- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.241
oy maşallah kuzum ne güzel. ben o kadar içemem herhalde 4 lt2 lt anca içiyorum bir günde. yaz sıcaklarında daha da arttırırız herhalde kuzum terledikçe susarız. bol bol içmek lazım aslında.
Suyun içine 2 tane nane yaprağı at.Harika oluyor.İlk aylarda çok zorlandım durup dururken su içmeye.Kış da olunca baya zorlandım hemde.Bir dilim elma atıyordum bazen.Bazen bir dilim limon :) Bulanıyor biraz ama kokusu çekici oluyor
ayhhh yerim ben onun minik şortlarını ya. çok şekerler hepsi. güle güle iyi günlerde kullanın inşallah canım.
tubiş üzme sevgili damadımı.
ayyy yirim ben onun kaat veyiymişin diyen ağzını... ne kadar da kibar Allahım Yarabbim..
canım benim ne güzel pırlanta gibi iki evlat yetiştirmişsin. Allah bağışlasın..Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Maşalllahhhkizlar simdi girdim gecmise bakmadim. COk sukur her sey yolunda cikti. Ve bebegimiz erkekmis parmagini emiyordu :) FL boyu 30.67 cikti 19+5 iyi sanirim degil mi? Plasenta icin bir sey demedi altta ustte raporda onde yaziyor ne demekse.. Yine yazarim opuyorum herkesi
ben de deneyeyim bari.
bu arada bizim seyyar hamiş gelmiş gitmedi mi acep :))
kizlar simdi girdim gecmise bakmadim. COk sukur her sey yolunda cikti. Ve bebegimiz erkekmis parmagini emiyordu :) FL boyu 30.67 cikti 19+5 iyi sanirim degil mi? Plasenta icin bir sey demedi altta ustte raporda onde yaziyor ne demekse.. Yine yazarim opuyorum herkesi
Sağol canım benim daha iyileri senin olsun inşallah sağlıkla büyüt kuzunu sonra kuzularını:))
evet canım avrupa yakasındayım İnşaallah görücez göbişimiiicanım ben bursadayım sen İstanbuldasın dimi? fazla uzak sayılmayız aslında.
birkaç hafta sonra görücem ben o göbüşü :))
Hayırlısıyla kucağımıza alalım canım...oh oh ne güzel kuzum biraz da kendinize vakit ayırın.
ay yerim ben onun tasarımını :)) seyyar hamiş :))
gittin yine gezmeye dimi? gez bakalım sen.. biz de çalışalım
tabi sen atlatmış olacaksın biz de korku tavan yapmış olacak
Hayırlı olsun canım minik bir erkek haaaaaaaakizlar simdi girdim gecmise bakmadim. COk sukur her sey yolunda cikti. Ve bebegimiz erkekmis parmagini emiyordu :) FL boyu 30.67 cikti 19+5 iyi sanirim degil mi? Plasenta icin bir sey demedi altta ustte raporda onde yaziyor ne demekse.. Yine yazarim opuyorum herkesi
evet canım avrupa yakasındayım İnşaallah görücez göbişimiii
Hayırlısıyla kucağımıza alalım canım...
Korku olacak elbette ama sonumuz iyi olsunnn
Hayırlı olsun canım minik bir erkek haaaaaaaa
Maşaallah bizimkide 2 hafta sora 16.haftada gösterir inş...
kimsecikler kalmadı. biz de kuzucumla müzik dinleriz hıhhhh...
Anne karnındaki bebeğin zihinsel gelişimi hamileliğin 3. ayında başlamaktadır.
Koşullama yöntemiyle yabancı dile, çeşitli sanatsal etkinliklere, bazı bilim dallarına yatkınlığı artırılabilir ve düzenli uyku alışkanlığı kazandırılabilir. Örneğin, hamileliğin 2. döneminde sürekli yabancı dil konuşan, dinleyen annenin çocuğunun o dile kolayca hakim olabildiği, resime kendisini adayan annenin de çocuğunun resime karşı yetenek kazandığı saptanmış. Ayrıca matematik, fizik gibi bilimlerle ilgilenen annenin de çocuğunun bu bilimlere karşı başarılı olduğu görülmüştür.
