- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.261
Amiiinnnn.Böyle güzellikler yaşadığımda,farklı şeyler hissettiğimde,hüzünlendiğimde,bişey aldığımda,bişey konuştuğumda,bişey araştırırken sürekli dualarımda bekleyen herkes.Allahım isteyip dileyen,bekleyen herkese nasip et bu duyguları diyorum.Kimsenin kucağını boş bırakma,sağlıklı ve hayırlı evlatlar gönder bizlere diyorumDualarımda ikiz oğullarım da var tabi Kızımın kardeşlerini de aratma bizlere,bekletmeden gönder diyorum Hayallerimden hiç gitmeyecek ikiz erkek evlatlar.Rabbim gönlümdekini bana hayırlı kılsın inşallah
Amin canım inşallah. Rabbim gönlüne göre versin.
Ben de senin gibi bakıyorum etrafıma olmayan arkadaşım da var. sürekli tedavi tedavi. psikolojik olarak çöküyor insan tabi.
Binlerce şükür olsun Allaha. İnşallah herkes yaşar bu özel anları...
canikom benim çıkış saatim geldi. Bugün özel şöförü de yolladım eweçok yorulmuş dedim bekleme git ewe... tabanlara kuvvet bugün. azıcık yürüyeyim ya iyice tostombalak olacağım :)
öpüyoruz sizi. daha doğrusu ben öpüyorum da minnoş hanım tekmeliyor
görüşürüz canım yarın..
Aman çoğunun dediğine bakma sakın.İnsan çabuk alışıyor yönlendirmelere.Hele de gönlünden geçen cinsiyeti tahmin ediyorlarsa.Asla yanılmaz dedikleri insanlar yanıldı bende.Hala daha erkek olacak erkek diye saçmasapan diretenler var.Yanılmış olmayı kabullenemiyor insanlar
Rabbim gönlüne göre versin inşallah.İkisi de bizim evladımız.10 tane kızım da olsa 10 tane oğlum da olsa gelen başımın tacıdır.Herkese nasip olmayan bir mucize yaşıyoruz biz.Rabbim'in bir lütfu bize taşıdığımız emanetler.
Canınız çekmesin diye söylemiyorum adını,az önce bişey attım ağzıma yarım saattir bi hareketli bi hareketli.Şimdi bi önemi varmı kıpırdayan meleğin cinsiyetinin.Kız olsa da oynayacak oğlan olsa da.Yerim ben onun kıpır kıpır elini kolunu.Yüreğimin sahibinden bir parça o.Yanımdayken bile özlediğim adamın parçası.Nasıl sevmez insan?Nasıl kıyar Allah esirgesin.Geçen rüyamda biri tekme atıyor karnıma bi ağlamaya başladım vurma bebeğime zarar vereceksin diye.Aklıma geldikçe gözlerim doluyor.İnsan evladı için katil olabilirmiş,bunu şimdi daha iyi anlıyorum
Doğru dediniz canlarım hayırlısı olsun...bana da hep erkek dediler kuzum. hatta oda arkadaşım hala yanlışlık var diyor ki 2 kere kendi doktorum 1 kere de radyoloji uzmanı kız dedio inatla erkek diyor öyle hissediyormuş.
bizim babamız rüyasında görmüş ama söylemedi hınzır. öğrendikten sonra dedi ben rüyamda görmüştüm kız babası olacağımı....
hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da cinsiyet ikinci planda kalıyor.
Doğru dediniz canlarım hayırlısı olsun...
İnşaallah sağlıklı olsunda önemli değil cinsiyeti.
Ayşem haklısın laflar iyi yer ediyor bendede...
Annemin ismini koyacağız kız olursa o yüzden kız olursa benim için önemi yeri bi başka olacak.
Sanki kızımla birlikte annemi yanımda hissedeceğim gibime geliyor...
Kızlar biraz önce karnıma dokundum sıkıştırdım azıcıkkkk doktorun yaptığı gibi...
Kuzum seni hissetmek istiyorum dedim elimi çektim ve inanınki pıt diye hissettim döndü gibi...
Kızın olmasa da sen de annen kadar iyi bi anne olacaksın eminim.Bak o ne kadar iyi bi evlat yetiştirmiş,onun ismi için kendi heveslerini düşünmüyor bile.Kabri cennet olsun...Allahım gönlüne göre versin.
İnsanın yüreği hopluyor o kıpırtıları hissettikçe..10 yıl hamiş olsam her tekmede hep aynı heyecanı duyarım eminimki
Kız sen ne kadar tatlısın içindeki kızın yansımasımı oooo
Ne güzel yazmışsın Allah razı olsun...
Annem 16 yıl sonra be-ana hamile kalmış ve inan bazen o yılları düşününce nasıl bir mutluluktur acaba diyorum ve Rabbim anneme bu duyguyu yaşattı diye şükrediyorum...
dİle kolay kız 16 yıl hasretle beklemek ne demek...
annem öyle iyiydiki hala herkes söyler onun ahlakını ve davraışlarını...
Bence hak ediyor isminin yaşatılmasını...
Annemin tek çocuğuyum zaten diğerleri babamın 2.eşinden...
Eminim öyledir canım ama bebiştir demi Dadlım...
Aynen canım yaaaaaaaa Peygamber sabrı varmı...Teşekkür ederiz teyzesi.16 yıl azmı ya Peygamber sabrı varmış valla. Allah sana onun gibi bi anne olmayı nasip edecek,senin gibi evlatlar versin inşallah.
14.hafta erken ama bazı bebekler çok erken de kıpırdayabilirmiş.Zıpır zıpır bişey olacaksa benimki gibiBende 15-16'da hissetmiştim yanlış hatırlamıyorsam:44:
Kıslar bana müsaade. Badanaya girmeden önce accık para harcayım.Battı yine cüzdandaki
Datlu rüyalar hepinizeeeeee
Kıslar bana müsaade. Badanaya girmeden önce accık para harcayım.Battı yine cüzdandaki
Datlu rüyalar hepinizeeeeee
biz geldiiikkk
nasılsınız kızlar?
kaynatmışsınız yine biz yokken
kenara kayyın accık yer açın bana. sıgışamadım
hoşgeldin canım
He canım iyi kaynattık
Da benim yemek yapmam lazım kociş eve gelince yemek bekler
Gideyim yemek yapayım bariiiiiiiiiiiiiii
kızlar benim son regl tarihm 9 mayıstı. yani bugün 1 hafta gecti. beta testm bugün 2500 cıktı. peki şimdi kaç haftalık oluyor. ve ben haftaya keseyi görebiliriyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?