Bol bebiş topiği

Peşpeşe geliyor bebişlerimiz topiğimize desene
Temizlik işini falan da halletmen iyi oldu.Kafan rahattır en azından.Dinlenirsin artık.
Yerim ben o çentik atan minik abiyi.Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah paşanızı.
Ne güzel hazırlıkları tamamlamışsın sen.Biz koşturuyoruz daha Kah geçmiş olsun misafirleri,kah kendime bakma çabalarım,kah bebeğimizin hazırlıkları derken bazen gücüm bitiveriyor.Diyorum hızlandırılmuş öss kursu gibi oldu benim hamişlik.Akşamları ayaklarımı uzatıp oturduğum ilk 3 ayımı özledim Ramazan girdiğinde daha zor olacak.Niyetli olmayacağım ama yinede sıcaklar ve ağırlığım artacağı için zorlanacağımdan eminim bu koşturmaya.Şimdiden bitkin düşüyorum.6 kg aldım ama görenler yüzün küçülmüş,kilomu verdin diyorlar.Yorgunluktan bitkin görünüyorum artık Ama yine de koşturmadan geri duramıyorum.

biz geldiiik

babamızı gönderdik ama daha ev toparlanmadı...
alışverişin kalanlarını da ekleyip bi koşu süpürge açıp evi silip düzenlicem.
ütü yaptım çamaşırları topladım...

babamız bizi bugün eyüp' e götürcekmişşşş
çoktandır gezmiyordum,iyi olur bi hava alırım

alışverişimizin diğer parçaları;
(artık almiciim ya. kendi ihtiyaçlarım var daha. onları netten alamadıgım için bebek eşyalarına gidip duruyorum)
emzik kutumuz 2 oldu. ne saçma bir anneyim ya. kendime pijama almadım daha. emzik kutusu koleksiyonu yapıyorum

cicilerimiz nasıl teyzelerii

Son düzenleme:
hahaha kafamı okadar vermişim ki mesaj yazarken,
oğlumun bagırışıyla kendime geldim...

AAANNNEEEE BİTANE KAAT İŞTİYOM. Bİ KAAT YEYİMİŞİİİNNN
AMA KAAT DİYOM KAAATT
ANNE DUYYOMUŞUN BENİİİİİ

yazı yazıcakmış beyfendi. kağıt istiyormuş
terbiyesini de bozmuyor
fıtık ettim çocugu 2 dakkada

Canım benim dikkat et kendine .. Üst üste geldiğinden oldu öyle ama artık tamam hamileliğin keyfini çıkar .son ay çok zor oluyor artık doğsun istiyorsun vücut taşıyamıyor yani en azından benimki öyle. Kucağımda olsun istiyorum inşallah. Ben bu sene Ramazanı yiyorum lohusalıktan dolayı sonra tutacağız inşallah. Benim bebiş şanslı niye biliyor musun teyzesi onu şimdiden deli gibi bekleyen, herseyden koruyacaklarını söyleyen, şimdiden çikolatasının yarısını ona ayıran, oyuncakların ona göre olanlarını ayırıp beşiğine koyan iki abisi var. İnşallah böyle devam eder :)))))

ayy maşallah onlara
ne güzel abileri var kuzucugun.

bakalım bizim abimiz nasıl olucak...

nasılsın feyzam? sıcaklar ve agırlaşmak zorluyor dimi...
bende diyorum keşke bir an evvel doğsa da kucagıma alsam diye.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Aman gez sen Gezici hamiş.SEYYAR HAMİŞ tişörtü yaptırıp giydirmek lazım sana.
Çok tatlı renkleri varmış giysilerinizin.Rabbim güzel günlerde giydirsin inşallah.
Emzik askısı da güzelmiş.Ben de mi bundan alsamki:44:
Akşam civile mi uğrasamki:44: Yok yok bu ay bana ait artık.Ona alacaklarım Temmuz'da

O kadar uslu çocuğu da çıldırttın ya helal sana tubi. Üzme çocuğu kaat ver

Ne kadar güzel.İnşallah kıskançlık,fesat girmez aralarına hiçbir zaman.
Dediğini yapmaya çalışıyorum aslında bu ay.Gezmeye,pikniğe,eşime,arkadaşlarıma vakit ayırmaya çalışıyorum.Bitkin düşmesem olacak hepsi inşallah.Arkadaşlarımın bi çoğu seni öyle görmek istiyorum diyorlar Her akşamüstü birkaçıyla görüşmelere başlayım en iyisi ben.

