- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.201
aaaa olur mu canım bence yaratıcı bir düşünceye sahipsin. senin neyin eksik o mimar selim beyden :) hatta fazlan var :)) biz çok iyi ustalara karışırız
evim şahanede bu hafta küçük Ayşe hanıma bebek odası yapıyoruz. Mimar Ayşe hanım oda takımını beğendi. Eşi enişte bey odayı boyayacak amelelik kısmını enişteye yüklüyoruz ama ne yapalım olacak o kadar :)Ayşe hanım da tabi detayları yapacak. Niş de yaparsın sen
haftaya odamızı teslim edeceğiz. son bir haftalık süremiz başladı.
Ayşem oda takımınız beyaz renk mi? yani süsleri filan var mı üzerinde? benim eşimde düz olsun fazla süslü olmasın diyor ilerde de kullanacağı için. ben de biraz cici bicili mi olsun diyorum. bak mesela şu gardırop gibi...
Eki Görüntüle 734070
benim bey de bunları beğendii
Eki Görüntüle 734072
güüünaaydııınnnn
nabersiniz kızlar?
ben artık şaşırıyorum yaa günler ne çabuk geçiyor
bir bakıyorum sabah,bir bakıyorum akşam :44:
şafak 17 oldu bile...
sabah namazında yine radyatörüm su kaynattı
oldukça su eksilttim ama üstünü bol bol içerek tamamlamaya gayret ettim.
hamd olsun iyiyim.
sadece çok sık acıkıyorum :26:
ve ayrıca dün netten okudugum kadaruyla 36. haftadan sonra bebişin ciğer gelişimi tamamlanıyormuş.
ve zaten 2.700 gr dan sonra küvöze alınmıyormuş ki benim miniğim o kiloyu geçti hamd olsun.
o zaman bu yapacagı iğne gereksiz değilmi sizce de :44:
ciğer geliştiricinin hiç bir faydası olmıcak o zaman ?
geçmişi cevaplayıp geliyorummm
kizlar kalsiyum ve magnezyum icin hangi vitamin kullaniyorsunuz?
Cnm Allah yardımcın olsun.Ben 34.haftadayım ağrıların sebebi aşağıda olduğundan büyüyo ya ondan olabilir ama çok artarsa doktora giderim.Yol işini de sormam gerek tabi. Cvbın için tşkler
Evet canım Rabbim biliyor niyetimi.
Zaten sıkıntı şu ki;hiçbirşeyim yokken anideen hoooooooooooooop diye gelmesi ve beni yemesi bitirmesi
Yoksa dikkat ediyorum kimsem yokki gidip kalayım dinleneyim
Hayırsız bir ablam var geberse gelmez yanıma
Oda evlencek görecek el kapısında olmak nasılmışşş
Ben olsam ki hep yanında oldum giderdim bacıma destek oluurdum
amaaannnnn herkes ettiğini görecek ne diyeyimmm
hehe tubiş neler aldın bakiim yine duramadın dimiii :)
Neler aldın hınzırAldığın siteyi ve eşyaları görmek istiyoruz
aaaa olur mu canım bence yaratıcı bir düşünceye sahipsin. senin neyin eksik o mimar selim beyden :) hatta fazlan var :)) biz çok iyi ustalara karışırız
evim şahanede bu hafta küçük Ayşe hanıma bebek odası yapıyoruz. Mimar Ayşe hanım oda takımını beğendi. Eşi enişte bey odayı boyayacak amelelik kısmını enişteye yüklüyoruz ama ne yapalım olacak o kadar :)Ayşe hanım da tabi detayları yapacak. Niş de yaparsın sen
haftaya odamızı teslim edeceğiz. son bir haftalık süremiz başladı.
Ayşem oda takımınız beyaz renk mi? yani süsleri filan var mı üzerinde? benim eşimde düz olsun fazla süslü olmasın diyor ilerde de kullanacağı için. ben de biraz cici bicili mi olsun diyorum. bak mesela şu gardırop gibi...
Eki Görüntüle 734070
benim bey de bunları beğendii
Eki Görüntüle 734072
:)))
Bizim takım parlak beyaz.Gardolabında altta 2 çekmece,komidinindeki çekmece,beğişinde alttaki 2 çekmece ve şifonyerindeki üstteki tek çekmece var.Çekmeceleri lila olacak sadece.Kulplarını seçeceğiz daha biz gidip.Ben adamın elindeki 15-20 çeşitten birini seçemeyince,asıl kulpları satan mağazaya götürecek bizi.Kulpları da cicili seçeceğim sonradan değiştirebiliyoruz nasılsa
Bende eşin gibi sade düşündüm.10 yaşından sonra cicili bicili bişey istemeyecektir.Bununda çaresini sticerlarla bulduk.İstediğimi yapıştıracağım,istediğinde de sökerim.Boyaya da zarar vermezmiş.Sizde öyle yapabilirsiniz.Başucuna falan istediğini yapıştır,sonradan sök.Benimki bembeyaz gelecek ama bakalım süsledikten sonra mobilyacı tanıyabilecekmi=
En alttaki takım çok hoşmuş.Belki biraz renklendirilse daha iyi olur
Günaydın tubilosh hanım ve Yusuf bey
Çanta nasıl kullanışlı mı?Kaça aldın?İçinde çok göz varmı?
canım ben megavit kullanıyorum. suya karıştırılan toz bir ilaç.
ama tadını sevmiyorum hiç
o yüzden 2-3 günde bir kullanıyorum...
ben teşekkür ederim canımcım. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
boşver kuzu yaa... insanlar böyle zamanlarda gösteriyorlar degerlerini işte.
bak bende yalnızım.annem taaa Konya'da.ama hamd olsun kendi kendime yetebiliyorum.
ki eşlerimiz var dimi
onlardan iyi yardımcı,destekçi olurmu hiç
heheh napim ozim yaa sıkıntıdan kendimi sitelere vurdum yine.