Ben en iyisi biraz ders çalışayım :)) onları da minnoşuma anlatayım
gösterir canım inşallah bakalım küçük hanım mı küçük bey mi? peki sen ne hissediyorsun?benim doktorum söylemeden bana sormuştu..
Bunu benim teyzem kızına yaptı.Fizik dersi cdleri dinlerdi hamileyken.Kendi anlamazdı ama dinlerdi.Müzik dinler gibi.Matematiksel derslerde o kadar başarılıki kızı.5 yaşında uzay bilimini araştırırdı.Meraktan.Babası ansiklopedi okurdu o dinlerdi.Kanıtlandı yani bi bizim ailede :) Bende sürekli muhasebe yapıyorum.Kızım da mı batacak bu batağaEmeğinin karşılığını zar zor alacağı,hatta uzuun yıllar alamayacağı bir işi olsun istemiyorum
Canım hissetmiyorum hiçbirşey ne kız ne erkek
EŞim kız çocuklarına bayılır ama erkek hissediyor bakalım göreceğiz
Ultrason fotosunda yüzü çok narin geldi bana ordan kız gibi dedim ama his değil yani...
Çoğu erkek hissediyoruz diyorlar hayırlısı olsun...
Canım hissetmiyorum hiçbirşey ne kız ne erkek
EŞim kız çocuklarına bayılır ama erkek hissediyor bakalım göreceğiz
Ultrason fotosunda yüzü çok narin geldi bana ordan kız gibi dedim ama his değil yani...
Çoğu erkek hissediyoruz diyorlar hayırlısı olsun...
Aman çoğunun dediğine bakma sakın.İnsan çabuk alışıyor yönlendirmelere.Hele de gönlünden geçen cinsiyeti tahmin ediyorlarsa.Asla yanılmaz dedikleri insanlar yanıldı bende.Hala daha erkek olacak erkek diye saçmasapan diretenler var.Yanılmış olmayı kabullenemiyor insanlar
Rabbim gönlüne göre versin inşallah.İkisi de bizim evladımız.10 tane kızım da olsa 10 tane oğlum da olsa gelen başımın tacıdır.Herkese nasip olmayan bir mucize yaşıyoruz biz.Rabbim'in bir lütfu bize taşıdığımız emanetler.
Canınız çekmesin diye söylemiyorum adını,az önce bişey attım ağzıma yarım saattir bi hareketli bi hareketli.Şimdi bi önemi varmı kıpırdayan meleğin cinsiyetinin.Kız olsa da oynayacak oğlan olsa da.Yerim ben onun kıpır kıpır elini kolunu.Yüreğimin sahibinden bir parça o.Yanımdayken bile özlediğim adamın parçası.Nasıl sevmez insan?Nasıl kıyar Allah esirgesin.Geçen rüyamda biri tekme atıyor karnıma bi ağlamaya başladım vurma bebeğime zarar vereceksin diye.Aklıma geldikçe gözlerim doluyor.İnsan evladı için katil olabilirmiş,bunu şimdi daha iyi anlıyorum
Ayşem sana birşey soracağım.benim minnoş bazen düzenli aralıklarla pıt pıt yapıyor. karnımı titretiyor acaba o hıçkırması mı? ben hıçkırmasını ayırt edemiyorum...
Bende merak ediyorum hıçkırması nasıl oluyor diye.Ama benimki düzenli aralıklarla değil.İçimde dönüyor sonra ben elimi nereye koyarsam oraya tekme atıyor.Sıcaklığını hissediyor galiba.Bazen elimi koymuyorum tişörtün üstünden belli oluyor attığı.Aptalca bi gülümseme oluyor yüzümde.Dolmuşta,yürürken,kafede falan
Arkadaşım yarım saat falan izlemiş hıçkırığını.Hatta videoya almışlar eşiyle.İnşallah bi gün akşam gideceğim prensesini görmeye o zaman izlerim
onu ben de yapıyorum sonra kendime gelip etrafıma bakıyorum
ben de tekme attığı yeri gıdıklıyorum bu sefer daha çok coşuyor.
Ne güzel bir duygu Yarabbim isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?