Bol bebiş topiği

Amin canım inşallah. Rabbim gönlüne göre versin.
Ben de senin gibi bakıyorum etrafıma olmayan arkadaşım da var. sürekli tedavi tedavi. psikolojik olarak çöküyor insan tabi.
Binlerce şükür olsun Allaha. İnşallah herkes yaşar bu özel anları...

canikom benim çıkış saatim geldi. Bugün özel şöförü de yolladım ewe çok yorulmuş dedim bekleme git ewe... tabanlara kuvvet bugün. azıcık yürüyeyim ya iyice tostombalak olacağım :)
öpüyoruz sizi. daha doğrusu ben öpüyorum da minnoş hanım tekmeliyor
görüşürüz canım yarın..

Hoşcakal canım.Kendine ve minnoşumuza cici bak

Doğru dediniz canlarım hayırlısı olsun...
İnşaallah sağlıklı olsunda önemli değil cinsiyeti.
Ayşem haklısın laflar iyi yer ediyor bendede...
Annemin ismini koyacağız kız olursa o yüzden kız olursa benim için önemi yeri bi başka olacak.
Sanki kızımla birlikte annemi yanımda hissedeceğim gibime geliyor...

Kızın olmasa da sen de annen kadar iyi bi anne olacaksın eminim.Bak o ne kadar iyi bi evlat yetiştirmiş,onun ismi için kendi heveslerini düşünmüyor bile.Kabri cennet olsun...Allahım gönlüne göre versin.

Kızlar biraz önce karnıma dokundum sıkıştırdım azıcıkkkk doktorun yaptığı gibi...
Kuzum seni hissetmek istiyorum dedim elimi çektim ve inanınki pıt diye hissettim döndü gibi...

Kızlar biraz önce karnıma dokundum sıkıştırdım azıcıkkkk doktorun yaptığı gibi...
Kuzum seni hissetmek istiyorum dedim elimi çektim ve inanınki pıt diye hissettim döndü gibi...

İnsanın yüreği hopluyor o kıpırtıları hissettikçe..10 yıl hamiş olsam her tekmede hep aynı heyecanı duyarım eminimki

Kızın olmasa da sen de annen kadar iyi bi anne olacaksın eminim.Bak o ne kadar iyi bi evlat yetiştirmiş,onun ismi için kendi heveslerini düşünmüyor bile.Kabri cennet olsun...Allahım gönlüne göre versin.

Kız sen ne kadar tatlısın içindeki kızın yansımasımı oooo
Ne güzel yazmışsın Allah razı olsun...
Annem 16 yıl sonra be-ana hamile kalmış ve inan bazen o yılları düşününce nasıl bir mutluluktur acaba diyorum ve Rabbim anneme bu duyguyu yaşattı diye şükrediyorum...
dİle kolay kız 16 yıl hasretle beklemek ne demek...
annem öyle iyiydiki hala herkes söyler onun ahlakını ve davraışlarını...
Bence hak ediyor isminin yaşatılmasını...
Annemin tek çocuğuyum zaten diğerleri babamın 2.eşinden...

Teşekkür ederiz teyzesi.16 yıl azmı ya Peygamber sabrı varmış valla. Allah sana onun gibi bi anne olmayı nasip edecek,senin gibi evlatlar versin inşallah.

Teşekkür ederiz teyzesi.16 yıl azmı ya Peygamber sabrı varmış valla. Allah sana onun gibi bi anne olmayı nasip edecek,senin gibi evlatlar versin inşallah.
Aynen canım yaaaaaaaa Peygamber sabrı varmı...
Amin inşaallah...
14.hafta erken ama bazı bebekler çok erken de kıpırdayabilirmiş.Zıpır zıpır bişey olacaksa benimki gibi Bende 15-16'da hissetmiştim yanlış hatırlamıyorsam:44:

Hayırlısıyla hissederim canım...
Az kaldı hissetmeme 14 içindeyim inşaallah çok geçmeden pıtpıt eder

biz geldiiikkk
nasılsınız kızlar?

kaynatmışsınız yine biz yokken

kenara kayyın accık yer açın bana. sıgışamadım

hoşgeldin canım
He canım iyi kaynattık
Da benim yemek yapmam lazım kociş eve gelince yemek bekler
Gideyim yemek yapayım bariiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
kızlar benim son regl tarihm 9 mayıstı. yani bugün 1 hafta gecti. beta testm bugün 2500 cıktı. peki şimdi kaç haftalık oluyor. ve ben haftaya keseyi görebiliriyim ki

hoşgeldin canım
He canım iyi kaynattık
Da benim yemek yapmam lazım kociş eve gelince yemek bekler
Gideyim yemek yapayım bariiiiiiiiiiiiiii

benim kociş yemegini yedi gitti.
bende acıktım,bişiler hazırlayıp atıştırayım bari...

kuzum ya sen hangi şehirdeydin??
kolay gelsin sana da canımcım

kızlar benim son regl tarihm 9 mayıstı. yani bugün 1 hafta gecti. beta testm bugün 2500 cıktı. peki şimdi kaç haftalık oluyor. ve ben haftaya keseyi görebiliriyim ki

oo maşallah canım deger süper
2500 üzeri değerde göbekten kese görünür demişti benim dr um.
hesaplamalara göre 2700-2800 civarlarındayken gittim bende. o zaman görmüştük kesemizi...
bu degere göre kendimden yola çıkarak ortalama 2- 3 haftalık diyebilirim...
hamile kaldıgım günü bildiğim için o günden yaklaşık 2,3 hafta sonra kesemiz görünmüştü
ama dr lar son adet tarihinden hesapladıkları için 4-5 hafta diyebilirler.

sağ salim kucagına alırsın inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…