Bol bebiş topiği

güüünaaydııınnnn

nabersiniz kızlar?
ben artık şaşırıyorum yaa günler ne çabuk geçiyor
bir bakıyorum sabah,bir bakıyorum akşam :44:

şafak 17 oldu bile...

sabah namazında yine radyatörüm su kaynattı
oldukça su eksilttim ama üstünü bol bol içerek tamamlamaya gayret ettim.
hamd olsun iyiyim.
sadece çok sık acıkıyorum :26:

ve ayrıca dün netten okudugum kadaruyla 36. haftadan sonra bebişin ciğer gelişimi tamamlanıyormuş.
ve zaten 2.700 gr dan sonra küvöze alınmıyormuş ki benim miniğim o kiloyu geçti hamd olsun.
o zaman bu yapacagı iğne gereksiz değilmi sizce de :44:
ciğer geliştiricinin hiç bir faydası olmıcak o zaman ?

geçmişi cevaplayıp geliyorummm

:)))
Bizim takım parlak beyaz.Gardolabında altta 2 çekmece,komidinindeki çekmece,beğişinde alttaki 2 çekmece ve şifonyerindeki üstteki tek çekmece var.Çekmeceleri lila olacak sadece.Kulplarını seçeceğiz daha biz gidip.Ben adamın elindeki 15-20 çeşitten birini seçemeyince,asıl kulpları satan mağazaya götürecek bizi.Kulpları da cicili seçeceğim sonradan değiştirebiliyoruz nasılsa
Bende eşin gibi sade düşündüm.10 yaşından sonra cicili bicili bişey istemeyecektir.Bununda çaresini sticerlarla bulduk.İstediğimi yapıştıracağım,istediğinde de sökerim.Boyaya da zarar vermezmiş.Sizde öyle yapabilirsiniz.Başucuna falan istediğini yapıştır,sonradan sök.Benimki bembeyaz gelecek ama bakalım süsledikten sonra mobilyacı tanıyabilecekmi=
En alttaki takım çok hoşmuş.Belki biraz renklendirilse daha iyi olur

hoşgeldin tubişim..valla canım ya çok çabuk geçiyor zaman. bu eksikleri nasıl yetiştiricem diye düşünmeye başladım valla.
şafak 17 tubişim son 2 hafta kalııyorr heyecan dorukta...
aman dikkat et kuzum bol su içmeye çalış.. susuz kalma.
doktoruna sor istersen canım iğneyi olmasam nolur diye. gerek yoksa olmazsın..

kizlar kalsiyum ve magnezyum icin hangi vitamin kullaniyorsunuz?

canım ben megavit kullanıyorum. suya karıştırılan toz bir ilaç.
ama tadını sevmiyorum hiç
o yüzden 2-3 günde bir kullanıyorum...

Cnm Allah yardımcın olsun.Ben 34.haftadayım ağrıların sebebi aşağıda olduğundan büyüyo ya ondan olabilir ama çok artarsa doktora giderim.Yol işini de sormam gerek tabi. Cvbın için tşkler

ben teşekkür ederim canımcım. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

boşver kuzu yaa... insanlar böyle zamanlarda gösteriyorlar degerlerini işte.
bak bende yalnızım.annem taaa Konya'da.ama hamd olsun kendi kendime yetebiliyorum.
ki eşlerimiz var dimi
onlardan iyi yardımcı,destekçi olurmu hiç

hehe tubiş neler aldın bakiim yine duramadın dimiii :)

heheh napim ozim yaa sıkıntıdan kendimi sitelere vurdum yine.
çok fazla bişey bulamadım.
aldıklarımı alta ekliyorum tamam?

Neler aldın hınzır Aldığın siteyi ve eşyaları görmek istiyoruz

tamam ayşecan ekliyorum alta.bakın bakalım begencekmisiniz

ALLAH SENİİİİİ
SABAH SABAH GÜLDÜRDÜN BENİ
niş de yapar ha
süpersin

dün ki civil den aldıklarımızzz

bikaç bişi daha var ekliciim

Kulpların kaynağına gideceksin yani. karar vermek çok zor valla ya Ayşem. dediğin doğru belki stickerlarla süsleyebiliriz.
Ayşem halıyı nasıl alacaksın? ya da yeni mi alacaksın?perdeleri de almadın daha?..
neyse moralini bozmayayım gerçi sen benim listeyi görsen ufak tefek ıvır zıvırlar sayfalar dolusu. benim için alınacaklar bebiş için alınacaklar..sen yine bu ufak tefek şeyleri epey bitirdin..

Günaydın tubilosh hanım ve Yusuf bey

Çanta nasıl kullanışlı mı?Kaça aldın?İçinde çok göz varmı?

aynı soruyu ben de soruyorum tubiş. boyu kaç cm?
internette bakmıştım ben bunlara. 15 tl civarıydı Ayşem galiba.

Güle güle kullanın cicilerinizi tubişim.

