bacıma destek oluurdum
amaaannnnn herkes ettiğini görecek ne diyeyimmm
Aman dikkat et.Bende de oluyor ara ara bu tür şeyler.Allah'tan ya işyerinde yada evde oluyor.Yolda falan olsa Allah korusunKızlar son 10 günden beri aniden bir baygınlık hissi geliyor namazdayken bile düşecek gibi oluyorum
10 yemek kaşığı bala 10 yemek kaşığı tozu karıştırsın.Sabah aç karnına,akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yesin.Benimki bazen 2 kaşık yiyorduBir arkadaşımın eşinin sperm hareketliliği %35 civarında doktor aşılama demiş.
Arkadaş bu ayda değerlendirelim öyle gideyim diyor sperm hareketliliği için çakşır aldık hazırladık ama günde ne kadar yemesi gerekiyor unuttum.
21 gün devam edecek sabah akşam demi?
dua edin kızlaar görseniz karnımı sevip duruyor bebişimin en yakın teyzesi...
İnşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberini veririm sizlere...
Yaşıda 36 yani tam zamanı
Neler aldın hınzırsıkılıyorum yaaa
accık nette takılayım bari. kociş görmeden 2 sepet doldurim
Canım doktorum bana sandoz olarak verdi ikisini de.Biri cal-d diğeri magnezyum.Portakallı ve kayısılıydı tatları.Hergün birer tane içiyordum ikisinden de.kizlar kalsiyum ve magnezyum icin hangi vitamin kullaniyorsunuz?
Evet canım Rabbim biliyor niyetimi.
Zaten sıkıntı şu ki;hiçbirşeyim yokken anideen hoooooooooooooop diye gelmesi ve beni yemesi bitirmesi
Yoksa dikkat ediyorum kimsem yokki gidip kalayım dinleneyim
Hayırsız bir ablam var geberse gelmez yanıma
Oda evlencek görecek el kapısında olmak nasılmışşş
Ben olsam ki hep yanında oldum giderdim bacıma destek oluurdum
amaaannnnn herkes ettiğini görecek ne diyeyimmm
Merhaba hanımlar.. Bir
az baştan biraz sondan derken topiği okudum baktım ki hakikaten bol bebiş topiği :) MaşaAllah çoğu kişi hamile kalmış. Darısı başımıza....Hadi bakalım bana da uğur getirin inş. Ben 31 yaşındayım ve çalışıyorum. 2,5 yaşında bir meleğim var ve nasipse uzuuun zamandır ikinci meleği istiyoruz.. Gelmiyo sıpa.. Haşimato troidim var ve bu ay kürdü felan çok asıldım bu işe.. BATım 28 Mayıs.. Listeye alırsanız sevinirim. Ayrıcaa dua, kür, tutunması için yöntem vs. vs. fikirleri olan paylaşırsa sevinirim.
Görüşmek dileğiyle..
Hoşgeldin canım.İnşallah darısı bütün bekleyen arkadaşlarımızın başına
Allah yavruna uzun ömür versin inşallah.İkincisi de hemencecik gelir ailenize
Topiğimiz sana uğur getirsin ve gelmesin inşallah o bat
Hangi kürleri yaptın bu ay?
Batım 28 mayıs demişsin.Gelmedimi hala adet? 15 gün olmuş geçeli.:26::26::26::26::26:
ayy batım mayıs demişim haziran olacak gelemeyesicegüzel dileklerin için Allah razı olsun canım.. Hoşbuldum.. Ben kızımda da bal-çörekotu-tarçın kürü, adaçayı kürü, eşime keçiboynuzu pekmezi uygulamıştım. Aynılarını bunda da yaptım. Troit ve vitamin ilaçlarımı aksatmıyorum ve ananas yiyorum. Meryem suresi, Kenzül Arş okuyorum. Aklıma geldikçe Ya Varis, Ya Musavvir çekiyorum. Elimi rahmime koyup Künfeyekün diyorum. Haşimatolularda düşük ve kalp atımı alınamaması nedeniyle kürtaj çokça rastlanıyormuş. İçten içe korkuyorum. Felan Filan fena bozdum anlıcan denemelerde 8.ayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?