- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.341
İnan alacaklarımı topladım 50-60 tutuyor.Kargoyla beraber 100ü geçiyor.Bu kadarda olmazki
Azıcık da kesemizi düşünsünler canım.En basit site bile artık belli bir miktarın üzerine kargo almıyor.Üstelik tek seferde her markadan alabiliyorsun.Çok da almak istemiyorum seçiyorum hep.Annemle konuştum az önce alma sen beraber alalım diyor.Daha kendi annemle çıkamadık alışverişeAma napıyım normal mağazalarda bu kadar ucuz ve komik şeyler bulamıyorum.Bulduklarımı da aldım kayınvalidemle sağolsun. Neyse annemler büyük eşyalara yardım edeceklermiş.Onlar daha önemli.Arabayı da onlar alsa 2 takım pike yaptırıyormuş bana.Bebeğe hazır olur ama senin ilk doğumun elişi olması lazım dedi Allah başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi
kizlar bi uyaniyorum yan yatmama ragmen karnin ustune yatmisim bi kismina. Bole olan var mi? pitirciklar ezilmesin :)
aa süper hadi çalışsınlar da bir an önce yapsınlar biz de ciciler alalım..
Butikbebeye mesaj attım sitelerinden.Farklı kampanyalardan tek seferde alışveriş yapmak istiyorum.Kargo ücreti belli bir ücretin üstüne bedava olsun diye talep ettim.5 dk içinde dönüş yaptılar siteden.Bu konularda ve kapıda ödeme-taksit gibi seçenekleri de incelediklerini,çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını söylediler.100tl üzerine kargo ücreti zaten alınmıyormuş.Ama tek kampanyadan alınırsa.Çok mutlu oldum dönüş yaptıklarına
evet canım ya çanta konusunda ne yapıcam hiç bilmiyorum...en iyisi mağazada inceleyip almak galiba hemen kopmasın...cok sirin hakkaten rengi de civciv gibi:) cok guzel fiyati da uygunmus ben TR dekileri bilmiyorum gerci ama ucuzlari da zaten parcalanir, cabuk bozulur canta bu.
kizlar bi uyaniyorum yan yatmama ragmen karnin ustune yatmisim bi kismina. Bole olan var mi? pitirciklar ezilmesin :)
evet canım ya çanta konusunda ne yapıcam hiç bilmiyorum...en iyisi mağazada inceleyip almak galiba hemen kopmasın...
o yatma işi gittikçe zorlaşıyor canım valla..ben de yatıyorum bazen.biraz sıkışıyordur herhalde
canim canta sole onemli bence epey esya koyuyorsun sapi saglam mi icinin durumu nasil bakmak lazim gibi bence. Bazen ucuz diye aliyosun yok sap kopar yok baska bisey daha pahali oluyor. Bide 1 kez alcaz yani cantayi. Gerci sole ki yanilsak da bida alinir ya napalim bazen cok incelesen de kopabiliyor
evet canım ya çanta konusunda ne yapıcam hiç bilmiyorum...en iyisi mağazada inceleyip almak galiba hemen kopmasın...
o yatma işi gittikçe zorlaşıyor canım valla..ben de yatıyorum bazen.biraz sıkışıyordur herhalde
haklısın canım en iyisi dediğin gibi inceleyerek almak..
ee artık sen de başlarsın yavaş yavaş alışverişe.. cicilerinizi gösterirsin bize de.
Cnm ben ikisinize bilmiyordum doktorum sordu hangisini istersin diye bende farketmez sizce hangisi daha iyi ise o olsun dedim oda epidurali tavsiye etti genel anestezinin ilk uyanışı zormuş ama epiderulun herani zor ilk bir saat cok acılar çektim o uyuşukluğun geçmesi cok kötu oldu aman cnm ikiside ameliyat birinin ilki birinin de sonrası kötu sonuçta ameliyat hepside zor Rabbim Hayirli sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin kucağına almayida nasip etsin tatlimyha ben ilkinde genel anestezi olmuştum.