çok fazla bişey bulamadım.
aldıklarımı alta ekliyorum tamam?
tamam ayşecan ekliyorum alta.bakın bakalım begencekmisiniz
ALLAH SENİİİİİ
SABAH SABAH GÜLDÜRDÜN BENİ
niş de yapar ha
süpersin
dün ki civil den aldıklarımızzz
Eki Görüntüle 734110 Eki Görüntüle 734111 Eki Görüntüle 734112 Eki Görüntüle 734113
bikaç bişi daha var ekliciim
hoşgeldin tubişim..valla canım ya çok çabuk geçiyor zaman. bu eksikleri nasıl yetiştiricem diye düşünmeye başladım valla.
şafak 17 tubişim son 2 hafta kalııyorrheyecan dorukta...
aman dikkat et kuzum bol su içmeye çalış.. susuz kalma.
doktoruna sor istersen canım iğneyi olmasam nolur diye. gerek yoksa olmazsın..
Günaydın tubilosh hanım ve Yusuf bey
Çanta nasıl kullanışlı mı?Kaça aldın?İçinde çok göz varmı?
amin canımsorunumu bende bılmıyodum daha yenı ogrendım 1 senedır bebk ıstıyoruz 6. ayımda dokotra gittim hormon testlerı flan yapıldı hersey normaldı yumurtlaıklarımda rahımde sıkıntı yoktu doktor 1 sen dolmasını bekleyelım dedı bu arda 9 ayımda erekn düşük oldu yanı kımsyal gebelık ıste gecen gunde 1 sne doldu dıye gıttık ve rahım fılmı cektırdgımde 1 tupumde hidrosalpinks diye bısey cıktı tüpün ucu yapısık ve içinde sıvı varmıs bu sıvıda saglam tupten olan hamılelıgıde engellıyomus işte böle canım dha sonuclarımı dokotra gostermedım ama sonuctanyazan syeı kendım netten arastııdım cumartesıde doktora gdıcem sonucları gostermeye nasıl bı tedevı olucak hıc bılmıyorum
Kulpların kaynağına gideceksin yani. karar vermek çok zor valla ya Ayşem. dediğin doğru belki stickerlarla süsleyebiliriz.
Ayşem halıyı nasıl alacaksın? ya da yeni mi alacaksın?perdeleri de almadın daha?..
neyse moralini bozmayayımgerçi sen benim listeyi görsen ufak tefek ıvır zıvırlar sayfalar dolusu. benim için alınacaklar bebiş için alınacaklar..sen yine bu ufak tefek şeyleri epey bitirdin..
evet ozim yaa zaman aynen su gibi...
siz de bir bakıcaksınız ki 35 lerdesiniz
sonrada gelsin prenseslerinizz
bol bol içmeye çalışıyorum kuzum.
düşün bir dikişte 50 ml su içiyorum. günde de 6-7 defa su içtiğimi düşünürsek 3-3,5 lt yapıyor.
iğne olayını da ayın 24 ünde sorucam cnm. gerek yoksa yaptırmam.
hoşbulduk teyzesiiiiiiiii
nasılsın bakalım?
daha gelmedi kargom cnm yaa
gelsin bilgilendiririm olurmu?
diğer aldıklarımı da eklicem ama eşim kahvaltı istedi. acil işi çıktı. gelicem okiş?
çok öpüyorumm
Hamiş bölümü hoşuma gitti.Gömlek aldım az önce.40tl üzerine kargo bedavaymış.Bakalım gömlek nasıl bişey gelecekMağazalarda hamiş bölümü yok o yüzden netten aldım bende.Denemeden nasıl denk getircem bilmiyorum Neyse iadesi varmış.Olmazsa iade eder başka bişey alırım bende
liste bitmez kuzum ya seninkilere daha da ekler var bendeAllah büyük elbet halledeceğiz inşallah.
Ben de bakayım defacto ya. mağazasında bakmıştım beğenemedim çok renkli gelmişti. işyerinde olmaz ki..
belki sitesinde yeni ürünler vardır. nasıl gömlek aldın bakabilir miyiz şekercim?
Eki Görüntüle 734142
Bunun L bedenini aldım.Çok kilolu olmadığım için olur diye düşündüm bedeni.Neyse gelecek göreceğiz artık
LCWye baktım hep aynı şeyler.Herkes ordan giyiniyor,sürekli pişti oluyoruz hamişlerle sokaklarda
kesinlikle canım ya kızılay dağıtmış gibi oluyoruz hep aynı :)
çok şeker güle güle giy cnm. ben de beğendim bazılarını ama ölçüyü bilemiyorum ki.
kociş beni defacto ya götürrrrrrrrr
Nasılsın tombik hamiş?Zor günler geçiriyorsun sanırım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?