Bol bebiş topiği

aa yakınmışız ama
İstanbul güzel şehir evet ama kalabalıgı sinir ediyor çoğu zaman
arabayla 15 dk lık biryere 1 saatten fazla sürede gidilirmi yaa?

ama artık kocişler bizi biyere götürmezler evet dediğin gibi.
benimkine diyorum şuraya gidelimmi die,
cevap şu;OLMAZ EVDE OTUR. SENİN RADYATÖR SU KAYNATIYOR

Doktoruma özellikle sordum ben.Kullanabilirsin dedi.Dediğin gibi bi risk yüzünden peçeteyle kapattım ben o kısmı.5 dk sonra yıkadım köpüklü yerleri.Bişey olmadı çok şükür.
Bilmiyordum midyenin yasak olduğunu.Civa ton balığında var dediler.Onu yemiyorum 5 aydır.Ama midyeden yerim 1-2 tane de olsa

emzirme hemşiresi 7/24 bebek emzirilir gel vatandaş
ne güzel ya babası oğluşuna bakmış.
benim kociş ne yapacak çok merak ediyorum. her doktor randevusuna geliyor gelmesen de olur diyorum ama kızını görmek istiyor bence. ultrason görüntülerini kameraya alıyor her randevuda.

Canim midye de yasak netten bak istersen. Canim o bolgeyi kapatip arayi alinca da orda tuyler kalirsa yine tuylu kalmiyor mu?

hehehehe

ay maşallah yaa :) gitsin tabii seninle.
bazı babalar sorumsuz oluyor bu konuda.
tabiiki ilgilenicek tabiiki bakıcak.

ayy tubişim güldürdün valla beni Allah da seni güldürsün.

evet 90 dakikaya İstanbuldayım atlasam şurdan feribota da atlayamıyorum :))))
çok kalabalık ama çok güzel bir şehir . gezmeye doyamadım. sözü var bakalım ne zaman götürecek. seneye de bebek var der. bahanesi bitmez. ama benim çenemden kurtulamaz başlarım dırdıra söz verdin banane ben anlamammmmm....

gerçi adama da hak veriyorum canım ya hemen yoruluveriyorum dayanamıyorum ki eskisi gibi değilim. neyse bugünler geçici ama İstanbul sözü kalıcı

hehehehe

ay maşallah yaa :) gitsin tabii seninle.
bazı babalar sorumsuz oluyor bu konuda.
tabiiki ilgilenicek tabiiki bakıcak.

bakar herhalde canım.. gerçi akşama kadar çocuklarla cebelleşiyor evde de bir tane canavar
bilmiyorum çıldırır mı? yaşıycaz ve görecez..
siz tecrübelisiniz ama heyecan yine de var dimi? ilkinde biraz insan acemi oluyor bunda keyif süreceksiniz inşallah.

kizlar hepinizi seviyorum icimden geldi. Gurbette yalniz sizinle paylasiyorum. Herkese insallah saglikli,kolay dogum ve saglikli bebekler diliyorum hep. Insallah yarin ultrasonum var ayrintili ve insallah sagliklidir ve cinsiyet de goruruz.

kizlar hepinizi seviyorum icimden geldi. Gurbette yalniz sizinle paylasiyorum. Herkese insallah saglikli,kolay dogum ve saglikli bebekler diliyorum hep. Insallah yarin ultrasonum var ayrintili ve insallah sagliklidir ve cinsiyet de goruruz.

Bende seni çok seviyorum İpekcim İnşallah güzel haberlerle gel yarın.Gönlünüze göre öğrenirsiniz cinsiyetinizi de inşallah

Kalmadı bende.İç kısmı kapattım peçeteyle her yerine köpük sıktım.5 dk sonra süngerle ve peçeteyle sildim köpüğü.Ayna yardımıyla baktım temizlenmiş.

canim midye icin:

Midye ve özellikle istiridye ölümle sonuçlanabilecek ciddi besin zehirlenmelerine neden olabilen bakterilere ev sahipliği yapan deniz ürünleridir. Pekçok virus, bakteri ve toksinleri barındırabilirler. Uygun şartlarda saklanmadıklarında bu zararlı mikrop ve toksinler çok hızlı bir şekilde üreyebilirler ve şiddetli besin zehirlenmesine neden olabilirler. Hatta istiridye ve midye hepatit virüsü de taşıyabilmektedir. hamile olmak bu hastalıklara yakalanma riskinizi arttırmaz ancak zehirlenme ortaya çıktığında kullanılması gereken bazı ileçlar gebelikte sakıncalı olabilir.

Biri alışveriş mi dediiii
Ben civilde 2 çanta beğendim.Biri bordo biri lacivertti.Başka bişey bulamazsam ikisinden birini alırım.59 tl fiyatıda.

internet sitesinde 2 tane çanta var. mağazaya gitmek lazım.
buldum buldum varmış..14.50 tl . acaba ne kadar büyüklüğü?

Son düzenleme:

Yemeyim o zaman ben yaa. Neyse 3ay kaldı nasılsa

riske atacak bir sey deil canim.

Öyleymiş Bilmiyordum.İyiki uyardın çok sağol.Ben ton balığını sordum doktoruma.İçinde civa var yemezsen daha iyi ama çok istediysende 1-2 çatal alabilirsin dedi.Ben hiç yemedim.Midyeye de bayılmam aslında ama öyle iştahlı yedilerki tvde bayıldım. Neyse bekleyeceğiz artık napalım Kuzumuz için ondan da vazgeçelim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…