Son düzenleme:

tubiş en alttakiler sünger mi canım? bir kabın içinde duruyor. cahilliğimin kusuruna bakma. ne çok soru soruyorum yaa.. bir sus özlem

evet ozim yaa zaman aynen su gibi...
siz de bir bakıcaksınız ki 35 lerdesiniz
sonrada gelsin prenseslerinizz

bol bol içmeye çalışıyorum kuzum.
düşün bir dikişte 50 ml su içiyorum. günde de 6-7 defa su içtiğimi düşünürsek 3-3,5 lt yapıyor.

iğne olayını da ayın 24 ünde sorucam cnm. gerek yoksa yaptırmam.

Günaydın tubilosh hanım ve Yusuf bey

Çanta nasıl kullanışlı mı?Kaça aldın?İçinde çok göz varmı?

hoşbulduk teyzesiiiiiiiii
nasılsın bakalım?
daha gelmedi kargom cnm yaa
gelsin bilgilendiririm olurmu?
diğer aldıklarımı da eklicem ama eşim kahvaltı istedi. acil işi çıktı. gelicem okiş?
çok öpüyorumm

Allahım hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.. Doktordan da iyi haberlerle dönmeni bekliyorum inş.

Halımız var bizim.Hiç kullanılmadı.Krem renkte,üzerinde bordo ve kahve yuvarlaklar olan sade bi halı.Perdeyi de zebra düşünüyorum.Geçen akşam sorduk bi yere 220 dedi.Kelebekliler çok hoş görünüyor gözüme.Eşyaları bi gelsin daha netleşir perde deseni seçimim Nasılsa 15 dk da getirip takıyorlar,beklemiyorsun.
Bende listeyi temize çektim.En az 15-20 kalemde bende var.
Battaniyeler,iç zıbınlar,şapka,banyo lifi,emzik askısı,dönence,yatak,nevresim seti,uyku setleri,cibinlik,perde,araba,BEŞİİİİK,bez,mama,ıslak mendil,biberon fırçası,kaşık,bakım çantası,bitki çayları,bitki yağları,penye yelekler,göbek kuşağı dikilecek,bebek şekerleri,oda süsleri,abajur,hastane odası süslemeleri,baby shower hediyeleri,lohusa şerbeti takımı süslemeleri,kendime alt pijama ve uzun etek,lohusa tacı vs vs vs.Düşündükçe yazıyorum bitmez bu liste

Güle güle kullanın inşallah cicilerinizi.Tamam canım gelince ayrıntılarını alırız çantanın.Hoş göründü benimde gözüme. Hadi size afiyet olsun babanızla

Hamiş bölümü hoşuma gitti.Gömlek aldım az önce.40tl üzerine kargo bedavaymış.Bakalım gömlek nasıl bişey gelecek Mağazalarda hamiş bölümü yok o yüzden netten aldım bende.Denemeden nasıl denk getircem bilmiyorum Neyse iadesi varmış.Olmazsa iade eder başka bişey alırım bende

liste bitmez kuzum ya seninkilere daha da ekler var bende Allah büyük elbet halledeceğiz inşallah.

Ben de bakayım defacto ya. mağazasında bakmıştım beğenemedim çok renkli gelmişti. işyerinde olmaz ki..
belki sitesinde yeni ürünler vardır. nasıl gömlek aldın bakabilir miyiz şekercim?

Eki Görüntüle 734142
Bunun L bedenini aldım.Çok kilolu olmadığım için olur diye düşündüm bedeni.Neyse gelecek göreceğiz artık
LCWye baktım hep aynı şeyler.Herkes ordan giyiniyor,sürekli pişti oluyoruz hamişlerle sokaklarda

kesinlikle canım ya kızılay dağıtmış gibi oluyoruz hep aynı :)
çok şeker güle güle giy cnm. ben de beğendim bazılarını ama ölçüyü bilemiyorum ki.
kociş beni defacto ya götürrrrrrrrr

Bende diğer mağazaları talan edeceğim.Defactoyu hallettim netten.Ama gezmekten kurtulamayacak bey

Nasılsın tombik hamiş? Zor günler geçiriyorsun sanırım:26:

Geçmişi okuyordum canım benim iyiyim valla yuvarlanarak gidiyoruz işte. Derken şaka çünkü ben 1 kg daha vermişim dün Dr bebek sendekileri alıyor herhalde diyor çünkü bebiş 2350 kg olmuş maşallah. Bu hafta çok sancılı geçti meğer benim oğlan yine döndürmüş kendini ayakları aşağı inmiş o yüzden baskı yaptıkça aşağılar fena ağrıyor nst de az sancım çıktı ama Dr önemli değil dedi daha var diyor 3 hafta kadar Ramazan 1 inşallah herşeyimiz hazır zaten artık haftada 1 kadın da geldiği için temizlik kısmını da düşünmüyorum bekliyorum yani.. Küçük oğlum her sabah soruyor anne kaç gün kaldı diye sonra bir deftere attığı çizikleri karalıyor şafak sayıyor kardeşi için... Eşimle Kanlıca'da kahvaltı ettik geldik ohhh mayıştım valla, gece hiç uyuyamıyorum uykum geldi o yüzden:)))
Ayşem sen nasılsın napıyorsun. Odaya da başlamışsınız maşallah. Mevlam bebişinizle mutlu Mesut günler nasip etsin odanızda .
Diğer arkadaşları da öpüyorum herkes iyidir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…