Bol bebiş topiği

Bilmem miii Bu arada sen ve diğer hamile arkadaşlara sağlıklı, güzel bir hamilelik ve doğum diliyorum.. Allahım hepimize yardımcı olsunn..

Hoşgeldin cnm. Hayırlısı ile bu ay gelir inşalallah bebişin. Kızını da Allah bağışlasın. Biz daha ilkini doğuramadık bakalım

Nasılsın canım? Ne yaptın dr ile görüştün mü fırsat bulup? Yoksa cumartesiyi mi bekliyorsun?

iim canım saolsun eşimm hep destek ilk ögrendiğim gün ona telefonda soleyemedım msj atmıstım oda hiç olma ihtimali yok diye anlamıs akşam yıne bana moral verıyodu napalım hayırlısı böyleymiş diyee o aksam oturduk sarıldık agladık sonra anlattım işte arştırdıklarımı ban kzıdıı madem bu kadr olanak var ne diye takıyosun kafana diye en kötü ihtimal tüp ebbek yöntemini denriz flan dedi bi doktora gidelim ona göree bişeyler yaparız dedi dha gitmedim dokotra canım cumartesi gidicem yani böle işte pek bi değişiklik yok ama ilk günden daha iyiyim

Benimde dün konuşacak halim kalmadı ama sabah iyiydim.
Bende bugün yeni bi program yaptım kendime.2 saat arayla bişeyler yiyeceğim artık.Yoksa durduramıyorum kendimi,100'e vuracağım Allah korusun.Yanıma da 1,5lt pet aldım.İnşallah 2 kere bitirebilirim bugün
Az kalmış kontrole.Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah
Evet oda bomboş kalınca baya tuhaf oldum.Rabbim kimseyi eli,göbeği,kucağı boş bırakmasın
After-before yapacağız odamızın resimlerini çekip.Evim evim güzel evimden neyimiz eksik

İnsanın böyle durumlarda en büyük destekçisi eşi oluyor.Allah yokluklarını göstermesin İnşallah cumartesi güzel haberlerle geleceksiniz,deva bulacaksınız derdinize.Uzun süre beklemeyeceksiniz inşallah.Hamile arkadaşlarımdan dua istedim senin için.Rabbim bi an önce şifanı versin de kuzunuz gelsin diye.

Kız bugün pek suskunsun?Hayırdır?Bende gizli araştırmalarmı yapıyorsun yoksam

yok kuzum yapar mıyım hiç...bebişin alışverişi biraz beklesin de kendime bişiler alayım bari. elbise almam lazım üstler dar geliyor artık gömlek almam lazım ama bulamıyorum istediğim gibi..
okuyorum yazdıklarınızı..burdayım canım susar mıyım ben hiç?

Bende Temmuz'a kadar kuzuma alışverişe ara verdim.Kendime alacağım inşallah.Dediğin gibi bulamıyorum bende kafama göre bişeyler Süslü,boncuklu,işlemeli şeyler giymem ben.Sade,spor,cici olacak.Yakası,kolu,etek kısmı çok kısa olmayacak.Üstüme oturup burda bebek var havası yaratmayacak.Terletmeyecek,yakmayacak,üşütmeyecek falan filan Bitmez hamişlerin istekleri

saol canım allah razı olsun sendende arkadaslarındadan iyi olcagına inanıyorum inşş güzel olucak herseyy bi yandanda diyorum senelerce sebesiz yere beklmektense sorunu cözüp inşş hemencecık hamile kalabılirimm hayırlısyaa

Hoşgeldin cnm. Hayırlısı ile bu ay gelir inşalallah bebişin. Kızını da Allah bağışlasın. Biz daha ilkini doğuramadık bakalım

Hoşbulduk canım.. Çok şükür Allahım bir tane yavru nasip etti.. Ama bebek işi başlı başına stres.. İşte 2. bebek için niyetliyim birincisinden daha stresliyim

Evet 2 saat arayla yemek iyi oluyor kuzum ama yiyebilsek ben bazen unutuyorum sonra gözüm dönüyor açlıktan...
İnşallah canım sabaha aldım bu sefer randevuyu. şeker yüklemesi yapacak..yine delecekler yani oy anam oy
after befor un fotoğraflarını biz de göreceğiz çok şeker olacak eminim canım. çok şanslı kızın.. herşeyinin en güzel olması için çabalayan bir annesi ve babası var...
mimar Ayşe hanım ve eşi bebişin odasını yapacak bu hafta.

