Bol bebiş topiği

aminnn canım kesinlikle.. sağolsunlar yardım ediyorlar.

Butikbebeye mesaj attım sitelerinden.Farklı kampanyalardan tek seferde alışveriş yapmak istiyorum.Kargo ücreti belli bir ücretin üstüne bedava olsun diye talep ettim.5 dk içinde dönüş yaptılar siteden.Bu konularda ve kapıda ödeme-taksit gibi seçenekleri de incelediklerini,çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını söylediler.100tl üzerine kargo ücreti zaten alınmıyormuş.Ama tek kampanyadan alınırsa.Çok mutlu oldum dönüş yaptıklarına

kizlar bi uyaniyorum yan yatmama ragmen karnin ustune yatmisim bi kismina. Bole olan var mi? pitirciklar ezilmesin :)

Korkma bende de oluyor o.Büyüdükçe azaldı tabi.Pıtırcık rahatsız olduğunda ya tekme atıyor ya canın acıyor zaten.Birine sıkıca sarılamıyorum artık ben. Özellikle eşime sarılamayınca kendimi kötü hissediyorum

aa süper hadi çalışsınlar da bir an önce yapsınlar biz de ciciler alalım..
cok sirin hakkaten rengi de civciv gibi:) cok guzel fiyati da uygunmus ben TR dekileri bilmiyorum gerci ama ucuzlari da zaten parcalanir, cabuk bozulur canta bu.
evet canım ya çanta konusunda ne yapıcam hiç bilmiyorum...en iyisi mağazada inceleyip almak galiba hemen kopmasın...

kizlar bi uyaniyorum yan yatmama ragmen karnin ustune yatmisim bi kismina. Bole olan var mi? pitirciklar ezilmesin :)

o yatma işi gittikçe zorlaşıyor canım valla..ben de yatıyorum bazen.biraz sıkışıyordur herhalde

canim canta sole onemli bence epey esya koyuyorsun sapi saglam mi icinin durumu nasil bakmak lazim gibi bence. Bazen ucuz diye aliyosun yok sap kopar yok baska bisey daha pahali oluyor. Bide 1 kez alcaz yani cantayi. Gerci sole ki yanilsak da bida alinir ya napalim bazen cok incelesen de kopabiliyor

Son düzenleme:

haklısın canım en iyisi dediğin gibi inceleyerek almak..
ee artık sen de başlarsın yavaş yavaş alışverişe.. cicilerinizi gösterirsin bize de.

Çanta konusunda bende kararsızım.Gerçi daha pek gezmedim internet hariç.Dokunmadan da almak istemedim aslında.1 yıl kullanacağım en az.Çok gözlü olsun istiyorum.Şık dursun istiyorum.Biraz güzel bişeye gittinmi 100tl oluveriyor zaten:26: Civilde mağazada 2 çanta gördüm.Biri yuvarlak sağlı,torba gibi duruyor.Diğeri de bordoydu.Bordo olanı beğendim ama rengi hoşuma gitmedi.Beyazlı-bordolu falan olsaydı daha iyi olurdu aslında. Ankara'ya gidince bakacağım biraz da.Belki orada bulurum değişik bişey.

li li li li liiiii

birileri halay çekiyor içeride
bugün yine 3 bardak sütü içtim :)) ne yapayım bozulmasın eve de götürmek zor geldi

Cnm ben ikisinize bilmiyordum doktorum sordu hangisini istersin diye bende farketmez sizce hangisi daha iyi ise o olsun dedim oda epidurali tavsiye etti genel anestezinin ilk uyanışı zormuş ama epiderulun herani zor ilk bir saat cok acılar çektim o uyuşukluğun geçmesi cok kötu oldu aman cnm ikiside ameliyat birinin ilki birinin de sonrası kötu sonuçta ameliyat hepside zor Rabbim Hayirli sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin kucağına almayida nasip etsin tatlim
Afiyet şifalarınız olsun ye kız ne kafana takıyorsun kiloyu
İstanbuldayım canım Avrupa yakasında

Hayırlı olsun canım Aminnn inşaallah ogünleri bi göreydik...
Rabbim saliha eylesin...

Amin cnm cok tesekkur ederim Rabbim size de bugünleri yaşatır insallah cok guzel bir duygu olmayanlarada verdin Rabbim

Ever geldi cnm amin cok tesekkur ederim cok sagol Rabbim herkesin hakkında hayırlar versin
Tesekkur ederim aysem Rabbim sanada bugünleri yaşatsın cnm cok guzel bir duygu Rabbim sanada kolay ve sağlıklı bir dogum nasip etsin insallah

cnm gıttık doktora bende sorun yok eşimde sperm haraket azlığı cıktı tekrar yaptırcaz inşallah ta bı vakıt bulup gıdemıyoruz

dur bi kac tane aldim dun yukleyeyim hemen :)
Bak bak.Aramızda biri gizli gizli alışveriş yapıyormuş da renk vermiyormuş.Kız sen de göstersene bize
Çingeneler kavga ettiklerinde evlerindeki eşyaları övüne övüne kapı önüne çıkarırlarmış.Biz onlardan da beteriz.Herşeyimiz ortada
Hadiiiii bekliyoruuuuuzzzz meraklaaaaaa

cnm gıttık doktora bende sorun yok eşimde sperm haraket azlığı cıktı tekrar yaptırcaz inşallah ta bı vakıt bulup gıdemıyoruz

Çakşır o zaman.Sperm hareketliliği ve sayısını arttırıyor.Kaç arkadaş bunu test yaptırırken kullandı ve kanıtladı.Bol bol çakşır yedir eşine.Diğer testte çıkan sonucu görünce şaşıracaksınız hepiniz Allah'ın izniyle.Netten bile sipariş veren oldu bunu.Olmazsa ben alır yollarım sana kargoyla

saol cnm benm aktardan buldum kürümüzü yaptık da devam konusunda sıkıntı var bı takıp yapamadık ondan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…