Bol bebiş topiği

kızlar benim son regl tarihm 9 mayıstı. yani bugün 1 hafta gecti. beta testm bugün 2500 cıktı. peki şimdi kaç haftalık oluyor. ve ben haftaya keseyi görebiliriyim ki
Tubilosh cevaplamış ama görmemişsin sanırım.2500den sonra normal ultrasonla keseyi görebilirsin.SAT'a göre hesaplayıcılardan hesaplattığında drunun takip ettiği haftayı öğrenmiş olursun

Selam kizlar ben salı gunü saat07:07'de dogum yaptım 8'de de kizimi kucagima aldım 3.130 kgr doğdu suan evdeyiz sezeryanla olduğu icin ağrılarım ve sancılarım var darısı sizlerin basına olsun insallah
Hayırlı olsun rananacımmmm Bir fıstığımız oldu topiğimizde Allah yardımcın olsun ağrıların için.Tez zamanda kurtulursun hepsinden inşalllahh

Günaydııınn

Dün uzuun geziler sonunda salopetimi aldım lcwden.Bugün de hemen giydim
Çok cici olduk eşim durup durup gülüyor bana bakıp.Rabbim herkese nasip etsin bugünleri yaşamayı.

Odamızı boyayamadık yorgunluktan.Bugün akşama kaldı.Bi an önce başlamak lazım artık.Odamız gelir 1 haftaya kadar.:18:

Tubiloshum boya konusunda haklısın.Zaten pencereler falan açık olur,eşimi yalnız bırakamam ama.O da ameliyatlı sonuçta.Hapşurması yasak.Yanında olurum Zaten odamızda tek büyük duvar var 4mtlik.Diğerinde tüm dolap var.Bi yanda da tüm cam.4.duvarda da kapıdan geriye kalan 2 mt duvar.Oda büyük ama duvar alanı az.1-2 saatte biter sanıyoruz.

E anlatın bakalım sizler ne yaptınız dünden beri?

günaydın Ayşem... oyy yirim ben sizi ne güzel olmuşsunuzdur kimbilir. çok seviyorum tulumları.. ben de çok hevesliyim tulum giymeye ama bakalım cmt günü kocişin yıl sonu gösterisi var okulunun. akşama kadar sürecek diyor ordan da arkadaşın akşama kızının doğum günü var ordan da oraya geçeriz buyurdu ağam o gün akşama kadar haşatım çıkacak galiba. daha hediye de almadık. hangi arada alacağız bilmiyorum. 1 yaşında bebeğe ne alınır Ayşem? kıyafet filan mı alayım? benim arkadaşım değil eşimin arkadaşının kızı.. eşiyle de biz arkadaş olduk da çok da samimi değiliz işin açıkçası. eşime attım topu sen al dedim ama o da bana soruyor ne alsak diye?

sen nasılsın kuzum? odada fazla duvar yokmuş canımcım siz onu 2 saate bitirirsiniz en fazla.

kizlar dunden beri icimde gariplik var istahim da yok gibi. Cok sukur bebisim saglikli ona cok seviniyorum. Sanirim uzun bekleyis sonucu ultrasona girince cinsiyet ogrenince mi oldu bilmiyorum erkek bebege alistiriyorum cevremde hep kiz tecrubem var. Evladin kizi erkegi olmaz da niyeyse bole oldum hormonlardan mi bu?

Son düzenleme:

canım benim farklı bekliyordun çünkü. böyle olman normal. beklediğin cevabı duymadın doktordan. hayırlısı olsun kuzum.. erkek bebeğin bakımı daha kolay diyorlar hep çevremde. başta alt değiştirirken korkuların olmayacak. kızlarda enfeksiyon riski yüksek. sonra arkadaş diyor hep. tuvalet eğitimine başladığında hiç zorluk çekmedim bir şişe yetti :))))
sağlıklı olsun da canım cinsiyetin ne önemi var. o senin bir parçan olacak senden bir can...

evet canim saglik olsun tek istegimiz buydu kiz-erkek ikisi de can. Az once yazdiklari yazarken bile sucluluk duyuyorum bole dedim diye ama insan iste oluyor bazen bole

evet canim saglik olsun tek istegimiz buydu kiz-erkek ikisi de can. Az once yazdiklari yazarken bile sucluluk duyuyorum bole dedim diye ama insan iste oluyor bazen bole

