- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.141
yok canım bursadayım ben. ama atlasam şurdan denize yüze yüze gelirimacaip iyi yüzerim ben özlem dalkılıç bir kere geldim İstanbula. çok güzel çok beğendim. bir daha götürecekti kociş amaa artık biraz zor tıslayan bir tosbağa var artık yanında. olmadık zamanlarda tuvalet isteyen sürekli susayan karnı acıkan ......
Canim kopuk dedigin de yine tuy dokucu krem gibi olanlar degil mi? Hala emin olamadim ben tuy dokucu icin ozellikle de genital bolge on kisim olur belki de ara kisim vajina falan ya ordan gecer diye.
Midye hamilelere yasak canim ii ki yemedin. CIva orani yuksek ya. 1 taneden bisey olmaz belki ama yine de hic yememek lazim bide iyi taze yerde de yapildigindan emin olmak lazim.
Canim uyaninca yorgunluk, kas agrisi bende de oluyordu gecen yil simdi de bazen oluyor. O biraz tam uykuya dalmamak, yeterli oksijen alamamak gibi nedenler bir de depresyon( yani kafaya takilan sorunlar, bir seyler) sonucunda oluyor. Dr a gittigim icin soluyorum:)
Aynen yaa bence de öyle...
çok pimpirik benim eşim.bebek giydirilene kadar camın önünden ayrılmamış. hem ağlamış hem izlemiş
video çekmiş ablası ordan gördüm
işte o ara bebek ağlıyor diye sakinleştirmek için kucaklarına aldılarsa o zaman yanlış anlamış olabilir.
akıl var mantık var yaa.7/24 yeni doğum yapmış hemşire mi bekletiolar bebek odasında
Doktoruma özellikle sordum ben.Kullanabilirsin dedi.Dediğin gibi bi risk yüzünden peçeteyle kapattım ben o kısmı.5 dk sonra yıkadım köpüklü yerleri.Bişey olmadı çok şükür.
Bilmiyordum midyenin yasak olduğunu.Civa ton balığında var dediler.Onu yemiyorum 5 aydır.Ama midyeden yerim 1-2 tane de olsa
emzirme hemşiresi7/24 bebek emzirilir gel vatandaş
ne güzel ya babası oğluşuna bakmış.
benim kociş ne yapacak çok merak ediyorum. her doktor randevusuna geliyor gelmesen de olur diyorum ama kızını görmek istiyor bence. ultrason görüntülerini kameraya alıyor her randevuda.
aa yakınmışız ama
İstanbul güzel şehir evet ama kalabalıgı sinir ediyor çoğu zaman
arabayla 15 dk lık biryere 1 saatten fazla sürede gidilirmi yaa?
ama artık kocişler bizi biyere götürmezler evet dediğin gibi.
benimkine diyorum şuraya gidelimmi die,
cevap şu;OLMAZ EVDE OTUR. SENİN RADYATÖR SU KAYNATIYOR
Canim midye de yasak netten bak istersen. Canim o bolgeyi kapatip arayi alinca da orda tuyler kalirsa yine tuylu kalmiyor mu?
hehehehe
ay maşallah yaa :) gitsin tabii seninle.
bazı babalar sorumsuz oluyor bu konuda.
tabiiki ilgilenicek tabiiki bakıcak.
civil de bebek çantaları indirimdeymiş...
14.55 çok güzel fiyat bence...
ama boyutu nasıl aceba :44:
civil de bebek çantaları indirimdeymiş...
14.55 çok güzel fiyat bence...
ama boyutu nasıl aceba :44:
kizlar hepinizi seviyorum icimden geldi. Gurbette yalniz sizinle paylasiyorum. Herkese insallah saglikli,kolay dogum ve saglikli bebekler diliyorum hep. Insallah yarin ultrasonum var ayrintili ve insallah sagliklidir ve cinsiyet de goruruz.
Kalmadı bende.İç kısmı kapattım peçeteyle her yerine köpük sıktım.5 dk sonra süngerle ve peçeteyle sildim köpüğü.Ayna yardımıyla baktım temizlenmiş.
Biri alışveriş mi dediiii
Ben civilde 2 çanta beğendim.Biri bordo biri lacivertti.Başka bişey bulamazsam ikisinden birini alırım.59 tl fiyatıda.
canim midye icin:
Midye ve özellikle istiridye ölümle sonuçlanabilecek ciddi besin zehirlenmelerine neden olabilen bakterilere ev sahipliği yapan deniz ürünleridir. Pekçok virus, bakteri ve toksinleri barındırabilirler. Uygun şartlarda saklanmadıklarında bu zararlı mikrop ve toksinler çok hızlı bir şekilde üreyebilirler ve şiddetli besin zehirlenmesine neden olabilirler. Hatta istiridye ve midye hepatit virüsü de taşıyabilmektedir. hamile olmak bu hastalıklara yakalanma riskinizi arttırmaz ancak zehirlenme ortaya çıktığında kullanılması gereken bazı ileçlar gebelikte sakıncalı olabilir.
Yemeyim o zaman ben yaa. Neyse 3ay kaldı nasılsa
riske atacak bir sey deil canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?