- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.181
Oooo.Bomba gibi hazırlanmışsın sen bu ayİnşallah Rabbim çabalarını boşa çıkarmaz da gelir kuzun.
Korkmanı gerektirecek bir durum yok.Bak kızın olmuş,büyüyor.Bu da olur Allahım ol derse.İnşallah olur merak etme
Benim de içimden hep Yasin suresi okumak gelirdi.Hemen hemen her gün okurdum.Allah kabul etsin dualarımızı inşallah.
Bozmak konusunda tam yerine geldinHamişlerde bekleyenlerde ara ara bozar burada Kimi olmadı der,olanlar ya düşerse der,düşmeyenler ya iyi değilse der,iyi olanlar ya doğuramazsam der,doğuranlar ya bakamazsam der.Hamileliğin en büyük özelliği.PİMPİRİK
Bilmem miiiBu arada sen ve diğer hamile arkadaşlara sağlıklı, güzel bir hamilelik ve doğum diliyorum.. Allahım hepimize yardımcı olsunn..
Hoşgeldin cnm. Hayırlısı ile bu ay gelir inşalallah bebişin. Kızını da Allah bağışlasın. Biz daha ilkini doğuramadık bakalımMerhaba hanımlar.. Bir
az baştan biraz sondan derken topiği okudum baktım ki hakikaten bol bebiş topiği :) MaşaAllah çoğu kişi hamile kalmış. Darısı başımıza....Hadi bakalım bana da uğur getirin inş. Ben 31 yaşındayım ve çalışıyorum. 2,5 yaşında bir meleğim var ve nasipse uzuuun zamandır ikinci meleği istiyoruz.. Gelmiyo sıpa.. Haşimato troidim var ve bu ay kürdü felan çok asıldım bu işe.. BATım 28 Mayıs.. Listeye alırsanız sevinirim. Ayrıcaa dua, kür, tutunması için yöntem vs. vs. fikirleri olan paylaşırsa sevinirim.
Görüşmek dileğiyle..
Dün pilatese başladık ebru şallı ablamlaÇok zorlamadım kendimi.Çünkü o tığ gibi avrat çok dinamik.Ben yoruldum 3-5 ten sonra.Yarım saat yapabildim.Yavaş yavaş arttıracağız kocacıkla bebecikle Bu kadar çabuk etkilermi bilmiyorum ama düne göre daha dinç uyandım bugün.Gece 53548 kere kalktığım halde
Dün odamızı boşalttık teyzeleri.Babamız bugün akşam orkide rengine boyayacak odamızı Allah izin verirse.Pazar günü de odamıza bakmaya gideceğiz.Hafta içinde de gelir büyük ihtimal takımımız.Mini askılar almam lazım kuzuma.Renkli kumaşlarla kaplayacağım askılarını şekerimin
Hadi hayırlı olsun Ayşem. Ben pilatesi yaptıktan sonra üzerimden tır geçmiş gibi oluyorama ertesi gün kendimi çok iyi hissediyorum. ben o videoyu ikiye bölüp yapıyorum ilki egzersiz kısmı. ikinci bölümde topla ve lastikle yapılan kısım. benim selülitlerim çoğalmıştı şimdi sanki biraz azalır gibi oldular herhalde gebelikle alakalı. Salı günü doktor amcaya gidicez yine bakalım ne kadar kilo almışız inşallah birden kilo almam..
hadi bakalım oda hazırlanmaya başlıyor. ayyy çok güzel olacak çokkk.. ben bile heyecanlanıyorum burda...
Nasılsın canım? Ne yaptın dr ile görüştün mü fırsat bulup? Yoksa cumartesiyi mi bekliyorsun?
Benimde dün konuşacak halim kalmadı ama sabah iyiydim.Hoşgeldin cnm. Hayırlısı ile bu ay gelir inşalallah bebişin. Kızını da Allah bağışlasın. Biz daha ilkini doğuramadık bakalım
Hadi hayırlı olsun Ayşem. Ben pilatesi yaptıktan sonra üzerimden tır geçmiş gibi oluyorama ertesi gün kendimi çok iyi hissediyorum. ben o videoyu ikiye bölüp yapıyorum ilki egzersiz kısmı. ikinci bölümde topla ve lastikle yapılan kısım. benim selülitlerim çoğalmıştı şimdi sanki biraz azalır gibi oldular herhalde gebelikle alakalı. Salı günü doktor amcaya gidicez yine bakalım ne kadar kilo almışız inşallah birden kilo almam..
hadi bakalım oda hazırlanmaya başlıyor. ayyy çok güzel olacak çokkk.. ben bile heyecanlanıyorum burda...
iim canım saolsun eşimm hep destek ilk ögrendiğim gün ona telefonda soleyemedım msj atmıstım oda hiç olma ihtimali yok diye anlamıs akşam yıne bana moral verıyodu napalım hayırlısı böyleymiş diyee o aksam oturduk sarıldık agladık sonra anlattım işte arştırdıklarımı ban kzıdıı madem bu kadr olanak var ne diye takıyosun kafana diye en kötü ihtimal tüp ebbek yöntemini denriz flan dedi bi doktora gidelim ona göree bişeyler yaparız dedi dha gitmedim dokotra canım cumartesi gidicem yani böle işte pek bi değişiklik yok ama ilk günden daha iyiyim
Kız bugün pek suskunsun?Hayırdır?Bende gizli araştırmalarmı yapıyorsun yoksam
yok kuzum yapar mıyım hiç...bebişin alışverişi biraz beklesin de kendime bişiler alayım bari. elbise almam lazım üstler dar geliyor artık gömlek almam lazım ama bulamıyorum istediğim gibi..
okuyorum yazdıklarınızı..burdayım canım susar mıyım ben hiç?