şimdi daha yeni yeni hissetmeye başladın. hele şöyle sana varlığını belli etsin sen elinikarnına koyunca anneee diye sana tekmeler atsın o zaman anlayacaksın anneliği. hele doğduktan sonra kokusunu şöyle içine çektiğinde onu emzirdiğinde o zaman daha farklı şeyler hissedeceksin emin ol.çok seveceksin onu. sana bağlılığını sana muhtaçlığını görünce herşey değişecek inan.. şimdi sadece biraz hayal kırıklığı var o kadar. beklediğin çıkmadığı için. bakarsın ikinci kız olur :)

sagol canim eminim oyle olcak can o yani sonucta. simdi bile pitir pitir gidiklayinca seviniyorum:) cok sukur bebisler saglikli olsun da onemlisi bu. plasenta ondeymis demistim ya ama hareket ediyormus daha sanirim 28 de falan degisen cok duydum. onde, arka, alt sag sol bunlar normal zaten.

evet tabi ki canı var ya onun.. minnacıcık şuanda. daha dur sağlam tekmeler atacak. benimki sabah sporunu yaptı şimdi uyku modunda :)) dışardan gözle görülüyor artık kıpırtısı..
plasentanın doğuma yakın doğum kanalını tıkamaması önemli canım öyle olunca sezeryan oluyor mecbur.

kizlar biraz anlatayim kendimden ne var ne yok bugun adetim bitti iki gun once de yine hormon testi verdim ama daha almadim yumurta izlemesine gidicem 11-13-15 ci gunler folukullerime filan bakicak insallah bu ay hamis olurum sizin tecrube ettiklerini tecrube etmeyi cok istiyorum...
kocaminda ilaclari bitti bakalim bu aya ne olacak bir sey cikmasindaa gecen sefer doktor gerizekalisi beni cok korkuttu... bu arada analizimde prolaktinim yuksek degilmis normalmis gidip aldim kopyasini cok siniriliyim ama neyseeeee isteee... umarim bebgimiz bu aya gelir...

hadi hayırlısı ile gelir bu ay bebişin canım. stres yapmamaya çalış olur mu? stres yapınca yumoşlar kendini kapatıyor ve döllenmiyor..
prolaktin normal seviyedeymiş demek seni üzdü ah o doktor ahhhh

O sorun bizde de var.Arkadaşımızın kızı 3 aylık oldu daha hayırlı olsuna gideceğiz biz:26: Haftaiçinde bişeyler alayım da gidelim diyorum bende.Ne alacaksam İlk bebeği de olunca eminim yığılmıştır eşya.Çok tatlı bi tulum gördüm LCWde.Küçük bedenini bulursam olur galiba.Tombik bi bebek zaten.Sende ona bakabilirsin.Şortlu askılı tulum.Hatta bak bunlar lcwde gördüklerim ilk iki resim.

Pembe şortlu da civilde.Birini alırım diye düşünüyorum.Sende bakabilirsin çok şeker duruyorlar

Canımsın aynı şeyleri bende yaşadım.Ne gariptirki ben kız annesi olacağım sen erkek Düzelecek zamanla içindeki garip duygu emin ol.Hele tekmeler sıklaşsın,alışverişler başlasın daha bi renklenecek hayatın.Erkek bebek giysilerinde ve eşyalarında fikirlerimi aktarabilirim sana.Çok çeşit incelemiştim ben.Seçimlerimi bile yapmıştım.
Bambaşka bi renk cümbüşüne düşeceğimi hiç aklıma getirmeden yapmışım bunları. Erkekte çok çeşit yok diyorlar ama zaman ayırılsa o kadar çokki seçenek.

İnşallah gelir bu ay bebeğiniz canım.İnşallah sende bizim peşimizden geleceksin.Alışveriş telaşları,ürünlerin özellikleri derken herşeyi yaşayacaksın en kısa zamanda inşallah

Eklentiler

• $1.webp
    6 KB · Görüntüleme: 29
  • $2.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 34

lcw' da da vardır dimi? bak hiç oraya bakmayı düşünmemiştim. çok tatlı duruyorlar hepssi.. bakayım lcw' ya. yanında da defacto var bana da lazım hediye ikisini aradan çıkarırım

ben bu sitede nasıl beden seçeceğim. 62 cm diyor. kaç aylık olunca giyer ki bunları? anlamadım yardım kızlar...
50 cmden kısa oluyor çoğu bebek.50 cm olanlara epey uzun diyorlar.Ona göre hesapla Yada netten bak bakalım ideal boy ne kadar olmalıymış aylarda Bende merak ettim bak şimdi.Bakayım hemen butik'e.

adet geldı maşallah tek bır gunbıle sektırmedı yawww :) öncekı aylarda gecıkırdı hep ( bı yıl oldu neden olmuyo bnm cocuğum yaww

Geçmiş olsun canım.Tahiller,filmler falan baktırdınmı hiç?Belki de boşuna bekliyorsun,bi ilaçla düzelecek bişey vardır belki.Eşin de sen de iyi bi tetkikten geçin isterseniz.En azından Allah'ın takdiri diyip beklersiniz içiniz rahat eder."ol" diyecek inşallah sizin kuzunuza da bir gün....Dualarımız tez zamanda olması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…