Bol bebiş topiği

kızlar benim son regl tarihm 9 mayıstı. yani bugün 1 hafta gecti. beta testm bugün 2500 cıktı. peki şimdi kaç haftalık oluyor. ve ben haftaya keseyi görebiliriyim ki

Selam kizlar ben salı gunü saat07:07'de dogum yaptım 8'de de kizimi kucagima aldım 3.130 kgr doğdu suan evdeyiz sezeryanla olduğu icin ağrılarım ve sancılarım var darısı sizlerin basına olsun insallah

Selam kizlar ben salı gunü saat07:07'de dogum yaptım 8'de de kizimi kucagima aldım 3.130 kgr doğdu suan evdeyiz sezeryanla olduğu icin ağrılarım ve sancılarım var darısı sizlerin basına olsun insallah

oyy maşallah sizee
hayırlı olsun
genel anestezi mi yoksa epidural mi oldu canım?
ağrıların kısa sürede geçer inşallah canım benim...
1 haftaya hiçbişeyin kalmaz Rabbimin izniyle

oyy maşallah sizee
hayırlı olsun
genel anestezi mi yoksa epidural mi oldu canım?
ağrıların kısa sürede geçer inşallah canım benim...
1 haftaya hiçbişeyin kalmaz Rabbimin izniyle

Tesekkur ederim tatlim darısı senin ve bütün isteyenlerin basına olsun insallah
Epidural oldum insallah cnm cok sagol

Tesekkur ederim tatlim darısı senin ve bütün isteyenlerin basına olsun insallah
Epidural oldum insallah cnm cok sagol

yha ben ilkinde genel anestezi olmuştum.
şimdi dr um epidural çok daha kolay. epidural yapıcam dedi ama ben tedirginim...
ilk ayaga kalkarken daha kolaymış. ama ben o an heyecan yaparmıyım aceba diye korkuyorum...
nasıl geçti canım?
dikiş zamanında agrın oldumu? heyecan yaptınmı :18:

kızlar benim son regl tarihm 9 mayıstı. yani bugün 1 hafta gecti. beta testm bugün 2500 cıktı. peki şimdi kaç haftalık oluyor. ve ben haftaya keseyi görebiliriyim ki

canım az önce cevaplamıştım sanırım okumadın :26:
bir önceki sayfanın sonunda görebilirsin...
belki farkında değilsin ama sürekli aynı mesajı yazıyorsun.
bir önceki sayfanın sonuna bir göz at derim

benim kociş yemegini yedi gitti.
bende acıktım,bişiler hazırlayıp atıştırayım bari...

kuzum ya sen hangi şehirdeydin??
kolay gelsin sana da canımcım
Afiyet şifalarınız olsun ye kız ne kafana takıyorsun kiloyu
İstanbuldayım canım Avrupa yakasında

Hayırlı olsun canım Aminnn inşaallah ogünleri bi göreydik...
Rabbim saliha eylesin...

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarrr
nabersiniz bakalım?

bu akşam pek bir sessiz topiğimiz...
gerçi hamişlerimiz erkenciler
uykucu göbidikler

bende uykudan eser yok.
pöfff

Kızlar biraz önce karnıma dokundum sıkıştırdım azıcıkkkk doktorun yaptığı gibi...
Kuzum seni hissetmek istiyorum dedim elimi çektim ve inanınki pıt diye hissettim döndü gibi...
Bence bebektir kuzum. 12.haftada hissedenler var.Ayşe de erken hissetmişti. Ben de hissettim de gaz sanıyordum :))
biz geldiiikkk
nasılsınız kızlar?

kaynatmışsınız yine biz yokken

kenara kayyın accık yer açın bana. sıgışamadım
Ayy tubiş bir sığamadın accık küçük otur anaammm
ayy prenses gelmiş hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin.
aminnnnnn....
Kız sen istanbuldaydın demiiiiii
Doğduna geleyimmi kızzzzzzz
Uzağımda değilsen kabul edersen tabiiiiiiiiiiiiii
yaa ben de gelcem ben deee yüzerek gelirim ben şurdan
iyi akşamlar kızlarrr
nabersiniz bakalım?

bu akşam pek bir sessiz topiğimiz...
gerçi hamişlerimiz erkenciler
uykucu göbidikler

bende uykudan eser yok.
pöfff

tubişim yine uyuyamamışsın kıyamam az kaldı. şafak 16. rahat rahat yatacaksın inşallah...
ben en uykucu gobidiğim herhalde on yatağa konnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…