Benimde dün konuşacak halim kalmadı ama sabah iyiydim.
Bende bugün yeni bi program yaptım kendime.2 saat arayla bişeyler yiyeceğim artık.Yoksa durduramıyorum kendimi,100'e vuracağım Allah korusun.Yanıma da 1,5lt pet aldım.İnşallah 2 kere bitirebilirim bugün
Az kalmış kontrole.Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah
Evet oda bomboş kalınca baya tuhaf oldum.Rabbim kimseyi eli,göbeği,kucağı boş bırakmasın
After-before yapacağız odamızın resimlerini çekip.Evim evim güzel evimden neyimiz eksik
İnsanın böyle durumlarda en büyük destekçisi eşi oluyor.Allah yokluklarını göstermesin İnşallah cumartesi güzel haberlerle geleceksiniz,deva bulacaksınız derdinize.Uzun süre beklemeyeceksiniz inşallah.Hamile arkadaşlarımdan dua istedim senin için.Rabbim bi an önce şifanı versin de kuzunuz gelsin diye.
Hoşgeldin cnm. Hayırlısı ile bu ay gelir inşalallah bebişin. Kızını da Allah bağışlasın. Biz daha ilkini doğuramadık bakalım
Benimde dün konuşacak halim kalmadı ama sabah iyiydim.
Bende bugün yeni bi program yaptım kendime.2 saat arayla bişeyler yiyeceğim artık.Yoksa durduramıyorum kendimi,100'e vuracağım Allah korusun.Yanıma da 1,5lt pet aldım.İnşallah 2 kere bitirebilirim bugün
Az kalmış kontrole.Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah
Evet oda bomboş kalınca baya tuhaf oldum.Rabbim kimseyi eli,göbeği,kucağı boş bırakmasın
After-before yapacağız odamızın resimlerini çekip.Evim evim güzel evimden neyimiz eksik
İnsanın böyle durumlarda en büyük destekçisi eşi oluyor.Allah yokluklarını göstermesin İnşallah cumartesi güzel haberlerle geleceksiniz,deva bulacaksınız derdinize.Uzun süre beklemeyeceksiniz inşallah.Hamile arkadaşlarımdan dua istedim senin için.Rabbim bi an önce şifanı versin de kuzunuz gelsin diye.
saol canım allah razı olsun sendende arkadaslarındadan iyi olcagına inanıyorum inşş güzel olucak herseyy bi yandanda diyorum senelerce sebesiz yere beklmektense sorunu cözüp inşş hemencecık hamile kalabılirimm hayırlısyaa
Evet 2 saat arayla yemek iyi oluyor kuzum ama yiyebilsek ben bazen unutuyorum sonra gözüm dönüyor açlıktan...
İnşallah canım sabaha aldım bu sefer randevuyu. şeker yüklemesi yapacak..yine delecekler yani oy anam oy
after befor un fotoğraflarını biz de göreceğiz çok şeker olacak eminim canım. çok şanslı kızın.. herşeyinin en güzel olması için çabalayan bir annesi ve babası var...
mimar Ayşe hanım ve eşi bebişin odasını yapacak bu hafta.
saol canım allah razı olsun sendende arkadaslarındadan iyi olcagına inanıyorum inşş güzel olucak herseyy bi yandanda diyorum senelerce sebesiz yere beklmektense sorunu cözüp inşş hemencecık hamile kalabılirimm hayırlısyaa
Bende bu yüzden beklemeden önce tetkik yaptırmaktan yanayımdır.6 ay-1yıl bekleyin diyorlar.İyi de hadi beklemekle hallolmayacak bi sorunum varsa.Sen bi testler yap,bi bak bakalım garip bi durum var mı?Sonra bana bekle de.Bende gönül rahatlığıyla bekleyim.İnşallah daha fazla beklemeyeceksiniz.Ben hissediyorum
Hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin emi cadi Mimarlık kim ben kim.Benden olsa olsa amele olur o mimara Tabi mimarın işine karışıp adamı dellendirmezsem iyi
Canım merhaba, konuyu tam bilmiyorum ne gibi bir sıkıntın var ama düşündüğün şey çok önemli. bunu bazen doktora bile anlatamıyorsun ama zamanın bu kadar kıymetli olduğu günümüzde sıkıntıyı baştan bilip çözümüne bakmak çok önemli. Ayrıca seni gereksiz strese sokup daha başka sorunların çıkmasına neden olmaz. Rabbim yardımcınız olsun..
evet yaa hiç sorma keske ilk gıttıgımızde yaptrsaymısım rahım fılmını o kımsyal düşügümüz olmazdı belkıde cunku su andakı durum bebegın tutunmasını engellıyomuss tek umduum dha once hamıle kalmıs olmam tek tüpüm alınsa bile sağlam olan tüple hamıle klabıliım inşşşş doğal yolla tabiki temnnim tüpümün alınmadan temizlenmesi o sıvının
canım demek ki hamile kalabiliyorsun bence de hiç bozma moralini. sonuçta tedavisi var. bence doğal yolla hamile kalacaksın tüp bebeğe gerek kalmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?