şimdi dr um epidural çok daha kolay. epidural yapıcam dedi ama ben tedirginim...
ilk ayaga kalkarken daha kolaymış. ama ben o an heyecan yaparmıyım aceba diye korkuyorum...
nasıl geçti canım?
dikiş zamanında agrın oldumu? heyecan yaptınmı :18:
Afiyet şifalarınız olsun ye kız ne kafana takıyorsun kiloyu
İstanbuldayım canım Avrupa yakasında
Hayırlı olsun canım Aminnn inşaallah ogünleri bi göreydik...
Rabbim saliha eylesin...
Ever geldi cnm amin cok tesekkur ederim cok sagol Rabbim herkesin hakkında hayırlar versinBence bebektir kuzum. 12.haftada hissedenler var.Ayşe de erken hissetmişti. Ben de hissettim de gaz sanıyordum :))
Ayy tubiş bir sığamadın accık küçük otur anaammm
ayy prenses gelmiş hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin.
aminnnnnn....
yaa ben de gelcem ben deeeyüzerek gelirim ben şurdan
tubişim yine uyuyamamışsın kıyamam az kaldı. şafak 16. rahat rahat yatacaksın inşallah...
ben en uykucu gobidiğim herhaldeon yatağa konnn
Tesekkur ederim aysem Rabbim sanada bugünleri yaşatsın cnm cok guzel bir duygu Rabbim sanada kolay ve sağlıklı bir dogum nasip etsin insallahTubilosh cevaplamış ama görmemişsin sanırım.2500den sonra normal ultrasonla keseyi görebilirsin.SAT'a göre hesaplayıcılardan hesaplattığında drunun takip ettiği haftayı öğrenmiş olursun
Hayırlı olsun rananacımmmm Bir fıstığımız oldu topiğimizde Allah yardımcın olsun ağrıların için.Tez zamanda kurtulursun hepsinden inşalllahh
50 cmden kısa oluyor çoğu bebek.50 cm olanlara epey uzun diyorlar.Ona göre hesaplaYada netten bak bakalım ideal boy ne kadar olmalıymış aylarda Bende merak ettim bak şimdi.Bakayım hemen butik'e.
Geçmiş olsun canım.Tahiller,filmler falan baktırdınmı hiç?Belki de boşuna bekliyorsun,bi ilaçla düzelecek bişey vardır belki.Eşin de sen de iyi bi tetkikten geçin isterseniz.En azından Allah'ın takdiri diyip beklersiniz içiniz rahat eder."ol" diyecek inşallah sizin kuzunuza da bir gün....Dualarımız tez zamanda olması..
Bak bak.Aramızda biri gizli gizli alışveriş yapıyormuş da renk vermiyormuş.Kız sen de göstersene bizedur bi kac tane aldim dun yukleyeyim hemen :)
cnm gıttık doktora bende sorun yok eşimde sperm haraket azlığı cıktı tekrar yaptırcaz inşallah ta bı vakıt bulup gıdemıyoruz
Bak bak.Aramızda biri gizli gizli alışveriş yapıyormuş da renk vermiyormuş.Kız sen de göstersene bize
Çingeneler kavga ettiklerinde evlerindeki eşyaları övüne övüne kapı önüne çıkarırlarmış.Biz onlardan da beteriz.Herşeyimiz ortada
Hadiiiii bekliyoruuuuuzzzz meraklaaaaaa
Çakşır o zaman.Sperm hareketliliği ve sayısını arttırıyor.Kaç arkadaş bunu test yaptırırken kullandı ve kanıtladı.Bol bol çakşır yedir eşine.Diğer testte çıkan sonucu görünce şaşıracaksınız hepiniz Allah'ın izniyle.Netten bile sipariş veren oldu bunu.Olmazsa ben alır yollarım sana kargoyla
Aysecim eklicektim dun biraz halsizdim anca:) Eki Görüntüle 735218
ayhhh yirim ben onun tulumlarını ya ne kadar şeker hepsi güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.
Aysecim eklicektim dun biraz halsizdim anca:) Eki Görüntüle 735218
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?