Bol bebiş topiği

beden tablosuna tıklasana ürünlerin yanında.Orda kaç aylıkken ne kadar olduğu yazıyor.

ayşem iç dış zıbın takımı da var alsam mı acep bir tane?
heeee varmış orda ben de diyorum ne bileyim çocuğun bacak boyu kaç cm.
ortalama 50 cm oluyorlar bildiğim. kızlar 45-50 erkekler 50-55.. neyse saol kuzum ya. bakar kör ben kaç saattir bakıyorum bir çözememiştim

evet yaaa proloktinim normalmis 18 bu arada en yuksek degeri 25 bakalim en son tahlilim ne cikacak hemen yazicam burayaaa

Gel bacım gel kıyamam sana yüzmeden gellll
Evet canım bebişimdi hareket edennn çok güzeldi yaaaaaa MAŞAALLAH....
Rabbim isteyenlere en kısa zamanda nasip etsinnnn ELHAMDÜLİLLAH....
Ne yapalım canı uemek iş güç yat kalk Tabi günlük cüzleri okumaya gayrat ederek geçirdik bir geceyi daha
Bacım Allah yardımcınız olsun kolayca yapın badanayı Rabbim yardım göndersin melekleriyleeeeeeeeeee

Kardeşim inşaallah en kısa zamanda gelir meleğin...
Rabbim aratmadan versin çok bekletmeden....
Sağlıkllı salih saliha beberlimiz olsun....

Canım nasılsın görüşmeyeli
Sende iğne vuruyorsun benim gibi demi?
Yanlış hatırlamıyorsam tabi
Bir sorum var ben bugün ilk defa bacağımdan vurdum iğneyi netten araştırdım vurulabiliyormuş sen nasıl vuruyorsun ?
Zavallı göbeğimde vuracak yer kalmadı bunada bin kere hamd olsun Rabbim tedavisini verdiye Bugünümü aratmasın...
Dua edin bana canım çok acıyorrrr

TÜNAYDINLAAARRRRRR
nasılsınız bakalım kızlar?

biz çok şükür iyiyiz...
eşimi Cuma'ya yolladım. kahvaltı bulaşıklarını vs. topladım. ayrıca ayşecan ın keşfettiği siteden bir iki eksik tamamladım...
ancak gelebildim anlayacagınız...

şafak 16

bu arada gece kötü kötü rüyalar gördüm. bu epidurali ben çok mu kafaya takıyorum ne :26:
he bire bana iğne yapiolardı, daha başlamayın daha uyuşmadım diyordum
ayyyy piskolojik daralma yaşıyorum galiba

nasıl küçük oturim kız öziii
benim büyüğüm de küçüğüm de aynı
darısı başınıza emi

evet canım ya uyuyamadım gece.
son günler bakalım... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

hehehhh saat 10 yataga kon o da iyimiş.
bendeki durum da şu 'SAAT 12 UYKU DA NE Kİ? :44:'

ohh maşallah sizeee
salopet de alınmışşş
nasıl yakışmıştır kim bilir

anlattıgına göre odanın boyası çabuk biticek gibi duruyor ayşem. şimdiden kolay gelsin size.
evet odayı bol bol havalandırmakta fayda var.
bebiş ve senin için...

bu arada canımcım bu sağlıklı ve güzel siparişin ertesi gün hemen gelmişmiydi?
o mini biberonun hem suluk hemde biberon ucu vardı dimi?
lansinoh krem de aldın sanırım? bende aldım her ihtimale karşı,
siparişi az önce verdim de yarın cumartesi.
gelir mi dersin sabah

ayy maşallah ipekcimmm oğluş geliyor demekkk
önemli olan sağlıklı olması tabiiki de.
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu veriyor emin ol...
hormonlar bizimle çok oyun oynuyor. ama kısa sürede bu piskolojiden sıyrılıp oğluşunu benimsiceksin

kızlarr butik bebeden alışveriş yapan var mı? hamile ürünleri var indirimde.

ben butikbebeden birkaç defa alışveriş yaptım özim ama elime geçmesi 10 günü felan buldugu için sabırsızlanıyorum.
o yüzden civil i daha çok seviyorum kargo hızlılıgı konusunda.
tabi butikbebenin kampanyaları çok güzel ve uygun oluyor...
acelesi olmayanlar için güzel bir site

Bizim kızlardan Leyla iğne kullanıyordu ama oda gelmiyor nezamandırrr
Gebeliği fena geçiyor onun İnş kendine gelirde katılır bize...
ssirine kaç kez özelden mesaj attım ama yok ortalıkta
Rabbim bebişlerini versinde geri gelsin kaybolan kızların hepsi.........

oooo karapissommm naber canım?
iyiyim hamd olsun. bir oraya bir buraya yuvarlanarak idare edioz işte

ben 5. ayda iğneleri bıraktım.sadece göbegimden yapıyordum. ama göbek büyümeye başladıgı için çok agrı oluyordu.
bende dr uma bebe aspirinine geçme istediğimi söylemiştim.
çünki ilk hamileliğimde iğne kullanmadım bebe aspirini kullanmıştım sorun olmamıştı.
dr da tamam dedi ilkinde bişi olmadıysa bunda da olmaz dedi ve iğneleri bıraktım.
acısı fenaydı fenaa

şu an bebe aspirinini de bırakmamı söyledi dr um. gerek yokmuş artık.