Sağol canım inşallah böyle devam eder kıskançlık olmaz aralarında. Seninki de çok cici bir abi olur eminim. Benden sana ufak bir tavsiye bebekten oğlunu hiç uzaklaştırma herşeyde onu da dahil et benim küçük oğlum doğduğunda büyüğü 3 yaşındaydı. Herşeyini beraber yaptık bezini, yıkamasını giydirmesini,yedirmesini hep beraber yaptık. İşimi yaparken ona emanet ettim tabi bir gözüm üstünde olarak.o yüzden hiç kıskanmadı hep korudu kolladı hala da öyledir bana karşı bile korur kardeşini .
Tubi yaaaa hamilelik zor kucağımızda daha rahat olacak inşallah. Arka arkaya alalım bebişleri kucağımıza Mevlamın izniyle...

En iyisini yaparsın canım sadece bebek üzerine yaşama tabi kendine arkadaşlarına da vakit ayır elinden geldiğince..sen her tarafa yetersin ben eminim öyle güzel enerjin var senin...

ayhhh yerim ben onun minik şortlarını ya. çok şekerler hepsi. güle güle iyi günlerde kullanın inşallah canım.
tubiş üzme sevgili damadımı.
ayyy yirim ben onun kaat veyiymişin diyen ağzını... ne kadar da kibar Allahım Yarabbim..

canım benim ne güzel pırlanta gibi iki evlat yetiştirmişsin. Allah bağışlasın..Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

En iyisini yaparsın canım sadece bebek üzerine yaşama tabi kendine arkadaşlarına da vakit ayır elinden geldiğince..sen her tarafa yetersin ben eminim öyle güzel enerjin var senin...

hooooyyyyytttt..............Kim tutar beni bu övgülerle
Sevdiklerime vakit ayırmayı,paylaşmayı seviyorum.Şimdiden tavsiyeler veriyorum ilerde anne olacaklar nasılsa diye.
Yorulsam da tatlı bi gülümseme oluyor yüzümde sevdiklerimle olduğumda.
Sizler pırtlatın sıpaları,sıra bize geliyor Nedense 35-40.haftalar pek uzak görünmüyor artık gözüme.Haftaya nstye girecekmiş 38.haftayı tamamlarım sanki ben bu hızla

Kızlar az önce bi plan yaptım Haziran ayı için.Her akşam ufak bişey ayarlayacağım.Allah izin verirse tabi.İnşallah verir.Şöyle eğlenceli,dolu dolu bi 20 gün yaşarız
Bir gün sandviçler hazırlayıp parkta gün batımı yaşarız,bi akşam yemekten sonra dondurma keyfi yaparız dışarda,bi akşam arkadaşlarımızla çay keyfi yaparız,bi akşam piknik yaparız başbaşa,bi akşam sadece gazete okuruz çimlerde vs vs... Bugün akşam hariç tabi Badana işi var bugün kuzucuğumuz için.Belki ondan önce bi saatliğine arkadaşıma kaçabilirim

SEYYAR HAMİŞ GELDİ HAAANIIIIIMMM

ahanda bundan yaptırıcam ben zevkime göre bişey yok. kendi tasarımım olsun bari.
sende bulamion,sana da tavsiye ediyorum
aynen bende yeter artık kendi ihtiyaçlarımı alayım modundayım.
kendimizi unutuyoruz çogu zaman.

silikon muş bu emzik askıları. hoşuma gitti. istersen bir göz atabilirsin.

hahahaha verdim verdim kaat la oynuyo şimdi

biz hazırlıkları da beraber yapıyoruz şimdi
kıyafet alırken beraber seçiyoruz.
sabah konuştuk uzun uzun. kardeşi ağlayınca emziğini vericekmiş,yatagını sallıcakmış, ona ilahi söylücekmiş,kucagıma da alabilirmiyim diyor.tabiiki alabilirsin deyince bir sevinmesi vardı çocugun görmen lazımdı

inşallah aralarında kıskançlık olmadan anlaşmalarını nasip eder Rabbim. tabii bize düşen çook şey var...

amin canım ard arda alalım kuzularımızı kucaklarımıza inşallah.
ağrısız sızısız

teşekkür ederiz özlem teyzemiz
ee erkek çocukta çok seçenek olmadıgı için aynı modelin farklı renklerini alıyoruz mecburen.
kız çocuguna okadar çok çeşit var ki. onda da seçme zorlugu olur sanıyorum

üzmedim damadını yaw. ne kıymetli damadın varmış
aldı kaadını sustu

heytttt bu gazla ayşecan hemen 30. haftaları bulur.
hele biz bir pırtlatalım dimi
arkadan siz gelin...