Bende bu yüzden beklemeden önce tetkik yaptırmaktan yanayımdır.6 ay-1yıl bekleyin diyorlar.İyi de hadi beklemekle hallolmayacak bi sorunum varsa.Sen bi testler yap,bi bak bakalım garip bi durum var mı?Sonra bana bekle de.Bende gönül rahatlığıyla bekleyim.İnşallah daha fazla beklemeyeceksiniz.Ben hissediyorum

Hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin emi cadi Mimarlık kim ben kim.Benden olsa olsa amele olur o mimara Tabi mimarın işine karışıp adamı dellendirmezsem iyi

Canım merhaba, konuyu tam bilmiyorum ne gibi bir sıkıntın var ama düşündüğün şey çok önemli. bunu bazen doktora bile anlatamıyorsun ama zamanın bu kadar kıymetli olduğu günümüzde sıkıntıyı baştan bilip çözümüne bakmak çok önemli. Ayrıca seni gereksiz strese sokup daha başka sorunların çıkmasına neden olmaz. Rabbim yardımcınız olsun..

evet yaa hiç sorma keske ilk gıttıgımızde yaptrsaymısım rahım fılmını o kımsyal düşügümüz olmazdı belkıde cunku su andakı durum bebegın tutunmasını engellıyomuss tek umduum dha once hamıle kalmıs olmam tek tüpüm alınsa bile sağlam olan tüple hamıle klabıliım inşşşş doğal yolla tabiki temnnim tüpümün alınmadan temizlenmesi o sıvının

Hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin emi cadi Mimarlık kim ben kim.Benden olsa olsa amele olur o mimara Tabi mimarın işine karışıp adamı dellendirmezsem iyi

aaaa olur mu canım bence yaratıcı bir düşünceye sahipsin. senin neyin eksik o mimar selim beyden :) hatta fazlan var :)) biz çok iyi ustalara karışırız
evim şahanede bu hafta küçük Ayşe hanıma bebek odası yapıyoruz. Mimar Ayşe hanım oda takımını beğendi. Eşi enişte bey odayı boyayacak amelelik kısmını enişteye yüklüyoruz ama ne yapalım olacak o kadar :)Ayşe hanım da tabi detayları yapacak. Niş de yaparsın sen
haftaya odamızı teslim edeceğiz. son bir haftalık süremiz başladı.

Ayşem oda takımınız beyaz renk mi? yani süsleri filan var mı üzerinde? benim eşimde düz olsun fazla süslü olmasın diyor ilerde de kullanacağı için. ben de biraz cici bicili mi olsun diyorum. bak mesela şu gardırop gibi...

benim bey de bunları beğendii

Eki Görüntüle 734072

amin canım sorunumu bende bılmıyodum daha yenı ogrendım 1 senedır bebk ıstıyoruz 6. ayımda dokotra gittim hormon testlerı flan yapıldı hersey normaldı yumurtlaıklarımda rahımde sıkıntı yoktu doktor 1 sen dolmasını bekleyelım dedı bu arda 9 ayımda erekn düşük oldu yanı kımsyal gebelık ıste gecen gunde 1 sne doldu dıye gıttık ve rahım fılmı cektırdgımde 1 tupumde hidrosalpinks diye bısey cıktı tüpün ucu yapısık ve içinde sıvı varmıs bu sıvıda saglam tupten olan hamılelıgıde engellıyomus işte böle canım dha sonuclarımı dokotra gostermedım ama sonuctanyazan syeı kendım netten arastııdım cumartesıde doktora gdıcem sonucları gostermeye nasıl bı tedevı olucak hıc bılmıyorum

canım demek ki hamile kalabiliyorsun bence de hiç bozma moralini. sonuçta tedavisi var. bence doğal yolla hamile kalacaksın tüp bebeğe gerek kalmayacak.

canım demek ki hamile kalabiliyorsun bence de hiç bozma moralini. sonuçta tedavisi var. bence doğal yolla hamile kalacaksın tüp bebeğe gerek kalmayacak.

inşşşş canımmm hayırlısı neyse bızım için öle olsunnn saglıklı hayırlı bı evlat verır inş bizede zamanı gelınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…