Rabbim yardımcın olsun canım benim.
kolay değil iğne olmak her gün

hoşgeldin şekercim. korkma o kadar epiduralden. herkes genel anesteziden korkuyor. sen onu yaşamışsın. bir iğne yapacaklar belinden. sonra uyumayacaksın bebişinin geldiğini göreceksin. arkadaş hiçbir şey hissetmedim diyor...

alayım dimi tubişim çok şekerler yaa çok komikkkkler

Aynen canımmm göbeğim delik deşik durumda.
herşey yolunda olsunda hiççç sorun değil.
Rabbimin takdiri ne yapalım
Diğer topiklere baktımda bacaktan vuranda baya çokkkk...
Dokt.bana koldan bacaktan vurablirsin dedi ama Annee yüreği işte bişey olmasın diye araştırıyorum...
İnş bundan sonra göbeğe devam ederim dokt.gidince tekrar sorayımmm
Deli edecem kadını

yha ben o iğneden korkmuyorum özlemim yaa
bebiş çıkma esnasında veya dikiş esnasında bişeyler hissetmekten korkuyorum.
heyecan yapıp tansiyonun düşmesinden veya fırlamasından korkuyorum.
ilkinde yine epidural yapalım dedi dr.
illaki genel istedim ben...
tam uyuşamamaktan korkuyorum. çok pis huyum var yaa

Canım hayırlı cumalar ben 8 aydır vurunuyorum geçen aya kadar göbekten devam ettim artık çok gergin olduğu için vuramıyorum şimdi kol ve bacağa geçtim son 2 haftaya kadar devam valla artık süzgeçe döndüm :))ama bu zamana kadar gelebilmemde Mevladan sonra en büyük etken o iğneler diyorum. Maddi de baya çok tuttu şu sna kada 1 doğum parasını geçti ama olsun herşey bebiş için:))

Amiiin canım.Eşimi de beni de çok yormadan bitiverir inşallah kolayca
Allah kabul etsin cüzlerinizi de.Rabbim kolay doğumlar nasip etsin.

İnşallah çabucak bitiverir boya.
Haftasonu olduğundan gecikirmi bilmiyorum ama benimki 12 saat olmadan gelmişti.Sabah 11de verdim siparişi,ertesi gün 10da gelmişti sağlıklıveguzel'den.
Mini biberonlarım çift uçlu benim.Suluk ve emzikli.
Lansinohun hem kremini hemde pedini aldım ben.72 tane aldım göğüs pedini.Abartmışmıyım ne
butikten bende aldım 3 parça.Kampanya bitince kargolayacaklarmış.Bekliyoruz haftanın bitmesini
Civilden hep gidip aldım ben.Nasılsa arka sokakta mağazası.Çok zevkli mağazalarda dolaşmak zaten

İnşalllahhh canımm Burada olmasalar da hep dualarımızdalar hepsi.Rabbim kimseyi bekletmesin daha fazla

canımcım dr bana da demişti ister kol ister bacaktan vurulabilirsin die.
ben sadece göbekten vurmuştum.
diğerlerini denemedim hiç ama göbek mosmor oluyor. bir süre sonra bacak veya kola geçmek gerekebiliyor.
ama bir sor istersen yine de

Selam kizlar ben salı gunü saat07:07'de dogum yaptım 8'de de kizimi kucagima aldım 3.130 kgr doğdu suan evdeyiz sezeryanla olduğu icin ağrılarım ve sancılarım var darısı sizlerin basına olsun insallah

Rabbim sağlık versin.Tez zamanda ağrıların geçer,iyileşirsin inş.

Bu butik bebeye de sinir oluyorum.Ne kadarlık alırsan al kargo ücreti var.Hem de tek sepete farklı kampanyalar koyamıyorsun.Her sayfadan en az 2-3 alacağım var.30-40 tl kargo tutuyor.E ben ne anladım hesaplı aldığımdan

İsyeeeeeaaaaaaaaannnnn

aynen canım ya gıcık bunlar
gerçi kızdım filan ama yine kuzucuma aldım bişiler. komik olanlardan aldım..70 liracık tuttu

aynen canım ya gıcık bunlar
gerçi kızdım filan ama yine kuzucuma aldım bişiler. komik olanlardan aldım..70 liracık tuttu

İnan alacaklarımı topladım 50-60 tutuyor.Kargoyla beraber 100ü geçiyor.Bu kadarda olmazki
Azıcık da kesemizi düşünsünler canım.En basit site bile artık belli bir miktarın üzerine kargo almıyor.Üstelik tek seferde her markadan alabiliyorsun.Çok da almak istemiyorum seçiyorum hep.Annemle konuştum az önce alma sen beraber alalım diyor.Daha kendi annemle çıkamadık alışverişe Ama napıyım normal mağazalarda bu kadar ucuz ve komik şeyler bulamıyorum.Bulduklarımı da aldım kayınvalidemle sağolsun. Neyse annemler büyük eşyalara yardım edeceklermiş.Onlar daha önemli.Arabayı da onlar alsa 2 takım pike yaptırıyormuş bana.Bebeğe hazır olur ama senin ilk doğumun elişi olması lazım dedi Allah başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…