bu heyecanlı zamanlara geldiğiniz zaman yazılarınızı okumaktan çook büyük keyif alıcam inşallah

Tamam tatlım daha dikkatli olurummm...
Bende senim gibi süte yoğurda dikkat ediyorummm...
İnşaallah benim minikte hisseettirir kendini beklemek istemiyorum tekmelesinn anasını
Kız çok merak ettim özicim sen nerdesin keşke görüşebilsekkkk
Benim yarıştıracak gobemmm yok ama
Meryem sğüresini 5. ayetten 15.ayete kadar oku ve bir kağıda yazarak zemzem suyuna koy yazı silinince kağıda bir toprağa gömersin...
Hergün enbiya süresi ilişkiden önce 87.88 ayetleri karı-koca 3kere okunacak.
Vee yine enbiya süresi 89.ayet günde 41 kere okunacak...
Ben bunları yaptım ve son 2 ayımda hiç bebişi düşünmedim ve geldi meleğğim...
Kafadan atmaya çalış bence
Yada çok düşünme dualarla gelsin meleğin...
Bizede dua et sağlıkla kucağımıza alalım...
Canım o tığ gibi avrat yıllarını vermiş spora
Ben yapıyordum zaten gebelikte yapmadım ilk 3 ay tehlikel, diye gidince soracam bakalım izin varmı
Maşaallah kocişini çok yorma beyaaa yorulur adamcağız boya yaparken
evet canım allah kimseye muhtaç etmesinn.
Ama ben öyle biri değilim kiiii herkesin yanında olmaya çalışırım ama insanlar niye bu kadar bencil.
Bide bana bencil diyorlar

Bilmem miii Bu arada sen ve diğer hamile arkadaşlara sağlıklı, güzel bir hamilelik ve doğum diliyorum.. Allahım hepimize yardımcı olsunn..
aminnn... Allah razı olsun en yakın zamanda senin haberlerinide alırız inş...
Çok şekerler maşaallah çantana bayıldımmm
Evet doğru dedin Allah onlardan razı olsun...
eşlerimizde olmasa ne hal olurduk tubishh
Linkini atsana canı merak ettim bende bi göz atayım
Sağlıkjla giydirirsin inşaallah

Canım yaa çok merak ettim nerdesin sen hangi memleket ?

bu arada size bir sır vereyim netten alışvariş yapma özürlüsüyüm ben
Size bakıyorum ne güzel onu al bunu al oooooh ne la hem kartım yok o ayrı mesele kart olmasa bile sitesini bile bulamo-ıyorum neden ki olkadar salakta değilimdr yaniii?
:44::44::44::44: Acaba varmı eksik bişeyler :44:

Ben namaza gideyim sonrada cüz okumam lazım aksattım gerideyim birazcıkkk
Dua edlim birbirimize görüşürüz öptüm sizleri veeeeeeeeeeeeeeee minikleriniziiii

oh oh ne güzel kuzum biraz da kendinize vakit ayırın.

ay yerim ben onun tasarımını :)) seyyar hamiş :))
gittin yine gezmeye dimi? gez bakalım sen.. biz de çalışalım
tabi sen atlatmış olacaksın biz de korku tavan yapmış olacak

canım ben bursadayım sen İstanbuldasın dimi? fazla uzak sayılmayız aslında.
birkaç hafta sonra görücem ben o göbüşü :))

Son düzenleme:

defacto.com.tr canım.Önce üye ol siteye sonra beğendiklerinin bedenlerini seçerek sepetine doldur.Kapıda ödeme seçeneği de var defactonun.Bazı mağazaların var kapıda ödeme seçeneği.Nakit oldukça yanımda bende kapıda ödüyorum.

Su işini de kolayladıımmm
1,5 lt pet aldım.Burnumun dibinde direk gibi duruyor.İster istemez elim gidiyor.Yudum yudum derken 2 lt oldu bu saate kadar Böyle giderse günde 4 lt tamamlarım ben bu su işini

Su işini de kolayladıımmm
1,5 lt pet aldım.Burnumun dibinde direk gibi duruyor.İster istemez elim gidiyor.Yudum yudum derken 2 lt oldu bu saate kadar Böyle giderse günde 4 lt tamamlarım ben bu su işini

oy maşallah kuzum ne güzel. ben o kadar içemem herhalde 4 lt 2 lt anca içiyorum bir günde. yaz sıcaklarında daha da arttırırız herhalde kuzum terledikçe susarız. bol bol içmek lazım aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…